The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
labtec
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.08.2012, 22:39
http://www.joemonster.org/filmy/4652...go_ich_zabili_

może to kolejny propagandowy film, który ma pokazać że światem rządzą masoni i żydokomuna, ale...

może ktoś w sposób dojrzały skomentować ten powyższy film ?
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.08.2012, 16:16
Witam, robił ktoś ostatnio kurs na wózek widłowy w okolicach NH? Jakie są ceny, ile trwa kurs, jakie są uprawnienia po tym itd. Na stronach różnych firm to mało co jest napisane.... Zaznaczam że chodzi mi o KURS, a nie KUPNO papierka
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
fifi1906
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 14.08.2012, 20:29
czy byłaby możliwośc żeby przed meczem w niedziele osoba, która nie posiada KK mogłaby ją wyrobić?
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
Odpowiedz cytując
Piotrek
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 14.08.2012, 21:26
Czym najtaniej dojechać do Zakopanego? tzn jaka cena? znajdę coś tańszego niż autobus za 17 zł?
Odpowiedz cytując
chudy_TSW
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 14.08.2012, 21:48
Otwarta "Strefa Kibica" jest jutro
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
Odpowiedz cytując
Błaszczu_WIŚLAK
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2011

Stary 14.08.2012, 21:51
strefa kibica NIE a strefa kibiola też raczej nie, chociaż nie jestem pewny
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 14.08.2012, 22:25
fifi1906 napisał(a):Wyświetl post
czy byłaby możliwośc żeby przed meczem w niedziele osoba, która nie posiada KK mogłaby ją wyrobić?
Zawsze jak jest otwarta strefa kibica jest możliwośc wyrobienia KK. TYlko radzę przyjść trochę wcześniej gdyż mogą być kolejki.
Odpowiedz cytując
P.e.c.h
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 14.08.2012, 22:38
Piotrek napisał(a):Wyświetl post
Czym najtaniej dojechać do Zakopanego? tzn jaka cena? znajdę coś tańszego niż autobus za 17 zł?
Pociąg regio ze zniżka wyjdzie chyba ok 12zł, tyle że dwa razy dłużej
Odpowiedz cytując
partyzant1983
Member

Od: 01.2010

Stary 15.08.2012, 23:40
Witam... czy ktoś ma kontakt do solidnego i nie drogiego fachowca od naprawy laptopów...(fachowiec od wnętrzności )... w sierpniu emigruję do Nowej Zelandii i tylko mój laptop pozwoli mi się widzieć z dzieciakami codziennie...bez tego bedzie jeszcze większa załamka... Nie ukrywam iż liczę bardzo na Waszą pomoc...
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 16.08.2012, 11:25
Witam. Przymierzam się do zakupu urządzenia wielofunkcyjnego Canon Pixma MG5150. Posiada ktoś z Was taki kombajn i mógłby powiedzieć co nieco na jego temat ? Polecacie jakiś inny sprzęt w podobnej cenie , tj do 300 zł ?
Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 16.08.2012, 11:47
Czym sie kierowac kupujac nowy TV ? Moze macie jakies ciekawe propozycje nie szukam nic wielkiego taki do 42"
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
didzej132
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 16.08.2012, 21:49
Jadąc autobusem z Krakowa do Wisły to trzeba wykupić sobie bilet wcześniej czy wsiadam płacę jadę ?
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 16.08.2012, 22:09
didzej132 napisał(a):Wyświetl post
Jadąc autobusem z Krakowa do Wisły to trzeba wykupić sobie bilet wcześniej czy wsiadam płacę jadę ?
Mowa o odjazdach z RDA ?

Z tego co pamiętam, bilet można zakupić zarówno w kasie jaki u kierowcy tuż przed odjazdem autobusu.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Kamyk
Bene meritus

Od: 11.2004

Stary 17.08.2012, 13:28
piter116 napisał(a):Wyświetl post
Witam. Przymierzam się do zakupu urządzenia wielofunkcyjnego Canon Pixma MG5150. Posiada ktoś z Was taki kombajn i mógłby powiedzieć co nieco na jego temat ? Polecacie jakiś inny sprzęt w podobnej cenie , tj do 300 zł ?
Posiadam owe urządzenie i na prawdę mogę szczerze polecić. Bardzo szybki wydruk w czerni jak i w kolorze, od razu posiada dwa naboje (czarny i kolorowy), później ceny nie są zbyt wygórowane.
Jakość wydruku jak na moje oko bardzo dobra.
Nie zajmuje dużo miejsca. Ładny design. Cóż więcej mogę powiedzieć, jestem po prostu zadowolony z zakupu.
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz

KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad)
Odpowiedz cytując
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 17.08.2012, 23:06
Pytanie do fanów serialu "Dexter"

Ogólnie nie oglądam tego serialu, ale poszukuje jednego odcinka... w którym był taki stażysta, który pracował w laboratorium i pomagał skośnookiemu i Dexterowi w badaniach... kupił on na internecie jakąś dłoń z kolorowymi paznokciami, każdy w innym kolorze. To była dłoń jakiegoś manekina czy mordercy... Córka tego grubego policjanta się umawiała z tym stażystą. Tyle pamiętam. :]
Jaki to był odcinek, albo który sezon?
Nie mam czasu, ani ochoty oglądać całości...
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 18.08.2012, 08:38
po mojemu 12 odcinek 6 sezonu
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
kangurekm
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 18.08.2012, 08:52
Ktoś zna jakąś wrocławską pizzerię w centrum gdzie można zjeść dużo , smacznie i w normalnych cenach?
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 18.08.2012, 09:52
Ja polecam na wrocławskim rynku restaurację "GREKO" czy jakoś tak. Jest to grecka knajpka, jedzenie bardzo smaczne, duże porcje, cena w ok. 25 zł za os.
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 18.08.2012, 21:14
Witam, troche debilne pytanie, gdyż dawno nie korzystałem z usług monopolisty Poczty Polskiej

Wystawilem aukcje na allegro z pewnym towarem, gosc dał Kup Teraz za 250zł i dzwonil zeby wyslac mu za pobraniem.

Koszt towaru: 250zł, koszt wysyłki: 15.50zł.

Jak wygląda ta wysyłka? Idę na pocztę, place 15.50 i wysylam do niego towar i czekam na przelew opiewający na 265.50? Czy ja tylko daje paczke na poczcie, a gosc placi listonoszowi 265,50zł czy jak? I co, jeżeli gość nie zapłaci za towar? Paczka wraca do mnie? I ile sie czeka na przelew?

Proszę opiszcie mi łopatologicznie, bo nie wiedziałem, że dożyje czasów kiedy będę musiał cokolwiek wyslac za pobraniem
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
WiślakNH
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 20.08.2012, 10:22
Nie mogę sie zalogować na internetowe konto bankowe,a jeszcze wczoraj mogłem.Z innego komputera wchodzi więc przypuszczam,że to wina komputera.Czym może to być spowodowane?
Miasto Kraków - pozdrowienia dla Dobrych Chłopaków !!

Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 20.08.2012, 13:30
Jakieś busy kursujace w soboty na lini Kraków-Bielsko? Ja coś takiego znalazłem, ale nie wiem czy to dobre:
http://www.comfortbus.eu/cennik
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 20.08.2012, 14:07
WiślakNH napisał(a):Wyświetl post
Nie mogę sie zalogować na internetowe konto bankowe,a jeszcze wczoraj mogłem.Z innego komputera wchodzi więc przypuszczam,że to wina komputera.Czym może to być spowodowane?

Na innym kompie ta sama przeglądarka?

Kwestia ustawień zabezpieczeń - mogłeś niechcący zablokować sobie jakieś elementy ze strony logowania itp - np. w firefoxie dodać do listy w ".......".
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
fidello
Senior Member

Od: 11.2003

Stary 20.08.2012, 14:14
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post
Witam, troche debilne pytanie, gdyż dawno nie korzystałem z usług monopolisty Poczty Polskiej

Wystawilem aukcje na allegro z pewnym towarem, gosc dał Kup Teraz za 250zł i dzwonil zeby wyslac mu za pobraniem.

Koszt towaru: 250zł, koszt wysyłki: 15.50zł.

Jak wygląda ta wysyłka? Idę na pocztę, place 15.50 i wysylam do niego towar i czekam na przelew opiewający na 265.50? Czy ja tylko daje paczke na poczcie, a gosc placi listonoszowi 265,50zł czy jak? I co, jeżeli gość nie zapłaci za towar? Paczka wraca do mnie? I ile sie czeka na przelew?

Proszę opiszcie mi łopatologicznie, bo nie wiedziałem, że dożyje czasów kiedy będę musiał cokolwiek wyslac za pobraniem
Jeśli chcesz kasę na konto, to idziesz na pocztę i wypełniasz dwa druki - jeden na przesyłkę pobraniową (tam wpisujesz kwota pobrania 265,50) i zaznaczasz odpowiedni kwadracik (na druku jest miejsce na wpisanie numeru konta). Drugi druczek to polecenie wpłaty/przelewu, gdzie też musisz wpisać kwotę, swój nr konta, a jako zleceniodawcę wpisujesz gościa który kupił od Ciebie.
Niestety jak gościu nie odbierze/nie zapłaci paczka wraca do Ciebie
Mam nadzieję, że jasno wytłumaczyłem
Pozdro
"Przed losowaniem półfinału PP powiedział pan, że zagracie z Ruchem, i rzeczywiście tak się stało...
- Tak już w życiu bywa. Losowanie było sprawiedliwe. Uczestniczyła w nim pogodynka i ciągnęła losy bardzo dobrze"
Michał Probierz
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 20.08.2012, 15:17
W nocnych pociągach Przewozów Reg można kupić bilet u konduktora? Jak z kasami na dworcu w Krakowie około 23 w dzień powszedni, któraś jest otwarta?
Ostatnio edytowane przez Watts : 20.08.2012 o godz. 15:20.
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 20.08.2012, 16:24
Kasy sa bodaj właśnie do 23, więc koło tej godziny to pewnie będzie jedna śmigac, góra dwie. Co do pociągów regio, to zależy gdzie wsiadasz. Jak w Krakowie i chcesz kupić u konduktora bilet to pewnie Ci naliczy jakąś tam opłate dodatkową. Jeśli wsiadasz ze stacji na której nie ma kas biletowych, to nic nie dopłacasz.
W sumie najlepiej jest i tak Ci polecam zrobić, że wsiadasz np. w Krakowie, jak idzie konduktor to mu mówisz że chcesz bilet np. od Batowic, Mydlnik czy skadś gdzie nie ma kas, bo tam wsiadłeś. Bardzo rzadko sprawdzają od początku samego.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 20.08.2012, 16:36
Dzięki za odpowiedź. Czyli mogę wsiąść do pociągu bez biletu i kupić u konduktora bez takiej sytuacji że da mi od razu mandat? To będzie właśnie kwestia kilku minut w okolicach 23 i nie wiem, czy się wyrobię.
Odpowiedz cytując
Krav
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 20.08.2012, 16:39
Możesz, możesz, albo tak jak Ci napisałem, albo podejdź sobie od razu pierwszymi drzwiami i gdzieś tam powinien się kręcić kierownik pociągu.
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 20.08.2012, 16:41
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
Jakieś busy kursujace w soboty na lini Kraków-Bielsko? Ja coś takiego znalazłem, ale nie wiem czy to dobre:
http://www.comfortbus.eu/cennik
Nie najgorszy, do tego jeszcze jeździ Inter Palm i jakaś nowa firma Bus Brothers czy jakoś tak,wszystkie odjeżdżają z dolnej płyty RDA.
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
neq.
Senior Member

Od: 02.2010

Stary 20.08.2012, 18:51
jaki aparat w miarę dobry można dostać do 300 zł ?
"Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"

"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki."

Odpowiedz cytując
fidello
Senior Member

Od: 11.2003

Stary 20.08.2012, 19:09
neq. napisał(a):Wyświetl post
jaki aparat w miarę dobry można dostać do 300 zł ?
Nówkę to będzie ciężko.. używany polecam fuji finepix s5600 (hybryda), w trzech stówach na allegro się spoko mieści, zdjęcia robi przyzwoite, jak chcesz pisz na priw to ci jakieś moje podlinkuje, będziesz mógł ocenić jakość czy Ci pasuje
"Przed losowaniem półfinału PP powiedział pan, że zagracie z Ruchem, i rzeczywiście tak się stało...
- Tak już w życiu bywa. Losowanie było sprawiedliwe. Uczestniczyła w nim pogodynka i ciągnęła losy bardzo dobrze"
Michał Probierz
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów