|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
gdzie najtaniej ubezpieczyć telefon?
![]()
I
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Imho oznacza to że kwota 3 klocki to kwota brutto czyli z podatkiem.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Mógłbyś rozwinąć?
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ma ktoś z tu obecnych do sprzedania AKWARIUM?
![]() Chętnie kupię (najlepiej z pokrywą). Poj. +/- 112 l, wymiary: 80cm x 30cm x 35cm (+/-) ---> PRIV. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
na jakiej stronce mogę wysłać sms za 10zł. i obejrzeć mecz w HD? Borusia - Napoli.
interesują mnie tylko oficjalne sprawdzone portale. próbowałem na onecie, ale wyskakuje mi jakiś problem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
http://www.futbolhd.pl/stream1.php to masz za 5zł
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie no, Kamil chciał za dyche to podrzućcie mu za dyche ;D
Kto bogatemu zabroni ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Za ch*uj nie polecam tego portalu w wersji płatnej. Baa, nawet żydowi bym go nie wysłał (a to najgorsza opinia, jaką mogę wystawić). ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
za zaoszczędzoną piątkę zabiorę kobietę na weekend do paryża... futbolhd, drhtv itp. to zwykłe gó....niane stronki... raz zapłaciłem i dalej to samo jakbym nie zapłacił, okazało się te 5 zł. to darowizna... nie warto. Wysłałem maila do onet że nie mogę wykupić biletu i zaraz rozwiązali problem. 9zł. i mam nadzieje że warto. pozdro |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
ma ktoś może link do meczu Wisła-Zagłębie 2-0 za Petrescu sezon 2005/2006 cały mecz albo chociaż skrót
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zna ktoś kogoś zaufanego kto prowadzi zakład fotograficzny i u którego można W ZAUFANIU że nie zdjęcia nie wyjdą poza zakład (niezależnie jakie będą) zrobić coś o dużym formacie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ma Ktoś może na zbyciu jakiś kupon rabatowy/ zniżkę do Empiku albo Matrasa na książki i chciałby się podzielić/ odsprzedać?
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
mam na karcie do empiku dyche, mi się to nie przyda. jak jesteś zainteresowany to pw
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
szukam tabletu, cena w okolicach 400 zł (używka oczywiście). Co sądzicie o Google Nexus 7 ? Może warto poszukać czegoś innego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
SZUKAM PILNIE KOGOŚ KTO PRACUJE W TARNOWSKICH AZOTACH !! mam bardzo ważne pytanie
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Cytat:
BTW. trenuje tu ktoś sporty walki? Szukam DOBREGO klubu MMA w Krakowie. Mógłby ktoś jakiś polecić? Myślałem nad szkołą Drwala w hucie
Ostatnio edytowane przez keth : 06.12.2013 o godz. 02:33.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zaczekaj, od stycznia będziesz miał sekcje MMA na Wiśle w projekcie Trenuj Sporty Walki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie kupię koszulkę i zrobię na niej jednokolorowy nadruk na połowę pleców (napis) po w miarę normalnych cenach ( do 20zł). na allegro jest trochę ogłoszeń ale jak jest coś na miejscu to wolę tak. Najlepiej okolice centrum ewentualnie 29listopada
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Witam
mam problem natury dziwnej, nie mogę wyszukać aplikacji (jest w ogóle niewidoczna/niedostępna) w sklepie play na swoim telefonie, ale na drugim aparacie znajduje ją bez problemu, spotkał się ktoś kiedyś z czymś takim? chodzi o jakąś zgodność czy co? chodzi o zwykłą gre a na obu telefonach jest ten sam android ![]()
Olkusz 100% Wisła Strażnicy Srebrnego Miasta!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
keth, nie potrafię odpowiedzieć na Twoje pytanie, ale może spróbuj skontaktować się z TS Wisła. Oni wiedzą na pewno więcej. Tutaj masz adres e-mail i telefon: [email protected], +48 12 630-45-00.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
SZYBKEI I BARDZO WAŻNE PYTANIE - GDZIE W KRAKOWIE MOZNA ZROBIĆ NAPIS NA KOSZULKE Z SZYBKIM TERMINEM?!?! |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Na razie Wysłałem maeila do SKWK, ale dotąd zero odwiedzi z ich strony, więc może faktycznie lepiej będzie się na Wiśle spytać, myślałem że to ktoś z poza TS Wisła zakłada tą sekcje. BTW wybiera się ktoś stąd na tą sekcje MMA. Biorąc pod uwagę rosnącą popularność tego sportu, może się to w niedługim czasie stać jedną z flagowych dyscyplin Wisły
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wiecie o jakimś sylwestrze w Krakowie w klubie dla około 10 osób z lożą w rozsądnej cenie..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zna ktos jakis kod albo wie jak uzyskac kod do aplikacji do biegania runtastic?
![]()
I
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Mam do sprzedania zloty pierscionek. Gdzie w Krakowie najlepiej go opchnac, zeby miec od razu kase ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Kiiedyś najlepszą cenę miałeś w skupie złota na przeciwko Korony na Limanowskiego.
Ale czy dalej istnieje i dobrą cenę ma to juz nie wiem. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|