|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakim wynikiem zakończy się rywalizacja Arki Gdynia z Wisłą Kraków | |||
| Wysokim zwycięstwem Arki Gdynia |
|
2 | 1,89% |
| Minimalnym zwycięstwem Arki Gdynia |
|
2 | 1,89% |
| Remisem |
|
10 | 9,43% |
| Minimalnym zwycięstwem Wisły Kraków |
|
72 | 67,92% |
| Wysokim zwycięstwem Wisły Kraków |
|
20 | 18,87% |
| Głosujących: 106. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Sędziuje w ekstraklasie od 2010 roku, 6 spotkań w tym 2 z udziałem Arki Gdynia naszego jutrzejszego rywala: Arka - Widzew 1-1 Kszo - Arka d 2-1 (PP) Średnio daje 4.6 kartki na mecz. Po czerwone praktycznie nie sięga. Jutro pierwszy raz będzie sędziował Wiślakom. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Jak juz pisalem ... boje sie tego meczu i czuje wynik 2:0 dla Arki. jednak wierzyc trzeba.
P.S. Dlaczego dalej zamkniete jest "europejskie puchary w wykonaniu polskich druzyn?" Przeciez Lech zaraz gra. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() A pytania do moderatorów to w innym dziale Czy potrzebujesz otwarcia tematu, zeby wyrażac tam swoje podniecenie? Temat z pewnością będzie otwarty kiedy opadną wasze bezsensowne emocje (pozytywne i negatywne) żeby można było sobie wpisać jakiś sensowne analizy |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Arka-Wisła: początek drogi wiślaków do tytułu mistrza Polski
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...bb1b08d7,1,3,4 Optymistyczny tekst ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Przede wszystkim Arka nie zagra już na sztucznej nawierzchni, która była na stadionie rugby tylko na normalnej murawie. Z uwagi na to, że to nowy stadion murawa będzie w dobrym stanie, więc pierwszy punkt dla nas, bo zawodników jeśli chodzi o umiejętności techniczne mamy o wiele lepszych.
Wiadomo, Arka drużyna swojego boiska, walcząca, bla bla bla.. ale ja jestem dobrej myśli. Okres przygotowawczy przepracowany tak, że Maaskant jest zadowolony. Drużyna została wzmocniona, ławkę rezerwowych mamy bardzo solidną. Walczymy o mistrza więc Arkę musimy po prostu odprawić z kwitkiem i już. 3 punkty jutro jadą do Krakowa, nie ma innej opcji. Wszystko w tej rundzie zależy od nas, lidera - Jagę, podejmujemy u siebie, derby też na Reymonta, tak samo mecz z Lechem. Wierzę w sens pracy Maaskanta (niezależnie od wyniku w Gdyni) i jestem przekonany, że w tej rundzie będziemy świadkami dobrej jakości gry naszej drużyny. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Koło niedzieli ma być cieplej. Niech poczekają
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Wedlug mnie to obojetne czy bedzie to wyjazd czy u Nas. Jak pewnie pamietasz w zeszlym roku gralismy u siebie z Arka i wiemy jak sie to skonczylo. I raczej nastaw sie na meczarnie i nerwy (obym sie mylil) ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Skład z poprzedniego meczu: Wisła: Mariusz Pawełek - Pablo Alvarez, Arkadiusz Głowacki, Marcelo, Piotr Brożek - Patryk Małecki, Radosław Sobolewski, Junior Diaz (63. Tomas Jirsak), Andraz Kirm (63. Georgi Hristow) - Paweł Brożek, Rafał Boguski (75. Wojciech Łobodziński). Zupełnie inna drużyna zagra jutro w Gdyni. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
mecz na pewno się odbędzie. Nie można z byle powodu odwołać zawodów tuż przed ich rozpoczęciem. 15 tys na trybunach telewizja gotowa do transmisji, goście przybyli z daleka samolotem, wszyscy by sie w....ili.
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Tylko Mały i Kirm pozostali na placu boju z tamtego składu
Tym bardziej będzie to ciekawe widowisko!![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Przede wszystkim będą mocne naciski Canal+ żeby ten mecz się odbył. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
EDIT: Ja bym bardzo chciał aby mecz sie odbył - a jezeli odwołaja to Ekstraklasa musi zwrocic pieniadze - tak przynajmniej ma byc jezeli do meczu nie dojdzie.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 25.02.2011 o godz. 08:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Myslicie ze zobaczymy dzis nowych?
Jaliens raczej na pewno a Pareiko ? Melikson, Genkov ? |
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
O ile w ogóle zobaczymy kogokolwiek
Według prognoz ma być -14 stopni ![]() Ale jeśli mecz dojdzie do skutku, to Pareiko, Jaliens i Melikson raczej na pewno wyjdą w podstawowej jedenastce, bo kto? Sobola nie ma, Bunozy też nie. Jedynie Genkov może zacząć mecz na ławce. ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nawet nie straszcie ze odwolaja ten mecz ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
wg mnie w 11stce z nowych może nie znaleźć się jedynie Siwakow. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oby tego meczu nie odwołali bo przyznam szczerze że już nie mogę się doczekać zobaczyć naszych ulubieńców w akcji!Co z tymi kibicami którzy udali się do Gdyni?Mam nadzieję że ktoś o tym pomyśli.W Rosji grają w minus 20 to i u nas można zwłaszcza że murawa nadaję się do gry.Ciężko nam się zawsze tam grało ale ostatnio przywoziliśmy komplety punktów.Powiem tak...styl mnie dziś nie interesuje tylko 3 punkty!Do Boju WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
też mam nadzieję, że nie odwołają, ale jak mają być kiepskie warunki i mielibyśmy stracić pkt, to jakby się mecz nie odbył, jakoś przeżyjemy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nawet -10 nie będzie więc gramy i nie ma opier sie.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z neta. Chociaż jak przeglądam to na każdej stronie inaczej podają. Ale nie powinno być tak źle. W mediach lubią straszyć
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
18 wg PS:
Bramkarze: Pareiko, Jovanić Obrońcy: Cikos, Chavez, Jaliens, Palijć, Kowalski, Burliga Pomocnicy: Małecki, Garguła, Kirm, Melikson, Sivakow, Jirsak, Wilk Napastnicy: Genkow, Rios, Żurawski. Nie zagrają : Sobolewski, Bunoza - Kartki Branco, Boukhari, Boguski - kontuzje Brak w ''18'' Wojciecha Łobodzińskiego. Na kartki muszą uważać obrońca - Cikos i pomocnik Andraż Kirm. W Arce nie zagrają: Budziński, Robakowski, Glavina, Siemaszko, Ivanovski,Wilczyński - kontuzje. PS podaje też, że na kartki mają uważać m.in Labukas- wymieniany przez kogoś u góry( bodaj tofik) , że nie zagra. Więc nie wiem jak to jest. edit: dopisałem Czarka, mój błąd oczywiście, że zagra nasz nowy kapitan najprawdopodobniej ![]()
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 25.02.2011 o godz. 11:58.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
A Czarek Wilk?
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
WISŁAZWE - jest chyba jeszcze Wilk ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Solidnie wygląda nasza druga linia.
Problemem z taką Arką być nie powinno.... jak strzelimy bramkę szybko. Słusznie zauważył Maaskant, nie jest to drużyna, która gra ale która walczy. Typowe przecinaki. Im dalej tym bardziej będą się bronić, należy się spodziewać bezpardonowej walki. Jak nasi sobie z tym poradzą ciężko wyrokować. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|