|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Witam, mógł by mi ktoś podpowiedzieć jak zorganizować sesje zdjęciowa (ślubną) na R 22 ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
zadzwonić na sekretariat, napisać mail, pójść osobiście i zapytać ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Mamy tu jakiegos projektanta /architekta? Mam pytanie odnosnie dzialki..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
gdzie w KRakowie kupie bluzy np. patriotyczne? Albo jakaś strona gdzie mozna kupić za max 100zł? Bo fajne sa np. tu: http://www.odziez-uliczna.pl/index.p...iotyczna-bluzy ale zaczynają sie od 120 + wysyłka, a szukam czegoś taniej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
No dobrze a jeżeli zdarzenie miało miejsce wczoraj, a jutro ma być rzecoznawca na miejscu gdzie stoi obecnie samochód, czyli w moim domu? Nie zawiozłem go jeszcze do ASO a w ASO mi powiedzieli, że po tym jak go obejrzy rzeczoznawca, żeby go przywieźć i wtedy oni zobaczą co jest i jak. Czyli reasumując przyjeżdża gość od nich, ogląda, jade do ASO oni oglądają i wymieniają się informacjami - ubezpieczyciel mówi my dajemy tysiąc a ASO mówi, że chce dwa tysiące. Tak? Chodzi mi o to żeby sobie sprawy nie skomplikować i nie zamknąć furtki. Zdaję sobie sprawę, że przy drobnej można wyjść na plus, ale auto jest stosunkowo nowe i chciałbym mieć zrobione a nie 'zrobione'.
I ostania rzecz, samochód zastępczy. Gdzieś przeczytałem, że zwracją tylko jak jest uzasadnione i nie masz np. drugiego (w sensie, że pytają). Jeżeli samochód drugi mam ale rozbity jest 5- osobowym sedanem i potrzebuję wozić 4 osoby, a drugi jest dostawczy, 3- osobwy no to automatycznie wynika z tego, że nie mogę jednego zastąpić drugim. Czyli przyznawać się?
Ostatnio edytowane przez David. : 25.11.2014 o godz. 22:42.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jak zmniejszyć rozmiar pdf? Nie ma obrazów, sam tekst ale muszę zmniejszyć z 2 MB do max 500 kb
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A próbowałeś konwertować na np. doc (np. http://www.pdfonline.com/pdf-to-word-converter/ tylko musisz sprawdzić czy dobrze przekonwertowało) i tam zapisać w mniejszej czcionce? Albo na jpeg i tam się jakoś kompresją bawić?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Pdfcreator i tam w ustawieniach sobie poustawiaj jakość. Robisz nowego PDF i wsio
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ok - poszło, Thx Mario.
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
najlepsza wyszukiwarka plikow to ? (im wiecej hostingow tym lepiej)
Znalazlem takie http://search111.com/ - ale ma malo hostingow. http://ddlsearch.free.fr/?lang=EN - duzo hostingow ale minus taki ze wyniki z kazdego osobno. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Oczywiscie faktura za naprawe musi miec pokrycie w rzeczywistosci, bo jak ktos wpisze lakierowanie zderzaka za 3k to przekret jest widoczny z daleka. ;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 01.12.2014 o godz. 11:18.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Czy w Krakowie jest jakiś sklep/ punkt z używanymi płytami (kompakty) z muzyką?
Chyba w Eboli na Floriańskiej była kiedyś taka możliwość...
Ostatnio edytowane przez Zola : 01.12.2014 o godz. 17:40.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Moze gielda na Balickiej w sobote i niedziele?!
Winyli jest duzo to i cd powinny sie znalezc. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Pany pomóżcie, chcę kupić telewizor, chciałbym, żeby spełniał takie parametry:
- rozmiar 38-42 cale - LED - chcę na nim odtwarzać filmy (np. z USB), więc żeby nie było problemu z konwertowaniem napisów i generalnie rzecz biorąc z odtwarzaniem filmów - do grania na playstation 4 - koszt do 1800 zł (no powiedzmy do 2k ale to już absolutny max) - w niedalekiej przyszłości do zainsatalowania nc+ (jeśli to ma jakiekolwiek znaczenie przy wyborze) Poza tym generalnie standard. Nie znam się na szczegółach, dlatego liczę, że coś pomożecie wybrać - jaka firma, model ? Gdzie ew. szukać pomocy w tym temacie konkretnie (jakieś fachowe stronki, fora) ?
Ostatnio edytowane przez Krav : 03.12.2014 o godz. 08:55.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
W jakim sklepie internetowym polecacie kupić pirotechnikę? Piroshop może być?
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
jakiś tani hostel blisko plazy,rynku potrzebuje na jutro?! ktoś coś ?
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
W tamtym roku korzystalem z hostelu Faust na Szewskiej. Obczaj sobie jego obecne ceny i wolne miejsca. Ja "spałem" w nim za coś 25zl z tego fo pamiętam
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Mam do Was pytanie, choć trochę skomplikowane.
Czy istnieje jakaś aplikacja na iPhona działająca mniej więcej w taki sposób. Nagrywam filmik na komórce, on automatycznie wysyła się na jakiś serwer do którego nie ma dostępu z poziomu komórki albo jest bardzo utrudniony. Usunięcie filmiku z komórki nie powoduje usunięcia go z serwera. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
pytanie z tej samej półki...
szukam aplikacji na androida która powstała dla leniwych studentów. robi się zdjęcie slajdu (nawet pod kątem) a aplikacja przerzuca tekst do worda. Ważna sprawa... nie chce mi się przepisywać 20 stron zeskanowanego dokumentu. Muszę go mieć w wordzie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
ma ktoś jakieś zniżki do reserved ?
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
Sprawdź MEGA (https://mega.nz/#mobile), nic lepszego nie przychodzi mi do głowy. |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Panowie mam sprawę. Chciałbym kupić kalendarz patriotyczny który jest na stronie SKWK : http://skwk.pl/wislaccy-patrioci/607...darz-2015.html , ale nie jestem tam zarejestrowany na forum . Nie wiecie czy nie da się go kupić w inny sposób?
![]()
Jazda Jazda Jazda - Biała Gwiazda
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pewnie będzie więcej wydanych dla osób które są w taiej sytuacji jak Ty albo przegapią zapisy. No i jeszcze na pewno zostaną od tych do nie odbiorą, śledź uwaznie informacje o tym to na pewno dasz radę kupić.
|
|
|