|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2009
Online |
|
|
Burdy w Bydgoszczy wywołali pewnie tajniacy psów, żeby była podkładka pod walkę z "bandytyzmem na stadionach", a niektórzy łykają to jak pelikany. Gdyby nie ruszono Szechterówki, nie walczono z ITI, nie wieszano antyrządowych haseł nie byłoby w ogóle problemu.
PS. Za ochronę meczy z w Bydgoszczy była odpowiedzialna esbecka firma ochroniarska Zubrzyckiego, która wykazała się także w walce z kupcami z KDT.
Ostatnio edytowane przez Vuko : 12.05.2011 o godz. 15:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Natomiast, cytując kasyka - Szanujmy się, tak? - jak rząd ma dokonywać rozróżnienia, jak sami Kibole nie potrafią?! Sami kibole nie umieją oddzielić szumowin, nie potrafią ich wypluć poza nawias i kryją ich, pozawalają im wtopić się w tłum, LEGITYMIZUJĄ ich działania. Dlatego dostają odłamkami. Ultrasi sami na siebie sprowadzili ten los, stając murem za bandytami przez FAŁSZYWIE pojmowany honor i lojalność. Teraz MY wszyscy jesteśmy postrzegani przez pryzmat paru pojebów i my wszyscy cierpimy. Cierpi nasz klub, cierpią piłkarze - ja cierpiałem na wczorajszym meczu. Gdyby od początku eliminować mendy które łamią krzesełka, rzucają noże na murawę, rozbijają szyby itp, to NIKT by ich z ultrasami nie pomylił. A tak musimy przeczekać burze, i mam nadzieje, że wyjdziemy z tego - jako kibice - silniejsi. A potencjał kibicowski mamy najlepszy, i mam nadzieje, że do żadnej "anglizacji" kibicowania nie dojdzie, bo to byłaby tragedia. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
Proponuje zrobic sciepe i wyslac duzy bukiet kwiatow oraz bombonierke z czekoladkami do zarzadu Wisly, bo uniknelismy wstydu na skale ogolnopolska. Nie wiem co za mozg wymyslil kibica dzwigajacego krzyz, ale z checia mu sfinansuję leczenie psychiatryczne. Nieznalska zaproszono do wspolpracy ? ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Jeżeli SKWK nie dojdzie do porozumienia z zarządem DERBY POWINNY BYĆ BEZ DOPINGU ! Jeżeli ulegniemy to nie będą nas już nigdy poważnie traktować i liczyć się z naszym zdaniem !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
i mimo to że od lat jest u nas na stadionie spokojnie ... klub uderza w kibiców, ultrasów i fanatyków zakazując oprawy meczowej która była już ustalona... Walka z bandytmi tak ale nie ze zwykłymi kibicami ... a Tusk wszystkich obecnych na stadionie umieszcza w jednym worku ... i to mi się nie podoba i z tym należy walczyć, (z propagandą rządu i mediów). |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() Tego po lewej dobrzy obywatele szanują, bo mu mało płacą, długo studiował i ciężko pracuje. Do tego, może życie raz i drugi uratuje. Tego po prawej dobrzy obywatele zamknęliby za ogrodzeniem by się jeden z drugim powyrzynał, bo siedzi taki, drze się na meczach i marnuje tylko pieniądze społeczeństwa, bo za policyjną ochronę płacą wszyscy Z drugiej strony można na to spojrzeć tak, że ten po prawej, jest prawdziwym kibicem, na dobre i na złe, oczekującym na oczyszczenie i spadek, najlepiej do III ligi, a ten po lewej to kibic sukcesu. Zarabiający za dużo, nierozumiejący sportu, traktujący mecz jak teatr. I prawdopodobnie chce siedzieć na miejscu które ma na karnecie. I tak to się będzie kręcić. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja słyszałem zupełnie coś innego odnośnie oprawy. Podobno miała być sektorówka tylko i wyłącznie o Wiśle i piro.
