The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
rocco_1906
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2008, 09:52
temat czas odświeżyć-Andrew znowu na ringu! już dziś w chinach walczy z Austinem(38l) a stawką walki bedzie szansa bicia się o mistrzostwo świata(prawdopodobnie 20grudnia z Wałujewem).Transmisja w Polsacie od 12:30,aczkolwiek Andrew ma walczyć trochę późiej.

DO BOJU ANDRZEJ !!!
ALEXANDER
THE GREAT
OVECHKIN
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 07.11.2008, 12:44
Walka Gołoty ok. 15.30 naszego czasu. Trzeba głęboko wierzyć w wygraną. Oby dzisiejsza walka nie była jego ostatnią w karierze. Andrzej czekamy na grudzień. !
http://pl.youtube.com/watch?v=q8SZUT9Bi4s
Odpowiedz cytując
walkeroo
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 07.11.2008, 13:20
Andrzej GOŁOTA GOŁOTA GOŁOTA!!
Odpowiedz cytując
gackos
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 07.11.2008, 13:26
piter116 napisał(a):Wyświetl post
Walka Gołoty ok. 15.30 naszego czasu. Trzeba głęboko wierzyć w wygraną. Oby dzisiejsza walka nie była jego ostatnią w karierze. Andrzej czekamy na grudzień. !
http://pl.youtube.com/watch?v=q8SZUT9Bi4s

Z "Nowego Dziennika", część wywiadu z Donem Kingiem
Cytat:
Andrzejowi termin 20 grudnia, kiedy miał walczyć z Nikołajem Wałujewem chyba jednak przepadnie, bo stacje telewizyjne miały co prawda otwarty termin na 20 grudnia, ale chciały podpisania kontraktu i gwarancji przed walką z Austinem. Gwarancji, że nic się nie zmieni, że Gołota sobie poradzi, że nie złapie kontuzji i będzie w 100 procentach zdrowy. Nie mogłem dać takich gwarancji, bo tego nikt nie wie. Wystarczyłaby jakakolwiek kontuzja, rozcięty łuk brwiowy - cokolwiek, i walka byłaby odwołana, a ja bym ponosił finansowe konsekwencje. Nie lubię przy tym być stawianym pod ścianą. Zobaczymy, może będzie nawet lepiej, jak Andrzej odpocznie ze 2-3 miesiące.
Więc w grudniu nie będzie walki z Wałujewem, ale dzisiaj musi wygrać żeby wogóle miał na nią szanse.
Odpowiedz cytując
rocco_1906
Senior Member

Stary 07.11.2008, 15:25
normalnie nie wiem co powiedziec po tej "walce"...;/ przykre;/
ALEXANDER
THE GREAT
OVECHKIN
Odpowiedz cytując
Mrsnh
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 07.11.2008, 15:26
dawalem mu 40 sekund, a on po 5 juz lezal. Brawo Andrzej.
Odpowiedz cytując
Barbarossa
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 07.11.2008, 15:32
4 sekundy?! To już ja z Pudzianem bym do 6 wytrzymał
Odpowiedz cytując
TYLKO___WISŁA
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 07.11.2008, 15:35
Po co on wychodzi na ten ring.. dałby sobie spokój.
Nic mu się nie stało, tylko nie chciał się po raz kolejny skompromitować.
patrzy się na rękę jak debil, przez to go przestanie boleć choć osobiście uważam że nic mu poważnego się nie stało.. tylko jak wyżej pisałem..
wyszedł, wziął pieniądze i to by było na tyle, dobrze że już go nie zobaczę na ringu... dawałem mu góra minutę.

bez tej "kontuzji" ten austin zmiażdzyłby go.. Gołota to już historia.. wolniejszy od żółwia, patrzy się na te łapy i dostaje ciosy, odwraca się.. żal było patrzeć
Ostatnio edytowane przez TYLKO___WISŁA : 07.11.2008 o godz. 15:38.
Fuss napisał(a):
Nie chce być w SKWK gdyż lubie czasem pomelanżować , lubie sie napić a takich ludzi w SKWK raczej nie chcą.
Fuss napisał(a):
Taki jestes kozak to pojdejdz do jakiegoś Sharka i zapytaj go co mial z polskiego intelektualisto internetowy.
Odpowiedz cytując
MJ
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 07.11.2008, 15:35
****a się normalnie popłakałem razem z Gołotą. Jebana kontuzja... Cud że dotrwał z jedną ręką do końca 1 rundy. Od ilu ****a lat on ma problemy z tą lewą łapą. Może najwyższy czas na operację?
Ostatnio edytowane przez MJ : 07.11.2008 o godz. 15:38.
Odpowiedz cytując
klusek106
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 07.11.2008, 15:39
Śmiech na sali. Dawno mogl juz sobie darowac...
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)

"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP !

Odpowiedz cytując
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 07.11.2008, 15:44
No ale przynajmniej nie uciekł z ringu.
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
kovval
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 07.11.2008, 15:49
Żal Was czytac. Jak tak "wierzyliście" w Adrew to po h.. oglądaliście walkę?
klusek106 napisał(a):Wyświetl post
Śmiech na sali. Dawno mogl juz sobie darowac...
co jest śmiechem na sali? kontuzja?
TYLKO___WISŁA napisał(a):Wyświetl post
Po co on wychodzi na ten ring.. dałby sobie spokój.
Nic mu się nie stało, tylko nie chciał się po raz kolejny skompromitować.
patrzy się na rękę jak debil, przez to go przestanie boleć choć osobiście uważam że nic mu poważnego się nie stało.. tylko jak wyżej pisałem..
wyszedł, wziął pieniądze i to by było na tyle, dobrze że już go nie zobaczę na ringu... dawałem mu góra minutę.
no tak, specjalnie pół rundy walczył z opuszczona jedna ręką, żeby po ryju jak najwięcej dostac, a z lekarzem który był na walce, wczesniej się umówił, że jak będzie dostawał za bardzo, to potwierdzi jego kontuzję.
ŻAL
Odpowiedz cytując
gackos
Senior Member

Stary 07.11.2008, 15:51
MJ napisał(a):Wyświetl post
****a się normalnie popłakałem razem z Gołotą. Jebana kontuzja... Cud że dotrwał z jedną ręką do końca 1 rundy. Od ilu ****a lat on ma problemy z tą lewą łapą. Może najwyższy czas na operację?
Może najwyższy czas dać sobie spokój, zresztą myślę, że to raczej przesądzone, bo już nie dostanie szansy na walkę o tytuł. Ale finansowo jest ustawiony do końca życia, więc niech lepiej juz odpuści.
Odpowiedz cytując
klusek106
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 07.11.2008, 15:52
smiechem bylo to ze doslownie po 4 sek jeszcze ze sprawna reka polecial na dechy, cholera a moglem postawic u buckmacherow ze przegra
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)

"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP !

Odpowiedz cytując
kohprzem'68
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 07.11.2008, 16:07
No bo on już tak ma że zaczyna nie specjalnie i bez koncentracji więc w każdą jego walkę wkalkulowane jest to że się na początku coś przytrafi no i przytrafiło się akurat brak uzycia lewego prostego .

Byliśmy , widzieliśmy już wiele ..."we all hope this is our moment."
Odpowiedz cytując
miki2006
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 07.11.2008, 16:22
żenująca zazdrość przez was przemawia bo sami w życiu chuja osiągneliście

kontuzja przykra sprawa dla sportowca
Odpowiedz cytując
concedi
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 07.11.2008, 16:28
jak oglądałem tą walkę to aż przykro mi się zrobiło na jego widok walczącego jedna ręką. co by nie mówić jeden z lepszych bokserów jakich Polska miała i szacunek za Wszystko co osiągnął mu się należy.
(...)Kto Nie Ma Odwagi Do Marzeń Nie Będzie Miał Siły Do Walki...
Odpowiedz cytując
tomorow
Member

Od: 07.2008

Stary 07.11.2008, 16:32
Mi jest go poprostu żal... Pech jak nie wiem:/
Odpowiedz cytując
Cichy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 07.11.2008, 16:39
Czekałem aż znów pojawią się pięściarscy eksperci spod znaku "dojebać Gołocie". Czy wam się to mędrcy podoba czy nie, jest jednym z nielicznych polskich pięściarzy, którzy cokolwiek w tym sporcie osiągnęli i chociazby za to należy mu się elementarny szacunek.

Cholernie przykro, że skończyło się to w ten sposób. Kolejnej szansy już raczej nie będzie nawet jeśli ten biceps wyleczy.
Ostatnio edytowane przez Cichy : 07.11.2008 o godz. 16:41.
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Stary 07.11.2008, 16:45
Byłem pewien, że pojawią się netowi eksperci . Najłatwiej wyśmiać i poniżyć. To takie... ludzkie?

