|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Dobry mecz Legii w pełni zasłużona wygrana , zachowanie ich kibiców ŻAŁOSNE .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
mam pytanie bo zerknalem tylko okiem czy ich kibice(legii) sie do nich tylem odwrocili czy mi sie wydawalo?
![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
A co ich kibice zrobili. Bo niewidziałem juz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pomyłka, jedno szambo Poznań czy Gdynia
![]() Przez 90 minut prowadzili głośny doping.
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 31.08.2008 o godz. 18:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Po meczy gdy piłkarze Legii podeszli do sektora kibiców podziękować im ci odwrócili sie do nich plecami
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
dlaczego zachowanie kibiców Legii to żenada? Piłkarzyki mogą olewać kibiców (i już nie chodzi tu tylko o ich ostatnie występy) i nie dziękować im za doping(np w Moskwie)? Kibice Legii odwrócili się gdy podeszli piłkarze pod ich sektor i zaczeli śpiewać 'Legia To My!' Brawo. Może w końcu zrozumieją, że Legia to Legia
![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Jaki klub tacy kibice!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Warszawski rozmywacz I
Od: 02.2005
Skąd: Ty przeklinasz to miasto, te ulice, ja na tych ulicach co roku pale znicze
Offline |
|
|
mozesz rozwinac ?
Mniej pisac wiecej czytac. w dupie byłes i gowno wiesz. ja podziwiam naszych kibicow, jada setki kilometrów gdzie diabeł mowi dobranoc a pajacyki nie dosc ze na stojaco przepierdalaja z kelnerami to jeszcze dupy im sie nie chce ruszyc pod sektor.
Ostatnio edytowane przez Kijek : 31.08.2008 o godz. 18:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
michu-kozlowek - nie dyskutuj z nimi, bo to nie ma sensu. Gowno nas powinny obchodzic problemy tego klubu. My mozemy sie smiac po takich meczach jak ten z Odrą czy Moskwą i za to im trzeba podziekowac
.z dzisiaj - cieszy utemperowanie butnych nosków z Poznania. bardzo cieszy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Lech upadł, czy się podniesie? Zobaczymy. Cieszy że mamy lidera. Oby tak trzymać. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jesteś taki święty, że jak ktoś cię uderzy w policzek to nadstawiasz drugi? Idąc twoim tokiem rozumowania, mogę się zapytać, dlaczego dziś mieliście taki doping? Ale mnie to ch*uj obchodzi, to wasze sprawy i się do nich nie wtrącam, a tym bardziej nie wyśmiewam. W przeciwieństwie do ciebie
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 31.08.2008 o godz. 20:56.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Sorry Amigo, ale... czy ktos im karze zap... 1000km ?
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
lepiej się nie wypowiadaj o sprawach o których nie masz zielonego pojęcia. Bo widać, że nie masz (nawet już nie umiesz prawidłowo napisać nazwy zespołu?)
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() Ktoś tam coś o dupie i gównie. Powtarzam, tak trzymajcie. Widać jak kochacie swój klub. Wyjazdy i doping na nich to nie wyznacznik kibicowania, wylatywanie z sektora na meczu finału PE to pokaz cyrkowy sztucznej inteligencji. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
nie chce mi się tego komentować bo nawet nie ma czego. I nie chce tworzyć niepotrzebnej dyskusji. Ale zapewne ty(nie będę pisał wy, bo nie chce ciebie identyfikować ze wszystkimi kibicami Wisły) byś dawał robić się w ch**ja. Cóż, twój wybór
. Niektórym pluje się w twarz, a oni i tak powiedzą, że deszcz padaPS piłkarze są dla ciebie wyznacznikiem kibicowania? Ich najbardziej identyfikujesz z klubem? Mówisz piłkarz, myślisz klub? Ja mam inne spostrzeżenia na temat miłości do klubu ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
to jaki jest ten wyznacznik ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Merytoryczna dyskusja się tworzy.
![]()
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
"Innowiercom" proponuję nie zwracanie uwagi na użytkowników świeżej daty - oni są, ale zaraz może ich nie być.Piszę by się za bardzo nie rozdrabniać nad ich postami bo często sieją tu tylko ferment.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
7 kotów, czy Tobie aby hierarchia wartości trochę się nie poprzestawiała chłopie? Co Ty wypisujesz?
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
@ pan Dudi:
Absolutnie nie. Kibicem nie jest sie z przymusu tylko z wlasnego wyboru, dlatego mnie np smieszy swiete oburzenie, ze jakis kopacz nie podszedl z gratulacjami ze jeden z drugim gibali 1000km, bo wbrew pozorom to nie jest jego psi obowiazek - jak pisze Kreseq -, tylko moze byc bardzo ladny i mily gest. Aha, i bardzo prosze o wyopisanie mi pilkarzy, ktorzy to graja dla kibicow. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pewnie żaden piłkarz nie gra dla kibiców, ale po różnych meczach mówią co innego zwykle. Ale jak tak mają nas w dupie to niech się nie spodziewają jakiegoś fetowania Kaki czy innego, że prosto kopnął piłkę. ![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
|
Fechtunek na listy otwarte miedzy Miklasem a Kowalczykiem (pasjonujaca lektura piora dwoch pieknych umyslow):
Miklas do Kowalczyka: Cytat:
Kowalczyk do Miklasa: Cytat:
![]()
Boia chi molla !
|
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
z tymi obawami o świadome i długofalowe niszczenie ruchu kibicowskiego w Polsce bym nie przesadzał, nikomu na tym nie zależy. Oczywiście cały czas będą czynione próby dokręcenia śruby, choćby by pokazać sprawność policji i organizatorów meczy, taką pokazówkę jak ta z wtorku z Wawy jak widać żaden problem zrobić i jeszcze ją odpowiednio w zaprzyjaźnionych mediach rozpropagować.
A że ci naprawdę nabroili dali dyla i cierpią niewinni - kto o tym będzie, poza samymi zainteresowanymi i pokrzywdzonymi będzie pamiętał ? Okrutnie to brzmi, oburzamy się - ale tak to jest. Co tam się naprawdę we wtorek działo i czemu do tego doszło - raczej się nigdy nie dowiemy, możemy sobie domysły snuć. Miała Legia bodaj 300 biletów , wykupiono chyba niecałe 50 a zorganizowali się w kilkaset i poszli bez biletów - na co oni liczyli? Ktoś chłopaków w to wkręcił. A że policajów była cała masa - toż oni też internet umieją czytać, konfidentów też jakichś mogą mieć. W tym starciu chytrzejsi okazali się policjanci, a dobrze poinformowany ITI przy pomocy TVN i GW nabija sobie punkty. My we Wiśle możemy losowi dziękować, że wielki kibic Białej Gwiazdy Mariusz Walter spóźnił się w zakupie nas i szybszy był BC. Jaki ten nasz dobrodziej jest taki jest ale nie wpada mu do głowy robienie z klubu medialnego Disneylandu pomieszanego z Oktoberfestem, bo tak sobie ITI rozrywkę wyobraża. Dostała im się Legia w ręce, pech chce, że z bardzo silnym ruchem kibicowskim, cokolwiek by to nie oznaczało. A że jedna i druga strona uznaje pokój tylko na własnych warunkach to do starcia musiało dojść. Jak widać wynik tej konfrontacji coraz bardziej pewny, choć mnie wcale nie cieszy że kibice Legii coraz bardziej spychani są w podziemie. To pewnie spowoduje coraz bardziej radykalne i rozpaczliwe kroki z ich strony a ITI będzie zdobywało kolejne okopy. A gra drużyny, kibicowanie, zabawa na trybunach - to wszystko jest już dawno zepchnięte u nich na dalszy plan. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
najgorsze jest że normalni ludzie przez takie coś mają już nasrane w papierach
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Z chęcią bym zobaczył miny ludzi, którzy w tym temacie twierdzą, że chłopaki z Legii sami są sobie winni, jak im przyklepują zawiasy za udział w zbiegowisku ...
![]()
Life without ultras is nothing ... ultras without passion too ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
martusia.aps napisał(a):
Nie wiem, śmiać się czy płakać nad tym, jaką nam gębę dorobiono... A co tam - ![]() Ciekawe, czy bycie kibicem kwalifikuje się już na resocjalizację, czy uznawane jest po prostu za zboczenie?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 04.09.2008 o godz. 22:19.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Może oceniam to trochę zbyt subiektywnie, bo jednak brakuje mi trochę do ludzi oddających wiele dla Wisly, ale tak to widzę i ktoś mnie może za to krytykować. EDIT: No i niestety wszystko sprowadza się do tego stereotypu. Nikt poza środowiskiem kibiców, nie będzie protestował przeciw tym 740 zakazom, bo społeczeństwo przez ten stereotyp ocenia to wszystko bardzo subiektywnie, a media jeszcze kłamią w żywe oczy i przyklaskuje takim "akcją". Powód: a bo tak !
Ostatnio edytowane przez Nehiar : 04.09.2008 o godz. 23:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Przeglądałem salon24 i znalazłem taką notkę:
http://pawellesiak.salon24.pl/91798,index.html Cytat:
![]() ![]()
"Jak rozpoznać komunistę? Cóż, jest to ktoś kto czyta Marksa i Lenina. A jak rozpoznać antykomunistę? To ktoś kto rozumie Marksa i Lenina." Ronald Reagan
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]() |
|
|

|