|
Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Nie no naprawde nie ma nikogo z Dublina?!
Ludzie pomozcie!!! przeciez tu musi byc jakis pub gdzie da sie ogladnac mecz...![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Witam,
mam GG na androidzie i chciałbym ściągnąć archiwum na kompa, da radę ? ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Zna ktoś serwis TV - jeszcze takich kineskopowych ale ostatnich z serii 5-6 letnie?
W sensie czy ktoś oceni czy warto naprawiać czy nie bo nie chcę płacić za ekspertyzę 100 i dowiedzieć się że nie warto ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Żeby zarejestrować Stowarzyszenie trzeba załączyć oryginał Statusu podpisanego przez Zarząd Stowarzyszenia - nie ma możliwości że Stowarzyszenie jest zarejestrowane w Sądzie i nie ma Statutu. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
czy pod halą targową sprzedają jeszcze vlepki jeśli tak to w którym miejscu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jest tu ktoś z Nowego Wiśnicza?
Jak tak, to poprosze na PRIV! ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy na mecze PP karta kibica jest obowiązkowa? http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/karta_kibica/ tutaj napisali, że tylko na mecze T-Mobile ekstraklasy, ale wolę się upewnić.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.facebook.com/pages/Forum-...13230838734118
LAJKUJCIE LUDZISKA!!! Potrzebni są ludzie popierający tą akcje i uczestniczący m.in. w protestach (m.in. na spotkaniu z p. Majchrowskim!!!) ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
||
Obowiązkowa. Potwierdzenie: Cytat:
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Szukam kogoś z os. Na Lotnisku!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Planuje jechać autostopem w kwietniu do Paryża. Słyszałem, że często kierowcy tirów jadący w dłuższe trasy z chęcią zabierają pasażerów. Ma ktoś może jakieś doświadczenie z takim wojażem lub kontakty do kierowców?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Kiedyś istniała stronka na której można było znaleźć konta premium na serwery do ściągania. Konkretnie szukam konta na hellshere, wie ktoś gdzie taką stronkę można znaleźć?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Cześć.
Wie ktoś ile kosztuje wykonanie ksera w Rajskiej? Pozdro. ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jakie byście buty polecili tak do 130 zł? Zastanawiam się nad Lonsdale Fulham albo Everlast Arizona.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
tj chodzi mi o to że konserwator to numer jeden w calej sprawie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Z własnego doświadczenia z tymi markami,to nie polecam za bardzo,mało trwałe,przynajmniej mi się rozwaliły do 6 miesięcy i everlasty i lonsdale,może jakieś ferelne akurat trafiłem,ale do tej kwoty może jakieś Umbro trafisz,a na pewno są trwalsze.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
fulhamy miałem ze 2 lata temu. mają fajny wygląd. przetrwały tylko 0,5 roku ale przy dość częstym użytkowaniu. za takie pieniądze nie spodziewałem sie że bedzie inaczej i drugi raz już bym ich nie kupił
![]() @TSW Fanatyk - konta premium na hellshare nie istnieją wogóle, nie ma tam czegoś takiego. szukaj lepiej linków na turbobit'a |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Poszukam czegoś z umbro w takim razie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zastanawia mnie jak jest z umieszczaniem zdjęć np znanych celebrytek na blogu, fanpagu itp. Chodzi mi o zdjęcia powszechnie dostępne w internecie?
Można to robić, nie narusza się jakiś praw? Na jakiej zasadzie działają te wszystkie strony z tapetami? ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.facebook.com/pages/Forum-...13230838734118
PRZYŁĄCZAĆ SIĘ LUDZISKA!!! Potrzebni są ludzie popierający tą akcje i uczestniczący m.in. w protestach (m.in. na spotkaniu z p. Majchrowskim!!!) ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
tak mi sie wydaje ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak to jest z karą umowną w Play? 1500 bez względu na to ile umowy pozostało, czy jest liczona proporcjonalnie od daty zawarcia umowy?
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Prosba do uzytkownika 'kali' z forum sk wk.pl o kontakt..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jest liczona proporcjonalnie do ilości miesięcy pozostałych do zakończenia umowy.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
siema,
Wie ktoś na 100% czy na najbliższy mecz z Amiką w PP potrzeba Karty Kibica? Edit: NIEAKTUALNE Wystarczyło oficjalną poczytać...
Ostatnio edytowane przez Proud : 15.03.2012 o godz. 14:10.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://mistrzowie.org/409276
podobno jakaś nowa ''celebrytka'' skąd ją wytrzasnęli |
|
|