|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wisłę w tym sezonie można podsumować tylko w taki sposób: Jest c.h.u.j.o.w.o ale stabilnie.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Nie ma się co martwić - gorzej raczej nie będzie
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Trener Bełchatowa chce powiększenia ligi w przyszłym sezonie zamiast dzielenia punktów bo uważa, że jego drużyna by podniosła poziom w przyszłym sezonie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Gratulacje dla Legii, puchar i zasłużone mistrzostwo z 67 punktami. Nie ma wstydu. Najlepszy mistrz od 5 sezonów, statystyki nie kłamią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Pierwsze zdanie ok? Strasznie odkrywczy tekst. Każdy mistrz jest wykorzystaniem słabości rywali.
![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie kompromituj się chłopie... Robisz to z każdym kolejnym postem w tym temacie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Przewaga Legii na podstałymi zespołami (z wyjątkiem Lecha) wskazuje, że jednak nie są takim słabym mistrzem, zwłaszcza porównując do Śląska z poprzedniego sezonu.
![]()
statystyki lotto nie kłamią. Fartowne wyniki, kumulacja, ogromna pula pieniędzy dla odważnych graczy lotto.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
- Największy twardziel - Maciej Korzym, Radosław Sobolewski a na 4 miejscu Arek Głowacki - Grający najbardziej fair - Michał Zewłakow, Mila, Sobolewski, Frankowski i Cezary Wilk - Najlepszy sędzia - Musiał, Siejewicz, Marciniak, Borski (smiech) - najgorszy sedzia - Małek / ja nie wiem co On jeszcze robi w ekstraklasie - Stadion na którym sędziowie prowadzą mecze najbardziej "po gospodarsku" - stadion Legii na 1 miejscu 72%, na drugim miejscu Lech 11% a na 3 miejscu Wisła 4% Jakbyscie chcieli zobaczyc pozostałe miejsca to tutaj sa http://www.canalplus.pl/ekstraklasa-...sezonu-2012-13
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 03.06.2013 o godz. 16:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Oficjalnie mogę potwierdzić, że nie o mnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Od Nas odchodzi Kulawik a z Lechii zostal zwolniony Bobo Kaczmarek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Konkrety. Od razu ci napiszę wielbłąd z tamtego sezonu - karny w meczu z Polonią, tu sędzia dał się nabrać na nurka w polu karnym. ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Masa wolnych z okolic pola karnego w końcówkach (mając w składzie Edsona czy Kiełbowicza) oraz Wdowczyk na ławce są dość symptomatyczne. Nie mówię, że na 100% ale ciężko mi uwierzyć, że gość, który kupował w jednym klubie i go nie złapano, nie kombinował w innym.
Zresztą warto przypomnieć doliczone 6 min w meczu Polonia - Wisła, i gol chyba w 98min. Dla mnie ta dyskusja z tego tematu jest śmieszna. Legia w tym sezonie zgarnęła wszystko...grała najlepszą piłkę, wygrała zasłużenie ligę. Czy ktoś będzie pamiętał czy w danym sezonie był "słaby" czy nie Mistrz? Mistrzostwo to Mistrzostwo. Można sobie doliczyć kolejne do Historii. A jak dla mnie to właśnie Mistrzostwa są najważnejsze, a nie Puchary. Coroczna gra w Pucharach wg mnie jest środkiem do dominacji w Lidze. Co jak dla mnie jest celem nadrzędnym. Jakbym miał wybrać pomiędzy corocznym wygrywaniem Ligi, a corocznym graniem w choćby w fazie grupowej p. UEFA, to wybrałbym Mistrzostwa Polski. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Sztandarowy przykład rzutu wolnego w końcówce, który jest często powoływany w tym znaczeniu co piszesz, to wolny w meczu z Koroną...z okolic 35-40 metra. Rzeczywiście, gol jak murowany. Tak ogólnikowo to ja Ci mogę przepchnąć każdą teorię. Czyli Wisła też robi wałki, bo ma w zespole Gargułę? Ktoś tam u Was jeszcze był, kto w przeszłości brał udział w korupcji. W tym sezonie dzieje sie podobna rzecz. Mimo, iż sędziowie Legii nie pomagali, to idzie teoria, że mistrz kupiony. W jednym meczu był wielbłąd na korzyść Legii, czyli z Wami. W sporej liczbie spotkań były kardynalne błędy przeciwko Legii, ale tego nikt nie widzi, albo nie chce dostrzec. Taki wolfy walnie ogólnikowo, że Legii pomagają sędziowie, a jak wyliczyłem błędy przeciwko Legii i pokazałem z nimi filmik, to mistrz robienia z siebie znawcy do tej pory nie odpisał mi na tamten komentarz. Chyba go zatkało, że okazało się, że jest...kłamczuszkiem ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jaga będzie mieć zaciąg podwarszawski, a nie tam jakiegoś "Bobo".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Więcej waszych meczy w tym sezonie nie widziałem, to się specjalnie nie produkuję, ale przez lata sporo się tego uzbierało. W ankiecie C+ 72% piłkarzy uważa, że sędziowie pomagają Wam w meczach u siebie. Jakby Ci to powiedzieć - jest nas wielu Coś jeszcze na koniec - nie jest sztuką zebrać kilka sytuacji i udowadniać, że sędziowanie było legit. Tylko, że sędzia może dla jednych gwizdać po aptekarsku, a drugim puszczać płazem nawet niedopuszczalne zachowania. Zawodnicy przeciwnika się wkurzają, łapią kartki, a w tym czasie Legioniści mogą kosić równo z trawą... Ot - gra Legia Warszawa. Problem tej dyskusji tkwi w tym, że wolfy często nie ma ani czasu, ani ochoty dyskutować z warszawskimi napinaczami. Na przyszłość możesz więc sobie odpuścić. Chyba że Ci zależy - wtedy udowadniaj do woli i co tylko zechcesz. Co do mistrzostwa Wdowczyka - mnie ono śmierdziało od początku, zanim jeszcze zgarnęli go do Wrocławia.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 04.06.2013 o godz. 22:21.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
To Tylko Ja - daj sobie spokój. Psujesz im budowanie kolejnej legendy po 2006 roku. Cały pomysł polega na tym, że teraz trochę ponarzekają, a potem w jakimś 2015 roku będą mówić, że "no przecież 2013 śmierdział i się o tym mówiło". A w jakimś 2017 roku 2013 przemieni się już w "mega skandal". Uczciwe są tylko mistrzostwa Wisły Kraków. Chyba, że akurat Iwanowi się wymsknie. A reszta to jeden wielki szwindel.
Lepiej wyluzować i cieszyć się dubletem ![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|