|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
jeszcze zaplacza za nim jak nie bedzie kogo wystawic
![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
też nie wiem na jakim fakcie opierasz zastąpienie Sobola Wilkiem, chyba na takim samym, jak wystawienie Pajlicia zamiast kogokolwiek w przypadku Kasperczaka :] w czym Kowalski jest gorszy od Bunozy? mam nadzieję, że powyższy skład nie przewija się w myślach naszego trenera gdyż wpierd... i mega kompromitacja murowana. Tak więc lekkie korekty: Bunoza-> Kowalski, Kirm->Pi.Brożek, Wilk->Sobol i można grać co do Boguskiego nie jestem pewien, nie wiem czy nie lepiej Mały w napadzie i Łobo :] na prawej pozdrawiam bez napinki za Mietka ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Z jednej strony szkoda, ze Bunoza dostal dwie zolte bo bedzie pretekst do tlumaczenia sie po kolejnej porazce z powodu "oslabienia druzyny".
iuuu Z drugiej strony Heniek moglby wpasc na idiotyczny pomysl z wystawieniem go w pierwszej jedynastce wiec chyba lepiej, ze nie bedzie mial takiej mozliwosci... Co do Malego to kiedys go lubilem bo skupial sie na grze i gral j a teraz gwiazdorzy wiec nie mam nic przeciwko jesli bedzie to robil innym klubie. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Cytat:
][/QUOTE] Dokładnie o tym samym pomyślałem gdy dostasł czerwoną kartke. Myśle że jeśli Cleber będzie zdrowy Heniu mógłby zrobić to co zrobiono w meczy z Beitarem gdzie na środku obrony grali Cleber i Diaz, szło całkiem nieźle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No fakt, gdyby nie dostal tej czerwonej to jeszcze przez te 10 minut ze dwa razy dalby sie przeskoczyc (znaczy w ogole by nie skoczyl do glowki), ze trzy razy podal Azerom i z jeden raz dal sie obwiesc jakims prostym zwodem, a na koniec wy*******il przy probie blokady dosrodkowania. Wiec rzeczywiscie, wszyscy oceniaja go przez pryzmat czerwonej. Gdyby nie ona zaliczylby jeszcze gorszy wystep i mial wiecej bledow niz we wczesniejszych 80 minutach.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
wie ktoś kiedy rewanż (za 2 czy za tydzień) z Azerami i czy będzie w Polsacie otwartym
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
W ten czwartek już.
A co do Wilka to wg mnie jest lepszy od Sobola w grze do przodu, ale znając Kasperczaka wystawi Sobola i tak. Piotr Brożek na skrzydło Diaz na lewą Cleber wraca do środka w ataku to i tak bez różnicy bo nie mam podstaw żeby oceniać kogokolwiek z tej formacji pozytywnie po ostatnim meczu, no może Mały ale to trochę jeździec bez głowy i gdzie by nie grał szumu może narobić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Chyba lepiej żeby nie było tego w otwartej stacji. Po co sobie wstyd robić.
Ale oczywiście wierzyć trzeba. Ja liczę na stałe fragmenty gry. Nic innego nie przychodzi mi do głowy z obecną dyspozycją fizyczną naszych kopaczy. ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Może, akurat w Azerbejdżanie będzie burza i przerwą transmisje albo Polsat się zlituje i sam zablokuje ![]() A tak, poważnie to chcę zobaczyć w czwartek, walkę i zaangażowanie a nie dreptanie, człapanie i chodzenie. Sami sobie piłkarze takiego piwa naważyli to teraz trzeba je wypić i pokazać, że mają jaja i gryźć trawę 90 czy tam 120 minut, nie obchodzi mnie styl, potrzebujemy zwycięstwa i koniec. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
piłkarze nam postawią mega browara.Trzeba wierzyć, jedynie to nam pozostało, nadziei nie ma żadnej. Ile razy się łudziłem i miałem nadzieję i tyle samo razy chodziłem potem zbity jak pies. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Raz się "złudziło" w Salonikach a reszta to same przegrane nawet jak powinniśmy wygrać z plcem w d****
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
||
|
i mówi to lucek. ale chciałeś obrazić czy zdyskredytować? nie można po prostu zacytować?
nie wiem, za mało materialu do porównań
Zasugerowany skład przeze mnie daje duże ryzyko wpierdo*u. Ale daje też szansę narodzenia się nowego w miarę rozumiejącego się kolektywu, który nauczy się ze sobą grać i w rundzie wiosennej będzie rządził. Postaw zamiast Bunozy Chaveza a zamiast Boguskiego Riosa i może załapiesz o czym mówię. Niestety, ale ta drużyna musi się od nowa uczyć grać. A resztę przepraszam za Bunozę, uciekły mi kartki. Zamiast niego Kowalski. Może w końcu mu siądzie gol po rogu, coś jest tego blisko ale nie wpada |
|||
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Jest tu na forum jakiś pechowy gracz,taki który nigdy nic nie wygrał u buka?Niech się nieborak zmobilizuje i w czwartek postawi parę złotych na typ 1X w tym meczu.Może będzie to skuteczniejsze od modlitwy.Amen.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 31.07.2010 o godz. 22:54.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Nie wiem czy kojarzycie sytuacje jak chyba Brożek popchnął go w akcji, w której azerski obronca zakręcił nim i tylko dlatego zablkował jego uderzenie? Akcja rodem z cyrku. |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Widziałem to, Bunoza ruszął sie wtedy jakby się czegoś naćpał.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie bedzie meczu na otwartym Polsacie - tylko Polsat Sport...
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Iraklis Saloniki.
![]() |
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Oczywiście, że każdy ma prawo! Ale ileż można?! Najlepiej być anonimowym, na każdym kroku cisnąć, że transfery spalone, że stadion do dupy.. A kto się zgłosił na głupie ostanie podpisy odnośnie stadionu? 3/4 tego forum pewnie rodzimego stadionu nie widziała, a co dopiero na wyjeździe była.. Można wiele zrozumieć, ale piegowatych płaczków (bo tak was postrzegam) to zrozumieć nie mogę!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A wiesz,że to dobry pomysł ? Zawsze jestem qrwa na zero więc jak teraz postawię na Azerów to pewnie też przejebie i Wisełka będzie w IV rundzie.
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Czy Ty nie rozumiesz tego, że w ogóle w tym poście nie odnoszę się do naszych grajków? Tylko do naszych wspaniałych forumowiczów co mecze widzieli na skrótach na stronie lub C+ a szaleją jak Najman przed walką z Pudzianem?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|

|