|
Member
Od: 12.2012
Offline |
|
|
może jestem zbyt przewrażliwiony, ale różne wałki już na allegro widziałem.
Licytował / kupował kiedyś u Was ktoś o podobnym nicku Client:27749515 ? Liczby mogą być przypadkowe, ale chodzi o angielskiego nicka z ciągiem cyfr ? Zero komentarzy - konto założone przed dwoma dniami ( w momencie gdy pojawiła się moja aukcja ) Gość prowadzi w aukcji.... co radzicie? ![]()
Olsza I najpiękniejsza - Wisełka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Wyślij mu wiadomość że ze względu na 0 ilość komentarzy prosisz o potwierdzenie udziału w aukcji.Zobaczysz czy Ci odpisze Pozdro |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
||
nazwa użytkownika Client:27749515 i numer użytkownika przypisany przez allegro http://allegro.pl/show_user.php?uid=27749515 są takie same... Z drugiej strony koperty nie ma czyli dane zweryfikowane... ciekawe... Dobra znalazłem... Cytat:
Ostatnio edytowane przez nero : 23.01.2013 o godz. 12:04.
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
||
|
|
Member
Offline |
|
@palczi - tak zrobiłem odrazu i mimo zalogowania się przez tego gościa na allegro, na mejla nie odpisał. @nero - wielkie dzięki. W takim razie p*ierdole kolesia, który nie założył prawdziwego konta. A wiecie że to może być jakiś wałek? Żeby aktywować konto na allegro (normalna procedura), należy zrobić przelew na 1 złoty. I to wystarczy. Z automatu ma się już aktywne konto. A ten ziomek co u mnie licytuje, nie zrobił tego, być może nie ma konta w banku ale.....jedynym sposobem płatności na mojej aukcji - jest opcja PayU!! Więc albo on nie czytał opisu aukcji dokładnie, albo to jakiś 14nastolek co wylicytuje i się rozmyśli po 5 minutach .Dzięki Panowie raz jeszcze! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
u mnie gościu wygrał aukcje z loginem " Client:27732885", jest to Ukrainiec. Kontakt z nim jest dosc mocno ograniczony, gdyz nie zna angielskiego, a maile pisal przy pomocy "google tlumacz". Zakupil u mnie koszulke ponad tydzien temu, ale poki co "nie moze zaplacic, gdyz nie dostal listu z kodem aktywacyjnym od Allegro do swojego "banku", a on nie posiada konta w banku, tylko coś tam cos tam...", ble ble, ble... u mnie sprawa stanela na tym, ze ma jeszcze 3 dni na zrobienie przelewu (czyli, ze w przeciagu tego czasu allegro przesle mu jakis kod, etc), potem zgłaszam goscia ![]()
Ostatnio edytowane przez Zola : 23.01.2013 o godz. 20:15.
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
ktoś kojarzy co to jest w ogóle?
http://www.chrom.com.pl/szczegoly.php?l=pl&idprod=13428 http://www.chrom.com.pl/szczegoly.php?l=pl&idprod=11795 w to się wkłada gotowe packa, żeby nie tracił zapachu czy co ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Szukam kogoś z Zakopanego lub okolic. Jeśli ktoś się zjawi proszę o PW.
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
....... ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Potrzebuję dobrych słuchawek na uszy dla dziewczyny, co polecicie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
główna postac z zagranicznej bajki ,czerwono biało niebieski,kolorowy i świrnięty, głośny,zwierze to ?
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Woody Woodpecker?
![]() ![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
kolego masz browar
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
nie no przesadziłem z wielkoscią połowy A4. Trzymajmy sie tego ze to duża bletka, o długości powiedzmy zwykłej bletki no moze ciut dłuższe, za to szerokie jak póltora smokinga np. Tyle ze oczywiscie duzo grubsze i jakos mega suoer sie nie klei, bo nie ma kleju jak zwykła bletka. Chociaz wydaje mi sie ze dłuzej sie pali z tego, no ale to normalne bo wrzucisz tyle ile w zwykłej bletce sie nie zmiesci ;]
mam nadziej ze pomogłem hehe ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
podbijam na nowej stronie...
Jak ku.rwa mam zrobić w tel. żeby przy korzystaniu z neta nie pobierało mi kasy z konta tylko ciągnęło z Wifi |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Dzięki Nero!!
![]()
JŻS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
no to dla mnie mega nieopłacalne to jest (mimo relatywnie małych pieniędzy). Ale dawać 4 zeta za jedną bletkę Wiem, ze smakowa i ciut większa - no ale za 3-4 masz normalne blety typu OCB truskawkowe np. Ale wielkie dzięki za info! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Mam win 7. Ukryłem jeden folder ale teraz za cholere nie wiem jak zrobić by był znowu widoczny. pomoże ktoś?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Zależy jak ukryłeś.
Jeżeli we właściwościach folderu dałeś opcję "ukryj" to wejdź w Mój Komputer i masz zakładkę "Organizuj", tam masz "Opcje Folderów i Wyszukiwania", następnie "Widok" i tam szukasz "Ukryte pliki i foldery" i zaznaczasz opcję "Pokaż..." ![]() ![]() |
|
|