The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Vuko
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.05.2011, 15:14
Burdy w Bydgoszczy wywołali pewnie tajniacy psów, żeby była podkładka pod walkę z "bandytyzmem na stadionach", a niektórzy łykają to jak pelikany. Gdyby nie ruszono Szechterówki, nie walczono z ITI, nie wieszano antyrządowych haseł nie byłoby w ogóle problemu.

PS. Za ochronę meczy z w Bydgoszczy była odpowiedzialna esbecka firma ochroniarska Zubrzyckiego, która wykazała się także w walce z kupcami z KDT.
Ostatnio edytowane przez Vuko : 12.05.2011 o godz. 15:18.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 12.05.2011, 15:17
Mareq napisał(a):Wyświetl post
A jesteś pewny , że ekipa polująca której tak kibicujesz(czytaj Rząd RP) dokonuje właściwego rozróżnienie między bandytami a kibolami ?
Jestem pewnien, że nie rozróżnia. Że teraz to idzie jak buldożer i prawdziwi kibice i prawdziwi kibole (ultrasi) cierpią. Cierpią też piłkarze i kluby które tak bardzo kochamy.

Natomiast, cytując kasyka - Szanujmy się, tak? - jak rząd ma dokonywać rozróżnienia, jak sami Kibole nie potrafią?! Sami kibole nie umieją oddzielić szumowin, nie potrafią ich wypluć poza nawias i kryją ich, pozawalają im wtopić się w tłum, LEGITYMIZUJĄ ich działania. Dlatego dostają odłamkami.

Ultrasi sami na siebie sprowadzili ten los, stając murem za bandytami przez FAŁSZYWIE pojmowany honor i lojalność. Teraz MY wszyscy jesteśmy postrzegani przez pryzmat paru pojebów i my wszyscy cierpimy. Cierpi nasz klub, cierpią piłkarze - ja cierpiałem na wczorajszym meczu.

Gdyby od początku eliminować mendy które łamią krzesełka, rzucają noże na murawę, rozbijają szyby itp, to NIKT by ich z ultrasami nie pomylił.

A tak musimy przeczekać burze, i mam nadzieje, że wyjdziemy z tego - jako kibice - silniejsi. A potencjał kibicowski mamy najlepszy, i mam nadzieje, że do żadnej "anglizacji" kibicowania nie dojdzie, bo to byłaby tragedia.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 12.05.2011, 15:17
KRIS22 napisał(a):Wyświetl post
"Co do oprawy wczorajszej to miał na niej być kibic dźwigający krzyż jak Chrystus, a za nim policjant bijący go pałką, wszystkiemu zdjęcia miał robić fotoreporter... Myślą przewodnią oprawy miał być więc dźwigający na swoich barkach, całe zło polskiej piłki biedny kibic, policjant to synonim władzy, która bije Bogu ducha winnego kibica tylko po to by w ten sposób w świetle fleszów podnosić sobie sondaże...
Dzieki Kris22.

Proponuje zrobic sciepe i wyslac duzy bukiet kwiatow oraz bombonierke z czekoladkami do zarzadu Wisly, bo uniknelismy wstydu na skale ogolnopolska. Nie wiem co za mozg wymyslil kibica dzwigajacego krzyz, ale z checia mu sfinansuję leczenie psychiatryczne.
Nieznalska zaproszono do wspolpracy ?
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 12.05.2011, 15:25
Jeżeli SKWK nie dojdzie do porozumienia z zarządem DERBY POWINNY BYĆ BEZ DOPINGU ! Jeżeli ulegniemy to nie będą nas już nigdy poważnie traktować i liczyć się z naszym zdaniem !
Odpowiedz cytując
marian3a
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 12.05.2011, 15:25
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Bandytami się brzydze. Kibole z flagami, wyjazdami, śpiewami, fantatyzmem, umiłowaniem klubu, honorem itp są ZAJEBIŚCI. Problem w tym, że Ultrasów głęboko zainfekowała gangrena bandytyzmu, niestety za przyzwoleniem samych Ultrasów. Już dawno trzeba było te mendy wyłuskać niczym wszy i wyrzucić poza nawias kibicowskiej społeczności i tych PROBLEMÓW BY NIE BYŁO. Nawet pewnie na race by sie dało kluby namówić.

Ale k...a na takie obrazki Ulstrasi zamiast ch...ja złapać i powiedzieć żeby sp...ał kibicować komuś innemu to mówią "ale kozak!":

I sorry, ale to zaszło ZA daleko, i tą gangrenę trzeba wypalić gorącym żelazem bo już za późno na zabawę w rękawiczkach.

Chciałbym, żeby PRAWDZIWI ultrasi nie cierpieli przez pojebów. I dlatego kibicuje rządowi RP
Ja nie widze w Krakowie na stadionie bandytów ...gdzie Ty ich widzisz ?
i mimo to że od lat jest u nas na stadionie spokojnie ... klub uderza w kibiców, ultrasów i fanatyków zakazując oprawy meczowej która była już ustalona...
Walka z bandytmi tak ale nie ze zwykłymi kibicami ... a Tusk wszystkich obecnych na stadionie umieszcza w jednym worku ... i to mi się nie podoba i z tym należy walczyć, (z propagandą rządu i mediów).
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 12.05.2011, 15:26
Vuko napisał(a):Wyświetl post
Burdy w Bydgoszczy wywołali pewnie tajniacy psów, żeby była podkładka pod walkę z "bandytyzmem na stadionach", a niektórzy łykają to jak pelikany. Gdyby nie ruszono Szechterówki, nie walczono z ITI, nie wieszano antyrządowych haseł nie byłoby w ogóle problemu.

PS. Za ochronę meczy z w Bydgoszczy była odpowiedzialna esbecka firma ochroniarska Zubrzyckiego, która wykazała się także w walce z kupcami z KDT.
myślę, że jeszcze UFO można do tego dodać - i już znamy pełną prawdę ;-)
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 12.05.2011, 15:27
Jestem pewnien, że nie rozróżnia. Że teraz to idzie jak buldożer i prawdziwi kibice i prawdziwi kibole (ultrasi) cierpią. Cierpią też piłkarze i kluby które tak bardzo kochamy.

Natomiast, cytując kasyka - Szanujmy się, tak? - jak rząd ma dokonywać rozróżnienia, jak sami Kibole nie potrafią?! Sami kibole nie umieją oddzielić szumowin, nie potrafią ich wypluć poza nawias i kryją ich, pozawalają im wtopić się w tłum, LEGITYMIZUJĄ ich działania. Dlatego dostają odłamkami.

Ultrasi sami na siebie sprowadzili ten los, stając murem za bandytami przez FAŁSZYWIE pojmowany honor i lojalność. Teraz MY wszyscy jesteśmy postrzegani przez pryzmat paru pojebów i my wszyscy cierpimy. Cierpi nasz klub, cierpią piłkarze - ja cierpiałem na wczorajszym meczu.

Gdyby od początku eliminować mendy które łamią krzesełka, rzucają noże na murawę, rozbijają szyby itp, to NIKT by ich z ultrasami nie pomylił.

A tak musimy przeczekać burze, i mam nadzieje, że wyjdziemy z tego - jako kibice - silniejsi. A potencjał kibicowski mamy najlepszy, i mam nadzieje, że do żadnej "anglizacji" kibicowania nie dojdzie, bo to byłaby tragedia.
Czy Ty naprawdę nie widzisz jak jaśnie nam panujące PO nas wszystkich okrada i robi w wała na każdym kroku? Obiecuje jedno a robi drugie? Nie widzisz tego? Nie widzisz że są ważniejsze tematy w tym kraju na pierwsze strony gazet niż odpalenie racy na stadionie? Budżet się sypie , układ goni układ a GW za prikazem Donka podsuwa ogłupiałemu ludowi tematy zastępcze które są bardziej medialne i nie wymagają refleksji nad nimi. To samo z dopalaczami. Czemu nie mówi się o dziurze w budżecie która jest jak stąd do Australii? Chłopie , weź i wycałuj Donka , Mira , Rycha , Zbycha i kogo tam jeszcze chcesz z Twojej ukochanej Platformy , kup kwiaty i jeszcze podziękuj że wczoraj jak to piszesz "cierpiałeś" ale w duchu zaje*iście się z tego cieszyłeś. Dobrze ktoś wcześniej napisał , jesteś HIPOKRYTĄ!
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 12.05.2011, 15:27

Tego po lewej dobrzy obywatele szanują, bo mu mało płacą, długo studiował i ciężko pracuje. Do tego, może życie raz i drugi uratuje.

Tego po prawej dobrzy obywatele zamknęliby za ogrodzeniem by się jeden z drugim powyrzynał, bo siedzi taki, drze się na meczach i marnuje tylko pieniądze społeczeństwa, bo za policyjną ochronę płacą wszyscy

Z drugiej strony można na to spojrzeć tak, że ten po prawej, jest prawdziwym kibicem, na dobre i na złe, oczekującym na oczyszczenie i spadek, najlepiej do III ligi, a ten po lewej to kibic sukcesu. Zarabiający za dużo, nierozumiejący sportu, traktujący mecz jak teatr. I prawdopodobnie chce siedzieć na miejscu które ma na karnecie.

I tak to się będzie kręcić.

Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 12.05.2011, 15:32
Ja słyszałem zupełnie coś innego odnośnie oprawy. Podobno miała być sektorówka tylko i wyłącznie o Wiśle i piro.

Kto ma racje?

I tak na niego zagłosuję Nie dość, że w ch^uj inteligentniejszy i mądrzejszy od naszych polityków, to jeszcze pozytywnie jeb^nięty

Cytat:
Jeżeli SKWK nie dojdzie do porozumienia z zarządem DERBY POWINNY BYĆ BEZ DOPINGU ! Jeżeli ulegniemy to nie będą nas już nigdy poważnie traktować i liczyć się z naszym zdaniem !
I ch^uj z tego. Przyjdziecie na stadion = bilety wykupione = w kasie się zgadza = mamy wyje^bane na was. Tak myśli zarząd. Ruszyło by ich jakby G było puste. Po tym meczu powinniśmy wyciągnąć wnioski (czyt. albo idziemy na mecz i dopingujemy na pełnej ku^rwie, albo nie idziemy, wcinamy co tam chcemy przed TV. I tu powinniśmy skopiować Legionistów i dopingować przed trybuną).
Ostatnio edytowane przez WiślakMyślenice : 12.05.2011 o godz. 15:36.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Stary 12.05.2011, 15:38
Kibic_1906 napisał(a):Wyświetl post
Czy Ty naprawdę nie widzisz jak jaśnie nam panujące PO nas wszystkich okrada i robi w wała na każdym kroku? Obiecuje jedno a robi drugie? Nie widzisz tego? Nie widzisz że są ważniejsze tematy w tym kraju na pierwsze strony gazet niż odpalenie racy na stadionie? Budżet się sypie , układ goni układ a GW za prikazem Donka podsuwa ogłupiałemu ludowi tematy zastępcze które są bardziej medialne i nie wymagają refleksji nad nimi. To samo z dopalaczami. Czemu nie mówi się o dziurze w budżecie która jest jak stąd do Australii? Chłopie , weź i wycałuj Donka , Mira , Rycha , Zbycha i kogo tam jeszcze chcesz z Twojej ukochanej Platformy , kup kwiaty i jeszcze podziękuj że wczoraj jak to piszesz "cierpiałeś" ale w duchu zaje*iście się z tego cieszyłeś. Dobrze ktoś wcześniej napisał , jesteś HIPOKRYTĄ!
I właśnie o to chodzi. Jesteśmy na formum Wisły, a tu jakiś fanatyk wyskakuje z agitką polityczną. Ani słowa o futbolu. Czy przypadkiem kibicowanie nie jest dla was pretekstem, żeby robić coś innego?

Po po co ty chłopie chodzisz na stadion?! Uprawiać politykę? Mam gdzieś PO, PIS czy inne partię, ja na mecz idę oglądać moją ukochaną WISŁĘ, piłkę nożną! Rozumiesz? Zapisz się do jakiejś młodzieżówki partyjnej i tam się wyżywaj.
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 12.05.2011, 15:44
I właśnie o to chodzi. Jesteśmy na formum Wisły, a tu jakiś fanatyk wyskakuje z agitką polityczną. Ani słowa o futbolu. Czy przypadkiem kibicowanie nie jest dla was pretekstem, żeby robić coś innego?

Po po co ty chłopie chodzisz na stadion?! Uprawiać politykę? Mam gdzieś PO, PIS czy inne partię, ja na mecz idę oglądać moją ukochaną WISŁĘ, piłkę nożną! Rozumiesz? Zapisz się do jakiejś młodzieżówki partyjnej i tam się wyżywaj.
Posłuchaj , sam zacząłeś temat że popierasz działania rządu itp itd! Piszesz jedno , robisz drugie , myślisz pewnie trzecie.
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 12.05.2011, 15:45
Cytat:

To co, może porozmawiamy o wczorajszym dopingu na Wiśle (żeby nie było offtopu) ? Wiesz, nawet nieźle było, tylko brakowało mi: dopingu, piro, świetnej zabawy i... hmm... OPRAWY !?
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 12.05.2011, 15:47
Cytat:
Zakaz przyjmowania zorganizowanych grup kibiców drużyn przyjezdnych dotyczy klubów ekstraklasy, I i II ligi, a także niższych klas.
Rzecznik PZPN.
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Stary 12.05.2011, 15:50
Zajebiscie ! Ja pierdziele:/
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.05.2011, 15:52
Cytat:
Jest tylko taki jeden problem. To POlitycy wymowili nam wojne to ich dzialania doprowadizly do tego ze teraz wszyscy kibice powinni stanac po drugiej stronie barykady i zawalczyc o swoje prawa.
Chyba ze chcesz zeby oni nas gnoili a my nawet nei wywiesimy transparentu antyrzadowego i nie krzykniemy nic na Tuska.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Stary 12.05.2011, 15:52
Kibic_1906 napisał(a):Wyświetl post
Posłuchaj , sam zacząłeś temat że popierasz działania rządu itp itd! Piszesz jedno , robisz drugie , myślisz pewnie trzecie.
Rządu a nie partii politycznej. Jak rządził PIS, to też popierałem walkę z korupcją.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.05.2011, 15:54
haha już widze że jak zakaz wpuszczania kibiców gości będzie przestrzegany na małych pipidówkach z 5 lig i niżej
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 12.05.2011, 15:57
Coz, ubezpieczyli sie **** Bez karty kibica raczej na stadion nikt nie wejdzie. Watpie by ktos mial mozliwosc i checi wyrabiac sobie karte np Legii na jeden mecz.

Teraz to bedzie wojna totalna.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Snow
Ave Wisła!

Stary 12.05.2011, 15:58
hubert.fan napisał(a):Wyświetl post
Prawdopodobnie w tej kolejce nie będzie dopingu NA ŻADNYM z ekstraklasowych stadionów.
Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Stary 12.05.2011, 15:58
wiertar napisał(a):Wyświetl post
haha już widze że jak zakaz wpuszczania kibiców gości będzie przestrzegany na małych pipidówkach z 5 lig i niżej
To już jest totalny śmiech na sali .

Za niedługo zabronią rodzicom bycia na meczach dzieciaków...
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Stary 12.05.2011, 16:07
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Jest tylko taki jeden problem. To POlitycy wymowili nam wojne to ich dzialania doprowadizly do tego ze teraz wszyscy kibice powinni stanac po drugiej stronie barykady i zawalczyc o swoje prawa.
Chyba ze chcesz zeby oni nas gnoili a my nawet nei wywiesimy transparentu antyrzadowego i nie krzykniemy nic na Tuska.
Nie, nie nie.... odwrotnie! To zajmujący ważne stanowiska w świecie Ultrasów bandyci wmówili kibicom - ultrasom, że to rząd jest problemem, a nie oni. To jest prawidzy temat zastępczy! Bandyci udają, że problem nie jest z nimi, tylko z jakimś Tuskiem-sruskiem, a głupia kibicowska brać to łyka jak indory w imię pseudo honoru. I psuje prawdziwe kibicowanie.

I teraz Ultrasi zamiast wspierać swoje ukochane kluby, bawić się, śpiewać, jeździć na wyjazdy, robić KIBICOWSKIE (a nie polityczne) oprawy próbują przepychać się z rządem, zamiast wywalić, wyciąć jak wrzody debili którzy odpowiadają za bydło np. w Bydgoszczy.

