|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://www.joemonster.org/filmy/4652...go_ich_zabili_
może to kolejny propagandowy film, który ma pokazać że światem rządzą masoni i żydokomuna, ale... może ktoś w sposób dojrzały skomentować ten powyższy film ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Czym najtaniej dojechać do Zakopanego? tzn jaka cena? znajdę coś tańszego niż autobus za 17 zł?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Otwarta "Strefa Kibica" jest jutro
![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
strefa kibica NIE a strefa kibiola też raczej nie, chociaż nie jestem pewny
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Jadąc autobusem z Krakowa do Wisły to trzeba wykupić sobie bilet wcześniej czy wsiadam płacę jadę ?
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
Jakość wydruku jak na moje oko bardzo dobra. Nie zajmuje dużo miejsca. Ładny design. Cóż więcej mogę powiedzieć, jestem po prostu zadowolony z zakupu. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Pytanie do fanów serialu "Dexter"
Ogólnie nie oglądam tego serialu, ale poszukuje jednego odcinka... w którym był taki stażysta, który pracował w laboratorium i pomagał skośnookiemu i Dexterowi w badaniach... kupił on na internecie jakąś dłoń z kolorowymi paznokciami, każdy w innym kolorze. To była dłoń jakiegoś manekina czy mordercy... Córka tego grubego policjanta się umawiała z tym stażystą. Tyle pamiętam. :] Jaki to był odcinek, albo który sezon? Nie mam czasu, ani ochoty oglądać całości... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
po mojemu 12 odcinek 6 sezonu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ktoś zna jakąś wrocławską pizzerię w centrum gdzie można zjeść dużo , smacznie i w normalnych cenach?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Ja polecam na wrocławskim rynku restaurację "GREKO" czy jakoś tak. Jest to grecka knajpka, jedzenie bardzo smaczne, duże porcje, cena w ok. 25 zł za os.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Witam, troche debilne pytanie, gdyż dawno nie korzystałem z usług monopolisty Poczty Polskiej
![]() Wystawilem aukcje na allegro z pewnym towarem, gosc dał Kup Teraz za 250zł i dzwonil zeby wyslac mu za pobraniem. Koszt towaru: 250zł, koszt wysyłki: 15.50zł. Jak wygląda ta wysyłka? Idę na pocztę, place 15.50 i wysylam do niego towar i czekam na przelew opiewający na 265.50? Czy ja tylko daje paczke na poczcie, a gosc placi listonoszowi 265,50zł czy jak? I co, jeżeli gość nie zapłaci za towar? Paczka wraca do mnie? I ile sie czeka na przelew? Proszę opiszcie mi łopatologicznie, bo nie wiedziałem, że dożyje czasów kiedy będę musiał cokolwiek wyslac za pobraniem ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Nie mogę sie zalogować na internetowe konto bankowe,a jeszcze wczoraj mogłem.Z innego komputera wchodzi więc przypuszczam,że to wina komputera.Czym może to być spowodowane?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Jakieś busy kursujace w soboty na lini Kraków-Bielsko?
http://www.comfortbus.eu/cennik |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Na innym kompie ta sama przeglądarka? Kwestia ustawień zabezpieczeń - mogłeś niechcący zablokować sobie jakieś elementy ze strony logowania itp - np. w firefoxie dodać do listy w ".......". ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
Niestety jak gościu nie odbierze/nie zapłaci paczka wraca do Ciebie Mam nadzieję, że jasno wytłumaczyłem Pozdro ![]()
"Przed losowaniem półfinału PP powiedział pan, że zagracie z Ruchem, i rzeczywiście tak się stało...
- Tak już w życiu bywa. Losowanie było sprawiedliwe. Uczestniczyła w nim pogodynka i ciągnęła losy bardzo dobrze" Michał Probierz |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
W nocnych pociągach Przewozów Reg można kupić bilet u konduktora? Jak z kasami na dworcu w Krakowie około 23 w dzień powszedni, któraś jest otwarta?
Ostatnio edytowane przez Watts : 20.08.2012 o godz. 15:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Kasy sa bodaj właśnie do 23, więc koło tej godziny to pewnie będzie jedna śmigac, góra dwie. Co do pociągów regio, to zależy gdzie wsiadasz. Jak w Krakowie i chcesz kupić u konduktora bilet to pewnie Ci naliczy jakąś tam opłate dodatkową. Jeśli wsiadasz ze stacji na której nie ma kas biletowych, to nic nie dopłacasz.
W sumie najlepiej jest i tak Ci polecam zrobić, że wsiadasz np. w Krakowie, jak idzie konduktor to mu mówisz że chcesz bilet np. od Batowic, Mydlnik czy skadś gdzie nie ma kas, bo tam wsiadłeś. Bardzo rzadko sprawdzają od początku samego. ![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dzięki za odpowiedź. Czyli mogę wsiąść do pociągu bez biletu i kupić u konduktora bez takiej sytuacji że da mi od razu mandat? To będzie właśnie kwestia kilku minut w okolicach 23 i nie wiem, czy się wyrobię.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Możesz, możesz, albo tak jak Ci napisałem, albo podejdź sobie od razu pierwszymi drzwiami i gdzieś tam powinien się kręcić kierownik pociągu.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
jaki aparat w miarę dobry można dostać do 300 zł ?
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Nówkę to będzie ciężko.. używany polecam fuji finepix s5600 (hybryda), w trzech stówach na allegro się spoko mieści, zdjęcia robi przyzwoite, jak chcesz pisz na priw to ci jakieś moje podlinkuje, będziesz mógł ocenić jakość czy Ci pasuje
![]()
"Przed losowaniem półfinału PP powiedział pan, że zagracie z Ruchem, i rzeczywiście tak się stało...
- Tak już w życiu bywa. Losowanie było sprawiedliwe. Uczestniczyła w nim pogodynka i ciągnęła losy bardzo dobrze" Michał Probierz |
|
|