Szacunek dla Andrzeja za całokształt i za wcześniejsze piękne chwile.
Odpowiedz cytując
gackos
Senior Member

Stary 07.11.2008, 16:52
Za to co osiągnął to jak najbardziej należy mu się szacunek, ale czasami trzeba wiedzieć kiedy skończyć, a on widocznie tego momentu nie wyczuł.
Odpowiedz cytując
kubisznowahuta
Junior Member

Od: 10.2008

Stary 07.11.2008, 16:53
Tak było tak jest i tak będzie większość osób które piszą teksty w stylu po co on wychodził na ring? nigdy nie miała rękawicy na łapach... tak sie znacie trzeba szanować Gołote za całokształt zobaczcie np na Taysona kiedy zaczął przegrywać...
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 07.11.2008, 17:25
Bardzo dobrze się stało. Kibicowałem Austinowi, by definitywnie skończył z tym clownem, który kompromituje polski sport na świecie. A rezultat przekroczył moje najśmielsze oczekiwania.

Kontuzja? Srutu-tutu. Andrzej miał knockdown już w 4 sekundzie, a po 30 sekundach się rozkleił i przestał wierzyć w zwycięstwo.

To taka sama "kontuzja" jak kontuzja w walce z Tysonem, gdzie ośmieszony uciekał z ringu. Chce zachować resztki honoru, ale ma tak żałosny koniec, na jaki zasłużył.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Tiramisu
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 07.11.2008, 17:30
flamengista napisał(a):Wyświetl post
To taka sama "kontuzja" jak kontuzja w walce z Tysonem, gdzie ośmieszony uciekał z ringu. Chce zachować resztki honoru, ale ma tak żałosny koniec, na jaki zasłużył.
Moment moment... A czy przypadkiem po latach, kiedy ludzie przestali ulegać telewizyjnej nagonce, nie okazało się, że w tej walce Gołota zszedł z ringu, bo Tyson był na prochach i zachowywał się jak zwierze? Udowodniono to Tysonowi.. To zmienia obraz rzeczy trochę. No ale wszyscy wspominają powtórkę w Teleexpresie... A to Polacy właśnie..
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 07.11.2008, 17:33
Sorry, ale Tyson i bez prochów zachowywał się jak zwierzę. A Gołocie nikt na ring nie kazał wychodzić.

Jednemu gościowi Tyson odgryzł ucho, a facet był taki kozak że go pokonał. A Gołocie wystarczył jeden baranek.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 07.11.2008, 17:33
Jesli sie myle to poprawcie, ale tymi 'prochami' bylo thc

ps mi tez ta kontuzja bardzo podejrzanie wygladala ,no ale oczywiscie to tylko takie moje spekulacje.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 07.11.2008 o godz. 17:36.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Cichy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 07.11.2008, 17:40
"tak to już niestety jest w tym kraju, że jak się komuś udaje, to się go nienawidzi"
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 07.11.2008, 17:46
Cichy napisał(a):Wyświetl post
"tak to już niestety jest w tym kraju, że jak się komuś udaje, to się go nienawidzi"
Faktycznie, udało mu się. Będąc beznadziejnym bokserem zarobił mnóstwo pieniędzy. To tylko pokazuje, jaki kryzys jest w wadze ciężkiej i że zawodowy boks ma niewiele wspólnego ze sportem.

A, zapomniałem. Udało mu się też dwukrotnie spuścić lanie kilku pijaczkom, tyle że nie na ringu, a na ulicy. Szacun!
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 07.11.2008, 17:48
Dla mnie Andrzej Gołota powinien zakończyć karierę po Taysonie, ale to prosty człowiek i nikt nie powie mu żeby zakończyć karierę. A mając promotora 'wielkiego' Dona Kinga usłyszymy za jakieś 3 lata, że ma z kimś walczyć... Trzeba wiedzieć kiedy sie wycofać, w sporcie przede wszystkim.
the end
Odpowiedz cytując
Tiramisu
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 07.11.2008, 17:49
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Sorry, ale Tyson i bez prochów zachowywał się jak zwierzę. A Gołocie nikt na ring nie kazał wychodzić.

Jednemu gościowi Tyson odgryzł ucho, a facet był taki kozak że go pokonał. A Gołocie wystarczył jeden baranek.
To nie jest mortal kombat tylko boks. A w ringu mają być ludzie, nie zwierzęta. Nie naćpani ludzie. Pytanie gdzie kończy się odwaga, a zaczyna głupota... Dał nam Gołota tym zachowaniem w mordę, ale z perspektywy czasu mądry człowiek zrozumie, że wolał wyjść z ringu bez walki, ale żywy.
Nie popieram natomiast jego come backu. Polakom nic się nie da udowodnić i wynagrodzić, bo nie ma w nich wsparcia. Zresztą za stary jest na powrót.
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów