The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.05.2022, 12:25
Żeby gawiedź była zadowolona wystarczy grać na miarę potencjału, a nie bardzo dużo poniżej.

A pretensje do Błaszczykowskich to efekt tego że dział sportowy za który odpowiadają to obraz nędzy i rozpaczy. Mimo coraz lepszej ogólnej sytuacji klubu.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 13.05.2022, 12:49
Tak to już wiemy od dość dawna, nie sprawdzili się ludzie, których zatrudnili, ale gawiedź nazwała takie tłumaczenie:

serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Po to zatrudniono w zeszłym roku Dyrektora Sportowego, by tę politykę sportową prowadził (razem z trenerem pierwszego zespołu i działem skautingu), więc kto za to odpowiadał za ten konkretnie obszar w dobiegającym końca sezonie, chyba wiadomo? Za zatrudnienie jednak ludzi, którzy nie sprostali zadaniu, odpowiadają zarządzający klubem, to chyba jasne.

tłumaczeniem korporacyjnym, więc co dalej? Krzyżowanie, kamieniowanie? Wylot? Kogo chcecie? Framat odkupuje udziały i pokazuje wraz z markusem jak to się robi, czy TS ?

Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 13.05.2022, 13:32
To już kolejni którzy się nie sprawdzili. Więc może to nie wina jedynie zatrudnianych, a warunków które zatrudnionym stwarzają zatrudniający. Mówię głównie o klimacie braku wymagań, oczekiwań, celu. A za taki klimat głaskania się po fiutach bez względu na sportowe wyniki odpowiadają właśnie Błaszczykowscy. Bo niby kto?

Mówiąc kolejni mam na myśli. Stolarczyka, Skowronka, Hyballe. Odkąd jakiś desperat wykoncypował, że skoro mamy długi to nie można oczekiwać wyników sportowych, staczamy się z każdym rokiem coraz bardziej mimo, że długi coraz mniejsze. Błaszczykowscy nie potrafią na to zareagować, albo reagują przeciwskutecznie.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 13.05.2022 o godz. 13:46.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 13.05.2022, 14:26
Ja nie wiem czy atmosfera jest w klimacie głaskania się po fiutach... nie mam pojęcia czy tak jest, czy to jest przyczyną i tego się raczej nie dowiemy. Wiem, że Janicki u nas był równo jechany, a radzi sobie lepiej w Górniku niż nasza defensywa, wiem, że Abramowicz i Carlos nie grają takiej padaki jak u nas za Skowronka czy Hyballi.. Dlaczego wszystko nie zagrało tak jak powinno skoro teoretycznie wyglądało nieźle i 98% forum przed sezonem brałoby w ciemno takie plany?
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 13.05.2022 o godz. 14:47.

Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 13.05.2022, 14:47
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Ja nie wiem czy atmosfera jest w klimacie głaskania się po fiutach...
Na pewno wszyscy są tam trzymani za jaja, a hasła właściciela typu trener ma poparcie nawet jak przegra 10 meczów wynika po prostu z tego, że nie chcą by wydało się, że tak naprawdę oprócz trzymania wszystkich za jaja to jeszcze leją wszystkich po mordzie.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 13.05.2022, 15:25
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 13.05.2022, 16:55
Ktoś mi napisał, że ...._wielki po mnie jedzie w postach.
Niech się nie przejmuje - mam go w ignorowanych, na nic więcej nie zasługuje.

Jedź chłopie dalej, daj upust frustracji
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Arkadiusz.Czerepach
Senior Member

Od: 11.2016

Stary 13.05.2022, 17:13
moim zdaniem nikogo nie powinno sie ignorować

a Lucjusz jest bardzo emocjonalny, ale nie najbystrzejszy , jego próba sprowadzenia sytuacji do absurdu budzi politowanie

tak Lucjusz: Kuba z Dawidem zarzadaja klubem CHUJOWO i jakieś żałosne ataki na Framata i innych ludzi którzy oceniają sytuacje bez klapek na oczach tego nie zmienią

dodatkowo chciałbym przeprosić Roberta Sermaka za moje poprzednie posty , tutaj faktycznie dałem upust frustracji, bo panowie nie oszukujmy sie sytuacja JEST frustrująca
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 13.05.2022, 18:56
To świadczy jedynie o tym, że jako zwykły kibic dałem się nabrać na Marzenkę (jak zdecydowana większość zresztą). Kajać się kolejny raz z tego powodu nie mam zamiaru. Nikt mnie zmanipulować nie mógł, ocenić rzeczywistości od środka też nie miałem jak, bo mnie w klubie wewnątrz wtedy nie było panie kolego. Nie chodziłem też na zakrapiane evenciki z Marzenką jak część środowiska np. krakowskich dziennikarzy, którzy mi potem prawili morały.

Od czterech lat działam w Socios, razem z innymi osobami robimy, co potrafimy, by postawić Wisłę na nogi (i chyba całkiem nieźle stowarzyszenie sobie radzi). Dzięki temu mam teraz możliwość widzieć bardzo dużo od środka. Oceniam rzeczywistość obiektywnie, nie będę tej rzeczywistości korygował tylko po to, żeby spodobała się części forumowiczów i pasowała do ich narracji (choć wtedy pewnie byłbym poklepywany po plecach - tyle, że mi na tym kompletnie nie zależy ).

Szybko przyswoiłeś narracje panująca w klubie - "ja się dałem tylko nabrać, ale patrzcie co robią inni"

Wycofuje - Dukata nie broniłeś i przepraszam za oskarżenie. Cała reszta średnio brzmi jak "dałem się nabrać"
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 13.05.2022, 19:14
I co w związku z tym? Czy ja gdziekolwiek zaprzeczałem wypowiadanym wtedy słowom? Jak widzisz tweetów nie kasowałem, bo nie mam zamiaru niczego ukrywać. A tym Twoim ostatnim zdaniem, to co sugerujesz, że miałem coś wspólnego z okradaniem klubu? Żałosne...
Odpowiedz cytując
KOALIK
Banita

Od: 02.2004

Stary 13.05.2022, 19:14
Mnie od początku śmieszyła narracja, że sociosy to nowa inicjatywa, która wokół Wisły wytworzyła się jesienią 2018 r., a wcześniej nic nie wiedzieli, nic nie słyszeli, nikogo nie znali. Po prostu jakby ich nigdy nie było. Tak nagle powstali i bardzo szybko stali się bardzo ważnym graczem, który od początku bardzo mocno wspierał trio przy jednoczesnym wspieraniu TS-u i na zastosowaniu grubej kreski wobec lat 2016-18 - jakby Sarapaty i reszty nigdy nie było (to oczywiście tyczy się przede wszystkim Jakuba i ogólnie trio).

A jedynym złym był Cupiał, oczywiście do spółki z Bednarzem.

Niestety, obrońcy Sarapaty i jej ekipy, to dzisiaj główny zaciąg obrońców braci Błaszczykowskich.

A potem się dziwimy, czemu Wisła nie walczy o MP, a na dwie kolejki przed końcem jest w strefie spadkowej i to przy powiększonej Ekstraklasie i przy obecności Łęcznej, Stali, Warty i Niecieczy.
Odpowiedz cytując
azor
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 13.05.2022, 19:24
I co w związku z tym? Czy ja gdziekolwiek zaprzeczałem wypowiadanym wtedy słowom? Jak widzisz tweetów nie kasowałem, bo nie mam zamiaru niczego ukrywać. A tym Twoim ostatnim zdaniem, to co sugerujesz, że miałem coś wspólnego z okradaniem klubu? Żałosne...
Nic takiego nie sugeruje.

Tylko jest różnica między hasłem "Misiek nie ma zarzutów, więc jest czysty", a "dałem się nabrać Sarapacie". Robisz idiotę albo z siebie albo z wszystkich dookoła.

