|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
jaki polecacie bank
potrzebuje założyć sobie jakieś konto bankowe, zależy mi żeby było tanio, darmowe wypłaty ze wszystkich bankomatów... chyba tyle... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
W jakiej cenie róże( małe, średnie,duże
) na giełdzie kwiatowej na Balickiej? Po ile pakowane? Płaci się za wstęp? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jest ktoś bardziej ogarnięty w ofercie Playa? musze przedłużyć umowę ale na stronie nie ma żadnych promocji dla swoich klientów. można coś dodatkowo ugrać dzwoniąc do nich czy to jednak nie ma sensu?
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
co do PLAYa to da się ugrać.. ja w zeszłym roku zbiłem model telefonu (Nokia e52) z 300zł na 49 bodajże tylko musisz dobrze to rozegrać i konsultant musi być w miarę.. dobrze jest też ,,niby rezygnować" i prosić o parę dni zastanowienia, sami grzecznie dzwonią w ustalonym terminie i proponują jakieś bonusy ![]()
Ostatnio edytowane przez krzysiek92 : 01.03.2012 o godz. 23:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
@Kamil_mchw sprawdz sobie tylko jak wygląda sprawa z przelewami. ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
prawda to, że play jakiś stosunkowo slaby zasięg ma? bo przymierzam sie do przejscia tam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
zgadza się, posiadałem u nich 3 różne numery ( mix, abonament i karta, choć to raczej (?) bez znaczenia ) i 3 telefony. I co ? Zdarzały się często miejsca, gdzie kompletnie nie było zasięgu. Ani jednej kreski. I nie była to wioska obok Terespolu czy gdzieś w Tatrach... Żebym miał jeden numer u nich na kartę w starym telefonie to bym zrozumiał. Wiecie - karta sim poprzedniej generacji ( czyli to złotko na odwrocie jest b. duże ), to jeszcze bym zrozumiał... Stary telefon typu Nokia 1600 - jasne, słaba antena, telefon ogólnie klasy gorszej. Ale nie, te dwa pozostałe numery były nowe ( nowe karty sim ), korzystano z nich w dużych miastach, komórki też nowe. Także mimo że post chaotyczny - mam nadzieję, że mnie rozumiesz. Za playem przemawia tylko jedno - jeśli masz dziewczynę / chłopaka czy rodziców w play`u - masz tam za darmo sms-y i dzwonienie ( pod warunkiem że będziesz doładowywał konto co miesiąc za 30 złotych ). Ale jeśli masz rodzinę / bliskich w play - a ponadto chcesz dzwonić do innych sieci to za drogo Cię to wyjdzie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Jest może ktoś z forum właśnie takim konsultantem? ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
mam w Excelu tabelkę z dużą ilościa danych ( ok 300 wierszy) jak zrobić taką rozwijaną listę, żeby było widać tylko np pierwsze 10 i ostatnie 10 ?
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Poszukuję grafiki WIERNOŚĆ w dobrej rozdzielczości ( pod rzutnik). Proszę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Szukam na jutro jakiegoś taniego noclegu w Pradze. Poleci ktoś coś? =)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Baterię do laptopa ACER Aspire 5741G - pilnie kupie, nie znam się na tym, ktoś pomoże
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mam taki problem, gdy włączam komputer i po wszystkich ekranach powitalnych ma mi zalogować na pulpit to wyskakuje mi czarny ekran i okienko z napisem:
Program warn wilkes dozen whips pinup hyde przestał działać. Mam Windowsa 7 Ultimate 64 bit. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Po przeczytaniu takiego komunikatu, można być pewnym że na kompie jest jakiś wirus bo żaden normalny program by się tak nie nazywał
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prezydent zapowiada żałobę narodową. Jeśli przypadłaby ona na piątek, to co w takim przypadku dzieje się z meczem Wisła - Lech?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
przełożony?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pilna sprawa...chcę przekazać swój 1% na rzecz Naszej Wisełki...podajcie jak najszybciej numer konta
Pozdrawiam!!! "STARY" ...JUŻ NIE AKTUALNE!!! znalazłem co trzeba
Ostatnio edytowane przez STARY WIŚLAK : 04.03.2012 o godz. 13:48.
![]()
WISŁA KRAKÓW – MISTRZ POLSKI…1927, 1928, 1949, 1950, 1978, 1999, 2001, 2003, 2004, 2005, 2008, 2009, 2011…cdn.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale wszyscy zapominają, że więcej osób ginie na drogach, z ich powodu nie jest ogłaszana żałoba, bo przecież 15 trupów w 15 wioskach jest mniej spektakularne, niż 15 zmarłych w jednym miejscu... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Gdzie mogę znaleźć stenogramy z posiedzeń sejmu z okresu II RP? Spotkał się ktoś z czymś takim w Krakowie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
||
Cytat:
|
||
|
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Mam takie pytanie: w Gdańsku pare lat temu (nie wiem jak obecnie) śpiewano taką kościelną przyśpiewkę jak zawodnik przeciwnej drużyny leżał na boisku. Za nic nie mogę sobie przypomnieć co śpiewali, przypomni ktoś?
![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Viva Mauro!
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
"Zawodnicy odchodzą, a miłość do klubu pozostaje na zawsze..." Ola7
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe czemu nie działa żydowskie forum
![]() ![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Czołem, mam pytanko, z zakresu RTV, tylko bez śmiechów
![]() Mam TV Sony, kineskopowy 15 letni. Oczywiście format ekranu to 4:3. Póki co biorę z kablówki sygnał analogowy. Chciałbym teraz z UPC wziąść pakiet cyfrowy Select SD. Będzie się to dało oglądać na Sonaczu? Podpiąć się podepnę po SCART ale jaki będzie format obrazu, jakość etc? Dzięki za pomoc. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|