|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
elo
moze jest ktos na forumce, kto sie bawi w NLP ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Internet jest z Multimedii. Więcej na ten moment nie jestem w stanie powiedzieć bo bym musiał przysiąść do tego lapka żeby popatrzeć (bo dziewczyna tego nie ogarnie bo jest jeszcze bardziej zielona niż ja) a póki co to nie będę miał do tego dostępu ;/
Ale dzięki za pomoc ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
Sugeruję jeszcze jeden restart urządzenia, ale przy użyciu przycisku do przywracania ustawień fabrycznych- nie poprzez odłączenie zasilania. Zakładam, że dziewczyna ma to urządzenie: https://www.multimedia.pl/getattachm...wifi_pr11.aspx Przycisk resetu to ta mała dziurka przy interfejsach LAN (porty na "kabel internetowy"). Szpileczka i delikatnie nacisnąć. Odczekać około minuty i sprawdzić czy jest internet. Generalnie problem z DNS może być też chwilową awarią u operatora, przy założeniu że korzysta ze swojego serwera DNS- nie obcego i globalnego, np. Google. Skłaniałbym się bardziej właśnie ku temu, tym bardziej że raczej nie były wykonywane żadne operacje rekonfiguracji ustawień sieci domowej.
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 27.03.2018 o godz. 20:53.
![]()
Probierz cwel! Ole ole ole! AUUU AUUU!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobrze, jeśli nie ogarnę tego jakoś zdalnie albo problem sam nie minie to napiszę o to o co pytasz ale to dopiero za półtora tygodnia bo dopiero wtedy będę miał możliwość to ogarnąć. Modem ma jakiś inny, nie kojarzę jaki dokładnie ale inny. Reset był robiony dwa razy ale nie pomogło. No nic, póki co dziękuję i jak coś to odezwę się za te półtora tygodnia
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Kupował ktoś coś w salonie Ruck Zuck koło Ronda Ofiar Katynia? Wykiwali mnie nie odpuszcze im może kogoś też jak krętacze?
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jak cię przekręcili, opisz.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Opis na PW
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Excel.
Mam kolumnę w której do wyboru są słownikowe dwie opcje TAK lub NIE. Jaką formułę zastosować, by z automatu wyliczało mi po uzupełnieniu wszystkich pól procent TAK i procent NIE. Pomożecie? ;-) ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Gdyby coś to pisz.
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 22.04.2018 o godz. 13:56.
![]()
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Bardzo dziękuję za pomoc!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wie ktoś czy da się odzyskać usunięte archiwum rozmów z gg12? I to z nie tego urządzenia, z którego były prowadzone rozmowy. Może przez jakiś serwer gg? Szukam odpowiedzi ale nie mogę znaleźć pomocnej i chyba się nie da tego ogarnąć więc nadzieja w Was
![]() ![]()
drozd:
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dobry onkolog od spraw beznadziejnych. Ktoś, coś
![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nie znam sprawy ale jeden onkolog nic nie poradzi - pewnie w grę wchodzi jakaś terapia (tutaj 10 metod do wyboru). Ja osobiście rękami i nogami polecam: Centrum Onkologii - Instytut im. Marii Skłodowskiej-Curie Kraków Garncarska http://www.onkologia.krakow.pl/ Tylko nie mogę polecić konkretnego lekarza bo zajmowało się mną kilku różnych ale żyję (odpukać) ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
|
Podbijam
Cytat:
![]()
drozd:
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Zdrówka życzę! ![]()
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Problem z odbiorem maila na Gmailu w domenie.
Nadawcy otrzymują komunikat następującej treści. 521 No Redirect Entry for this address Będę bardzo wdzięczny za wszelkie porady i sugestie jak sobie poradzić z tym problemem. ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
edosunieica
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 30.12.2018 o godz. 13:37.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Obstawiam DNS.
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 02.05.2018 o godz. 18:38.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
jest na forum ktoś kto zajmuje się obróbką wideo i za drobną opłatą stworzył by mi kilkuminutowy filmik z moich materiałów?
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jest tu ktoś kto zna się na rowerach ( mtb ) i pomoże z wyborem?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
A co w ogóle chcesz kupić? Do maratonów, do jazdy w mocnym terenie w weekendy czy wypadów do Lasku Wolskiego ? ![]() Jakieś marki masz na oku? Czy Hardtail czy Full, koła 29 cali czy jeszcze 26tki ? ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Nooo, po pytaniach widzę że jest ok )) Hardtrail 29 bo pora na zmianę 26 Jazda 65% asfalt + 20% wertepy płaskie - to w tygodniu bo najłatwiej po pracy tak nabić w ch... kilometrów )))) i 15% rzeczony Lasek Wolski czy inny Turbacz w weekendy . Moze trochę wiecej tego Lasku Wolskiego czy innych dolinek bo blisko )) Myślę nad Cube ltd pro ( idzie kupić 2016 za fajne pieniądze) http://www.esportowiec.com.pl/rowery...16-p-6766.html lub 2017 tez da sie dobrze kupić. i mam generalnie dylemat z rozmiarem bo co sprzedawca to inna opinia. Mam 175 cm wzrostu nogę 81 i teoretycznie wypada mi 17 wg producenta i większości ale ja wcale nie czuje się źle na 19. Tyle, że co innego 3 rundki pod sklepem a co innego 3 -4 h na rowerze. Generalnie coś tego typu mi się podoba. Sam nie wiem co wybrać - czy geometrię "dziadkową" typu CUBE ACID czy Scott Aspect czy jednak taką pół-sportową ( bo jak dla mnie to ten CUBE LTD w 2018 nazywa sie to reaction ale rama ta sama ) typowym sportowym nie jest. Do samego CUBE jakos szczegolnie nie jestem przywiazany ale jakoś mi się tak podoba na teraz )) Dodatkowo ja jestem skrzywiony przez czasy w których zaczynałem a były to piękne lata gdzie człowiek brał ANLEN INVERT 2 rozmiary za duży i cieszył się że coś jest - .... z rozmiarem .... z kolorem ))) Teraz mam wheleer pro 3900 rama 19 na pełnym deore ale to sa zupelnie inne geometrie bo to 26 ( tak wiem stary ale miałem przerwę kilka lat z epizodem 8 lat temu 2 miesiące bez nogi w zasadzie - w efekcie zanik mięśni i takie tam potem ale od 3 lat znow się bawię i mięśnie są i moc jest ))) w piątek mam zastrzyk w kolanko z kwasem ))))) Generalnie te nowe 29 mają taką geometrię, że już sam nie wiem czy ja jestem jeb.... i wszedzie mi za wygodnie a tak ma być czy po prostu wychodzi efekt przyzwyczajenia do zlej sylwetki )) Dodatkowo mimo całkiem rozsądnych czasów itd ja nie umiem jeździć na rowerze ))) bo zawsze jeździłem na za niskiej kadencji. Dlatego teraz chcę 2x11 bo te nowe małe tarcze z przodu wymuszą na mnie chyba trochę poprawniejszą kadencje na płaskim z korzyścią dla moich kolan ))) I ch wie co zrobić, już zaczynam rzygać tymi rowerami i jak sie w........ to wsadzę dobry amor do swojego ktory bedzie drozszy niz ten moj aktualnie ))))
Ostatnio edytowane przez rafkur : 06.06.2018 o godz. 14:15.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Ja mam swojego Treka 6700 już chyba z 10 lat spokojnie. Chciałem zmienić ale ostatnio jeżdżę tam sporadycznie że szkoda mi kasy wyrzucać
Nie siedzę ostatnio w temacie cen więc nie wiem czy np. da się znaleźć lepszego w tej samej cenie czy nie. 29 cali też bym brał, inna geometria ale wbrew pozorom tak samo zwinny jak 26'' - i tak mi się marzy że jak będę zmieniał to już nie alu ale rama węglowa ale kasa .. kasa .. ![]() Ten z linka wygląda ok, sprzęt przyzwoity bardzo ale waga 13kg wydaje mi się lekko duża ... Mój co prawda 26 cali waży 12.5 a jak oglądałem rok temu z ciekawości modele w cele około 5 koła to 11-12 kg maks ważyły - aluminiowe - carbo były jeszcze lżejsze. Co do wielkości ramy - nie patrz na wielkość ani geometrię ale po prostu na niej siądź Wielu kumpli oglądając w necie rowery wybierali ramy logicznie po swój wzrost a potem się okazało że kupa. Więc zawsze przymierzyć - a potem wiadomo, kupować gdzie taniej ![]() ![]()
|
|
|