Czy gdyby bydło i hołota nie narozrabiała na meczu Pucharu Polski, to byłaby ta cała jatka?!

Kocham Wisłę i chcę kibicować Wiślę!! A nie Tuskom, Anty-Tuskom, Bronkom czy Kaczorom! Więc zejdźcie już z tematu zastępczego - polityki - i zacznijmy w końcu kibicować.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 12.05.2011, 16:11
Totalny bojkot ligi, nie ma wyjścia. Niech sobie grają dla pustych krzesełek :-(

Tylko PUSTE TRYBUNY zmuszą ich do zmienienia tej chorej POlityki !!!

DERBY BEZ DOPINGU !
Ostatnio edytowane przez heoij : 12.05.2011 o godz. 16:16.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 12.05.2011, 16:11
kreseq napisał(a):Wyświetl post
No patrzcie, to dopiero nie sa kibice, nie wspieraja wlasnego klubu !!!! Oczywiscie niektorzy sa lepsi i beda zawsze na zawsze ze swoja ukochana druzyna

Smiech na sali...nie napisze dosadniej bo bym musial przeklinac.
Wcześniej padł argument, ze Amica na pewno by w takiej sytuacji dopingowała.
Ale i tak nic nie przebije schizofrenii kolesia, który z jednej strony gwizdał na Górniku, bo nasi przegrywali, z drugiej - dopingował na Amice, bo akurat gola strzelili

Pamiętam, jak po zwolnieniu Kasperczaka banda pikników chciała Cupiała wyzywać, że niech spierdala i Wisła sobie bez niego poradzi. Wówczas sytuacja była napięta, kto wie jak by się to skończyło. Zostały podjęte pewne kroki, poszło kilka liści - na forum płacz taki jak dzisiaj. Morał? Nie wiem. Nie przejmować się internetowymi znawcami?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Wislawek
Junior Member

Stary 12.05.2011, 16:12. Do trzymających władzę na G
Żyję na tym świecie ponad 50 lat.Wisełkę mam w sercu od sezonu 75/76.Przeżywałem 8:0 z Lechem,mecz z Celtikiem,Mistrzostwo w 78,a także spadki do II ligi.Własnymi ręcoma likwidowałem stare drewniane ławki na trybunach.Nie ma to większego znaczenia dla tego co napiszę,ale takie krótkie info żeby było wiadomo kto pisze.Mam żal,głęboki żal że moi Wiślaccy Bracia przekreślają mnie jako kibica.Niestety lata lecą i nie będę skakał i krzyczał cały mecz bo zdrowie już nie to.Protestować przeciwko Tuskowi to można pod siedzibą PO,a nie zostawiając swoją drużynę w tak ważnym momencie.Oni grali mimo wszystko i potrzebowali wsparcia.Siła i przyszłość klubu to kibice.Chcąc zapełnić nasz nowy stadion nie może przez 90 min. latać mięso.Nie może być rasizmu,nie mogą z tego tytułu ginąć ludzie na naszych osiedlach.Ci ludzie i te dzieci które dziś przyjdą na Wisełkę w większości pozostaną na całe życie.Sektor G jest wisienką na tym torcie,ale tylko wisienką,tak jak reszta kibiców piłkarzy ,działaczy tylko tortem(bez wisienki).Skrzywdziliście wielu kibiców.Wczoraj serce mi pękało.Niewątpliwie macie też rację,ale musimy to załatwiać inaczej bez zostawiania drużyny bez dopingu,bo to nie ma sensu.Oni grają dla nas,my ich wspieramy.Myślę że głośne wspólne PRZEPRASZAM przed meczem z Cracowią da początek do wspólnych przemyślanych działań.BĄDŹMY RAZEM.
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 12.05.2011, 16:12
Zarząd PZPN przyjmuje, że wszystkie pozostałe do rozegrania mecze o mistrzostwo ekstraklasy, I i II ligi w sezonie 2010/2011 odbędą się bez udziału zorganizowanych grup kibiców drużyn przyjezdnych. i wszystko w tym temacie z głównej strony pzpn
Ostatnio edytowane przez kriswisla : 12.05.2011 o godz. 16:15.
Odpowiedz cytując
derr
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 12.05.2011, 16:13
Ja powiem tak możecie sobie protestowac Ch........wam to da ja sie drzec bede bo k nawet donald mi nie odbierze
radosci z tytulu i pokonanie starozakonnych
derr
Odpowiedz cytując
pawulon-82
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 12.05.2011, 16:14
i wyjazd na Legie ch... strzelił...
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 12.05.2011, 16:14
Nie zgadzam się z tego typu poglądem. Trzeba wspierać drużynę w walce o mistrzostwo ze wszystkich sił, bo to jest sprawa ważna, z której nie wolno rezygnować w trosce o dobro Wisły. Wiśle nie wolno szkodzić. To nie klub jest wrogiem kibiców.

Jeśli chcecie protestować (a nie mówę, że nie ma ku temu powodów), poszukajcie proszę takiej formy tego protestu, która nie uderzałaby bezpośrednio w interes Wisły i grę piłkarzy zmierzających po mistrzostwo. Oni potrzebują dopingu i wsparcia, odbierając im go, sami sobie szkodzimy. Nie ma sensu protestować tak, aby zwiększać szanse na sukces Cracovii czy innym rywalom.

Wyrażajcie swoje niezadowolenie podczas przerwy, przed meczem i po meczu (byle w cywilizowany sposób), a nie poprzez sprzeniewierzanie się pozytywnej roli kibica na trybunach. O tą pozytywną rolę przecież nam chodzi. Teraz trzeba pokazywać siłę i wartość dopingu, to, że może być kulturalny, nieugięty, nie poprzez milczenie i puste gesty. Zarząd robi to, na co pozwalają mu obecnie obowiązujące przepisy i rządzący politycy. Atakowanie go za to jest bezsensowne, bo to nie on powinien być celem protestu.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
kriswisla
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 12.05.2011, 16:18
Totalny bojkot ligi, nie ma wyjścia. Niech sobie grają dla krzesełek pustych :-(

Tylko PUSTE trybuny zmuszą ich do zmienienia tej chorej POlityki !!!

DERBY BEZ DOPINGU !
Hubercik wyluzuj nie po to darlem 2500km na mecze, jeden ok strajk, ale juz na derbach to zapomnij ,chcesz walczyc z zarzadem pod okna Basałaja i manifestuj
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 12.05.2011, 16:20
Nie, nie nie.... odwrotnie! To zajmujący ważne stanowiska w świecie Ultrasów bandyci wmówili kibicom - ultrasom, że to rząd jest problemem, a nie oni. To jest prawidzy temat zastępczy! Bandyci udają, że problem nie jest z nimi, tylko z jakimś Tuskiem-sruskiem, a głupia kibicowska brać to łyka jak indory w imię pseudo honoru. I psuje prawdziwe kibicowanie.
Za przeproszeniem - .......isz jak potłuczony. Od rozwiązywania problemu bandytyzmu jest policja, a nie Ultrasi. To, że barany dopuściły do meczu na nieprzygotowanym stadionie, że ochrona dała dupy nie jest winą kibiców Legii, Lecha ani Ruchu Radzionków.

A PO robi sobie przy okazji pokazówkę medialną, która niczego nie rozwiązuje, a przy okazji uderza w niewinne osoby. Głupia kibicowska brać? Przecież to Ty kompletnie nie ogarniasz problemu...

Jak ktoś okradnie supermarket to należy go złapać, a nie zamykać cały sklep i robić z 99,99% uczciwych klientów złodziei. To jest ....a elementarz, a Ty próbujesz robić z kibiców debili sam go nie rozumiejąc.

Kibice pozwalają na bandytyzm? A co my jesteśmy - ORMO? Mamy robić stadionowe patrole policji obywatelskiej?

Masz burdy na Wiśle, Legii, Amice? Nie. A wiesz czemu? Bo tam jest zapewniony odpowiedni poziom bezpieczeństwa.
Ale jak się finał PP między zwaśnionymi drużynami robi w kurniku i ochrania tak jak się ochraniało, to efekty zawsze będą przykre: w Polsce, Anglii czy Argentynie. Bo zawsze, powtarzam - zawsze znajdzie się kilkudziesięciu gówniarzy prowadzonych przez kilku debili.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.05.2011 o godz. 16:26.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów