The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2010, 19:58
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
I bardzo dobrze
No bardzo dobrze. Super k*rwa. Wszyscy patrzą na tego chłopa przez pryzmat czerwonej kartki którą dostał.
Teraz módlmy się, aby Cleber wyzdrowiał, bo inaczej w Baku będą jaja jakich jeszcze nie było.
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 31.07.2010, 20:09
jeszcze zaplacza za nim jak nie bedzie kogo wystawic
lucekj
Banita

Od: 02.2003

Stary 31.07.2010, 20:13
witeq napisał(a):Wyświetl post
Jovanic- Cikos, Cleber, Bunoza, Diaz - Małecki,Wilk, Garguła, Kirm - Żurawski, Boguski
z ławki zależnie od wyniku Paweł Brożek, Wojciech Ł. i Pi. Brożek
od początku wysoki presing (jak nasi wytrzymają) i bardzo ofensywna gra bocznych obrońców.
sory (jak to się potocznie mówi) "Mieciu", ale chyba fantazja Cię poniosła z tym Bunoza. Większego ogóra na oczy nie widziałem, Jacek Matyja czy Jop to profeska przy nim,

też nie wiem na jakim fakcie opierasz zastąpienie Sobola Wilkiem, chyba na takim samym, jak wystawienie Pajlicia zamiast kogokolwiek w przypadku Kasperczaka :]

w czym Kowalski jest gorszy od Bunozy?

mam nadzieję, że powyższy skład nie przewija się w myślach naszego trenera gdyż wpierd... i mega kompromitacja murowana.

Tak więc lekkie korekty:

Bunoza-> Kowalski, Kirm->Pi.Brożek, Wilk->Sobol i można grać co do Boguskiego nie jestem pewien, nie wiem czy nie lepiej Mały w napadzie i Łobo :] na prawej

pozdrawiam bez napinki za Mietka
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 31.07.2010, 20:15
Z jednej strony szkoda, ze Bunoza dostal dwie zolte bo bedzie pretekst do tlumaczenia sie po kolejnej porazce z powodu "oslabienia druzyny".
iuuu
Z drugiej strony Heniek moglby wpasc na idiotyczny pomysl z wystawieniem go w pierwszej jedynastce wiec chyba lepiej, ze nie bedzie mial takiej mozliwosci...

Co do Malego to kiedys go lubilem bo skupial sie na grze i gral j a teraz gwiazdorzy wiec nie mam nic przeciwko jesli bedzie to robil innym klubie.
lucekj
Banita

Stary 31.07.2010, 20:26
Jagul napisał(a):Wyświetl post
No bardzo dobrze. Super k*rwa. Wszyscy patrzą na tego chłopa przez pryzmat czerwonej kartki którą dostał.
Teraz módlmy się, aby Cleber wyzdrowiał, bo inaczej w Baku będą jaja jakich jeszcze nie było.
Diaz z Kowalskim w ostateczności
wojti11795
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2010

Stary 31.07.2010, 20:27
Cytat:
thechris
[QUOTEZ drugiej strony Heniek moglby wpasc na idiotyczny pomysl z wystawieniem go w pierwszej jedynastce wiec chyba lepiej, ze nie bedzie mial takiej mozliwosci...
][/QUOTE]

Dokładnie o tym samym pomyślałem gdy dostasł czerwoną kartke. Myśle że jeśli Cleber będzie zdrowy Heniu mógłby zrobić to co zrobiono w meczy z Beitarem gdzie na środku obrony grali Cleber i Diaz, szło całkiem nieźle.
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.07.2010, 20:29
Jagul napisał(a):Wyświetl post
No fakt, gdyby nie dostal tej czerwonej to jeszcze przez te 10 minut ze dwa razy dalby sie przeskoczyc (znaczy w ogole by nie skoczyl do glowki), ze trzy razy podal Azerom i z jeden raz dal sie obwiesc jakims prostym zwodem, a na koniec wy*******il przy probie blokady dosrodkowania. Wiec rzeczywiscie, wszyscy oceniaja go przez pryzmat czerwonej. Gdyby nie ona zaliczylby jeszcze gorszy wystep i mial wiecej bledow niz we wczesniejszych 80 minutach.
WISŁA PANY !!
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 31.07.2010, 20:42
wie ktoś kiedy rewanż (za 2 czy za tydzień) z Azerami i czy będzie w Polsacie otwartym
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 31.07.2010, 20:56
JOSE 841 napisał(a):Wyświetl post
wie ktoś kiedy rewanż (za 2 czy za tydzień) z Azerami i czy będzie w Polsacie otwartym
Tak, ma być w otwartym Polsacie.
martinius028
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 31.07.2010, 21:02
W ten czwartek już.
A co do Wilka to wg mnie jest lepszy od Sobola w grze do przodu, ale znając Kasperczaka wystawi Sobola i tak.
Piotr Brożek na skrzydło Diaz na lewą Cleber wraca do środka w ataku to i tak bez różnicy bo nie mam podstaw żeby oceniać kogokolwiek z tej formacji pozytywnie po ostatnim meczu, no może Mały ale to trochę jeździec bez głowy i gdzie by nie grał szumu może narobić.
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 31.07.2010, 21:04
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Tak, ma być w otwartym Polsacie.
Jednym słowem piłkarska uczta dla całej Polski.
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 31.07.2010, 21:06
Chyba lepiej żeby nie było tego w otwartej stacji. Po co sobie wstyd robić.

Ale oczywiście wierzyć trzeba. Ja liczę na stałe fragmenty gry. Nic innego nie przychodzi mi do głowy z obecną dyspozycją fizyczną naszych kopaczy.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 31.07.2010, 21:07
polska.mysl.szkoleniowa napisał(a):Wyświetl post
Jednym słowem piłkarska uczta dla całej Polski.
Już bez przesady panowie. Czasu nie cofniemy a tym meczem mogą jeszcze odkupić winy.
lucekj
Banita

Stary 31.07.2010, 21:13
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Już bez przesady panowie. Czasu nie cofniemy a tym meczem mogą jeszcze odkupić winy.
Pamiętacie kiedy odkupiliśmy jakiekolwiek winy w rewanżu w dodatku grajac na wyjedzie? (Real S. odpada)
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 31.07.2010, 21:13
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Chyba lepiej żeby nie było tego w otwartej stacji. Po co sobie wstyd robić.

Ale oczywiście wierzyć trzeba. Ja liczę na stałe fragmenty gry. Nic innego nie przychodzi mi do głowy z obecną dyspozycją fizyczną naszych kopaczy.

Może, akurat w Azerbejdżanie będzie burza i przerwą transmisje albo Polsat się zlituje i sam zablokuje

A tak, poważnie to chcę zobaczyć w czwartek, walkę i zaangażowanie a nie dreptanie, człapanie i chodzenie. Sami sobie piłkarze takiego piwa naważyli to teraz trzeba je wypić i pokazać, że mają jaja i gryźć trawę 90 czy tam 120 minut, nie obchodzi mnie styl, potrzebujemy zwycięstwa i koniec.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

lucekj
Banita

Stary 31.07.2010, 21:16
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Może, akurat w Azerbejdżanie będzie burza i przerwą transmisje albo Polsat się zlituje i sam zablokuje

A tak, poważnie to chcę zobaczyć w czwartek, walkę i zaangażowanie a nie dreptanie, człapanie i chodzenie. Sami sobie piłkarze takiego piwa naważyli to teraz trzeba je wypić i pokazać, że mają jaja i gryźć trawę 90 czy tam 120 minut, nie obchodzi mnie styl, potrzebujemy zwycięstwa i koniec.
taaaa... to piwko wypijemy MY kibice piłkarze nam postawią mega browara.

Trzeba wierzyć, jedynie to nam pozostało, nadziei nie ma żadnej.

Ile razy się łudziłem i miałem nadzieję i tyle samo razy chodziłem potem zbity jak pies.
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 31.07.2010, 21:19
lucekj napisał(a):Wyświetl post
taaaa... to piwko wypijemy MY kibice piłkarze nam postawią mega browara.

Trzeba wierzyć, jedynie to nam pozostało, nadziei nie ma żadnej.

Ile razy się łudziłem i miałem nadzieję i tyle samo razy chodziłem potem zbity jak pies.
Raz się "złudziło" w Salonikach a reszta to same przegrane nawet jak powinniśmy wygrać z plcem w d****
lucekj
Banita

Stary 31.07.2010, 21:35
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Raz się "złudziło" w Salonikach a reszta to same przegrane nawet jak powinniśmy wygrać z plcem w d****
faktycznie, zapomniałem o wejściu smoka Dragomira O.

Tak czy siak tylko wiara nam pozostaje. porównywalna z wyeliminowaniem Barcy w rewanżu przy R22.
witeq
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 31.07.2010, 21:36
sory (jak to się potocznie mówi) "Mieciu"
i mówi to lucek. ale chciałeś obrazić czy zdyskredytować? nie można po prostu zacytować?

ale chyba fantazja Cię poniosła z tym Bunoza. Większego ogóra na oczy nie widziałem, Jacek Matyja czy Jop to profeska przy nim,
Wyszedł w debiucie, za sobą miał bramkarza debiutanta, grał w parze z Kowalskim, obok nowych partnerów. Mógł się spalić. Uche to mój kuzyn chciał po pierwszym meczu na własny koszt odesłać do Hiszpanii. A zwrot "gdzie moje 2 mln marek" i kogo sie tyczył lucek zna? no, to Mieciu daj mu jeszcze szansę. Jak po sezonie się okaże że ogórek, sam będę gardłował na forum.

też nie wiem na jakim fakcie opierasz zastąpienie Sobola Wilkiem, chyba na takim samym, jak wystawienie Pajlicia zamiast kogokolwiek w przypadku Kasperczaka :]
na fakcie kopania się po czołach Wisły Kraków. I jej gry ofensywnej polegającej na podaniach do najbliższego albo dzidy. Sobolewski powoli zaczyna jechać na nazwisku, niestety częste, ponieważ ma status gwiazdy. Czy coś poza walecznością jest w stanie nam zaoferować przy rozegraniu piłki? O fakcie wieku i potrzebie ogrywania zastępcy nie wspomnę. Sobol do 40 będzie "ostoją" Wisły? Boże broń

w czym Kowalski jest gorszy od Bunozy?
nie wiem, za mało materialu do porównań

mam nadzieję, że powyższy skład nie przewija się w myślach naszego trenera gdyż wpierd... i mega kompromitacja murowana.
w pierwszym meczu za to nie było kompromitacji.
Zasugerowany skład przeze mnie daje duże ryzyko wpierdo*u. Ale daje też szansę narodzenia się nowego w miarę rozumiejącego się kolektywu, który nauczy się ze sobą grać i w rundzie wiosennej będzie rządził. Postaw zamiast Bunozy Chaveza a zamiast Boguskiego Riosa i może załapiesz o czym mówię. Niestety, ale ta drużyna musi się od nowa uczyć grać.

A resztę przepraszam za Bunozę, uciekły mi kartki. Zamiast niego Kowalski. Może w końcu mu siądzie gol po rogu, coś jest tego blisko ale nie wpada
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 31.07.2010, 21:44
Jest tu na forum jakiś pechowy gracz,taki który nigdy nic nie wygrał u buka?Niech się nieborak zmobilizuje i w czwartek postawi parę złotych na typ 1X w tym meczu.Może będzie to skuteczniejsze od modlitwy.Amen.
crazykaro
Senior Member

Zasugerowany skład przeze mnie daje duże ryzyko wpierdo*u. Ale daje też szansę narodzenia się nowego w miarę rozumiejącego się kolektywu, który nauczy się ze sobą grać i w rundzie wiosennej będzie rządził. Postaw zamiast Bunozy Chaveza a zamiast Boguskiego Riosa i może załapiesz o czym mówię. Niestety, ale ta drużyna musi się od nowa uczyć grać.
Sugerowany przez ciebie skład z Wilkiem zamiast Sobola i Boguskim w ataku nie daje szans na nic! Wilk sobie z trudem radził z Przebojem a Boguski ma problemy ze strzelaniem bramek a ostatnio nawet ze składną grą w pomocy.
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 31.07.2010 o godz. 22:54.
lucekj
Banita

i mówi to lucek. ale chciałeś obrazić czy zdyskredytować? nie można po prostu zacytować?
ale co ma lucek do mietka? :]

Wyszedł w debiucie, za sobą miał bramkarza debiutanta, grał w parze z Kowalskim, obok nowych partnerów. Mógł się spalić. Uche to mój kuzyn chciał po pierwszym meczu na własny koszt odesłać do Hiszpanii. A zwrot "gdzie moje 2 mln marek" i kogo sie tyczył lucek zna? no, to Mieciu daj mu jeszcze szansę. Jak po sezonie się okaże że ogórek, sam będę gardłował na forum.
Lucek coś kojarzy, ale co do Bunozy.. Mogę się mylić (oby tak samo jak w przypadku Twojego kuzyna), ale na pierwszy rzut oka widać, że nie wie o co biega.

Nie wiem czy kojarzycie sytuacje jak chyba Brożek popchnął go w akcji, w której azerski obronca zakręcił nim i tylko dlatego zablkował jego uderzenie?

Akcja rodem z cyrku.
wojti11795
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2010

Stary 31.07.2010, 21:59
Widziałem to, Bunoza ruszął sie wtedy jakby się czegoś naćpał.
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 31.07.2010, 22:23
Nie bedzie meczu na otwartym Polsacie - tylko Polsat Sport...
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 31.07.2010, 22:32
Pamiętacie kiedy odkupiliśmy jakiekolwiek winy w rewanżu w dodatku grajac na wyjedzie? (Real S. odpada)
Iraklis Saloniki.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

MWK
Member

Od: 03.2007

Stary 31.07.2010, 22:34
Oczywiście, że każdy ma prawo! Ale ileż można?! Najlepiej być anonimowym, na każdym kroku cisnąć, że transfery spalone, że stadion do dupy.. A kto się zgłosił na głupie ostanie podpisy odnośnie stadionu? 3/4 tego forum pewnie rodzimego stadionu nie widziała, a co dopiero na wyjeździe była.. Można wiele zrozumieć, ale piegowatych płaczków (bo tak was postrzegam) to zrozumieć nie mogę!
MWK
Member

Stary 31.07.2010, 22:39
Nie chcę nic sugerować, ale tekst powyższego prostaczyny jest nie na miejscu.

Nie dość, że nie potrafi uchować emocji na boku to jeszcze przeinacza fakty lub też nie potrafi czytać.

Wiadomą sprawą jest, że wśród tylu piłkarzy ktoś okaże się nieporozumieniem, a ktoś być może mega gwiazdą.

Czwartkowy meczu Bunozy nie był jedynym ogórkowatym występem, w sparingu też nim kręcili we wszystkie strony świata.

any way, według mnie ten transfer będzie totalną klapą.

Dziwne, że nikt po Cikosu nie jezdzi.

Do lekarza, bo na szkołę za późno.

PS>

nie wiem jakim bezmózgim prostakiem trza być aby kibicowanie wrzucać do jednego wora z osądami na temat przeprowadzonych transferów.
Ciśnij od "prostaczyn", ale nie piłkarzy miałem na myśl, tylko grono żalących się na wszystko forumowiczów. Nie będę rzucał epitetami w drugą stronę, mam tylko nadzieję, że jesteś taki na wyjazdach jak tutaj na forum
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 31.07.2010, 22:50
rozarian napisał(a):Wyświetl post
Jest tu na forum jakiś pechowy gracz,taki który nigdy nic nie wygrał u buka?Niech się nieborak zmobilizuje i w czwartek postawi parę złotych na typ 1X w tym meczu.Może będzie to skuteczniejsze od modlitwy.Amen.
A wiesz,że to dobry pomysł ? Zawsze jestem qrwa na zero więc jak teraz postawię na Azerów to pewnie też przejebie i Wisełka będzie w IV rundzie.
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
MWK
Member

Stary 31.07.2010, 22:51
Czy Ty nie rozumiesz tego, że w ogóle w tym poście nie odnoszę się do naszych grajków? Tylko do naszych wspaniałych forumowiczów co mecze widzieli na skrótach na stronie lub C+ a szaleją jak Najman przed walką z Pudzianem?
crazykaro
Senior Member

Stary 31.07.2010, 22:54
blanco napisał(a):Wyświetl post
A wiesz,że to dobry pomysł ? Zawsze jestem qrwa na zero więc jak teraz postawię na Azerów to pewnie też przejebie i Wisełka będzie w IV rundzie.
Też się nad tym zastanawiam. Nigdy nie stawiałem ale wiedząc jakie mam szczęście to może warto zaryzykować to może Wisła przejdzie. Kurs na 1x idzie 1,75 więc jeśli postawiłbym taką stówę to 75 zł do przodu z drugiej trony jak Wiała przejdzie to się mówi trudno i cieszy się z awansu Wisły do następnej rundy

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów