|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś gdzie w Krk kupie taką osłonę antyszronową na szybę, zapinaną? (Bonarka, Tesco, etc)
Potrzebuje ją kupić już DZISIAJ,więc info musi być pewne na 100% ![]() Taka: http://allegro.pl/dopasowana-oslona-...782079772.html ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
zakładał ktoś z Was konto na Portfelu Google?
Mieliście jakieś problemy z nr karty? Bo mi za nic w świecie nie chce jej przyjąć ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jest jakis sposob na tanszy bilet na pociag intercity? Ma ktos jakies znizki, jakis portal co ludzie odsprzedaja bilety?cokolwiek?
![]()
I
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie jest największy sklep Intersportu? Chodzi mi o to, żeby wybór był duży.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
||
Tu masz promocje PKP: http://intercity.pl/pl/site/oferty-p...ferty-krajowe/ Jak wiedziałem wcześniej że gdzieś jadę to korzystałem z tego: Cytat:
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Znajde gdzieś w centrum sklep z fajerwerkami ?
EDIT Jakby ktoś szukał to Dietla 49 ![]()
Ostatnio edytowane przez El'kabat : 31.12.2013 o godz. 00:42.
![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Jest gdzieś "rozkład jazdy" artystów w Sylwestra na Rynku w Krakowie? Tzn. dokładnie kto po kim śpiewa i o której
|
|
|
|
Member
Od: 02.2013
Offline |
|
|
Może wie ktoś gdzie w rozsądnej cenie można zrobić kurs barmański ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jak najłatwiej dojechać do factory bez samochodu? kurde autobusami to mi wychodzi że ponad godzinę ma mi zająć.słyszałem że są jakieś busy ale dokąd one jadą? do dworca dojadę wracając?
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jak wracam do domu z pl inwalidów/agh to widać go tam, więc myśle że ogólnie z Alei mozesz dostać sie do Factory. Co do dokładnych godzin niestety nie pomoge..
Edit: http://krakow.factory.pl/dojazd Powód: znalazłem
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 03.01.2014 o godz. 22:31.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Na dole zakładka rozkład jazdy. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś, czy są teraz w jakiś marketach, itp. jakieś promocje na dyski zewnętrzne (minimum 1 t) ?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Od czwartku za 1,5 TB Seagata 350 zł.![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pany, zainstalowlem od nowa system ( z jakiejs tam konsoli na dysku). Zjebany Windows 8.najwieksze gowno jakie wydano
problem jest taki ze nagle nie ma napędu cd/dvd?Ktos potrafi pomoc? Od razu dodam ze uruchamialem jzu konsole CMD jako admin i wpisywalem ten cały ciąg add coś tam, i nie pomogło. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Panowie koledzy 2 pytanka:
1.mam konto direct w ing. chciałbym zmienić wizerunek karty na własny. czy może ktoś powiedzieć jak to wygląda? tzn jaką częśc on obejmuje i w jakiej rozdzielczosci jak coś grafike szukać? 2. jaką polecicie golarke męską w strefie niskobudżetowej do zarostu twardego? z góry dziękuje za odpowiedzi ![]() ![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś dobrego linka z najnowszym Hobbitem i napisami PL lub dubbingiem
![]() |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
Zacznę od końca - mam 8-kę pół roku i od samego początku używam tego: http://www.classicshell.net/ praktycznie znikome zużycie pamięci - ani razu się nie powiesiło - a jak ktoś chce słitaśny pulpit 8-ki to mysz w prawo za ekran i mamy ![]() a co do zniknięcia drive'ów ... zagadka - laptop czy stacjonarny? jak to drugie to może przypadkowo jakiś kabel się odpiął - jak to pierwsze to ...... to nie wiem ![]() najważniejsze - jak wchodzisz do biosu przy starcie kompa to w urządzeniach widać DVD? Jeśli tak to znaczy że coś się popieprzyło w sterownikach w windows ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Laptop.
Co to jest w tym linku ? Jak wchodzisz do biosu A jak wejśc do biosu w tym czyms? W poprzednich wystarczyło del wciasnąć podczas logowania, a teraz jak uruchamiam mam tylko znaczek LENOVO a potem juz winszit sie uruchamia i ekran logowania.Ale zaznaczę że : W tym .......onym gównie jest przycisk na którym pisze : ONE KEY RECOVERY i ja z niego skorzystałem po tym jak komputer w ogole sie nie uruchamiał. Oczywiście wcześniej napęd działa tak jak powinien. Tak więc w biosie nie sprawdziłem, ale po włożeniu płyty słychać jak ją rusza a nie że martwica. Na firmowym lapku mam win7 i niebo a ziemia. Narazie sciagam najnowszą łatke ważacą ....3.1 gb W pyte.E : dzieki Kocur, posciagalem poaktualizowałem i narazie jest spoko ![]()
Ostatnio edytowane przez szprotson : 06.01.2014 o godz. 19:20.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
W linku jest program "nakładka" w której wybierasz wygląd Windowsa - możesz wybrać od 98 poprzez XP 7-kę czy Vistę.
A w tle niewidoczny jest ten gówniany pulpit Windows 8 ![]() Do biosu przeróżnie - u mnie w lapie "tab" u kumpla standardowo "del" jeszcze na innym przez "f8" ![]() ![]()
|
|
|