|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
witam.
jesli jest ktoś kto ma II grupe inwalidzką tj stopien umiarkowany prosze na priv! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
w Betlicu będe zaczynał zabawe.ktoś chce polecic?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Potrtzebuje pomocy,konkretnie szukam programu do sciagania filmow z Youtuba. Wyprobowanego ktory sciaga muzyke w najwyzszej jakosci i jest za free.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
http://www.flv2mp3.com/ http://zapiska.pl/ używam tych dwóch stron i nie narzekam
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
W którym banku aktualnie najbardziej opłaca się mieć konto osobiste?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
mbank, alior sync, ing direct
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
My Mamy jakiś autokar, którym poruszają się piłkarze Wisły ? W barwach klubów ? Ma ktoś fotkę Cupiała, obecnego dziś na meczu?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Nie mamy żadnego autokaru w barwach klubowych. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
raty 0% to jeszcze istnieje? Jak tak to gdzie
kupował ktos ostatnio lapka przez neta? ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Siema, potrzebuje polecenia jakiejś firmy/sklepu gdzie w miarę rozsądną cenę zrobię nadruk na koszulkach sportowych (min. 10 sztuk) albo coś gdzie będzie można kupić cały komplet (koszulki + spodenki) wraz z nadrukiem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
Pozdrawiam! ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Kupić komplet możesz np w Decathlonie,widziałem że tam też maja stoisko do robienia napisów,ale nie wiem jak cenowo,no i jakie nadruki tam robią.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
ja tam robiłem wiele razy,zawsze zadowolony ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Zecydowanie Kraksport.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez rav : 13.02.2013 o godz. 17:45.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kogo mi się z forumowiczów ewentualnie spotkać na jutrzejszym koncercie Slash'a w Katowicach? Gdyby ktoś się miał ochotę chociaż przywitać, to zapraszam na priv'a. Rock N' Fuckn' Roll!
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Mozna tez w Saturnie/Mediamarkcie na pewno |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Witam
Może dziwne pytanie ale plany mi się posypały odnosnie jutrzejszego dnia. moglibyście coś doradzić jakie miejsce warto odwiedzić (obojetnie restauracja, teatr, koncert) aby się zbytnio nie spłukać? i pytanie odbiegające trochę: czy kiełbaski pod halą targową są sprzedawane teraz? ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Gdzie się opłaca mieć teraz telefon na kratę? dalej play?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja mam w Playu i wcale nie narzekam, ale to zależy od tego, do czego potrzebujesz telefonu. Bo z tego co się orientuję, to Plus ma lepsze oferty jeśli chodzi o internet.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Witam. Kupiłem telewizor LG i za każdym razem przy włączeniu wyskakuje mi plansza z pytaniem czy przełączyć na tryb 3D. Da się zrobić tak ,żeby to nie wyskakiwało? Jakby ktos wiedział to zapraszam na priv.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od poniedziałku idę na studia, powtarzać semestr. Będę miał tylko 4 przedmioty, znacie jakąś pracę co można sobie jakoś dostosować do grafika studiów? Ew. jakieś takie 1-dniowe, 2-dniowe oferty? Tylko chodzi o normlaną pracę, żadne jakieś telemarketingi i inne wk*rwiania ludzi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
co kupić rodzicom na 30 rocznicę ślubu?
"wczasy pod gruszą" już kupiłem... ale głupio dać same bilety w szczególności że mogą je wykorzystać dopiero w wakacje... kwiaty i flaszka zbyt oblatana, dostają to od co najmniej 10 lat... na 25 lecie dostali też wycieczkę i zegarki (dosyć zajebiste jakieś termomixy, blendery, ekspresy, wypiekacze do chleba itp. już mają... oczywiście leżą nieużywane. dlatego agr, rtv raczej odpada... chyba że jest coś nowego/zajebistego. budżet... hm... nie obrażę się jak ktoś zaproponuje coś za 100zł. na głowę... ew. 200zł. łącznie, ale opcję powiedzmy łącznie 800zł. też rozkminie... chociaż jest mniej prawdopodobna ze względu na koszt wycieczki. Jutro o 18 zaczyna się impreza... do tej pory muszę coś wymyślić. HELP!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja mam.
10 znaków |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Dostanę w Makro hantle,obciążenia, gryfy itd. ? Wiem, że dawniej sprzęt siłowy można było tam nabyć, pytanie jak jest obecnie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Pytanie z Excela.
Mam kwoty w c5 i d5. W e5 chcę różnicę c5 i d5 jeżeli c5 jest większe niż d5,w f5 chcę różnicę jeżeli d5 jest większe od c5. Jak to napisać? Jeszcze chyba śpię ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
E5:
=IF(C5>D5; C5-D5; "") F5: =IF(C5<D5; D5-C5; "") Jeżeli masz polskiego excela, to pewnie zamiast IF pisze się JEŻELI |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Oto chodziło! Dzięki!
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jest tu ktoś zajmujący się kredytami ? Poszukuję kredyt na samochód i jak każdy próbuję znaleźć najlepszą ofertę, tj. z najniższym %. Może ktoś coś polecić ? Jak coś to PRIV
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|