|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Popieram kolege za stosunkowo nie duza cene jak na jakosc garnituru bedziesz wygladal jak w garniaku od francuskiego projektanta sam kupilem tam garnitur i jest elegancki i to bardzo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Sa w Krakowie, jakies hurtownie pilkarskie, oprocz Kraksport'u i Sportiw'u
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
np.: http://taotao.pl/produkty_taotao/k,8,sosy/id,30,slodko-pikantny_sos_chili_taotao.html bo jak mało gotujesz to nie polecam przygotowywać samemu |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś czy w Krakowie jest jakiś sklep z odzieżą firmy Tom Tailor?
![]() wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Gucio25, aż się łezka w oku kręci, i AGH się przypomina
, tu masz definicję:http://pl.wikipedia.org/wiki/Homo_sovieticus ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Korzystal ktos z was z tej uslugi onetu "prapremiera"? Tzn.wysylasz smsa i mozesz ogladac nie emitowany jeszcze w tv odcinek serialu.Działa to ?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jest w Galerii Krakowskiej
![]()
Przeważnie zachowuję się poważnie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wrzuci ktos tego torrenta na jakis serwer, np. sendspace ==> http://torrenty.org/torrent/279614 ?
Nie moge sie zalogowac na swoim koncie stad prosba do Was. Z gory dzieki. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
dobre i w miare tanie koszulki na ramiaczkach na trening w krakowie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
ile moge kupic biletwo majac jedna karte kibica?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
na 1 KK możesz kupić tylko 1 bilet
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Poszukuje stron ze zdjęciami naszych opraw. Ostatnio ktoś podał fajny link do jakiegoś międzynarodowego forum. Liczę na pomoc.
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() a propo AGH -> priv. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Takie pytanie, z racji,że jest wysyp banków a w nich lokaty, konta itp itd. Krótka piłka, mam 'kapitał' około tysiąc,dwa tysiące złotych. Gdzie to włożyć aby były jakieś odsetki? Gdzie oprocentowanie jest najwyższe? Czy w ogóle się opłaca? Z góry dzięki.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Siema, a teraz do rzeczy
Szukam jakiegoś klubu futsalowego w Krk jako, ze sie zbytnio w tym obecnie nie orientuje moze polecicie mi jakis(z ewentualnym kontaktem do niego). Jesli chodzi o jakies predyspozycje moje/klubu to: Grałem już w piłke w lidze okręgowej gdy chodziłem do gimnazjum, pozniej piłke rzuciłem na rzecz "nauki" (obecnie 18 lat na karku). Klub amatorski jak najbardziej mi by odpowiadał, jakimś niewiarygodnym wymiataczem w piłkę nie jestem - chodzi mi jedynie o regularne treningi i granie bo sprawia mi to przyjemność ![]() Pzdr. i thx za pomoc! ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
masz fajny kalkulator, pozwalający obliczyć rzeczywisty zysk (juz po odliczeniu podatków i prowizji). Z tysiącem możesz spokojnie co miesiąc zarobić 4 złote na czysto .A tu masz temat na naszym forum do poczytania: http://www.wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=3181 ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Mam 2 pytania.
![]() 1. Nie mogę oglądać meczy na SopCascie. Mianowicie: buforuje mi do 20 i łapie zwisa ;/ W czym może tkwić problem 2. Szukam jakiegoś linku, w którym jak najlepiej słychać melodię, która leci u nas na stadionie jak strzelimy gola. Z góry wielke dzięki. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jak wyłaczyc poczte głosowa w Plus.....
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Da sie jakoś w operze zablokować wszystkie wyskakujące reklamy? Zaznaczenie "blokuj wszystkie wyskakujące okna" niewiele daje, a ta goła baba na TWSD już mnie strasznie wkvrwia
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś jakieś miejsca gdzie można kupić jakąś fajną bluzę z kapturem, bo teraz w sklepach w sumie nic nie ma ciekawego? Ewentualnie prosiłbym o jakieś linki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Maro-TS-NH a bluzy zerosixa na Tomexie
? ceny w przedziale 80-120 ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam
Czy moze wie ktos jak przelac dolary na amerykanskie konto?Po powrocie do kraju okazalo sie ze na moim koncie jest stan -100$, musze to uregulowac.Jak najtaniej i najlepiej przelac tam pieniadze?Czy da sie to zrobic jakos przy pomocy neteller albo mooneybookers?Z tego co slyszalem taki przelew do USA w normalnym banku kosztuje okolo 100zl...pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
jak sie nazywa gazeta przede wszystkim o komputerach,którą rozdają na giełdzie a można ją kupić w kiosku,bo wypadło mi z głowy a chce coś zobaczyć.
Dzięki Kolumbus
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 17.10.2008 o godz. 16:49.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Witam kupiłem (Licytowałem ) na allegro komórke za 500zł wartą 900zł i gość po aukcji mi napisał że akurat teraz mu telefon ukradli co jest moim zdaniem bzdurą bo to nie jest możliwe . Co ja mogę w takiej sytuacji zrobić żeby wyjść jednak na plusie i gdzie się zgłosić ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Wyłączam wszystko łącznie z GG itp. Net mam 1mb... kiedyś ładnie chodziło, a teraz jak buforowanie dojdzie do 20 to SopCast łapie zwisa ;/
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
kurde filip, nie tak dawno mialem to samo ale nie pamietam jak sobie z tym poradzilem:/
Jak sobie przypomne moze, to cos jeszcze skrobne a pisze to tylko po to zebys wiedzial ze nie jestes jedyny ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|