Kto ma racje? I tak na niego zagłosuję Nie dość, że w ch^uj inteligentniejszy i mądrzejszy od naszych polityków, to jeszcze pozytywnie jeb^nięty ![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 12.05.2011 o godz. 15:36.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Po po co ty chłopie chodzisz na stadion?! Uprawiać politykę? Mam gdzieś PO, PIS czy inne partię, ja na mecz idę oglądać moją ukochaną WISŁĘ, piłkę nożną! Rozumiesz? Zapisz się do jakiejś młodzieżówki partyjnej i tam się wyżywaj. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Zajebiscie ! Ja pierdziele:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
Cytat:
Chyba ze chcesz zeby oni nas gnoili a my nawet nei wywiesimy transparentu antyrzadowego i nie krzykniemy nic na Tuska. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rządu a nie partii politycznej. Jak rządził PIS, to też popierałem walkę z korupcją.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
haha już widze że jak zakaz wpuszczania kibiców gości będzie przestrzegany na małych pipidówkach z 5 lig i niżej
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Coz, ubezpieczyli sie **** Bez karty kibica raczej na stadion nikt nie wejdzie. Watpie by ktos mial mozliwosc i checi wyrabiac sobie karte np Legii na jeden mecz.
Teraz to bedzie wojna totalna. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Ave Wisła!
Offline |
|
|
Prawdopodobnie w tej kolejce nie będzie dopingu NA ŻADNYM z ekstraklasowych stadionów.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
I teraz Ultrasi zamiast wspierać swoje ukochane kluby, bawić się, śpiewać, jeździć na wyjazdy, robić KIBICOWSKIE (a nie polityczne) oprawy próbują przepychać się z rządem, zamiast wywalić, wyciąć jak wrzody debili którzy odpowiadają za bydło np. w Bydgoszczy. Czy gdyby bydło i hołota nie narozrabiała na meczu Pucharu Polski, to byłaby ta cała jatka?! Kocham Wisłę i chcę kibicować Wiślę!! A nie Tuskom, Anty-Tuskom, Bronkom czy Kaczorom! Więc zejdźcie już z tematu zastępczego - polityki - i zacznijmy w końcu kibicować. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Totalny bojkot ligi, nie ma wyjścia. Niech sobie grają dla pustych krzesełek :-(
Tylko PUSTE TRYBUNY zmuszą ich do zmienienia tej chorej POlityki !!! DERBY BEZ DOPINGU !
Ostatnio edytowane przez heoij : 12.05.2011 o godz. 16:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ale i tak nic nie przebije schizofrenii kolesia, który z jednej strony gwizdał na Górniku, bo nasi przegrywali, z drugiej - dopingował na Amice, bo akurat gola strzelili ![]() Pamiętam, jak po zwolnieniu Kasperczaka banda pikników chciała Cupiała wyzywać, że niech spierdala i Wisła sobie bez niego poradzi. Wówczas sytuacja była napięta, kto wie jak by się to skończyło. Zostały podjęte pewne kroki, poszło kilka liści - na forum płacz taki jak dzisiaj. Morał? Nie wiem. Nie przejmować się internetowymi znawcami? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Żyję na tym świecie ponad 50 lat.Wisełkę mam w sercu od sezonu 75/76.Przeżywałem 8:0 z Lechem,mecz z Celtikiem,Mistrzostwo w 78,a także spadki do II ligi.Własnymi ręcoma likwidowałem stare drewniane ławki na trybunach.Nie ma to większego znaczenia dla tego co napiszę,ale takie krótkie info żeby było wiadomo kto pisze.Mam żal,głęboki żal że moi Wiślaccy Bracia przekreślają mnie jako kibica.Niestety lata lecą i nie będę skakał i krzyczał cały mecz bo zdrowie już nie to.Protestować przeciwko Tuskowi to można pod siedzibą PO,a nie zostawiając swoją drużynę w tak ważnym momencie.Oni grali mimo wszystko i potrzebowali wsparcia.Siła i przyszłość klubu to kibice.Chcąc zapełnić nasz nowy stadion nie może przez 90 min. latać mięso.Nie może być rasizmu,nie mogą z tego tytułu ginąć ludzie na naszych osiedlach.Ci ludzie i te dzieci które dziś przyjdą na Wisełkę w większości pozostaną na całe życie.Sektor G jest wisienką na tym torcie,ale tylko wisienką,tak jak reszta kibiców piłkarzy ,działaczy tylko tortem(bez wisienki).Skrzywdziliście wielu kibiców.Wczoraj serce mi pękało.Niewątpliwie macie też rację,ale musimy to załatwiać inaczej bez zostawiania drużyny bez dopingu,bo to nie ma sensu.Oni grają dla nas,my ich wspieramy.Myślę że głośne wspólne PRZEPRASZAM przed meczem z Cracowią da początek do wspólnych przemyślanych działań.BĄDŹMY RAZEM.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Zarząd PZPN przyjmuje, że wszystkie pozostałe do rozegrania mecze o mistrzostwo ekstraklasy, I i II ligi w sezonie 2010/2011 odbędą się bez udziału zorganizowanych grup kibiców drużyn przyjezdnych. i wszystko w tym temacie z głównej strony pzpn
Ostatnio edytowane przez kriswisla : 12.05.2011 o godz. 16:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ja powiem tak możecie sobie protestowac Ch........wam to da ja sie drzec bede bo k nawet donald mi nie odbierze
radosci z tytulu i pokonanie starozakonnych ![]()
derr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
i wyjazd na Legie ch... strzelił...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Jeśli chcecie protestować (a nie mówę, że nie ma ku temu powodów), poszukajcie proszę takiej formy tego protestu, która nie uderzałaby bezpośrednio w interes Wisły i grę piłkarzy zmierzających po mistrzostwo. Oni potrzebują dopingu i wsparcia, odbierając im go, sami sobie szkodzimy. Nie ma sensu protestować tak, aby zwiększać szanse na sukces Cracovii czy innym rywalom. Wyrażajcie swoje niezadowolenie podczas przerwy, przed meczem i po meczu (byle w cywilizowany sposób), a nie poprzez sprzeniewierzanie się pozytywnej roli kibica na trybunach. O tą pozytywną rolę przecież nam chodzi. Teraz trzeba pokazywać siłę i wartość dopingu, to, że może być kulturalny, nieugięty, nie poprzez milczenie i puste gesty. Zarząd robi to, na co pozwalają mu obecnie obowiązujące przepisy i rządzący politycy. Atakowanie go za to jest bezsensowne, bo to nie on powinien być celem protestu. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Hubercik wyluzuj nie po to darlem 2500km na mecze, jeden ok strajk, ale juz na derbach to zapomnij ,chcesz walczyc z zarzadem pod okna Basałaja i manifestuj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
A PO robi sobie przy okazji pokazówkę medialną, która niczego nie rozwiązuje, a przy okazji uderza w niewinne osoby. Głupia kibicowska brać? Przecież to Ty kompletnie nie ogarniasz problemu... Jak ktoś okradnie supermarket to należy go złapać, a nie zamykać cały sklep i robić z 99,99% uczciwych klientów złodziei. To jest ....a elementarz, a Ty próbujesz robić z kibiców debili sam go nie rozumiejąc. Kibice pozwalają na bandytyzm? A co my jesteśmy - ORMO? Mamy robić stadionowe patrole policji obywatelskiej? Masz burdy na Wiśle, Legii, Amice? Nie. A wiesz czemu? Bo tam jest zapewniony odpowiedni poziom bezpieczeństwa. Ale jak się finał PP między zwaśnionymi drużynami robi w kurniku i ochrania tak jak się ochraniało, to efekty zawsze będą przykre: w Polsce, Anglii czy Argentynie. Bo zawsze, powtarzam - zawsze znajdzie się kilkudziesięciu gówniarzy prowadzonych przez kilku debili.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.05.2011 o godz. 16:26.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|