Żeby nie było - trzymam z całych sił kciuki za Socios.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 13.05.2022, 20:30
Z nikogo idioty nie robię - jest różnica, bo to dwa różne tematy.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 13.05.2022, 20:33
Ja nie wiem czy atmosfera jest w klimacie głaskania się po fiutach... nie mam pojęcia czy tak jest, czy to jest przyczyną i tego się raczej nie dowiemy. Wiem, że Janicki u nas był równo jechany, a radzi sobie lepiej w Górniku niż nasza defensywa, wiem, że Abramowicz i Carlos nie grają takiej padaki jak u nas za Skowronka czy Hyballi.. Dlaczego wszystko nie zagrało tak jak powinno skoro teoretycznie wyglądało nieźle i 98% forum przed sezonem brałoby w ciemno takie plany?
Dlatego, że żeby były wyniki to poza umiejętnościami trzeba chcieć je mieć oraz zapieprzać i na treningach i na meczach, a trenera który potrafił zmusić do zapieprzania, Błaszczykowski zeszmacił, ośmieszył w mediach i wywalił pod pretekstem słabych wyników które kopacze sami wykreowali symulując grę. To, że Hyballa był świrem żadnego z tych zachowań nie usprawiedliwia. W poprzednim sezonie sami się zeszmaciliśmy jako klub i drużyna, dlatego w tym sezonie mimo wydawało się ciekawych wzmocnień nic nie zagrało tak jak powinno.

Dlatego mówię o odpowiedzialności rządzących, brak reakcji na skandaliczną postawę na boisku, niech wspomnę 0:5 ze Śląskiem to właśnie głaskanie się po fiutach, więc nie ma żadnych wątpliwości że taki właśnie klimat panował przez ponad pół sezonu.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 13.05.2022, 21:59
Arkadiusz.Czerepach napisał(a):Wyświetl post
moim zdaniem nikogo nie powinno sie ignorować

a Lucjusz jest bardzo emocjonalny, ale nie najbystrzejszy , jego próba sprowadzenia sytuacji do absurdu budzi politowanie

tak Lucjusz: Kuba z Dawidem zarzadaja klubem CHUJOWO i jakieś żałosne ataki na Framata i innych ludzi którzy oceniają sytuacje bez klapek na oczach tego nie zmienią

dodatkowo chciałbym przeprosić Roberta Sermaka za moje poprzednie posty , tutaj faktycznie dałem upust frustracji, bo panowie nie oszukujmy sie sytuacja JEST frustrująca
ale jakie ataki? Drwienie z jego absurdalnych twierdzeń to atak? Nie obrażam go jak na to zasługuje (min. po obrażaniu Kuby). Nikt nie twierdzi, że zarządzają wyśmienicie. Irytuje mnie urestwo ludzi, podłość i prawdziwe oblicze człowieka, Kuba ratował klub wszyscy klęczeli z jęzorem wywieszonym i łzami w oczach, pomnik budowali, teraz sytuacja jest trudna to będa pierd.. jakieś farmazony o Hyballi czy sufitach źle wykonanych w sklepie :/ Framat jest tego książkowym przykładem.

Prosta sprawa: nikt nie będzie wykładał kawy na ławę i zdradzał tajemnic handlowych bo kilkunastu frustratów forumowych tupie nózkami.

Przypomniały mi się słowa Kasperczaka: "krytyk i eunuch z jednej są parafii, każdy wie jak, ale żaden nie potrafi". Wy właśnie wszystko wiecie, ale uja umiecie zrobić - tak widze tą sytuację i to właśnie przedstawiłem. Zapisac się do socios to olaboga, ale pierd i pouczać innych to pierwsi. Żadnych jak dotąd konkretów nie przeczytałem i na 101% nie przeczytam.

Odnośnie bystrości to proponuję przejrzeć co było pisane w pierwszych meczach, jak również zobaczyć sobie moje wpisy z okresu przygotowawczego

Rozwiń myśle o próbie sprowadzenia sytuacji do absurdu bo jestem jej ciekaw. To samo myślałem i twierdziłem już dawno co wam serek napisał w jednym zdaniu, a wy pieprzycie o korpo gadce.

Nic nie ma z waszego pierd prócz tworzenia ujowej atmosfery wokół klubu i siania zamętu, przypominam, że piłka w grze. Ulzycie sobie z framatem i koalikiem po ostatniej kolejce.

Drozd napisał(a):Wyświetl post
Dlatego, że żeby były wyniki to poza umiejętnościami trzeba chcieć je mieć oraz zapieprzać i na treningach i na meczach, a trenera który potrafił zmusić do zapieprzania, Błaszczykowski zeszmacił, ośmieszył w mediach i wywalił pod pretekstem słabych wyników które kopacze sami wykreowali symulując grę. To, że Hyballa był świrem żadnego z tych zachowań nie usprawiedliwia. W poprzednim sezonie sami się zeszmaciliśmy jako klub i drużyna, dlatego w tym sezonie mimo wydawało się ciekawych wzmocnień nic nie zagrało tak jak powinno.

Jakby zareagowali po 0:5 ze Ślaskiem to pisalibyście, że mało pro bo działają pod wpływem emocji jak Cupiał Zrobili na przekór; dali zaufanie, postawili zagrac inaczej, wbrew powszechnym trendom. Nie udało się... Ależ byłby znów lament po wywaleniu Guli po tym blamażu ...

Dlatego mówię o odpowiedzialności rządzących, brak reakcji na skandaliczną postawę na boisku, niech wspomnę 0:5 ze Śląskiem to właśnie głaskanie się po fiutach, więc nie ma żadnych wątpliwości że taki właśnie klimat panował przez ponad pół sezonu.
To, że trzeba zapieprzać pełna zgoda, ale płacz za Hyballą jest chyba własnie tym sprowadzeniem sytuacji do absurdu , o której pisał ArkadiuszCz. Straszną macie traumę po tym cyrkowcu od kręcenia sutków i wyśmienitego motywatora (słowa do raczkującego Gruchy przed derbami: "jak zagrasz dwie złe piłki to schodzisz" :/

Jakby zareagowali tak jak Cupiał po blamazu 0:5 to pisalibyście, że mało pro bo działają pod wpływem emocji... Zrobili inaczej, na przekór obowiązującym trendom, zostawili trenera, dali wsparcie i czekali na odmianę sytuacji wraz z czasem, który miał działać na korzyść trenera. Zwolniliby Gule to Śląsku to byłby płacz, że super trener ino czasu mu nie dali Takie pierd.. to błędne koło.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 13.05.2022 o godz. 22:16.

Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 13.05.2022, 22:50
No toż właśnie o to chodzi, że reakcją nie może być zmiana trenera. Nie chodzi o Hyballe tylko o fakt że dyscyplina zawsze wywoła opór materii przyzwyczajonej do opierdalania. I władze muszą wybrać czy słuchamy płaczów i narzekań czy chwytamy się za jaja i pracujemy żeby być coraz lepsi. Po 0:5 powinni pogonić leserów przez kolejny tydzień aż do porzygania. Dać w ....ę czy jak to kto inaczej nazywa, a nie zwalniać trenera. A u nas żadnej reakcji. Czy wygrana czy wtopa cały czas plaża. I niech mi nikt nie płacze że zadupcanie na treningu po takiej wtopie to zamordyzm który tylko zaszkodzi, co może zaszkodzić po 0:5. Trzeba wywołać odruch Pawłowa. Leseriada przez 90 min na meczu to zapierdalanie przez kolejny tydzień na treningu. Gwarantuję że szybko zaczęliby się starać. Innego wyjścia nie ma bo kontrakty mają takie że czy się stoi czy się leży kasa wpływa.

To jest główne zadanie pionu sportowego. Nie wyniki. Tylko wytworzenie w klubie kultury pracy, obowiązku maksymalnego zaangażowania, zespołowej ambicji. Wyniki są tego wszystkiego pochodną. A jak tego nie ma, to można sobie zmieniać trenerów, sprowadzać kopaczy, niby dobrych, a g z tego wszystkiego będzie. Ostatnie trzy lata tego dowodzą.

Potem zdziwiony właściciel zastanawia się jak to możliwe, że piłkarze mają w dupie walkę na boisku. Przecież piłkarz to taki przyjemny zawód...

ps.
I jak zagrał ten nieopierzony Grucha w derbach po "skandalicznym" tekście Hyballi? Miał dwa złe zagrania czy nie miał? Oczywiście dla przyzwyczajonych do głaskania się po fiutach to nie do pojęcia, że w ten sposób można motywować. Wariata Hyballę zastąpił miękiszon Gula i co zostało z Gruch Szota i Starzyńskiego?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 13.05.2022 o godz. 23:12.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Stary 13.05.2022, 23:10
No to pogonili lesera grającego na alibi Aschrafa El. M. Brak chwytania za jaja to za mało, problem jest obszerniejszy. Bez jakości nawet jazda na dupie nie pomoże.
Ostatnio edytowane przez LucjuszWielki : 14.05.2022 o godz. 01:33.

Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 13.05.2022, 23:14
Czego dowodem Radomiak na 6 miejscu. Ci to mają jakość...
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 14.05.2022, 12:54
KOALIK napisał(a):Wyświetl post
Mnie od początku śmieszyła narracja, że sociosy to nowa inicjatywa, która wokół Wisły wytworzyła się jesienią 2018 r., a wcześniej nic nie wiedzieli, nic nie słyszeli, nikogo nie znali. Po prostu jakby ich nigdy nie było. Tak nagle powstali i bardzo szybko stali się bardzo ważnym graczem, który od początku bardzo mocno wspierał trio przy jednoczesnym wspieraniu TS-u i na zastosowaniu grubej kreski wobec lat 2016-18 - jakby Sarapaty i reszty nigdy nie było (to oczywiście tyczy się przede wszystkim Jakuba i ogólnie trio).

A jedynym złym był Cupiał, oczywiście do spółki z Bednarzem.

Niestety, obrońcy Sarapaty i jej ekipy, to dzisiaj główny zaciąg obrońców braci Błaszczykowskich.

A potem się dziwimy, czemu Wisła nie walczy o MP, a na dwie kolejki przed końcem jest w strefie spadkowej i to przy powiększonej Ekstraklasie i przy obecności Łęcznej, Stali, Warty i Niecieczy.
Jak sobie wyobrażasz nową inicjatywę związaną z drużyną piłkarską? Wiadomo, że rozpoczynają ją inni, którzy kibicują Wiśle. A jak kibicowałeś Wiśle i Wisła nie była dla Ciebie raz w tygodniu w TV to siłą rzeczy znałeś, rozmawiałeś z tymi "złymi". Mam tutaj na myśli ludzi, którzy wykorzystali Wisłę, nie chodzi o chuliganów. To, że ich znałeś, raz na pół roku zapytałeś jak tam się sprawuje BMW nie oznacza, że jesteś ich kolegą i wspierałeś to co robili. Logiczne jest, że nowe otwarcie robią ludzie, których od lat można była spotkać na Wiśle, uczestniczyli w różnych projektach itd. No bo jak ma być inaczej? Ma być jakaś rekrutacja i Socios ma prowadzić były menadżer z Campgemini z oddziału Sopot?
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
Książę Palownik
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 14.05.2022, 13:44
Zarudnili dyrektora sportowego - źle, nie zatrudnili - jeszcze gorzej. Na uj ten dyrektor i trener skoro i tak joby wszystkie na Błaszczykowskich ?
Zatrudnili na dyrektora sportowego gościa, który wcześniej był dyrektorem sportowym jedynie przez chwilę u sąsiadki. Poza tym był skautem (w dodatku chyba nieudanym, bo raczej nikt się o niego nie zabija). Prawdopodobnie był to wybór totalnie bez jakichkolwiek rozsądnych podstaw, po prostu nie udało się Artura Płatka namówić, a że w mediach narobiono szumu jakie to wielkie tutaj plany mamy, to trzeba był kogokolwiek zatrudnić.

Zatrudnienie trenera lepiej przemilczeć. Zatrudnili trenera, który nadaje się być może do prowadzenia czołowych ekip w lidze, a próbował aplikować tiki-takę do ekipy złożonej z inwalidów piłkarskich.

W pionie "sportowym" nie mamy aktualnie ani jednej osoby, która ma pojęcie o skautingu. Jak widać po ostatnich ruchach (zatrudnienie Brożka), w klubie uznano, że fajnie jest jak jest i nikt kto ma pojęcie o skautingu nie jest potrzebny bo na co to komu i po co to potrzebne żeby ktoś kompetentny był skautem, jak możemy mieć pełno skautów nie mających pojęcia o tym, co robią.

