The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.11.2011, 21:34
wislak93 napisał(a):Wyświetl post
Jutro mam egzamin na prawko i mam takie pytanko Czy mogę zawracać na skrzyżowaniu, jeśli jest to skrzyżowanie świetlne S-1 i nad światłami jest niebieski znak C-3 lub C-4 ?
A masz gdzieś takie połączenie bo wydaje mi się ono dość dziwne. Dziwne wydaje się umieszczenie znaku nakazu tylko dla jednego pasa, od tego są odpowiednie strzałki na sygnalizatorze.
Poza tym możesz nie wykonac jednego polecenia egzaminatora więc jak nie jesteś pewien to nie wykonaj
Odpowiedz cytując
Saimoz
Schodowicze'05

Od: 11.2002

Stary 15.11.2011, 21:38
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
A masz gdzieś takie połączenie bo wydaje mi się ono dość dziwne. Dziwne wydaje się umieszczenie znaku nakazu tylko dla jednego pasa, od tego są odpowiednie strzałki na sygnalizatorze.
Poza tym możesz nie wykonac jednego polecenia egzaminatora więc jak nie jesteś pewien to nie wykonaj
ano wlasnie ... jesli juz to te F10 i F11 sa nad swiatlami....
Odpowiedz cytując
Saimoz
Schodowicze'05

Stary 15.11.2011, 21:50
Wislak93

lap

http://www.youtube.com/watch?v=fcmXl...eature=related

ogladnij ten filmik, tam masz to skrzyzowanie na ktorym czesto lapia (jak jest kierunkowy to nie wolno zawracac, chyba ze strzalka na nim tak pokazuje)
Odpowiedz cytując
wislak93
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.11.2011, 22:06
ok dzięki panowie, faktycznie chodziło mi o F10 i F11.
Odpowiedz cytując
harimata
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 15.11.2011, 22:15
Robił ktoś zakupy na stronie amazon.com (USA) bo potrzebuję coś tam kupić z wysyłką do Polski. Jak coś to PW bo mam parę pytań.
Kod:
               W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem

9 października wywal Tuska do śmietnika !
Odpowiedz cytując
Lacrima
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 15.11.2011, 22:17
Będą jakieś kalendarze na przyszły rok wydawane przez Ultrasów/SKWK?
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 15.11.2011, 22:56
harimata napisał(a):Wyświetl post
Robił ktoś zakupy na stronie amazon.com (USA) bo potrzebuję coś tam kupić z wysyłką do Polski. Jak coś to PW bo mam parę pytań.
na amazon.com nie ale w stanach ogólnie tak. Jak coś ogólnie to pisz może pomogę. Jak kupisz tam z bezpośrednią wysyłką do PL to licz się z cłem. To taka podstawowa rada.

Na amazon.co.uk dużo drożej? Może się kalkuluje z GB?
Ostatnio edytowane przez MatMario : 15.11.2011 o godz. 22:59.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 15.11.2011, 22:58
Bąbel napisał(a):Wyświetl post
Z rodziną nigdy nie wiadomo ale opcję "rodzinne", "znajomi" niestety nie wchodzą w rachubę. Dlatego pytam o jakąś placówkę, którą może ktoś polecić, bank czy coś innego, gdzie są najkorzystniejsze warunki dla biorącego.
Zapytaj w SKOK Wesoła na Prądzyńskiego 1.
Odpowiedz cytując
luki
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 15.11.2011, 23:08
Gdzie w Krakowie mogę kupić kasety? (tak chodzi mi o te oldchoolowe gadżety z muzyką) konkretnie rap
Odpowiedz cytując
mikier
Junior Member

Od: 11.2011

Stary 15.11.2011, 23:31
Gdzie w Krakowie moge kupic tanie fajki?
Odpowiedz cytując
brzydki.brzydal
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 15.11.2011, 23:41
luki napisał(a):Wyświetl post
Gdzie w Krakowie mogę kupić kasety? (tak chodzi mi o te oldchoolowe gadżety z muzyką) konkretnie rap
Swego czasu mozna bylo kupic w "Neuma" na zwierzynieckiej (chyba 34).
Odpowiedz cytując
Saimoz
Schodowicze'05

