|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Gdzie na tego sylwestra? pomóżcie
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
proponuje tradycyjnie http://krakow.naszemiasto.pl/wydarzenia/931218.html
![]() Cytat:
|
|
|
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja już tradycyjnie - Zakopane
![]() ![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
niestety rynek mnie nie kręci,zimno,nie wygodnie...
warto jechać na ślepo do Zakopanego ,mając trochę ograniczone fundusze ? ![]()
|
|
|
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
ale jakie te pokoje są to ja nie wiem. Poza tym wiadomo, w Zakopanem w sezonie wszystko drogie jest (pokoje w centrum ok. 100 zł/os.) no ale atmosfera jest super ![]() ![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
O właśnie szukałem tego tematu i niepotrzebnie walnąłem posta w innym. No, ale jak już się znalazł właściwy to i treść trochę poszerzę. Poszukuję pokoju na sylwestra dla 2 osób w jakimś fajnym miejscu. Praga, Budapeszt - z większych, a z mniejszych no to celowałbym w Słowację - Poprad, Kezmarok. Jeśli chodzi o Polskę, to kompletnie nie mam pomysłu gdzie można jechać - byle nie do Zakopca, bo ten już znamy na wylot
Także, jakby ktoś mógłby mi pomóc w znalezieniu kwatery za logiczną cenę to byłbym bardzo wdzięczny. Nie koniecznie w tych miejscach, które wymieniłem.BTW Wysłałem jakieś 300 maili w różne miejsca, ale większość odpowiedzi albo odmowna, albo drogo... ![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur... |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Są tematy, które powinno się zamykać z wyczuciem i pozwalac na otwieranie podobnych. Temat powinien miec tytuł "Sylwester 2008", bo czytam ****a i po dobrej chwili łapię że to temat w wiekszości z tamtego roku.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
"Ranczo" w Tymowej
![]() PDK ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Jedzie ktoś może z Taize do Brukseli na sylwestra?
Jak cos to PW! |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Pewnie w domu. W tym roku zero planów:/
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Szanowni bracia po szalu
O tegorocznych wakacjach mało już kto pamięta, uczniowie wrócili do szkół, studenci na uczelnie, za oknem szaro. Mamy październik i trzeba się jakoś zmotywować na nadchodzące miesiące ciężkiej i mozolnej pracy. Mało jest lepszych motywatorów niż snucie planów na najbliższy sezon urlopowy. Tym razem nie letni a zimowy - konkretnie świąteczno-noworoczny. Czasu niby dużo ale nie dla tych którzy chcą wyjechać w tym okresie na kilka dni w ciekawe miejsce i za rozsądne pieniądze ( wiadomo tak najlepiej )Do rzeczy. Do końca roku pozostało nam 85 dni co daje 2040 godzin czyli 122400 min ew 7344000 sec. . Dobra miało być do rzeczy...Jakie plany na przywitanie 2010 roku ? Z rozmachem w jakimś mieście lub przepełnionym kurorcie turystycznym czy też może mała chatka na końcu świata ? Piszmy o wszystkim. Zarówno o ciekawym wyjeździe pod Kraków, w góry na mazury jak również na piaszczyste hawajskie plaże. Wymieniajmy się spostrzeżeniami, uwagami może nawet adresami sprawdzonych miejsc. Pomagajmy se ... tzn sobie ![]() ===== Dla rozruszania towarzystwa zacznę o swoich planach. Warianty są trzy 1. Narty w Polsce lub na Słowacji z połączeniem ciepłych źródeł i zimnego piwa (lub grzanego wg. uznania). Zakwaterować się raczej gdzieś na uboczu. 2. Jakieś Europejskie miasto i głośna zabawa w wielotysięcznym tłumie. Wcześnie zwiedzić coś koniecznie. 3. Skandynawia czyli coś na co decyduje się niewielu (poza emigracją zarobkową) niezależnie od pory roku. Sprawdzałem przykładowe ceny biletów lotniczych i np z Katowic do Oslo można spokojnie przelecieć za ok 250 zł w dwie strony. Lot do Sztokholmu trochę droższy. Teraz pytanie do was "czy warto ?" nie ukrywam obawiam się, że wariant najmniej realny. ![]()
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Wielka prośba.
