|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() ![]()
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Mam pytanie czy podłącze konsole PS2 do Monitora jeśli tak to jaką przejściówkę potrzebuje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
||
![]() ![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
doładowanie 10 zł - 10 dni do play za free
doładowanie 30 zł - 30 dni do play za free itd ![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Ja mam ING od co najmniej 3 lat + OKO + Karte wirtualną i jedyna opłata jaką poniosłem to 20 zł za wyrobienie nowej karty i 25 zł chyba za karte wirtualną. W ING wszystkie bankomaty masz za darmo, chyba, że umowę masz bardzo starą to najlepiej udaj się z dowodem osobistym do banku. mBank miałem i zrezygnowałem, a to ze względu tego, że dzwoniąc raz na infolinie zmieniłem swoje dane osobowe ot tak..podałem obecne, podałem nowe i już gotowe, zero jakiejkolwiek weryfikacji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
mam konto w ING od 9 lat... + OKO tak samo... mam kartę i płacę nią miesięcznie na pewno więcej niż 1000zł. nie mam powiadomień sms. kasę która miałem na koncie przelałem już na moje konto firmowe i zleciłem zamknięcie rachunku. zastanawiam się tylko gdzie założyć konto... każdy mówi że mbank najlepszy, a co powiecie o alior sync |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Chciałbym kupić dziewczynie prostownico-lokówkę. Jako, że ja nie korzystam z takowego sprzętu, stąd pytanie (raczej do damskiej rzeszy) o markę lub model. Polecacie jakiś konkretny sprzęt do 150zł?
![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Koleżanka ostatnio kupowała i wzięła ten model,bo podobno ta firma najlepsza a też właśnie miała podobną kwotę jak Ty: http://allegro.pl/remington-s6500-pr...810954631.html
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 26.11.2012 o godz. 20:08.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ktoś wie gdzie w Krakowie kupię mniej więcej takie zawieszki?
![]() Potrzebuję dwie sztuki żeby lustro powiesić - więc jakieś 10 kg spokojnie musi wytrzymać. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
.....mi to nawet grzebień nie jest potrzebny, a co dopiero jakieś ceramiczne bajo bonga. ![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
|
dzięki. Mam kolejny problem. Skręciłem film i nie chce mi go zapisać - non stop występują jakieś errory. Zaczyna mnie to wqć bo się napracowałem a teraz tyłek blady. Da się jakoś temu przeciwdziałać? ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
W syncu spoko jest cashback, słabe karty kredytowe. Cashback od stycznia tylko dla tych którzy wpłacają pensję na to konto. W mbanku spoko są produkty około bankowe, fajne ubezpieczenie podróżne, samochodu, domu. Karty kredytowe też ciekawsze w mbanku, przynajmniej dla mnie. I tu i tu nic nie płacę, jak dużo kupujesz w necie to spory plus dla alior sync. Jak byś szukał ubezpieczenia samochodu, jedziesz na narty i chcesz się ubezpieczyć itd to mbank. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Ale to ma być na prezent ![]() ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Jest tu ktos kto pracuje w Euro RTV ? Jak cos to priv poprosze .
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
Pytałem w domu, płeć żeńska u mnie poleca produkty firmy Babyliss Pozdrawiam ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Pytanie odnośnie masażera stóp...
Lepiej kupić taki który ma promieniowanie podczerwone http://allegro.pl/masazer-mpm-produc...798079662.html Czy taki, który ma 3 przystawki do masażu punktowego http://allegro.pl/mpm-hx-9600-masaze...757743619.html Ogólnie może ktoś ma jakąś wiedzę na temat tych urządzeń i mógłby coś doradzić. ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
panowie, jaki aparat kupic tak do 400zł? fajnie by było jakby miał tak z 12mpx minimum i jakiś fajny zoom optyczny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Prośba !
Czy ktoś z forumowiczów mieszka w Dobczycach? Potrzebuję drobnej pomocy. Wszystko wyjaśnię na privie. Stawiam browarka za pomoc Tylko osoby mieszkające w Dobczycach ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Poszukuję starych zdjęć Kurdwanowa. Mogą być sprzed 5 lat a nawet i z czasów początków budowy osiedla.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Szukam szkoły jazdy w Krakowie gdzie można kupićgodziny na sztuki, ale gdzie są auta na których zdaje się prawko (toyota yaris 6 biegowa)
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
@LanceTS
np "ALBAR" i "STACH" w albarze robiłem kurs i kilku moich znajomych i wszyscy zadowoleni. http://www.albar.krakow.pl/ Powód: .
Ostatnio edytowane przez thebo4 : 29.11.2012 o godz. 16:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jak zrobić tak żeby na iphonie w aplikacji Skype były osoby z fb? Na aplikacji na komputerze mam, teraz kwestia czy da się kontakty eksportować na iphona?
![]()
I
|
|
|