|
Schodowicze'05
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Schodowicze'05
Offline |
|
|
Wislak93
lap http://www.youtube.com/watch?v=fcmXl...eature=related ogladnij ten filmik, tam masz to skrzyzowanie na ktorym czesto lapia (jak jest kierunkowy to nie wolno zawracac, chyba ze strzalka na nim tak pokazuje) |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ok dzięki panowie, faktycznie chodziło mi o F10 i F11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Robił ktoś zakupy na stronie amazon.com (USA) bo potrzebuję coś tam kupić z wysyłką do Polski. Jak coś to PW bo mam parę pytań.
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Będą jakieś kalendarze na przyszły rok wydawane przez Ultrasów/SKWK?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Na amazon.co.uk dużo drożej? Może się kalkuluje z GB?
Ostatnio edytowane przez MatMario : 15.11.2011 o godz. 22:59.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie mogę kupić kasety? (tak chodzi mi o te oldchoolowe gadżety z muzyką
) konkretnie rap |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie moge kupic tanie fajki?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Schodowicze'05
Offline |
|
|
jesli dobrze pamietam to jesli zrobisz zakupy na amazon.co.uk powyzej 25 funtow to wysylka do PL powinna byc darmowa ... to sie jakos nazywalo Super Saver Delivery czy cos takiego
byly zastrzezenia, ze to nie dotyczy giftow (cos chyba jak w Empiku, ze kupujesz komus karte na iles tam pieniedzy i on sobie je pozniej wydaje jak chce w sklepie) i uzywanych rzeczy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
outlet Futura Park - był ktoś? jak sytuacja z cenami i co na półkach?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Osobiście nie polecam. Tam może było coś w 1 dniu, w dzień otwarcia... potem to już rzeczy wyprzebierane, same XXL albo S.... Dlatego tam trzeba mieć cynk kiedy jest dostawa i tam wtedy pojechac
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ostatnio w prasie krakowskiej było troche artykułów, że wcale nie jest taniej, cena tak jak wszędzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Byłem ostatnio, żadnych cudów. Ciężko z rozmiarem gdy jest coś fajnego(w większości XXL czy buty 44 i większe), spodziewałem się czegoś bardziej przełomowego, chyba że trafiłem na moment gdzie wszystko co fajne zostało wykupione. Co do cen to na metkach są poobniżane względem tych pierwotnych ale na ile to zabieg marketingowy a na ile rzeczywiście taniej to już inna kwestia, ostatnio często mówią o karach i "pomyłkach" które tam zachodzą.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Kiedy ma ruszyć forum skwk ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Czym mogę zmyć farbę z bluzy i kurtki ?! ;>
![]()
"Z pomysłem coś powstanie, wy tylko zamażecie "
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
oriętuje się ktoś z was gdzie mogę nabyc taki oto własnie ortalion?http://www.wisla.krakow.pl/pl/galeri...reningu/54968/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Poleci ktoś jakąs darmową(!) stronę gdzie można obejrzeć filmy..
|
|
|
|
Oficjalny piknik
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Mam bilety RYANAIR'a na przelot do Anglii i z powrotem, niestety nie mogę lecieć. Odprawa online już zrobiona... czy jest jakaś szansa na chociaż częściowy zwrot kasy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.koszulkimilitarne.pl/groma14-p-5.html
Gdzie w Krakowie mogę coś takiego znaleźć, lub podobne koszulki tego tupu, ale o tematyce wojskowej? ![]() http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=7881 Litowałam się ciągle nad sobą, ponieważ nie miałam butów i musiałam chodzić boso - aż do chwili, gdy spotkałam pewnego człowieka i zobaczyłam, że nie miał nóg Wisła Kraków- jest dla mnie jak narkotyk, moja prywatna odmiana heroiny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie dla kumatych: dzis "znajoma" poprosila mnie o pomoc --> ma strone internetowa (prowadzi dobrze ROZWIJAJACA sie firme) , tylko "pustą" (ciągle "w budowie") ,a potrzebuje umiescic tam swoje zdjecia - swoja oferta (zdjecia "profesjonalniejsze", ilosc zdjec do zrobienia -> sa to malutkie przedmioty, to ok. 10 000szt. + dodatkowo każde obrobić, umieścić znak wodny, no i umiescic na stronce. I TU PYTANIE: jaka cene "krzyknac" za cos takiego (+/-) ?
P.S. Mam "profesjonalny" sprzet, pomieszczenie do "zniwelowania" cieni, etc, wiec to chyba dodatkowy atut ![]()
Ostatnio edytowane przez Zola : 17.11.2011 o godz. 21:09.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
||
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
w ryanairze nawet bez odprawy on line masz pozamiatane. Nie można też zmienić nazwiska ani dodać bagażu.
![]()
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
Policz ile godzin mniej więcej spędzisz przy tym pomnóż przez 10 i gitara ![]() ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak spray to trudniej, jak farba na podkład to powinna starczyć gąbka szorstką stroną i ciepła woda, jak spray to zmywacz do paznokci na wacik i ścierać, ale może materiał odbarwić. Zależy jaki.
![]()
Moskal Kazimierz! Nie rusz Kazika, bo zginiesz!
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Wie ktoś ile kosztuje ulgowy bilet na PKS z Krakowa do Bielska ? Niestety dzięki PKP muszę zmienić środek lokomocji :/
|
|
|