Potrzebuje wynająć domek na sylwestra w okolicach Zakopanego na 8-10 osób... Może ktoś z was ma namiary na taki domek... Bo szukam w necie ale chyba obudziłem się z ręka w nocniku.... ![]()
|
|
|
|
Kangoo supersonic
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Tegoroczny Sylwester minie dla mnie pod znakiem oszczędności. Potwierdziło się po raz kolejny, że jak w sierpniu-max wrześniu nie podrezerwujemy czegoś to potem ceny szybują pod samo niebo. Pod koniec października skapitulowałem. Zauważyłem, że dużo trudniej jest znaleźć coś na Śląsku niż Małopolsce. Zwardoń i okolice to niby dziury a liczą sobie po 100 zł od osoby w bardzo przeciętnym standardzie. Rok temu w Jaworniku (Dwie Doliny Wierchomla) noclegi dało się za 40 zł znaleźć i oferta była zadowalająca. Coż. Po Sylwestrze wezmę kilka dni urlopu i bez trudu znajdę miejscówki za 1/2 ceny mając puste stoki narciarskie. Nie ma co przepłacać.
![]()
Kangoo + Uniden Pro 520XL + Sirio AS 1000.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Fajna knajpa na Kazimierzu - 130 zł ze świetnym cateringiem. Ceny na Rynku i okolicach są tak popieprzone jak lato z radiem.
A jak ktoś nie wie - zawsze można zaprosić do domu 2 znajomych i przepić Nowy Rok ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Czarny Dunajec znaleziony tydzien temu 450zl za 5dni w tym impreza sylwestrowa ;P
Do tego babka miala jeszcze wolne miejsca ;> ![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ja zupełnie odmiennie od reszty: praca. Co nie oznacza, że nie na imprezie
Sheraton, Rotunda lub Rynek zobaczymy od $ |
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zwolnił się dzisiaj ostatni domek na Sylwestra. Jeśli byłby ktoś chętny to zapraszam:
http://www.pewnynocleg.pl/obiekt-6113 - domek dla max 7 osób - min 5 noclegów
Ostatnio edytowane przez QBAS : 18.12.2009 o godz. 16:32.
|
|
|
|
miszcz ortografji
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
700zł/dobę - jak w cenniku na dole ogłoszenia, przy pełnym obłożeniu (7 osób) wychodzi 100zł/dobę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Zgadza się !
Ja w tym roku taką taktykę obieram i już wiem że będę zadowolony ))PS Żeby tylko do sztucznych ogni dotrwać ! ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
No właśnie, ja bym kameralnie spędził też, ale nikt nie ma "wolnej chaty".
Moi rodziciele niestety nigdzie nie wychodzą, co więcej - robią jakiś zamęt w mieszkaniu. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Właśnie mi się posypał trochę plan na sylwka. Ma ktoś pomysł na szybko gdzie z dziewczyna można iść żeby dosiedzieć do 22 żeby się rozkręcić? Kina i knajpy odpadają. hilfe...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Gdzie jutro najlepiej zostawić auto? Jestem z poza Krakowa i nie wiem czy jest sens się pchać samochodem w okolice Galerii Krakowskiej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
a ja pójdę spać koło 22
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
22 ? to i tak nieźle hehe. Ja pewnie koło 21
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Ja w tym roku w domu spędzam,przyjeżdżają 3 osoby z kręgów wiślackich,więc raczej się nie będzie niczym różnić od zwykłych weekendowych popijawek
![]() ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pozostaje Ci albo prywatka albo odkupienie od kogos wejsciowki na jakaś impreze.
![]()
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ja to miałem od początku do końca posypane plany
skończy się chyba, o zgrozo! rynkiem... ;/ |
|