The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.01.2013, 16:13
Szukam osoby znającej bardzo dobrze angielski, gdyż potrzebuje przetłumaczyć list motywacyjny. Niby sam umiem angielski, ale u mnie z gramatyką lipa, a nie chce na starcie siary narobić ...

jak coś to priv.
Ddf
Odpowiedz cytując
Ploughmanson
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 22.01.2013, 19:42
Szukam osoby, która dobrze ogarnia ekonometrię. Może ktoś z Was lub waszych znajomych. Potrzebuję zrobić kilka zadań i się muszę doradzić. Odwdzięczę się ;]
"Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
Odpowiedz cytując
cayenne
Member

Od: 12.2012

Stary 23.01.2013, 02:28
może jestem zbyt przewrażliwiony, ale różne wałki już na allegro widziałem.

Licytował / kupował kiedyś u Was ktoś o podobnym nicku Client:27749515 ?
Liczby mogą być przypadkowe, ale chodzi o angielskiego nicka z ciągiem cyfr ?

Zero komentarzy - konto założone przed dwoma dniami ( w momencie gdy pojawiła się moja aukcja )

Gość prowadzi w aukcji....

co radzicie?
Olsza I najpiękniejsza - Wisełka!
Odpowiedz cytując
palczi
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.01.2013, 11:07
cayenne napisał(a):Wyświetl post

Zero komentarzy - konto założone przed dwoma dniami ( w momencie gdy pojawiła się moja aukcja )

co radzicie?

Wyślij mu wiadomość że ze względu na 0 ilość komentarzy prosisz o potwierdzenie udziału w aukcji.Zobaczysz czy Ci odpiszePozdro
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 23.01.2013, 12:01

co radzicie?
hm... ciekawa sprawa...
nazwa użytkownika Client:27749515 i numer użytkownika przypisany przez allegro http://allegro.pl/show_user.php?uid=27749515 są takie same...
Z drugiej strony koperty nie ma czyli dane zweryfikowane... ciekawe...

Dobra znalazłem...

Cytat:
***2012-12-07 18:39:11*** Data: 2012-12-07 Czas: 18:39:11
Ułatwiamy rejestrację konta w Allegro

Udostępniliśmy nowy formularz, który w prosty sposób i przy minimum danych umożliwi założenie konta na Allegro.

Aby zarejestrować konto, wystarczy że:
podasz e-mail oraz hasło,
uzupełnisz datę urodzenia,
potwierdzisz adres e-mail, klikając w przesłany przez nas link.

Dane osobowe i teleadresowe uzupełnisz dopiero podczas pierwszego zakupu lub aktywacji konta. Są one niezbędne do zawarcia umowy kupna - sprzedaży, wystawienia przedmiotu czy wysłania towaru. W każdej chwili możesz wprowadzić je również w zakładce Moje Allegro › Moje konto › Ustawienia: Dane konta Allegro.

Wybór nazwy użytkownika jest obowiązkowy tylko dla użytkowników, którzy chcą sprzedawać. Jeśli tylko kupujesz i nie określiłeś loginu, we wszystkich miejscach serwisu, gdzie jest on widoczny, wyświetli się Twój unikalny numer ID w postaci np. Client:123456789. W każdej chwili możesz dodać nazwę użytkownika. W tym celu utworzyliśmy nową kolumnę Login w zakładce Moje Allegro › Moje konto › Ustawienia: Dane konta Allegro.

Uproszczoną rejestrację wprowadziliśmy dziś dla 50% nowych użytkowników. Po kilku dniach zastąpi ona całkowicie dotychczasowy sposób rejestrowania się.
Ostatnio edytowane przez nero : 23.01.2013 o godz. 12:04.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
cayenne
Member

Stary 23.01.2013, 16:28
nero napisał(a):Wyświetl post
hm... ciekawa sprawa...
nazwa użytkownika Client:27749515 i numer użytkownika przypisany przez allegro http://allegro.pl/show_user.php?uid=27749515 są takie same...
Z drugiej strony koperty nie ma czyli dane zweryfikowane... ciekawe...

Dobra znalazłem...

@palczi - tak zrobiłem odrazu i mimo zalogowania się przez tego gościa na allegro, na mejla nie odpisał.

@nero - wielkie dzięki.

W takim razie p*ierdole kolesia, który nie założył prawdziwego konta.
A wiecie że to może być jakiś wałek?

Żeby aktywować konto na allegro (normalna procedura), należy zrobić przelew na 1 złoty. I to wystarczy. Z automatu ma się już aktywne konto.

A ten ziomek co u mnie licytuje, nie zrobił tego, być może nie ma konta w banku ale.....jedynym sposobem płatności na mojej aukcji - jest opcja PayU!!
Więc albo on nie czytał opisu aukcji dokładnie, albo to jakiś 14nastolek co wylicytuje i się rozmyśli po 5 minutach .

Dzięki Panowie raz jeszcze!
Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 23.01.2013, 20:12

co radzicie?

u mnie gościu wygrał aukcje z loginem " Client:27732885", jest to Ukrainiec.

Kontakt z nim jest dosc mocno ograniczony, gdyz nie zna angielskiego, a maile pisal przy pomocy "google tlumacz". Zakupil u mnie koszulke ponad tydzien temu, ale poki co "nie moze zaplacic, gdyz nie dostal listu z kodem aktywacyjnym od Allegro do swojego "banku", a on nie posiada konta w banku, tylko coś tam cos tam...", ble ble, ble... u mnie sprawa stanela na tym, ze ma jeszcze 3 dni na zrobienie przelewu (czyli, ze w przeciagu tego czasu allegro przesle mu jakis kod, etc), potem zgłaszam goscia
Ostatnio edytowane przez Zola : 23.01.2013 o godz. 20:15.

Odpowiedz cytując
cayenne
Member

Stary 23.01.2013, 20:59
a wszystko się bierze z pazerności pyr z allegro......
ograniczają do minimum proces rejestracji, po to by więcej kupowano na tym serwisie.
więcej osób kupuje / częściej / z łatwiejszym dostępem - tym większa prowizja za sprzedane przedmioty, trafia do Poznania...heh....
Odpowiedz cytując
cayenne
Member

Stary 24.01.2013, 03:20
ktoś kojarzy co to jest w ogóle?

http://www.chrom.com.pl/szczegoly.php?l=pl&idprod=13428

http://www.chrom.com.pl/szczegoly.php?l=pl&idprod=11795

w to się wkłada gotowe packa, żeby nie tracił zapachu czy co
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 24.01.2013, 09:33
@up- cayenne o ile sie nie myle to zwykły lisc do tytoniu,czyli po prostu lisc ktory jest jak pół kartki a4 czy tez mniej. wrzucasz tyton zwijasz i jak palisz to masz posmak np. agrestowy czy jaki tak sobie wybierzesz smak. Cygaro sobie mozesz zrobic np. - ale nie mówie na 100% ,bo opisuje po prostu smakowy lisc do tytoniu ktory sam paliłem a nie tego z chroma. po za tym tamten kosztował cos koło siódemki

elo

szukam takiego fotelu, kto produkuje, gdzie mozna kupic itp itd -oczywiscie licze na cos podobnego a nie orginał ktory kosztuje prawie 3 klocki

E: Mario - google.pl - śmiga
Ostatnio edytowane przez szprotson : 24.01.2013 o godz. 09:53.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 24.01.2013, 09:50
Czy wam też nie działa google.pl?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
palczi
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 24.01.2013, 10:14
MatMario napisał(a):Wyświetl post
Czy wam też nie działa google.pl?
U mnie śmiga.
Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 24.01.2013, 17:28
Szukam zdjecia kibiców Lechii z nowego stadionu dokladnie zdjecie mlyna z kibicami bez koszulek bylo takie cHarakterystyczne moze ktos pomoze?
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
Padre1906
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 24.01.2013, 19:33
Szukam kogoś z Zakopanego lub okolic. Jeśli ktoś się zjawi proszę o PW.
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
Odpowiedz cytując
RZA
Senior Member

Stary 24.01.2013, 20:54
Hej,
Mam pytanie czy wiecie może czy Kazek K. fotograf naszej Wisełki udziela sie na tym forum. Bardzo proszę o priva może sam zainteresowany przegląda ten temat.

Dzieki!
JŻS
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 24.01.2013, 21:13
RZA napisał(a):Wyświetl post
Hej,
Mam pytanie czy wiecie może czy Kazek K. fotograf naszej Wisełki udziela sie na tym forum. Bardzo proszę o priva może sam zainteresowany przegląda ten temat.

Dzieki!
Kazek K

.......
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 24.01.2013, 21:23
Czy jest na forum ktoś kto ogarnia te wszystkie dofinansowania z UE na własną działalność gospodarczą? Na początku konkurs do 40 koła... a później już mam ziomka który mi ogarnie kolejny konkurs... chyba że są jakieś inne możliwości na początku.

Mam aktualnie stałe zatrudnienie, które zamierzam przerwać na czas pozyskiwania dofinansowania (sprawa dogadana z pracodawcą). Moja firma będzie to działalność usługowa specjalizująca się w alternatywnych źródłach energii.

Proszę taką osobę o kontakt prv.
pozdro
Odpowiedz cytując
Dzordzu
Junior Member

Od: 01.2011

Stary 24.01.2013, 21:35
Potrzebuję dobrych słuchawek na uszy dla dziewczyny, co polecicie?
Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 24.01.2013, 21:55
Polecam Ci z pełnym przekonaniem słuchawki firmy Sennheisen.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 24.01.2013, 22:59
główna postac z zagranicznej bajki ,czerwono biało niebieski,kolorowy i świrnięty, głośny,zwierze to ?

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 24.01.2013, 23:00
Woody Woodpecker?
[][][][]> T S W <[][][][]
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 24.01.2013, 23:02
kolego masz browar
Odpowiedz cytując
cayenne
Member

Stary 25.01.2013, 01:43
szprotson napisał(a):Wyświetl post
@up- cayenne o ile sie nie myle to zwykły lisc do tytoniu,czyli po prostu lisc ktory jest jak pół kartki a4 czy tez mniej. wrzucasz tyton zwijasz i jak palisz to masz posmak np. agrestowy czy jaki tak sobie wybierzesz smak. Cygaro sobie mozesz zrobic np. - ale nie mówie na 100% ,bo opisuje po prostu smakowy lisc do tytoniu ktory sam paliłem a nie tego z chroma. po za tym tamten kosztował cos koło siódemki

elo

szukam takiego fotelu, kto produkuje, gdzie mozna kupic itp itd -oczywiscie licze na cos podobnego a nie orginał ktory kosztuje prawie 3 klocki

E: Mario - google.pl - śmiga

czyli ten liść, to taka mega duża bletka po prostu?
skoro pół kartki a4 to sporo....mówisz że można packa XXXL zrobić ?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 25.01.2013, 08:52
nie no przesadziłem z wielkoscią połowy A4. Trzymajmy sie tego ze to duża bletka, o długości powiedzmy zwykłej bletki no moze ciut dłuższe, za to szerokie jak póltora smokinga np. Tyle ze oczywiscie duzo grubsze i jakos mega suoer sie nie klei, bo nie ma kleju jak zwykła bletka. Chociaz wydaje mi sie ze dłuzej sie pali z tego, no ale to normalne bo wrzucisz tyle ile w zwykłej bletce sie nie zmiesci ;]

mam nadziej ze pomogłem hehe
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 25.01.2013, 18:47
podbijam na nowej stronie...

Kamil_mchw napisał(a):Wyświetl post
Czy jest na forum ktoś kto ogarnia te wszystkie dofinansowania z UE na własną działalność gospodarczą? Na początku konkurs do 40 koła... a później już mam ziomka który mi ogarnie kolejny konkurs... chyba że są jakieś inne możliwości na początku.

Mam aktualnie stałe zatrudnienie, które zamierzam przerwać na czas pozyskiwania dofinansowania (sprawa dogadana z pracodawcą). Moja firma będzie to działalność usługowa specjalizująca się w alternatywnych źródłach energii.

Proszę taką osobę o kontakt prv.
pozdro
i pytanie nr. 2.
Jak ku.rwa mam zrobić w tel. żeby przy korzystaniu z neta nie pobierało mi kasy z konta tylko ciągnęło z Wifi Dostałem bonus na jednym z buków że jak przegram jeden zakład do 20zł. stawiając przez kom. to mi zwróca kasę... mam wifi włączone na tel. ale po obstawianiu na tel... sprawdziłem stan konta i mi wje.bało prawie 30zl. :/ masakra!! tel. Samsung Ace 5830i, Play.
Odpowiedz cytując
RZA
Senior Member

Stary 25.01.2013, 19:04
Dzięki Nero!!
JŻS
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 25.01.2013, 19:16
Kamil_mchw napisał(a):Wyświetl post
podbijam na nowej stronie...

i pytanie nr. 2.
Jak ku.rwa mam zrobić w tel. żeby przy korzystaniu z neta nie pobierało mi kasy z konta tylko ciągnęło z Wifi Dostałem bonus na jednym z buków że jak przegram jeden zakład do 20zł. stawiając przez kom. to mi zwróca kasę... mam wifi włączone na tel. ale po obstawianiu na tel... sprawdziłem stan konta i mi wje.bało prawie 30zl. :/ masakra!! tel. Samsung Ace 5830i, Play.
Wyłącz transfer danych...
Odpowiedz cytując
cayenne
Member

Stary 25.01.2013, 22:23
szprotson napisał(a):Wyświetl post
nie no przesadziłem z wielkoscią połowy A4. Trzymajmy sie tego ze to duża bletka, o długości powiedzmy zwykłej bletki no moze ciut dłuższe, za to szerokie jak póltora smokinga np. Tyle ze oczywiscie duzo grubsze i jakos mega suoer sie nie klei, bo nie ma kleju jak zwykła bletka. Chociaz wydaje mi sie ze dłuzej sie pali z tego, no ale to normalne bo wrzucisz tyle ile w zwykłej bletce sie nie zmiesci ;]

mam nadziej ze pomogłem hehe

no to dla mnie mega nieopłacalne to jest (mimo relatywnie małych pieniędzy). Ale dawać 4 zeta za jedną bletkę ?

Wiem, ze smakowa i ciut większa - no ale za 3-4 masz normalne blety typu OCB truskawkowe np.

Ale wielkie dzięki za info!
Odpowiedz cytując
markokrk
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 26.01.2013, 11:14
Mam win 7. Ukryłem jeden folder ale teraz za cholere nie wiem jak zrobić by był znowu widoczny. pomoże ktoś?
Odpowiedz cytując
Bambo1906
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 26.01.2013, 15:10
Zależy jak ukryłeś.

Jeżeli we właściwościach folderu dałeś opcję "ukryj" to wejdź w Mój Komputer i masz zakładkę "Organizuj", tam masz "Opcje Folderów i Wyszukiwania", następnie "Widok" i tam szukasz "Ukryte pliki i foldery" i zaznaczasz opcję "Pokaż..."
Gina Carano

Wisła to My!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów