The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.02.2013, 23:06
Kamil_mchw napisał(a):Wyświetl post
witam,
mam problem z jednym głośnikiem w kolumnie... delikatnie pierdzi przy większej ilości basu... wcześniej tego nie było. Głośniki stoją od pół roku za szafą nie używane i sprzedałem je na allegro jako w pełno sprawne, jutro mam je wysłać i tak przed pakowaniem odpaliłem je dla pewności że wszystko jest OK. i nagle jeden głośnik niskotonowy zaczął pierdzieć. Od leżenia w szafie nic im się nie powinno stać. Czego to może być wina? Proszę o pomoc na prv.
Jak jeszcze nie wysłałeś to sprawdz membranę w głośniku. Może być delikatnie uszkodzona. Sprawdz kabelki - tu musisz rozkręcić głośnik - mogły się poluzować. Zakładam, że kable z wzmacniacza do głośnika są porządne. Może pierdzieć bo przedterowujesz wzmacniacz - wyłącz LOUDNES i bas daj na 0. Pewne częstotliwości nie odpowiadają patafianowi
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 08.02.2013, 12:01
witam.
jesli jest ktoś kto ma II grupe inwalidzką tj stopien umiarkowany prosze na priv!
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
kuczmen
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 08.02.2013, 19:17
w Betlicu będe zaczynał zabawe.ktoś chce polecic?
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 09.02.2013, 11:03
Potrtzebuje pomocy,konkretnie szukam programu do sciagania filmow z Youtuba. Wyprobowanego ktory sciaga muzyke w najwyzszej jakosci i jest za free.
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 09.02.2013, 16:57
http://www.flv2mp3.com/ http://zapiska.pl/ używam tych dwóch stron i nie narzekam
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 09.02.2013, 22:33
W którym banku aktualnie najbardziej opłaca się mieć konto osobiste?
Odpowiedz cytując
Kamil_mchw
Senior Member

Stary 09.02.2013, 22:52
mbank, alior sync, ing direct
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 09.02.2013, 22:55
My Mamy jakiś autokar, którym poruszają się piłkarze Wisły ? W barwach klubów ? Ma ktoś fotkę Cupiała, obecnego dziś na meczu?
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 09.02.2013, 22:59
Marcinnno napisał(a):Wyświetl post
My Mamy jakiś autokar, którym poruszają się piłkarze Wisły ? W barwach klubów ? Ma ktoś fotkę Cupiała, obecnego dziś na meczu?

Nie mamy żadnego autokaru w barwach klubowych.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 11.02.2013, 18:41
raty 0% to jeszcze istnieje? Jak tak to gdzie

kupował ktos ostatnio lapka przez neta?

Odpowiedz cytując
siekierski
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 12.02.2013, 15:32
Siema, potrzebuje polecenia jakiejś firmy/sklepu gdzie w miarę rozsądną cenę zrobię nadruk na koszulkach sportowych (min. 10 sztuk) albo coś gdzie będzie można kupić cały komplet (koszulki + spodenki) wraz z nadrukiem.
Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 12.02.2013, 16:34
siekierski napisał(a):Wyświetl post
Siema, potrzebuje polecenia jakiejś firmy/sklepu gdzie w miarę rozsądną cenę zrobię nadruk na koszulkach sportowych (min. 10 sztuk) albo coś gdzie będzie można kupić cały komplet (koszulki + spodenki) wraz z nadrukiem.
Kiedyś robiłem taką rzecz w drukarni naprzeciwko kościoła Karmelitów, na ul. Karmelickiej 18(wejście przez bramę). Podobno zmienili nazwę z tego, co zdążyłem zauważyć, ale chyba nie zmieniła się oferta. Tanio, szybko i dobra jakość, a przynajmniej wtedy(jakieś 6-ć lat temu). Wiem, że to może być nieaktualne info, ale zawsze warto sprawdzić. Mam nadzieję, że pomogłem.
Pozdrawiam!
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 12.02.2013, 16:41
Kupić komplet możesz np w Decathlonie,widziałem że tam też maja stoisko do robienia napisów,ale nie wiem jak cenowo,no i jakie nadruki tam robią.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 12.02.2013, 19:37
siekierski napisał(a):Wyświetl post
kraksport?

ja tam robiłem wiele razy,zawsze zadowolony

Odpowiedz cytując
Bambo1906
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 12.02.2013, 22:12
Zecydowanie Kraksport.
Gina Carano

Wisła to My!
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 12.02.2013, 22:34
szprotson napisał(a):Wyświetl post

W zeszłym roku kupowałem tutaj RTV EURO AGD i były to raty 0%. Zamówienie przez sieć, odbiór na miejscu i wówczas następowało podpisanie umowy kredytowej. Trzeba chyba zaznaczyć tę opcję przy zamówieniu. Tylko nie daj sobie wcisnąć jakiejś rozszerzonej gwarancji czy tam ubezpieczenia. Po przeczytaniu warunków w domu wysłałem rezygnację z tej opcji.
Ostatnio edytowane przez rav : 13.02.2013 o godz. 17:45.
Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 12.02.2013, 23:41
Kogo mi się z forumowiczów ewentualnie spotkać na jutrzejszym koncercie Slash'a w Katowicach? Gdyby ktoś się miał ochotę chociaż przywitać, to zapraszam na priv'a. Rock N' Fuckn' Roll!
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 13.02.2013, 08:25
szprotson napisał(a):Wyświetl post

Tydzien temu bralem ultrabooka na 10x0% w Euro RTV AGD. Bez zadnych problemow, wszystko zalatwione w pare minut (zamawialem przez neta, a reszta formalnosci w sklepie, ale da sie tez przez net wszystko)

Mozna tez w Saturnie/Mediamarkcie na pewno
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 13.02.2013, 17:14
Witam
Może dziwne pytanie ale plany mi się posypały odnosnie jutrzejszego dnia. moglibyście coś doradzić jakie miejsce warto odwiedzić (obojetnie restauracja, teatr, koncert) aby się zbytnio nie spłukać?

i pytanie odbiegające trochę: czy kiełbaski pod halą targową są sprzedawane teraz?
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
madenn
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 13.02.2013, 17:28
Gdzie się opłaca mieć teraz telefon na kratę? dalej play?
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 13.02.2013, 19:07
Ja mam w Playu i wcale nie narzekam, ale to zależy od tego, do czego potrzebujesz telefonu. Bo z tego co się orientuję, to Plus ma lepsze oferty jeśli chodzi o internet.
Odpowiedz cytując
jaro1985r
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 14.02.2013, 18:43
Witam. Kupiłem telewizor LG i za każdym razem przy włączeniu wyskakuje mi plansza z pytaniem czy przełączyć na tryb 3D. Da się zrobić tak ,żeby to nie wyskakiwało? Jakby ktos wiedział to zapraszam na priv.
Odpowiedz cytując
Brozinho_23
Senior Member

Stary 15.02.2013, 15:11
Od poniedziałku idę na studia, powtarzać semestr. Będę miał tylko 4 przedmioty, znacie jakąś pracę co można sobie jakoś dostosować do grafika studiów? Ew. jakieś takie 1-dniowe, 2-dniowe oferty? Tylko chodzi o normlaną pracę, żadne jakieś telemarketingi i inne wk*rwiania ludzi.
Odpowiedz cytując
Kamil_mchw
Senior Member

Stary 15.02.2013, 21:32
co kupić rodzicom na 30 rocznicę ślubu?

"wczasy pod gruszą" już kupiłem... ale głupio dać same bilety w szczególności że mogą je wykorzystać dopiero w wakacje... kwiaty i flaszka zbyt oblatana, dostają to od co najmniej 10 lat...
na 25 lecie dostali też wycieczkę i zegarki (dosyć zajebiste)
jakieś termomixy, blendery, ekspresy, wypiekacze do chleba itp. już mają... oczywiście leżą nieużywane. dlatego agr, rtv raczej odpada... chyba że jest coś nowego/zajebistego.
budżet... hm... nie obrażę się jak ktoś zaproponuje coś za 100zł. na głowę... ew. 200zł. łącznie, ale opcję powiedzmy łącznie 800zł. też rozkminie... chociaż jest mniej prawdopodobna ze względu na koszt wycieczki.
Jutro o 18 zaczyna się impreza... do tej pory muszę coś wymyślić.
HELP!!
Odpowiedz cytując
Brozinho_23
Senior Member

Stary 16.02.2013, 13:02
Ja mam.

10 znaków
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 16.02.2013, 21:45
Dostanę w Makro hantle,obciążenia, gryfy itd. ? Wiem, że dawniej sprzęt siłowy można było tam nabyć, pytanie jak jest obecnie.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 18.02.2013, 09:31
Pytanie z Excela.

Mam kwoty w c5 i d5. W e5 chcę różnicę c5 i d5 jeżeli c5 jest większe niż d5,w f5 chcę różnicę jeżeli d5 jest większe od c5. Jak to napisać? Jeszcze chyba śpię
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 18.02.2013, 09:56
E5:
=IF(C5>D5; C5-D5; "")
F5:
=IF(C5<D5; D5-C5; "")

Jeżeli masz polskiego excela, to pewnie zamiast IF pisze się JEŻELI
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 18.02.2013, 10:08
rav napisał(a):Wyświetl post
E5:
=IF(C5>D5; C5-D5; "")
F5:
=IF(C5<D5; D5-C5; "")

Jeżeli masz polskiego excela, to pewnie zamiast IF pisze się JEŻELI
Oto chodziło! Dzięki!
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 19.02.2013, 10:10
Jest tu ktoś zajmujący się kredytami ? Poszukuję kredyt na samochód i jak każdy próbuję znaleźć najlepszą ofertę, tj. z najniższym %. Może ktoś coś polecić ? Jak coś to PRIV
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów