The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
witeq
Senior Member

Od: 01.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.07.2010, 21:36
lucekj napisał(a):Wyświetl post
sory (jak to się potocznie mówi) "Mieciu"
i mówi to lucek. ale chciałeś obrazić czy zdyskredytować? nie można po prostu zacytować?

ale chyba fantazja Cię poniosła z tym Bunoza. Większego ogóra na oczy nie widziałem, Jacek Matyja czy Jop to profeska przy nim,
Wyszedł w debiucie, za sobą miał bramkarza debiutanta, grał w parze z Kowalskim, obok nowych partnerów. Mógł się spalić. Uche to mój kuzyn chciał po pierwszym meczu na własny koszt odesłać do Hiszpanii. A zwrot "gdzie moje 2 mln marek" i kogo sie tyczył lucek zna? no, to Mieciu daj mu jeszcze szansę. Jak po sezonie się okaże że ogórek, sam będę gardłował na forum.

też nie wiem na jakim fakcie opierasz zastąpienie Sobola Wilkiem, chyba na takim samym, jak wystawienie Pajlicia zamiast kogokolwiek w przypadku Kasperczaka :]
na fakcie kopania się po czołach Wisły Kraków. I jej gry ofensywnej polegającej na podaniach do najbliższego albo dzidy. Sobolewski powoli zaczyna jechać na nazwisku, niestety częste, ponieważ ma status gwiazdy. Czy coś poza walecznością jest w stanie nam zaoferować przy rozegraniu piłki? O fakcie wieku i potrzebie ogrywania zastępcy nie wspomnę. Sobol do 40 będzie "ostoją" Wisły? Boże broń

w czym Kowalski jest gorszy od Bunozy?
nie wiem, za mało materialu do porównań

mam nadzieję, że powyższy skład nie przewija się w myślach naszego trenera gdyż wpierd... i mega kompromitacja murowana.
w pierwszym meczu za to nie było kompromitacji.
Zasugerowany skład przeze mnie daje duże ryzyko wpierdo*u. Ale daje też szansę narodzenia się nowego w miarę rozumiejącego się kolektywu, który nauczy się ze sobą grać i w rundzie wiosennej będzie rządził. Postaw zamiast Bunozy Chaveza a zamiast Boguskiego Riosa i może załapiesz o czym mówię. Niestety, ale ta drużyna musi się od nowa uczyć grać.

A resztę przepraszam za Bunozę, uciekły mi kartki. Zamiast niego Kowalski. Może w końcu mu siądzie gol po rogu, coś jest tego blisko ale nie wpada

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów