|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Nazwa "Fundacja Fabryka Marzeń" mówi wszystko. I niech to będzie dobre podsumowanie negocjacji które przeprowadzili ludzie z tfk sprzedając klub...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
A co się stało z G7 Może to był jego pomysł biznesowy. G7 Wisła Kraków. Myślę, że jak znalazł do promocji nadawałby się DG77 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Nie ma się co łudzić, że zrobią coś dobrego dla Wisełki, Fabio i Kuba jedynie co umieją robić to lewe interesy.
Niech już sobie wezmą te 4 mln zł i kupią po nowym Porsche, ale muszą zrozumieć, że klub to nie następna "Fabryka Marzeń" do przekrętów tylko ludzie którzy ją tworzą i sobie ich nie życzą w tym klubie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Chyba nie wierzysz w to, co piszesz. Dla mnie fakt, że właścicielem jest typ z poważnymi zarzutami i to dotyczącymi przywłaszczenia majątku albo wyłudzenia pieniędzy z VAT, jest równoznaczny z bezpośrednim zagrożeniem dla funkcjonowania klubu. Widzę, że niektórzy zaczynają próbować normalizować sytuację. Nie można tak, bo obudzimy się z ręką w nocniku. Trzeba jak najszybciej odbić Wisłę z rąk tego fagasa. Nawet kosztem sportowym, ale to trzeba zrobić. Jak mamy jakiekolwiek sumienie, to musimy zawalczyć o Wisłę. Jak nie, już po nas.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nic już z tego nie będzie. Spotkamy się na meczu w IV lidze (Obym się mylił). Swoja drogą całej historii sprzedaży Wisły ASZ dziennik by lepiej nie wymyślił...
Szkoda ![]()
każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Bardzo duże wrażenie robi na mnie optymizm nesty.
Ja, ze swojego pkt widzenia, nie widzę podstaw do tak spokojnych przewidywań. Życzę jednak sobie i każdemu, żeby na koniec miał satysfakcję z faktu, że jako jeden z nielicznych namawiał do spokoju w przewidywaniach. Póki co zgadzam się z przedmówcami, że radość z faktu, że Marek i JM przepracowali dzień w biurze pachnie groteską ![]() ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Meresiński przyznał w prokuraturze że ma wykształcenie gimnazjalne - http://www.czestochowa.po.gov.pl/ind...acje-rzecznika
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Czyli jednym słowem śmieszny Wyrok
Cytat:
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jakub Meresiński dla Sportowych Faktów: - Jeżeli będę musiał się usunąć, zrobię to
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
może zrobię małą reasumację:
-gość ma wykształcenie gimnazjalne -ma prawomocny wyrok -ma poważne zarzuty -nie ma żadnych przesłanek że posiada jakikolwiek majątek -sponsorami mieli być jego koledzy -wiceprezesem został kumpel restaurator (Restauracja zamknięta od roku) -ponoć pierwszą jego decyzją było przelanie 400 tys zł na swoje konto -prowadził kilkanaście spółek, żadnej nie dłużej niż kilka miesięcy -nie wiadomo czym którakolwiek z nich się zajmowała -nowych piłkarzy brak -sponsorów brak -nikt nie chce się zgodzić na prezesa zarządu niech mnie ktoś oświeci że jest coś pozytywnego |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dobry wywiad.
Bardzo mu potrzebny w tym momencie. Nie wiem ile z tego to pr-owe i zyczeniowe .......olo ale spuscil sporo cisnienia tym wywiadem z wielu glow. Oczywiscie jak sie porowna wywiad do tego co dostajemy + forma sportowa Wisly to idzie zalamac rece. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Można jeszcze jeden cytat wrzucić:
Kompletujemy fajny zespół, który zna klub, wie, co się z czym je. To miejscowy team oparty na działaczach piłkarskich, ludziach ze środowiska piłkarskiego. Również ze środowiska kibiców. kolejny gwóźdź do trumny. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
oczywiscie ze jest coś pozywynego:
Która z w/w przesłanek uniemożliwia mu mądre prowadzenie klubu? Żadna. oceniajmy go po czynach - poki co nie zrobił nic na plus. ale ile jest w klubie.Ile w tym samym czasie zrobił Cupiał jak przejął klub? Cytat:
jak dla mnie ciekawey wywiad. po raz pierwszy od kiedy jego spółka jest włąscicielem. Polecam przeczytac kazdemu, wolno, kazdą linijke po 2 razy by zrozumieć. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
"...Że tak to nazwę: rekrutacja trwa. Kompletujemy fajny zespół, który zna klub, wie, co się z czym je. To miejscowy team oparty na działaczach piłkarskich, ludziach ze środowiska piłkarskiego. Również ze środowiska kibiców. Podsumowując: będą to ludzie związani z Wisłą od wielu lat."
Czyli można się domyślać dlaczego stowarzyszenie milczy... Kto jeszcze oprócz Zdziska z tych ludzi związanych z Wisłą od lat? |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Czy ludzie z SKWK dostaną jakieś stołki dla tego jest cisza
Z jednej strony to genialny ruch ponieważ JM będzie miał część kibiców za sobą |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Taki wywiad:
-robimy,pracujemy -dziwne jakby nie -bedzie konferencja z prawdziwego zdarzenia. A sa jakiej inne? - a panie te oskarzenia to ja niewinny. brakuje tylko, ze prokurator sie uwzial. - a ta matura to bledy mlodosci. Teraz jestem duzy Mniej wiecej tak wyobrazalem sobie z nim wywiad wlasnie. Ble Ble Ble bedzie dobrze, blebleble odwalcie sie, dajcie mi czas bo tak. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Wisla nie moze, byc jak 30to latek mieszkajacy z rodzicami, ktoremu rodzce daja na wszystko pieniadze. Aby ten klub byl zdrowy to musi byc w stanie sam na siebie zarabiac. *Pozytyw moze sie spektakularnie zamienic w katastrofe o ile facet okaze sie totalnym amatorem lub wbrew deklaracjom bedzie chcial poprostu wycisnac klub jak cytryne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Haha Brawo on!
Cytat:
Nie wiem komu już wierzyć ? ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Koledzy nie jestem zwolennikiem JM, ale sam miałem wpadkę za błędy młodości czasem człowiek chce iść na skróty i źle się to kończy. Sam miałem do zapłacenie 1200 zł a teraz pracuje prowadzę firmę i jest ok. Ja nie oceniam jeszcze pana JM ani pozytywnie ani negatywnie.
Daje mu na razie czas do końca miesiąca by mieć wstępne zdanie o nim nikt cudu w 2 tygodnie nie zrobi w klubie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To nie jest żaden optymizm. Spora część ludzi żyje w mediokracji. Na podstawie wycinków, plotek itp. maja juz zbudowany cały scenariusz na przyszłość. A ja po prostu nie wiem jak będzie i czekam na rozwój wypadkow. Moze będzie okej, moze nie.
Wywiad spoko. Na TT chodziły płoty juz jakiś czas temu, ze namawiają PDS do powrotu na stanowisko prezesa Wisły. On sie zastanawia. Juszczyk tez dziś napisał, ze być moze warto będzie tyle czekać na konferencje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak dla mnie PDS nie powinien zgadzać się na powrót. Odszedł w patologicznej sytuacji i wchodzenie w kolejne nieznane to BARDZO duże ryzyko. Myślę, że nie powinien bardziej ryzykować zszarganiem swojego nazwiska.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Może mu aż tak zależy, że chce próbować wyciągnąć to na prostą? Być może się coś, czego my nie wiemy, że warto wejść znowu do Wisły?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
dajmy JM spokój do 31 sierpnia
Ostatnio edytowane przez suikoden : 17.08.2016 o godz. 10:27.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Tomasz Hajto może zostać dyrektorem sportowym Wisły?!
http://www.wislaportal.pl/31363,Toma...wym_Wisly.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Wywiad spoko, widocznie da się dłużej z właścicielem porozmawiać niż tylko telefonicznie. Ciekawi mnie co to za ludzie związani od lat z Wisłą. Liczę na jakieś stanowiska dla byłych piłkarzy Wisły czyli może znajdzie się jakieś biurko dla Żurawia, Szymka albo innego.
Podsumowując: Liczę na to, że z nowymi ludźmi Wisła ruszy z kopyta i niektórym będzie wstyd tu na forum, że pisali spekulacje i inne brednie. Wystarczy być cierpliwym a wszystkiego się dowiemy. W porównaniu do Pana Cupiała to i tak Jakub Meresiński jest rozmowny ![]() Dyrektorem sportowym jest/będzie Marek Citko, więc tutaj nie widzę żadnych zmian, no chyba, że MC będzie jakimś wiceprezesem ds. sportowych.
Ostatnio edytowane przez Franeklowcabramek : 17.08.2016 o godz. 10:32.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
z Plotek jakie wiem Marek Citko prezesem a dyrektorem sportowym Tomek Hajto
a wiceprezesem Włoch. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Chyba kpisz sobie. Nigdy w życiu. Jeśli nie ruszymy swoich czterech liter i tematu, to Wisła upadnie!!! TEN TYP NIE ZASŁUGUJE NA TO, BY PRZEZ CHOCIAŻBY 1 MINUTĘ BYŁ WŁAŚCICIELEM WISŁY!!! Ktokolwiek myśli inaczej, ten postradał rozum!!!
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
wywiad spoko, nie robimy juz protestu?
Meresinski jednak jest blisko klubu, a nie jak twierdzą dziennikarze zabral 4 miliony zlotych do kieszeni i wyjechal na Cypr? ;d |
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Panowie, nie chcę z siebie robić paranoika w czapeczce z folii aluminiowej ale pytania w tym wywiadzie są takie cukierkowe jak w wywiadzikach dla celebrytów podczas tzw. "press tourów".
Owszem, kilka pytań o wyroki, nawet nibyasertywne "a jakieś konkrety?", pada znów jakiś ogólnik i pan Skwierawski odpuszcza zmieniając temat. ....a, przez miesiąc po przejęciu klubu facet milczy i nagle udziela wywiadu z przesłaniem "wszystko jest pod kontrolą, mamy dużo pracy, rekrutacja do super lokalnej ekipy z Wisłą w sercu trwa". Wywiad ukazuje się dzień po tym jak na największym forum kibicowskim ludziom puszczają nerwy i zaczynają się niemrawo organizować do wycieczki na stadion. Nagle dostajemy przesłanie, że JM to fajny koleś, wrażliwy i inteligentny, pełen skruchy, który trochę w życiu narozrabiał ale ma łeb do biznesu i kocha piłkę a do Wisły ma słabość. Może to nie jakiś spisek, może po prostu słabe dziennikarstwo. Zabrakło, jak to mówią Anglicy, "address the elephant in the room": czemu pan milczał przez te tygodnie i z każdą godziną milczenia reputacja Wisły spadała coraz bardziej na pysk? czy finanse klubu będą transparentne? usunie się pan w cień- razem z kasą? Błędy młodości? Błędy młodości to iść na browara do parku- zamiast na lekcje matematyki. Albo przyłapanie z lufką. Błąd młodości to dać się przyłapać na ściąganiu na maturze- a nie na fałszowaniu jej. Kolesie kręcili wały na dziesiątki milionów a on nie był wszystkiego świadomy- to czego nie będzie świadomy kierując Wisłą z takiego czy innego lipnego stołka (lub nawet bez niego)? To są tezy i pytania które chcę zobaczyć w wywiadzie i dopiero odpowiedzi na tak postawione kwestie mnie ewentualnie uspokoją. Czemu udziela wywiadu jakiejś popierdółce piszącej o tym, że kadra gra na playstation zamiast komuś, kto siedzi w klimatach okołosportowych, zna światek Krakowski i ligowy? Cóż, takie czasy, sam nie wiem czy przemawia przeze mnie paranoja czy czujność.
Ostatnio edytowane przez Baryl : 17.08.2016 o godz. 10:47.
![]()
It's nothing four sticks of dynamite and a match can't fix
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|