|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Od początku pisałem, że trzeba to co spekulowały media czytać z wielkim przymrużeniem oka, wystarczy cierpliwe czekanie, niektórzy już tu widzieli Wisłę w IV lidze, właściciela za kratkami, a komornika jako prezesa zarządu. Trochę wiary. Widocznie w klubie był taki PRL za BC, że teraz wszystko trzeba poukładać od nowa. Kolega suidoken bardzo dobrze napisał, dajmy spokój JM do końca okienka transferowego, chociaż według mnie to i tak krótki czas aby pewne sprawy ogarnąć.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Jeszcze raz zadam pytanie kto będzie chciał dawać nam kasę gdy właścicirlem jest ktoś taki ? Ktos da X mln za reklame koszulkową ? Aby lozniej dowiedziec sie ze kasa jest na Kajmanach ?
Zaufanie to podstawa w biznesie. Podstawa. |
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Franeklowcabramek ja napisałem, żeby wstepnie dać czas do 31 sierpnia a potem minimum pół roku trzeba by zobaczyc co sie zmieniło to nie Abramowicz który wejdzie da kase kupi kilka gwiazdek i juz u nas trzeb budować od nowa cała strukture klubu której tak naprawde nie było
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
domin_czyzyny zaufanie to tak ale nie na podstawie tego co gazety piszą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Konsekwentny, nie ma co...
Cytat:
Cytat:
Zatrudnił by przynajmniej kogoś od PR, żeby pomógł mu autoryzować wywiad i nie było takich kwiatków. No ale cóż, czy komuś się to podoba czy nie, trzeba trzymać kciuki, że coś z tego wyjdzie (a że się nie zapowiada to już inna sprawa) ![]()
suma inteligencji na planecie jest stała, liczba ludności wzrasta
|
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
Z jednej strony podziwiam pana JM za to ze przyznał sie do Winny a kto w zyciu błedów nie popełnia a szczegóły tych błedów to juz jego sprawa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Dokładnie. I teraz tak, szacunek dla Pana Bogusława Cupiała za te wszystkie lata ale za to jak zaniedbał administracyjną część klubu i przede wszystkim marketing to należy się porządna bura. Niektórzy może napiszą, że to zależało od zarządu Wisły, który w ostatnich latach był jaki był. No dobrze zgoda ale to właściciel podejmuje też główne decyzje wraz z radą nadzorczą. Nie powiecie chyba, że BC był tylko właścicielem na papierze i do jego obowiązków należało tylko przyjmowanie i zwalnianie trenerów oraz od czasu do czasu dawanie kasy?
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Z wywiadi z JM:
Dlaczego dopiero po takim czasie? - Musieliśmy wykonać tytaniczną pracę. Nie mogliśmy wziąć do klubu ludzi z ulicy, którzy nie mają o pewnych tematach pojęcia i nic tu nie wniosą. Że tak to nazwę: rekrutacja trwa. Kompletujemy fajny zespół, który zna klub, wie, co się z czym je. To miejscowy team oparty na działaczach piłkarskich, ludziach ze środowiska piłkarskiego. Również ze środowiska kibiców. Podsumowując: będą to ludzie związani z Wisłą od wielu lat. Dlaczego SKWK milczy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2016
Offline |
|
Skoro oni nie podnoszą jakiś głosów sprzeciwu to być może nie jest tak źle.
Ostatnio edytowane przez wester : 17.08.2016 o godz. 11:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Co do wywiadu, to niesamowite, jak po kilku banałach i pustych sloganach ludzie zmieniają front. Szczególnie ci, którzy twierdzili, że "po czynach go poznacie". Nadal nic jeszcze nie zrobił, że tak tylko przypomnę. ![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Co Ty! Ja dałbym mu spokój do końca rundy, niech sobie odpocznie chłopina, należy mu się za tą tytaniczną pracę jaką dotychczas wykonał.
Ostatnio edytowane przez heoij : 17.08.2016 o godz. 11:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ja mówię czas nie można kogoś ocenić za 2 tygodnie pracy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
||
|
|
Banita
Offline |
|
|
Lukasz mnie nie interesuje to co było przed Wisłą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Ale Wy się łatwo nabieracie... jak dzieci, wystarczy kilka obietnic
![]() Tato, a kupisz mi nowego piłkarza? Kupię synku. Tato, a będzie nowy sponsor? Będzie synku, nic się nie martw... Naiwni jesteście i tyle.
Ostatnio edytowane przez heoij : 17.08.2016 o godz. 11:30.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Skoro gosc przyznal ze nei jest milionerem, tzn ze kasą nie załata dziur ktore obecnie mamy. Jeśli nie kasą to tak jak pisał poprawą wielu struktur w klubie, ALE do tego trzeba miec ludzi. W takie coś wchodzi się mając z góry określony plan, a on teraz REKRUTUJE ludzi do pracy... To już mowi wiele jak bedzie wygladac ta budowa klubu...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Plan można mieć, ale ludzi nie koniecznie bo nikt nie bedzie czekał czy JM kupi Wisłę czy nie wielu to widze zna sie na prowadzeniu firmy jak mało kto
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
Dlugo nad autoryzacja pracowal ze specjalistami ![]() ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Czas pokaże czy Jakub Meresiński jest tylko zwykłym wizjonerem z "fabryki marzeń" Niestety jeśli chodzi o reputację, to kiepska sprawa i ciężko będzie ją przez kilka najbliższych lat podreperować. Znając pewne fakty z życia nowego właściciela, rozsądek nakazuje daleko posuniętą ostrożność. Trzeba temu panu patrzeć na ręce bo w grę wchodzi przyszłość Wisły - naszego ukochanego klubu. Nie powinien mieć o to żadnych pretensji, jeżeli jego zamiary wobec Wisły są uczciwe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Polityczne podejście. Dlaczego tak uważasz?
IMO Widać że w poprzednich/obecnych przedsięwzięciach nie wypracował sobie szerokiej kadry zarządzającej (na zasadzie Cupiał-Pilch). Albo inaczej rzecz biorąc wypracował ją na poziomie CV obecnego v-ce prezesa a teraz potrzebuje lepszych, lub co gorsze, ulepi kadrę z tego co było nowym rozdaniem stołków. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Ty na prawdę jesteś tak naiwny żeby nie dostrzegać tej ustawki?
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Lukasz każdy w życiu błędy popełnia a narazie trudno ocenić pana JM po dwóch tygodniach.
Ja czekam do 31 sierpnia z tego co wiem do Prezesem ma zostać Citko WICE WŁOCH DYRCIEM SPORTOWYM HAJTO ale to na razie ploty jakj większość rzeczy |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
AMATORSZCZYZNA ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
I jeszcze jedno. Czyżby słowa o starych działaczach oznaczały kolejną edycję Niezatapialnego przy R22? Będę w ciężkim szoku jeżeli tak...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
A pomysl aby Hajto byl trenerem to juz szalenstwo. facet spuscil Tychy a to chyba niezbyt dobry prognostyk.
Oprocz tego nie odkryl internetu jeszcze: http://weszlo.com/2016/08/16/hajto-z...zie-z-jaskini/ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie do konica nie mógł mieć ludzi a tylko plan bo nie było pewnie pewne czy Cupiał sprzeda Wisłe.
Nie oceniajmy go za okres sprzed Wisły bo pomyślcie czy wy za młodu nie robiliście głupot |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|