|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
To ja dalej swoje - poleci ktoś coś fajnego na masę z tej stronki.Dodam,że chodzi mi przede wszystkim o masę,dobrze byłoby brać jakiegoś gainera z białkiem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
pytanie: czy na masę lepiej łykać Gainera czy samo białko? I jakby ktoś mógł polecić coś, byłbym dżwięczyny
![]() ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
na mase potrzeba diety, a jesli masz braki w niej to uzupelniasz białkiem i gainerem proste
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Mi sie wydawało, ze 6 weidera sie robi tak...
Dociąganie nóg na zmiane 6 powtórzeń na strone Dociąganie obu nóg 6 powtórzeń Dociąganie łokci - noga na zmiane - 6 powtórzeń na strone Dociąganie łockie - obie nogi - 6 powtórzeń Rowerek/nożyce - 6 powtórzeń na strone/płaszczyzne Unoszenie nóg - 6 powtórzeń... I to 3 x... ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ted napisał(a):
Podbijam pytanie. I polecenie jakiegoś dobrego białka/gainera ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jakie pytanie taka odpowiedz
![]() Ci tłumacze ze jak ci brakuje WW w diecie to bier gainera, jak białka to białko Zazwyczaj ludzie biora gainera+białko naraz, białko do sniadania, gainera przed i po treningu. Polecam gainera super why olimpa. A białko to ostrowia ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Elendil, jak ktoś zadaje takie pytania to od razu widać, że nie ma pojęcia o diecie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
dj dobrze prawisz. Tak sie powinno wykonywać, tyle że ja napisałem koledze macko19 kto robi poprawnie bo miał wątpliwości(patrz post 1374). Pod tym linkiem jest mały schemacik jak wykonywać itp.
http://i42.tinypic.com/ioq7pw.jpg |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co sądzicie o braniu tych odżywek?
http://www.mocnysklep.pl/204,mutant-mass-6800g.html http://www.mocnysklep.pl/109,kre-alk...caps-174;.html I jak by najlepiej dawkować biorąc oba na raz? Chociaż pasowałoby zmienić tego gainera na jakis korzystniejszy w cenie,więc jak ktoś może polecić jakiegoś to prosze ![]()
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 23.12.2008 o godz. 12:14.
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wiślak zastanow sie nad Gain Boliciem Olimpu,kupisz go w fajnej cenie na alegro
polecam czekoladeKreatyne wiadomo na pocz mono,duzo moich znajomych bierze i zachwala http://allegro.pl/item509547973_vita..._kreatyna.html albo sam moge polecic Mega Capsy 300 Olimpu i tez nie jest tak zle ![]() Gainera bierzesz wdg brakow w diecie,czyli nikt Ci nie powie jak sobie go rozlozyc ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
panowie nie kupujcie odzywek na allegro (chyba ze ostrowie bo tylko przez neta dostepna)
bo to jedno wielkie gowno |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Dlaczego? Jeśli orginalnie zapakowane odżywki znanej firmy od sprzedawcy z dobrą renomą to chyba nie ma problemu?
Wiadomo, że trafiają się spece sprzedający jakieś dziadostwo własnej produkcji i takie rzeczy trzeba omijać z daleka! Szkoda kasy i przede wszystkim zdrowia. Najczęściej jest to jakiś produkt uboczny z mleczarni, czy innego zakładu tego typu "wzbogacony" o mąkę itp zwiększacze objętości. Kupują bezpośrednio w zakładzie, a później sprzedają frajerom z kilkukrotną przebitką. ![]()
"Cała gra polega na tem, iżby piłkę, bez dotykania się jej ręką, za pomocą zgrabnych kopnięć wpędzić w bramę nieprzyjacielską"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
WiślakNH, podaj swoje wymiary, maksy staż plan treningowy i dietę to coś poradzimy....
![]()
"Ten febrisan Cię tak rozp...?"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Widze że tu sami siłacze, jednak ja mam pytanie co do trenowania karate a konkretniej zapalenia ścięgna w nodze przy dużym palcu(miałem noge tydzień w szynie i nic nie pomogło)- słychać tarcie, może ma ktoś na to lepszy sposób.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobra gadałem z pewną osobą i doszliśmy do wniosku,że kreatyna na razie może na mnie poczekać,więc zostaje gainerek.Ten,który podałem powyżej jest odpowiedni?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja potrzebuje coś na masei to naprawde efektywnego. Na siłownie nie chodze tylko biegam i takie tam inne sporty nie siłowe ale wytrzymałościowe.
Co byscie mi polecili ? Tylko nie pszcie że dobra dieta bo chiałbym jakiś specyfik. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Strzała a jakie Karate trenujesz?
![]() ![]()
... To My Młoda Wiiara Domniemani Przestępcy Pierwsi Do Życia A Ostatni Do Śmierci...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Kyokushin ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
Tylko że 70% efektów to dieta. "Jakiś specyfik" to tylko uzupełnienie diety, dodatek Poza tym bieganie przy robieniu masy ? Kiedyś czytałem ze podczas takich cykli należy jak najbardziej ograniczyć ruch. Zero ćwiczeń aerobowych, biegania, tylko ćwiczenia siłowe, wykonywane powoli |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zależy też jaką masę, bo jeśli ogólną, to prawda, zero rowerów, biegania, najlepiej ruchania (co to za życie?)...
![]()
"Ten febrisan Cię tak rozp...?"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czystej "masy", przynajmniej moim zdaniem, nie opłaca się robić. Napuchniesz i owszem, dobrze wyglądasz, wskazówka na wadze ładnie się odchyla, ale przestań ćwiczyć na miesiąc, lub 2...
Ja proponuje osobiście robienie "łączeniówek", tz np rzeźba-masa, lub to co tygryski lubią najbardziej- masa-siła. Zawsze coś zostanie, a i w 2 przypadku poszpanować możesz, ile to na klate nie bierzesz... A co do biegania... Jak już to w terenie, bieżnia jest niewygodna, a z przyrządów na siłowni to rowerek lub jakieś cuda na kiju (nie wiem, tam gdzie ja chodzę ćwiczyć jest takie coś jak "Free runner", naprawde fajnie się na tym biega). Jak w miarę szybko zrzucić "brzuszek"? Ćwiczę 4 razy w tygodniu sporty walki po 75 minut na dość wysokich obrotach, a a6w mi się nie chce robić... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Masa z rzeźbą? Można tak robić, ale lepsze efekty w tym samym czasie da zrobienie najpierw masy, a potem redukcji.
Masa z siłą ma już więcej wspólnego. Wiadomo, że jak ćwiczysz siłę i jesteś silniejszy to ta siła skądś musi się brać, czyli wpada trochę mięcha. Analogicznie przy robieniu masy, dochodzi trochę mięcha, więc jesteś silniejszy. ![]() Można łączyć robienie gęstości mięśni z masą/rzeźbą, ale tu nic więcej nie napiszę, bo to wyższa szkoła jazdy i mnie póki co jeszcze nie interesuje. ![]() Na brzuszek to tylko areoby i dobra dieta, bo to zwykły tłuszczyk, a tłuszczyku nie da się spalać punktowo. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jakie ćwiczenia na skos brzucha robić? Jestem w trakcie robienia ABS II, ale widzę że na skośne słabo to idzie.
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
jakie ćwiczenia na mięśnie przedramienia ? te ściskacze coś dają czy to taki pic na wodę ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Uginania nadgarstków góra i dół. Nie łącz z treningiem pleców, bo wtedy przedramiona są wystarczająco obciążone.
Zobacz sobie na www.kulturystyka.pl/atlas jak to wygląda. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No własnie mnie te obostrzenbia zawsze dziwiły żeby przedramion nie łączyć z czymś tam.
Tu piszesz żeby nie łączyć z plecami, gdzie indziej czytałem żeby nie łączyć z bicepsem. Oba wskazania w sumie zrozumiałe bo ręka już zmęczona jest po tych ćwiczeniach ale suma sumarum to w moim programie zostałby mi jeden dzień z trzech na przedramiona. Według mnie, ale musiałby się tu wpisać ktoś mądrzejszy w tej kwestii, można sobie dorzucić to jebane przedramię na każdy trening i sam sobie odczuwam czy daje radę czy nie. Ja tak własnie robię. ![]() ...i śmiejesz się bo wiesz, że wierność ma - do końca będzie trwać...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Przedramię szybko się regeneruje, a to mięsień trochę inny niż wszystkie, bo jego się ćwiczy z wielką ilością powtórzeń za to z mniejszymi ciężarami, można łączyć ze wszystkim, z tym że jak robimy biceps w których angażujemy mocno przedramiona, np przy młotkowych albo sztangą nachwytem, to mniej serii... Można robić spokojnie 2 razy w tygodniu, zaawansowani 3, ale oni pewnie już wiedzą co dla nich najlepsze...
![]() Towarzystwo Sportowe
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś pisał,że zamawiając jakąś odżywkę na tej stronie dostał/wygrał kolejną
![]() Chciałem sie zapytać czy ewentualnie zamawiając tą : http://www.mocnysklep.pl/204,mutant-mass-6800g.html jest również szansa o coś takiego? Pytam z ciekawości EDIT Ok,dzięki.
Ostatnio edytowane przez WiślakNH : 29.12.2008 o godz. 13:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ten produkt nie. Tu masz wypisane produkty, które brały udział w tej promocji http://www.mocnyblog.pl/2008/09/18/s...ocja-activlab/ . Promocja była do 19 grudnia.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polecam poczytać, bo wszystko fajnie jest napisane w tym artykule: http://www.sdw.pl/art,herkulesowe_przedramiona,91.html .
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|