|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Temat odnośnie naszego nowego trenera został zaśmiecony wszelkiej maści opiniami na temat nepotyzmu w klubie (lub jego braku). W wyniku czego całkowicie zaginął tam aspekt sportowy.
Dla uporządkowania dyskusji proponuje oddzielny temat ![]() Ja generalnie uważam, że nie ma za bardzo o co się przypierrdalać. Brzęczek jest po prostu trenerem i w naszej sytuacji to dzięki koneksjom rodzinnym w ogóle spojrzał w naszą stronę. Jak już ktoś na siłę chce się doszukiwać nepotyzmu to niech swoją osobę skupi na Prezesie klubu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Jakub Brzęczek byłym wujkiem Jerzego Błaszczykowskiego jeszcze takiego tematu brakuje
![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla mnie temat potrzebny.
W temacie trenerskim wolałbym czytać posty na temat sportu. Jak kogoś interesują sprawy czyim wujkiem jest Jerzy Brzęczek to zapraszam tutaj. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
No to jak dla mnie mam gdzieś kim jest dla Kuby jeśli będą wyniki i rozwój klubu.
![]()
Jorg Loser i Norbert Bernatzky 1906% poparcia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2019
Offline |
|
|
ale kur....wa odkrycie. Przynajmniej na hiene roku
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]() A na poważnie przeszkadza wam to? Mi by przeszkadzało gdyby to był słaby trener, poza Nawałką to co wy na Probierza liczyliście? Mało jest lepszych wolnych z PMS. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Proponuję jeszcze jeden temat" "parchate panienki na forum TWSD, typy, wskazania, stadium zjawiska"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Oby szybko zniknęli. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Czekam na temat "Jakub Błaszczykowski siostrzeńcem Jerzego Brzęczka. Sprzedam opla".
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|