DO tego jeszcze Kuba decydujący kto będzie trenerem a kogo zwolnić i w jaki sposób (vide: sposób zatrudnienia Skowronka, sposób zwolnienia Hyballi).

Zarządzanie Wisłą to kompromitacja, a Jażdżyński i Królewski nie są winni, bo oni się aspektem sportowym nie zajmują.
Demokracja: mówisz co chcesz, robisz co ci każą.
Odpowiedz cytując
krysztal
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 14.05.2022, 14:10
Zarzucać gościowi który co nieco liznął zachodniej piłki na wysokim poziomie leserstwo to naprawdę wyższy poziom absurdu.Z pewnością Kuba po doświadczeniach w Dortmundzie Wolfsburgu czy Fiorentinie stwierdził że praca na treningach jest przereklamowana...no ludzie czy wy się słyszycie?
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 14.05.2022, 14:22
No to jest w tym właśnie najbardziej zabawne, zasuwający w Niemczech Kuba nie wie, że tylko ciężka praca prowadzi do sukcesu
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 14.05.2022, 14:43
krysztal napisał(a):Wyświetl post
Zarzucać gościowi który co nieco liznął zachodniej piłki na wysokim poziomie leserstwo to naprawdę wyższy poziom absurdu.Z pewnością Kuba po doświadczeniach w Dortmundzie Wolfsburgu czy Fiorentinie stwierdził że praca na treningach jest przereklamowana...no ludzie czy wy się słyszycie?
Jak pracują na treningach to widać potem w meczu. Wszyscy są od nas szybsi i bardziej wybiegani. Krótki okres kiedy tak nie było to wiosna Hyballi do czasu kiedy Kubuś się nie obraził. Od tej chwili smęcą się po boisku.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Stary 14.05.2022, 14:49
No to jest w tym właśnie najbardziej zabawne, zasuwający w Niemczech Kuba nie wie, że tylko ciężka praca prowadzi do sukcesu
Może i wie, ale nie potrafi przymusić do tego kopaczy, a trenera który to potrafił wywalił bo go trener potraktował jak każdego innego w drużynie. Prawdziwa zbrodnia i oszołomstwo.

Pół roku był trener który za opierdalanie się na boisku winę brał ba siebie. Gdzie był właściciel?
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 14.05.2022, 15:19
Obrażony Kuba poinformował szatnię, że od dzisiaj się opierdalamy i gramy przeciwko trenerowi - możesz wierzyć w taki przebieg zdarzeń, przecież Ci nie zabronię
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 14.05.2022, 15:23
Obrażony Kuba poinformował szatnię, że od dzisiaj się opierdalamy i gramy przeciwko trenerowi - możesz wierzyć w taki przebieg zdarzeń, przecież Ci nie zabronię
Chcę tylko powiedzieć, że zaraz po meczu "pojajeczkowym" ktoś napisał tu na forum, że już do końca będziemy przegrywali i że możemy to spokojnie obstawiać u buka.
Nie chce mi się teraz szukać tego posta.

Potraktowałem to jako szerzenie pesymizmu, a okazuje się z perspektywy czasu, że kolega miał chyba lepsze rozeznanie w szatni niż Ty.
Można było majątek wygrać.

Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 14.05.2022, 15:26
Trzeba było stawiać, skoro miał takie rozeznanie
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 14.05.2022, 15:38
Trzeba było stawiać, skoro miał takie rozeznanie
Trzeba było.
Byłbym milionerem.
Było jedno "ale"

Wtedy nie wierzyłem, że właściciel Wisły i jej symbol może wyżej stawiać swoje ego niż dobro Wisły.

Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 14.05.2022, 15:47
Nie stawia, ale ja Cię przecież nie przekonam, więc pora kończyć dyskusję
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 14.05.2022, 16:14
Tego nie możesz wiedzieć na 100%

Za czasów Sarapaty też było takie myślenie że właścicielom bardziej zależy na Wiśle niż na własnych interesach.

To nie porównywanie tych dwóch sytuacji, a zwracanie uwagi że możemy się mylić w ocenie intencji innych.

Oraz że nie liczą się słowa czy deklaracje ale fakty

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów