The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.11.2012, 23:08
Znacie kogoś, lub macie kogoś w rodzinie zajmującym się sprzedażą Thermomixów? Potrzebuje książki a wysyłkowo musiałbym 20 zł doliczyć.
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
Kamil_mchw
Senior Member

Stary 26.11.2012, 13:30
mam problem z siecią albo z tel.
jak ktoś do mnie dzwoni to wszystko jest OK, ale jak ja próbuje się do kogoś dodzwonić to albo zajęte, albo od razu rozłącza... próbowałem na wiele różnych nr. i zawsze to samo. mam tel na abonament i wszystko powinno być ok tzn. kase mam, nr nie jest zablokowany itp.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 26.11.2012, 16:35
Licze na pomoc :

jutro musze postawić sieć w firmie 4 kompy na XP. nie mam nt .temat zielonego pojęcia - jak to zrobić?

(net idzie z routera kablem lan do komputerow. głownie chodzi o to zebym pozostałym kompom udostepnił drukarke- teraz jest udostepniona np. ale cos sie zjabeło i nie działa-niby wina zasyfionego systemu)
ktoś pomoc cos?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 26.11.2012, 17:21
Kaan napisał(a):Wyświetl post
Znacie kogoś, lub macie kogoś w rodzinie zajmującym się sprzedażą Thermomixów? Potrzebuje książki a wysyłkowo musiałbym 20 zł doliczyć.
Koniecznie musisz mieć książkę Na www.przepisownia.pl masz wszystko i więcej
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 26.11.2012, 17:54
Chce sie przenieś z Plusa do Play na karte. Chciałbym zostać przy swoim numerze. I jak to jest, mam za free sms i rozmowy w Play i dają mi 60zł na 90 dni przy pierwszym doładowaniu do wykorzystania do wszystich sieci czy to jakas bujda ? Ma ktoś jakąś wiedze na ten temat ? Jak z zasięgiem Play ? Wszystko u nich w porządku ?
Odpowiedz cytując
ZwrABG
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 26.11.2012, 18:00
Mam pytanie czy podłącze konsole PS2 do Monitora jeśli tak to jaką przejściówkę potrzebuje

Odpowiedz cytując
jakkfk
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 26.11.2012, 18:01
Kamil_mchw napisał(a):Wyświetl post
tego gowna nie kupuj...
http://allegro.pl/nowy-ekspres-cisni...780303521.html
w biurze też mamy ekspres tej firmy... ale za 1500zł. i też lipa
OK, poszukiwania zawężone
Cytat:
(...)Mój Boże, każdy z nas wie o sobie, że umrze, a jednak to mu nie przeszkadza pracować dla siebie, zdobywać sobie majątku, stanowiska, wpływów itd. Naszym zadaniem jako członków narodu nie jest zapewnienie mu wiecznego istnienia, ale tylko wydobycie z niego jak największych sił, wywalczenie mu jak najszerszego, najbogatszego, pod każdym względem najpełniejszego życia.
Odpowiedz cytując
Kamil_mchw
Senior Member

Stary 26.11.2012, 18:03
Marcin_fan napisał(a):Wyświetl post
Chce sie przenieś z Plusa do Play na karte. Chciałbym zostać przy swoim numerze. I jak to jest, mam za free sms i rozmowy w Play i dają mi 60zł na 90 dni przy pierwszym doładowaniu do wykorzystania do wszystich sieci czy to jakas bujda ? Ma ktoś jakąś wiedze na ten temat ? Jak z zasięgiem Play ? Wszystko u nich w porządku ?
dokładnie tak...
musisz kupić pakiet za 10zł. i masz 30 dni za free do play
kupujesz wysyłając sms-a albo przez play24 online, w ciągu 24 godz włączają usługę.
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Stary 26.11.2012, 18:14
dokładnie tak...
musisz kupić pakiet za 10zł. i masz 30 dni za free do play
kupujesz wysyłając sms-a albo przez play24 online, w ciągu 24 godz włączają usługę.
A to nie jest tak że jakbym z urzędu mam za darmo do Play ?
Odpowiedz cytując
WislakWiDoK
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 26.11.2012, 18:21
Marcin_fan napisał(a):Wyświetl post
A to nie jest tak że jakbym z urzędu mam za darmo do Play ?
doładowanie 10 zł - 10 dni do play za free
doładowanie 30 zł - 30 dni do play za free
itd
ɐɪʌoɔɐɹɔ
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Stary 26.11.2012, 19:05
WislakWiDoK napisał(a):Wyświetl post
doładowanie 10 zł - 10 dni do play za free
doładowanie 30 zł - 30 dni do play za free
itd
Z tego co czytałem to zależy to od taryfy jaką sie ma. Najlepiej będzie jak podjade sobie do salonu Play.
Ale dzieki
Odpowiedz cytując
*KoTeK*
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 26.11.2012, 19:31
Jaki bank polecacie
Aktualnie mam konto w ING ale ostatnio zauważyłem że zaczęli mi naliczać jakieś głupie opłaty typu... 7 zł. za prowadzenie konta za miesiąc, 2 zł. za ostatnie 22 miesiące za kartę... czyli 44 zł., 5 zł. za wypłatę kasy z bankomatu euronet. Jakaś masakra... Jak zadzwoniłem z prośbą o wyjaśnienie za co to wszystko to powiedzieli że zapraszają do najbliższego oddziału z umową którą podpisywałem... tylko że ona już dawno została wywalona do śmietnika.
Naliczają Ci opłaty bo zapewne nie przekraczasz płatności kartą w sumie na 200 zł miesięcznie, a to jest chyba płatne albo 5 albo 7 zł. Dodatkowo jak masz uruchomione powiadomienia sms np. przy wpłacie, wypłacie, płatności online/offline. to za każde powiadomienie płacisz groszowe sprawy, chyba, że masz pakiet iluś tam powiadomień.
Ja mam ING od co najmniej 3 lat + OKO + Karte wirtualną i jedyna opłata jaką poniosłem to 20 zł za wyrobienie nowej karty i 25 zł chyba za karte wirtualną.
W ING wszystkie bankomaty masz za darmo, chyba, że umowę masz bardzo starą to najlepiej udaj się z dowodem osobistym do banku.
mBank miałem i zrezygnowałem, a to ze względu tego, że dzwoniąc raz na infolinie zmieniłem swoje dane osobowe ot tak..podałem obecne, podałem nowe i już gotowe, zero jakiejkolwiek weryfikacji.
Odpowiedz cytując
Kamil_mchw
Senior Member

Stary 26.11.2012, 19:39
*KoTeK* napisał(a):Wyświetl post
Naliczają Ci opłaty bo zapewne nie przekraczasz płatności kartą w sumie na 200 zł miesięcznie, a to jest chyba płatne albo 5 albo 7 zł. Dodatkowo jak masz uruchomione powiadomienia sms np. przy wpłacie, wypłacie, płatności online/offline. to za każde powiadomienie płacisz groszowe sprawy, chyba, że masz pakiet iluś tam powiadomień.
Ja mam ING od co najmniej 3 lat + OKO + Karte wirtualną i jedyna opłata jaką poniosłem to 20 zł za wyrobienie nowej karty i 25 zł chyba za karte wirtualną.
W ING wszystkie bankomaty masz za darmo, chyba, że umowę masz bardzo starą to najlepiej udaj się z dowodem osobistym do banku.
mBank miałem i zrezygnowałem, a to ze względu tego, że dzwoniąc raz na infolinie zmieniłem swoje dane osobowe ot tak..podałem obecne, podałem nowe i już gotowe, zero jakiejkolwiek weryfikacji.

mam konto w ING od 9 lat... + OKO tak samo... mam kartę i płacę nią miesięcznie na pewno więcej niż 1000zł. nie mam powiadomień sms.
kasę która miałem na koncie przelałem już na moje konto firmowe i zleciłem zamknięcie rachunku.
zastanawiam się tylko gdzie założyć konto... każdy mówi że mbank najlepszy, a co powiecie o alior sync
Odpowiedz cytując
RecordAble
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 26.11.2012, 19:52
Chciałbym kupić dziewczynie prostownico-lokówkę. Jako, że ja nie korzystam z takowego sprzętu, stąd pytanie (raczej do damskiej rzeszy) o markę lub model. Polecacie jakiś konkretny sprzęt do 150zł?
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 26.11.2012, 19:59
Koleżanka ostatnio kupowała i wzięła ten model,bo podobno ta firma najlepsza a też właśnie miała podobną kwotę jak Ty: http://allegro.pl/remington-s6500-pr...810954631.html

Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 26.11.2012 o godz. 20:08.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 26.11.2012, 20:36
Ktoś wie gdzie w Krakowie kupię mniej więcej takie zawieszki?

Potrzebuję dwie sztuki żeby lustro powiesić - więc jakieś 10 kg spokojnie musi wytrzymać.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
RecordAble
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 26.11.2012, 20:39
LuKaS TSW napisał(a):Wyświetl post
Koleżanka ostatnio kupowała i wzięła ten model,bo podobno ta firma najlepsza a też właśnie miała podobną kwotę jak Ty: http://allegro.pl/remington-s6500-pr...810954631.html

Tylko, że to jest sama prostownica bez funkcji lokówki. A moja dziewczyna potrzebuje 2w1.
.....mi to nawet grzebień nie jest potrzebny, a co dopiero jakieś ceramiczne bajo bonga.
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
Odpowiedz cytując
sambo
dziarski chłop

Od: 04.2005

Stary 26.11.2012, 21:17
gypsy napisał(a):Wyświetl post
Da się. W mojej wersji WMM (2.6) robi się to tak: Klip - Audio - Wycisz.

dzięki.

Mam kolejny problem. Skręciłem film i nie chce mi go zapisać - non stop występują jakieś errory. Zaczyna mnie to wqć bo się napracowałem a teraz tyłek blady. Da się jakoś temu przeciwdziałać?
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 26.11.2012, 21:54
mam konto w ING od 9 lat... + OKO tak samo... mam kartę i płacę nią miesięcznie na pewno więcej niż 1000zł. nie mam powiadomień sms.
kasę która miałem na koncie przelałem już na moje konto firmowe i zleciłem zamknięcie rachunku.
zastanawiam się tylko gdzie założyć konto... każdy mówi że mbank najlepszy, a co powiecie o alior sync
Mam i tu i tu konto.

W syncu spoko jest cashback, słabe karty kredytowe. Cashback od stycznia tylko dla tych którzy wpłacają pensję na to konto.

W mbanku spoko są produkty około bankowe, fajne ubezpieczenie podróżne, samochodu, domu. Karty kredytowe też ciekawsze w mbanku, przynajmniej dla mnie.

I tu i tu nic nie płacę, jak dużo kupujesz w necie to spory plus dla alior sync. Jak byś szukał ubezpieczenia samochodu, jedziesz na narty i chcesz się ubezpieczyć itd to mbank.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Stary 26.11.2012, 22:21
La Furia Dell' Est napisał(a):Wyświetl post
Koniecznie musisz mieć książkę Na www.przepisownia.pl masz wszystko i więcej

Ale to ma być na prezent
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
goly78
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 27.11.2012, 09:37
Jest tu ktos kto pracuje w Euro RTV ? Jak cos to priv poprosze .
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 27.11.2012, 11:13
RecordAble napisał(a):Wyświetl post
Chciałbym kupić dziewczynie prostownico-lokówkę. Jako, że ja nie korzystam z takowego sprzętu, stąd pytanie (raczej do damskiej rzeszy) o markę lub model. Polecacie jakiś konkretny sprzęt do 150zł?
Ogólnie większość sprzętu robią tak, aby zaraz po gwarancji szlag trafił.
Pytałem w domu, płeć żeńska u mnie poleca produkty firmy Babyliss
Pozdrawiam
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 28.11.2012, 13:06
Pytanie odnośnie masażera stóp...

Lepiej kupić taki który ma promieniowanie podczerwone
http://allegro.pl/masazer-mpm-produc...798079662.html
Czy taki, który ma 3 przystawki do masażu punktowego
http://allegro.pl/mpm-hx-9600-masaze...757743619.html

Ogólnie może ktoś ma jakąś wiedzę na temat tych urządzeń i mógłby coś doradzić.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 28.11.2012, 15:35
RecordAble napisał(a):Wyświetl post
Moja używa już drugą Remingtona i jest bardzo zadowolona
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 29.11.2012, 00:23
panowie, jaki aparat kupic tak do 400zł? fajnie by było jakby miał tak z 12mpx minimum i jakiś fajny zoom optyczny
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 29.11.2012, 11:35
Prośba !

Czy ktoś z forumowiczów mieszka w Dobczycach? Potrzebuję drobnej pomocy.

Wszystko wyjaśnię na privie. Stawiam browarka za pomoc

Tylko osoby mieszkające w Dobczycach
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
gonzo
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 29.11.2012, 14:30
Poszukuję starych zdjęć Kurdwanowa. Mogą być sprzed 5 lat a nawet i z czasów początków budowy osiedla.
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 29.11.2012, 15:13
Szukam szkoły jazdy w Krakowie gdzie można kupićgodziny na sztuki, ale gdzie są auta na których zdaje się prawko (toyota yaris 6 biegowa)
Odpowiedz cytując
thebo4
Member

Od: 06.2010

Stary 29.11.2012, 16:34
@LanceTS
np "ALBAR" i "STACH" w albarze robiłem kurs i kilku moich znajomych i wszyscy zadowoleni.
http://www.albar.krakow.pl/
Powód: .
Ostatnio edytowane przez thebo4 : 29.11.2012 o godz. 16:35.
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 29.11.2012, 18:48
jak zrobić tak żeby na iphonie w aplikacji Skype były osoby z fb? Na aplikacji na komputerze mam, teraz kwestia czy da się kontakty eksportować na iphona?
I
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów