|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
gdzie można zaparkować auto okolo godziny 15 koło Uniwersytetu Ekonomicznego
![]()
Prasłowiańska grusza chroni w swych konarach plebejskiego uciekiniera
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie kupię koszulkę PAOKu Saloniki?
------> Priv. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Wie ktoś może czy kupując gre w Empiku można ją po 2 dniach zwrócić i odzyskać kase? tłumacząc sie że nie idzie na komputerze czy cos w tym rodzaju.
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Chlop wygral na Allegro moją aukcję ponad tydzien temu. Pisze do niego lecz zero kontaktu.
Moze mi ktos powiedziec co mam zrobic? Bp nigdy takiej sytuacji nie mialem a np. prowizje bym chcial odzyskac... EDIT: Garbaż1906 dzieki Powód: dzieki
Ostatnio edytowane przez Arkas : 16.10.2008 o godz. 19:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
poczytaj dokładnie głowną stronę, tam masz napisane wszystko i tam też możesz wystąpić o zwrot prowizji jednak z tego co pamiętam nie wcześniej niż po 14/30 dniach od aukcji poczytaj dokładnie, prowizję Ci zwrócą bez problemów
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Mam takie pytanie, czy ktoś wie gdzie w Krakowie można trenowac Tai Chi
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
elektro - giełda
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jak nazywa się melodyjka, która zawsze jest puszczana na stadionie po golu dla Wisły
? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Znalazłby się ktoś kto ma jakiekolwiek pojęcie o akwarystyce i pomógłby mi wybrać akwarium na prezent? Głownie chodzi o to jakie miało by być - ile L, co do środka itd. dla osoby która nigdy wcześniej nie miała z tym do czynienia. Zapraszam na priv.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Proszę o opinie użytkowników Fiata Tipo...
Jak się jeździ, spalanie, mechanika auta, jakieś typowe usterki dla tego modelu i w ogóle ![]() Pozdro PS I jeszcze coś o użytkowaniu Toyoty Cariny E tylko w wersji sedan ![]() Pozdro
Ostatnio edytowane przez tomo : 16.10.2008 o godz. 23:15.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Mam pytanie..
Ostatnio głowie sie w tytule pewnej starej bajki.. Otoz byl tam jakis karateka ktory podrozował takim smiesznym samochodzikiem ,i rozwiazywal rozne problemy,do tego byla taka japonska muzyczka ,bajka-stara sprzed okolo 8-10 laty. Pamietam ze ten bohater mial takie japonskie smieszne imie Hong-Kong cos tam..... Jakby ktos wiedzial o co biega,ew znał tytuł to bylbym bardzo wdzieczny ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() Hong Kong Phooey ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
potrzebuje wyrobic sobie NIP.wszystko moge zalatwic w urzedzie skarbowym, czy mam wypelniac jakies wnioski, czy cos? z gory dzieki
![]() |
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
wyzszych studiów nie trzeba miec ukonczonych by podolac temu zadaniu |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Wniosek żeby było sprawniej ściągnij sobie z neta i wypełnij w domu:
http://www.mf.gov.pl/index.php?const...ysw=2&sub=sub5 Potem idziesz do urzędu, dajesz w odpowiednim okienku formularz, Pan(i) mówi "dziękuję" i czekasz aż przyslą Ci listem do domu nadany nr. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
...po czym go dokładnie sprawdzasz czy US w całym tym burdelu u siebie, nie pomylił Twoich danych (jak miało paru moich znajomych) i już możesz się cieszyć z płacenia horrendalnych podatków.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
ktory ten wniosek mam pobrac? ten?
Załącznik nr 1: NIP-1 Zgłoszenie identyfikacyjne / zgłoszenie aktualizacyjne osoby fizycznej prowadzącej samodzielnie działalność gospodarczą. |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Załącznik nr 3: NIP-3 Zgłoszenie identyfikacyjne / zgłoszenie aktualizacyjne osoby fizycznej nieprowadzącej samodzielnie działalności gospodarczej. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy mógłby mi ktoś polecić jakieś głośniki do kompa z subwooferem? Jaka firma ma najlepsza jakość dzwięku. Prosiłbym o mały ranking.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
mam problem z przeinstalowaniem systemu, gdyż jak wpisuje klucz to wyskakuje mi że jest zły a klucz jest dobry !bo inni korzystali z tego klucza i działa, mi na drugim kompie też ten win. działał a na tym żaden próbowałem z 3 różnych i żaden nie chula ... wie ktoś czego to może być przyczyna
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
jak za darmo to kombinuj w zatoczce przy lubomirskiego lub tam bardziej w okolicy ronda mogilskiego. jak możesz zaplacic, to obok pawilonu F (koło szkieletora) jest parking płatny
![]() ![]()
89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.
Badanie rynku - zarejestruj się za free ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wie ktoś, gdzie w Krakowie są bibioteki dla studentów niekoniecznie krakowskich uczelni z ksiązkami o tematyce humanistycznej?
![]() Bez względu na wszystko zawsze Jej oddane i tylko w Jej barwach na zawsze zakochane! WISEŁKA ![]() Nieważne co się stanie, my zawsze będziemy w tym trwać!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Spróbuj na Rajskiej.
![]()
|
|
|
|
Offline |
|
|
Czy na justin.tv jest teraz mecz Odra-Jaga ? Bo ja nie ogarniam tej strony deczka, więc mam prośbę jak jets mecz to niech ktoś mi podeśle linka do transmisji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Offline |
|
|
Dzieki!
A mam prosbę: jak możesz to napisz mi na prv "instrukcję obsługi" jak uruchomic sobie jakiś meczyk tak dla blondynki ;-) z góry thx! |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie: kojarzy może ktoś jaka piosenka techno leciała przed meczem Wisełki chyba z bełchatowem. Szukam jej od miesiąca i nie mogę wyczaić tytułu z góry dzięki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
jaki jest PELNY tekst do piosenki Lecha Poznan na melodie "jestesmy zawsze tam"
29 - 44 http://pl.youtube.com/watch?v=G2w3WdfHTkU Zimka - wielkie dzieki!
Ostatnio edytowane przez oskar TS : 19.10.2008 o godz. 08:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś internet z GHnet?
Dobra jest ta firma czy robia jakieś jaja? Jakie transfery mają takie jak deklarują czy dużo niższe? |
|
|