![]() |
Jerzy Brzęczek wujkiem Jakuba Błaszczykowskiego
Temat odnośnie naszego nowego trenera został zaśmiecony wszelkiej maści opiniami na temat nepotyzmu w klubie (lub jego braku). W wyniku czego całkowicie zaginął tam aspekt sportowy.
Dla uporządkowania dyskusji proponuje oddzielny temat :) Ja generalnie uważam, że nie ma za bardzo o co się przypierrdalać. Brzęczek jest po prostu trenerem i w naszej sytuacji to dzięki koneksjom rodzinnym w ogóle spojrzał w naszą stronę. Jak już ktoś na siłę chce się doszukiwać nepotyzmu to niech swoją osobę skupi na Prezesie klubu. |
Jakub Brzęczek byłym wujkiem Jerzego Błaszczykowskiego jeszcze takiego tematu brakuje
|
Dla mnie temat potrzebny.
W temacie trenerskim wolałbym czytać posty na temat sportu. Jak kogoś interesują sprawy czyim wujkiem jest Jerzy Brzęczek to zapraszam tutaj. |
No to jak dla mnie mam gdzieś kim jest dla Kuby jeśli będą wyniki i rozwój klubu.
|
ale kur....wa odkrycie. Przynajmniej na hiene roku :D
|
Cytat:
|
Cytat:
A na poważnie przeszkadza wam to? Mi by przeszkadzało gdyby to był słaby trener, poza Nawałką to co wy na Probierza liczyliście? Mało jest lepszych wolnych z PMS. |
Proponuję jeszcze jeden temat" "parchate panienki na forum TWSD, typy, wskazania, stadium zjawiska"
|
Cytat:
Oby szybko zniknęli. |
Czekam na temat "Jakub Błaszczykowski siostrzeńcem Jerzego Brzęczka. Sprzedam opla".
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl