|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakiej przeglądarki używacie? | |||
| Internet Explorer 4.0 (i wyżej) |
|
21 | 8,90% |
| Mozilla Firefox |
|
143 | 60,59% |
| Opera |
|
68 | 28,81% |
| Netscape Communicator |
|
2 | 0,85% |
| innej |
|
2 | 0,85% |
| Głosujących: 236. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
nowy Firefox 3.0 dostało kopa i szybko chodzi.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Mozilla Firefox !!!!
Właściwie jedynym argumentem który mnie przekonał do jej wyższości nad IE jest duża ilość wtyczek np. wtyczka video która umozliwa bezpośrdnie pobieranie sekwencji video ze stron typu YouTube itp. ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Opera
Tylko w niej potrafie znaleźć gesty myszy, a bez nich nie potrafie karty szybko zamknąć... ![]()
Jest jeden klub dla którego warto żyć...
..:::WISŁA:::.. ... i nie zmienia sie nic!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
w operze za każdym razem gdy wykona się nieskoordynowany ruch myszą odkrywa się nowy gest myszy ;s mnie to denerwuje. Firefox jest najlepszy
![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
od wczoraj Fox 3.0 - nie przypuszczałem że może być jeszcze lepiej niż w wersji 2.x
brakuje mi tylko i wyłącznie jednego motywu jaki używałem iFox metal ale za to jest MacOSC Theme - wygląda świetnie. świetnie umiejscowione przyciski, lepsze mechanizmy zabezpieczające, no i do tego chodzi jak burza - IE może się już chyba pakować na całym świecie ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
teraz ma wyjsc IE 8.0 ale i tak bedzie to syf.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
od dawna używam FF i jak teraz na praktykach muszę się męczyć na IE (fakt faktem 6.0) to mi ręce opadły :S
![]()
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
a ja was zdziwię i powiem, że nowy IE bardziej mi podchodzi od FF, tyle tylko, że niechce mi się go ściągać. ^^
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
chyba Cie przebije, bo mi się nowego FF nie chce zainstalować a mam na dysku
![]() ![]()
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free ![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
ja mam nowego FF, i wszystko fajnie, tylko ze np. gazeta wyborcza mi sie wiesza... ale to chyba przez ktorys z dodatkow - tylko nie wiem dokladnie ktory
![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
to jest specjalne zabezpieczenie w przeglądarce żebyś bzdur nie czytał ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Mozilla number one
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
larry, sprawdź jak ci chodzi interia albo fakt.
jeśli fakt chodzi spoko, a interia się ścina, znaczy masz komputer nietrawiacy komuchów. jesli odwrotnie, to tak jak pisał kocur ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
rewelacja. Tak samo jak ten Theme: https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/1542 |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|