Stary 16.11.2011, 08:19
jesli dobrze pamietam to jesli zrobisz zakupy na amazon.co.uk powyzej 25 funtow to wysylka do PL powinna byc darmowa ... to sie jakos nazywalo Super Saver Delivery czy cos takiego

byly zastrzezenia, ze to nie dotyczy giftow (cos chyba jak w Empiku, ze kupujesz komus karte na iles tam pieniedzy i on sobie je pozniej wydaje jak chce w sklepie) i uzywanych rzeczy
Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 16.11.2011, 18:03
outlet Futura Park - był ktoś? jak sytuacja z cenami i co na półkach?
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 16.11.2011, 18:10
Osobiście nie polecam. Tam może było coś w 1 dniu, w dzień otwarcia... potem to już rzeczy wyprzebierane, same XXL albo S.... Dlatego tam trzeba mieć cynk kiedy jest dostawa i tam wtedy pojechac
Odpowiedz cytując
Voin
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 16.11.2011, 18:54
Ostatnio w prasie krakowskiej było troche artykułów, że wcale nie jest taniej, cena tak jak wszędzie.
Odpowiedz cytując
impreza
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 16.11.2011, 20:27
Kolumbus napisał(a):Wyświetl post
outlet Futura Park - był ktoś? jak sytuacja z cenami i co na półkach?
Byłem ostatnio, żadnych cudów. Ciężko z rozmiarem gdy jest coś fajnego(w większości XXL czy buty 44 i większe), spodziewałem się czegoś bardziej przełomowego, chyba że trafiłem na moment gdzie wszystko co fajne zostało wykupione. Co do cen to na metkach są poobniżane względem tych pierwotnych ale na ile to zabieg marketingowy a na ile rzeczywiście taniej to już inna kwestia, ostatnio często mówią o karach i "pomyłkach" które tam zachodzą.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 16.11.2011, 21:23
impreza napisał(a):Wyświetl post
Byłem ostatnio, żadnych cudów. Ciężko z rozmiarem gdy jest coś fajnego(w większości XXL czy buty 44 i większe), spodziewałem się czegoś bardziej przełomowego, chyba że trafiłem na moment gdzie wszystko co fajne zostało wykupione. Co do cen to na metkach są poobniżane względem tych pierwotnych ale na ile to zabieg marketingowy a na ile rzeczywiście taniej to już inna kwestia, ostatnio często mówią o karach i "pomyłkach" które tam zachodzą.
Na tym polegają outlety. Jest dużo fajnego materiału tylko w nietypowych rozmiarach. Ceny zależą od uczciwości producentów i na pewno niektórzy węszą tam oszukańczy zysk ale nie wszyscy
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 16.11.2011, 21:37
Kiedy ma ruszyć forum skwk ?
Odpowiedz cytując
BartekA/J
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 16.11.2011, 22:40
Czym mogę zmyć farbę z bluzy i kurtki ?! ;>
"Z pomysłem coś powstanie, wy tylko zamażecie "
Odpowiedz cytując
krakow2009
Member

Od: 03.2009

Stary 17.11.2011, 16:14
oriętuje się ktoś z was gdzie mogę nabyc taki oto własnie ortalion?http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...reningu/54968/
Odpowiedz cytując
Marcin_fan
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 17.11.2011, 16:40
Poleci ktoś jakąs darmową(!) stronę gdzie można obejrzeć filmy..
Odpowiedz cytując
Lupo
Oficjalny piknik

Od: 06.2004

Stary 17.11.2011, 19:06
Mam bilety RYANAIR'a na przelot do Anglii i z powrotem, niestety nie mogę lecieć. Odprawa online już zrobiona... czy jest jakaś szansa na chociaż częściowy zwrot kasy Warto jechać na lotnisko i do tego ich okienka podejść? <chyba kiedyś było na Balicach>
Odpowiedz cytując
anka1906
Senior Member

Stary 17.11.2011, 19:44
http://www.koszulkimilitarne.pl/groma14-p-5.html
Gdzie w Krakowie mogę coś takiego znaleźć, lub podobne koszulki tego tupu, ale o tematyce wojskowej?
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881

Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg

Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
Odpowiedz cytując
Fiti
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 17.11.2011, 20:34
Marcin_fan napisał(a):Wyświetl post
Poleci ktoś jakąs darmową(!) stronę gdzie można obejrzeć filmy..
Playtube.pl
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 17.11.2011, 21:01
Mam pytanie dla kumatych: dzis "znajoma" poprosila mnie o pomoc --> ma strone internetowa (prowadzi dobrze ROZWIJAJACA sie firme) , tylko "pustą" (ciągle "w budowie") ,a potrzebuje umiescic tam swoje zdjecia - swoja oferta (zdjecia "profesjonalniejsze", ilosc zdjec do zrobienia -> sa to malutkie przedmioty, to ok. 10 000szt. + dodatkowo każde obrobić, umieścić znak wodny, no i umiescic na stronce. I TU PYTANIE: jaka cene "krzyknac" za cos takiego (+/-) ?
P.S. Mam "profesjonalny" sprzet, pomieszczenie do "zniwelowania" cieni, etc, wiec to chyba dodatkowy atut
Ostatnio edytowane przez Zola : 17.11.2011 o godz. 21:09.

Odpowiedz cytując
jakkfk
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 17.11.2011, 21:06
anka1906 napisał(a):Wyświetl post
http://www.koszulkimilitarne.pl/groma14-p-5.html
Gdzie w Krakowie mogę coś takiego znaleźć, lub podobne koszulki tego tupu, ale o tematyce wojskowej?
http://militaria.aksnet.eu/
Cytat:
(...)Mój Boże, każdy z nas wie o sobie, że umrze, a jednak to mu nie przeszkadza pracować dla siebie, zdobywać sobie majątku, stanowiska, wpływów itd. Naszym zadaniem jako członków narodu nie jest zapewnienie mu wiecznego istnienia, ale tylko wydobycie z niego jak największych sił, wywalczenie mu jak najszerszego, najbogatszego, pod każdym względem najpełniejszego życia.
Odpowiedz cytując
alterego
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 17.11.2011, 21:32
Lupo napisał(a):Wyświetl post
Mam bilety RYANAIR'a na przelot do Anglii i z powrotem, niestety nie mogę lecieć. Odprawa online już zrobiona... czy jest jakaś szansa na chociaż częściowy zwrot kasy Warto jechać na lotnisko i do tego ich okienka podejść? <chyba kiedyś było na Balicach>
w ryanairze nawet bez odprawy on line masz pozamiatane. Nie można też zmienić nazwiska ani dodać bagażu.
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 17.11.2011, 22:10
Zola napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie dla kumatych: dzis "znajoma" poprosila mnie o pomoc --> ma strone internetowa (prowadzi dobrze ROZWIJAJACA sie firme) , tylko "pustą" (ciągle "w budowie") ,a potrzebuje umiescic tam swoje zdjecia - swoja oferta (zdjecia "profesjonalniejsze", ilosc zdjec do zrobienia -> sa to malutkie przedmioty, to ok. 10 000szt. + dodatkowo każde obrobić, umieścić znak wodny, no i umiescic na stronce. I TU PYTANIE: jaka cene "krzyknac" za cos takiego (+/-) ?
P.S. Mam "profesjonalny" sprzet, pomieszczenie do "zniwelowania" cieni, etc, wiec to chyba dodatkowy atut
Hm nie siedzę w tym biznesie, wnioskuję że Ty też nie skoro pytasz. Zrób to w najłatwiejszy sposób...
Policz ile godzin mniej więcej spędzisz przy tym pomnóż przez 10 i gitara
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
LeszekABG
Senior Member

Stary 17.11.2011, 22:17
BartekA/J napisał(a):Wyświetl post
Czym mogę zmyć farbę z bluzy i kurtki ?! ;>
Jak spray to trudniej, jak farba na podkład to powinna starczyć gąbka szorstką stroną i ciepła woda, jak spray to zmywacz do paznokci na wacik i ścierać, ale może materiał odbarwić. Zależy jaki.
Moskal Kazimierz! Nie rusz Kazika, bo zginiesz!
Odpowiedz cytując
Jacha
Member

Od: 08.2010

Stary 17.11.2011, 22:31
Wie ktoś ile kosztuje ulgowy bilet na PKS z Krakowa do Bielska ? Niestety dzięki PKP muszę zmienić środek lokomocji :/
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów