The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.03.2013, 18:15
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Ale że jak? Niby dzięki Stokowcowi będziemy w innym miejscu niż obecnie?

A huj, brać go! Zaoszczędzimy na obozach integracyjnych. Gość potrafi przygotować drużynę na korytarzu budynku klubowego.
Czego ty w tym temacie nie ogarniasz? Czy ja piszę że to jest trener dla nas? Czy ja pisze że chciałbym Stokowca na stanowisku trenera Wisły Kraków?
Nie, piszę że fakt że jakby czysto teoretycznie został trenerem to automatycznie powinien być szanowany (co jest dla Ciebie dziwne) przez piłkarzy jako że byłby ich bezpośrednim przełożonym.

Przerabialiśmy to już wiele razy (inne kluby też). Probierz, Moskal (słynna akcja Małeckiego) czy Petrescu (niby kim on był jak przychodził do Wisły? Mówię o karierze trenerskiej).
Ale nie, lepiej dalej hodujmy Panów Piłkarzy. Nie sobie wybierają trenerów, którzy są warci poszanowania. Zazwyczaj to tacy co się "nie wpierdalają" i robią luźne treningi.

PS. Idąc twoim tropem to Skorża nie miał prawa bytu w Krakowie. Gdzie jego osiągnięcia (piłkarz + trener) do osiągnięć Clebera, Brożka, Sobola, Głowy, Zieńczuka i całej bandy, którą wtedy obejmował...
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 11.03.2013 o godz. 18:21.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 11.03.2013, 21:40
Nie wywijaj kota ogonem.

W skrócie. Stokowiec jest trenerem słabym i niedoświadczonym. To że bawi się trenerką w takim pseudo groclinie, nie oznacza wiele. Na pewno jego osiągnięcia, na jakiejkolwiek płaszczyźnie nie są czymś co zasługuje na to żeby zasiąść na ławce Wisły. A już by domagać się szacunku? Na niego trzeba sobie zasłużyć. Szczególnie w takich klubach jak Wisła, amica, legia... trenerski ogór więcej s.......i a drużyna będzie miała go głęboko w dupie.

Skorża przychodził do nas, jako trenerski talent. Zdobywca pucharu polski i pucharu ekstraklasy...mało?
Petrescu - uczestnik mistrzostw świata, lider bardzo mocnej reprezentacji i piłkarz wielkich europejskich klubów...mało?

A jak myślisz że postawisz figuranta i wszyscy się będą go słuchać, to jesteś w głębokim błędzie.

Pseudo trenerzy zasrani. Zabrali Teodorczyka, Wszołek stracił formę, Nakulma stał się cieniem a Milik wyjechał na saksy... I posypały się wspaniale poukładane przez trenerów zespoły. A tacy fachowcy, tacy stratedzy, ewidentnie widać było trenerską rękę... Bzdury, pompowane przez żenujące media.

Jeden piłkarz z drugim, odwalał im psią robotę. Gdy ich zabrakło...żenada. I gwarantuję, że kopać po czołach będą się do końca sezonu.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 11.03.2013 o godz. 22:08.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 11.03.2013, 22:49
Nie wywijaj kota ogonem.
Przeczytaj jeszcze raz na spokojnie od czego zaczęła się nasza rozmowa i powiedz mi kto zaczął to wszystko wywijać ogonem.

Pseudo trenerzy zasrani. Zabrali Teodorczyka, Wszołek stracił formę, Nakulma stał się cieniem a Milik wyjechał na saksy... I posypały się wspaniale poukładane przez trenerów zespoły. A tacy fachowcy, tacy stratedzy, ewidentnie widać było trenerską rękę... Bzdury, pompowane przez żenujące media.
Czyli taki Wenger też pseudofachowiec. Zabrali mu Van Persie i już wychodzi jaki z niego trener, tak mam to rozumieć?

W Interze nie mieli problemów żeby pierwszy zespół objął żółtodziób Andrea Stramaccioni, w Milanie Massimiliano Allegri, w Chelsea Avram Grant, w Porto Jose Mourinho czy Andre Villas-Boas. No tak, ale to małe kluby mogące sobie pozwolić na ryzyko. My nie. Bo Pan Piłkarz z amatorem trenować nie będzie. Trzeba się szanować.

PS. Jeszcze raz powtórzę. Nie twierdzę, że Stokowiec/Nawałka to trener na Wisłe. Twierdzę tylko, że jak hipotetycznie zostanie zatrudniony na tej pozycji to psim obowiązkiem każdego "piłkarza" jest go szanować i zapier***, a nie strzelać fochy bo "czym sobie zasłużył na jakiś szacunek".
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 11.03.2013 o godz. 22:51.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 11.03.2013, 23:58

Skorża przychodził do nas, jako trenerski talent. Zdobywca pucharu polski i pucharu ekstraklasy...mało?
Petrescu - uczestnik mistrzostw świata, lider bardzo mocnej reprezentacji i piłkarz wielkich europejskich klubów...mało?
.
No zdobywca Pucharu Ekstraklasy. Faktycznie wielkie osiągnięcie, biorąc pod uwagę jak się wszyscy spinali na ten puchar. Jak Stokowiec z tym składem wywalczy podium to będzie porównywalne osiągnięcie do zdobycia PP przez Skorżę, biorąc pod uwagę, że zabrali mu większość podstawowych piłkarzy, podczas gdy konkurencja się wzmocniła.

Ponadto zgadzam się z postem powyżej.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 12.03.2013, 07:24
Tak naprawdę to ja mam na Stokowca wyjeb... i nie mam zamiaru o nim dyskutować. Dla mnie to trener jakich u nas wielu. Dzisiaj farci - jutro może spuścić klub z ligi.
Nie popadał bym w hurra optymizm i stopował z tym lansowaniem jego oraz Nawałki na cudotwórców. Już wiele miesięcy temu pisałem, że są to przeciętniacy którzy mają więcej szczęścia niż rozumu, a runda rewanżowa wszystko zweryfikuje .

Nie do końca rozumiem o co Ci chodzi z tym Wengerem. Arsenal, mimo znaczącego osłabienia w postaci odejścia Van Persiego, gra wciąż bardzo dobrze. Nie widać by drużyna cierpiała z tego powodu,
. Wszystko to za sprawą trenera i jego stylu który pozostaje bez zmian.

Jeśli chodzi o te szanse dla żółtodziobów, to owszem wymieniłeś kilka ciekawych nazwisk - jednak sukces nie jest regułą. Równie dobrze mógłbym wymieniać tych, którzy dali ciała i okazali się wielką pomyłką, tylko po co?

Dlatego,żeby wszystkim oszczędzić problemów i nieporozumień, trzymajmy fachmanów pokroju Stokowca z dala od Białej Gwiazdy. Na całym świecie są setki innych trenerów.

Charlie@

Skorża zdobył PP i PE z Groclinem,, wiele klubów o takim dublecie tylko może po marzyć.
Osobiście nie wiem czy na PE i PP się spinali czy nie,ale faktem jest, że oba zdobył. Już nie pomniejszajmy na siłę wartości , bo każdy występuje na tych samych zasadach, nikt nie broni grać całkiem serio.

.
Z tym pudłem Stokowca i porównywaniem tego osiągnięcia do zdobyciea PP to lekka przesada.
W naszej lidze, gdzie szczęście, pomyłki sędziowskie czy juniorskie błędy przeciwnika - decydują o wyniku spotkań, osiągnięcie pudłą to bardziej loteria niż czysto futbolowe umiejętności .Równie dobrze na pudle może stanąć Piast, Górnik czy Lechia a rewelcja poprzedniego sezonu - Korona, Ruch czy Wisła wylecieć z ligi.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 12.03.2013 o godz. 08:08.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
krasny
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 12.03.2013, 09:38
Patrząc na tabele najlepszych strzelców Ekstraklasy coś tak czuję ze Razack Traore wróci na ostatnie 2 mecze do Lechii, strzeli ze 3 bramki i zgarnie koronę.

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 12.03.2013, 10:35
Może poczekajmy do końca ligi z gloryfikowaniem czy dyskredytowaniem Stokowca, Nawałki itp.Oni mogą skończyć na miejscu 3, mogą też być na 6 czy 8 - a to różnica.
Trzebaby siedzieć w środku klubów i widzieć jak rozwijają się poszczególne grajki - piłkarsko i fizycznie, jak trener buduje relacje/kontakt z kopaczami i przełożonymi, czy ma oko do wyławiania grajków z potencjałem i podnoszenia ich umiejętności, jak sobie radzi z presją = czy potrafiłby zagrać o MP/LM czy LE itd. itp.
Mnie nikt z polskiej ligi nie przekonuje.
Ale skoro tak sobie dyskutujecie o Nawałce i Stokowcu to ja dodam - może Mroczkowski coś w sobie ma?
Goście z łapanki i za grosze w Widzewie grają sobie spokojnie na poziomie środka tabeli - jest to wg mnie jakieś tam osiągnięcie. Może za parę lat zdoła wygrać coś więcej...
Ostatnio edytowane przez arti : 12.03.2013 o godz. 11:51.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 12.03.2013, 11:01
Dawno temu pisałem, że Zagłębie zrobilo bardzo dobry ruch zatrudniając Hapala. Teraz uważam że jest to chyba jeden z najbardziej wartościowych obecnie ligowych trenerów.
Wyszedł z drużyną z dołka i gołym okiem widać, że z meczu na mecz grają coraz bardziej przyjemnie i systematycznie. Jest tam jakiś pomysł. Mogą być bardzo realnym kandydatem do mistrzostwa w kolejnej edycji naszej "szansy na sukces". Do szczęścia jedynie brak im kilku o klase lepszych piłkarzy.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 12.03.2013 o godz. 11:11.

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 12.03.2013, 11:50
Dawno temu pisałem, że Zagłębie zrobilo bardzo dobry ruch zatrudniając Hapala. Teraz uważam że jest to chyba jeden z najbardziej wartościowych obecnie ligowych trenerów.
Wyszedł z drużyną z dołka i gołym okiem widać, że z meczu na mecz grają coraz bardziej przyjemnie i systematycznie. Jest tam jakiś pomysł. Mogą być bardzo realnym kandydatem do mistrzostwa w kolejnej edycji naszej "szansy na sukces". Do szczęścia jedynie brak im kilku o klase lepszych piłkarzy.
Z kolei moim zdaniem - nie grają nic ponad przyzwoitość.
Drugi raz z kolei zaliczają dziwny regres jesienią, potem wiosną próbują odrabiać - rok temu skończyli na niezłym miejscu, w tym roku zobaczymy.
Oczywiście pamiętam o minus 3 pkt, ale dla mnie żebym powiedział, że robią jakiś progres to w tej chwili powinni grać na poziomie 3 miejsca.
Biorąc pod uwagę niezły i stabilny skład, spokój, sporą kasę na czas to szału nie ma. Jeśli latem stracą Pawłowskiego i nie znajdą nikogo równie znaczącego w zamian to na jesieni będzie powtórka z rozrywki.
Ostatnio edytowane przez arti : 12.03.2013 o godz. 14:30.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 12.03.2013, 13:09
Oj tam,
Zawirowania na początku sezonu miały głębsze podłoże. Konflikt na lini kibice-piłkarze-zarząd był ostro zacietrzewiony i chyba nie służył tamtejszej stabilizacji. W tamtej rundzie na pewno to nie pomagało, a obecnie chyba wszystko idzie tam w dobrym kierunku.
Zaznaczę, że ostatnie 8 spotkań ligowych wygrali 6 i tylko 2 zremisowali. Bramki 16-5... i nasze baty z nimi 4-1.
Robi to wrażenie i wybija ich to ponad szarzyznę.

Pawłowski (jego widział bym w Wiśle) ? hmm..
Chyba nie jest kimś kim był Milik dla Górnika. Oczywiście jeśli odejdzie to połowe kwoty mogą przeznaczyć na następcę, a jeśli odpuszczą to mają w orbicie Kamila Wilczka,Małkowskiego, Jeża, Błąda czy Abwo... W razie braku laku , ichniejsza fabryka talentów nie najgorzej ciągnie, więc myślę że mogą być bardzo mocni.
Nie zdziwię się, gdy z tylnego siedzenia nieźle w przyszłym sezonie namieszają. Ba, nawet w obecnym, mają duże szanse na PP czy miejsce na pudle, jeśli forma i podobne wynik jak obecniei będą miały miejsce.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 12.03.2013 o godz. 13:21.

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 12.03.2013, 13:31
Oj tam,
Zawirowania na początku sezonu miały głębsze podłoże. Konflikt na lini kibice-piłkarze-zarząd był ostro zacietrzewiony i chyba nie służył tamtejszej stabilizacji. W tamtej rundzie na pewno to nie pomagało, a obecnie chyba wszystko idzie tam w dobrym kierunku.
Zaznaczę, że ostatnie 8 spotkań ligowych wygrali 6 i tylko 2 zremisowali. Bramki 16-5... i nasze baty z nimi 4-1.
Robi to wrażenie i wybija ich to ponad szarzyznę.

Pawłowski (jego widział bym w Wiśle) ? hmm..
Chyba nie jest kimś kim był Milik dla Górnika. Oczywiście jeśli odejdzie to połowe kwoty mogą przeznaczyć na następcę, a jeśli odpuszczą to mają w orbicie Kamila Wilczka,Małkowskiego, Jeża, Błąda czy Abwo... W razie braku laku , ichniejsza fabryka talentów nie najgorzej ciągnie, więc myślę że mogą być bardzo mocni.
Nie zdziwię się, gdy z tylnego siedzenia nieźle w przyszłym sezonie namieszają. Ba, nawet w obecnym, mają duże szanse na PP czy miejsce na pudle, jeśli forma i podobne wynik jak obecniei będą miały miejsce.
On kończy kontrakt 30 czerwca. Nic za niego nie dostaną.
20pkt z 8meczów - rzeczywiście bardzo zacny wynik. Jak będą na 3 czy nawet 4 miejscu to będzie dla mnie pozytywny wynik.
Niżej - tylko przyzwoicie - mniej lub bardziej
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.03.2013, 14:02
jak na budżet jakim dysponuje Zagłebie (35 mln zł) to Hapal osiąga moim zdaniem wyniki bardzo przeciętne

no i na Sernasie sie Hapal nie poznał bo Litwin strzelił już 3 gole w znacznie mocniejszej lidze Tureckiej.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 12.03.2013 o godz. 14:25.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 12.03.2013, 14:04
Za to Kulawik Sikorskiego, zna jak własną kieszeń.

Jeśli blond żonkę posadził byś wśród Turasów, to też byś musiał został królem strzelców
Ostatnio edytowane przez Dariook : 12.03.2013 o godz. 14:08.

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Od: 08.2008

Stary 12.03.2013, 14:32
Albo on strzeli gola albo oni "strzela gola"
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 14.03.2013, 13:43
powrót Darka Wdowczyka do Ekstraklasy ?
http://www.poranny.pl/apps/pbcs.dll/...LASA/130319726
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 14.03.2013, 14:24
W tej Jagiellonii to chyba jakiś program resocjalizacyjny jest wdrożony. Albo mają kupę "przysług" do spłacenia...

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 14.03.2013, 14:39
Przecież od dawien dawna wiadomo, że Kulesza nie stroni od ludzi z "ciekawą" przeszłością. Kumpel JW swoją drogą.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 14.03.2013, 16:00
Po ostatniej dyskusji Kołtonia z Stokowcem widać, że nawet dziennikarze prywatnie z nim się spotykają. Jeszcze jak zaprzeczał...żenada. Stokowiec palnoł to w nerwach, pewnie normalnie by nigdy o tym nawet nie pisnoł.
Całe nasze piłkarskie środowisko to jedna wielka klika. Jedni przychodzą inni odchodzą ale lody kręci się zawsze.

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 15.03.2013, 18:37
Franek łowca bramek

Śmiać mi się chce z Groclinu
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 15.03.2013, 18:56
Gajos to ten co miał do nas niby przyjść?

Nieźle, nieźle, jak na razie transfery Jagi trafne. Młody Gajos, do tego Quintana. Jestem pod wrażeniem
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 17.03.2013, 05:36
No i teraz się zacznie. Głęboka penetracja 3,4,5 ligi hiszpańskiej ...

Ciekawe co na to Widzew? Podobno od przyszłego sezonu średnia wieku miała oscylować w granicach 12-14 lat, zgodnie z panującym trendy...

Cytat:
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
krasny
Senior Member

Stary 17.03.2013, 12:11
Po ostatniej dyskusji Kołtonia z Stokowcem widać, że nawet dziennikarze prywatnie z nim się spotykają. Jeszcze jak zaprzeczał...żenada. Stokowiec palnoł to w nerwach, pewnie normalnie by nigdy o tym nawet nie pisnoł.
Całe nasze piłkarskie środowisko to jedna wielka klika. Jedni przychodzą inni odchodzą ale lody kręci się zawsze.
Człowieku, całe szczęście mam Cię w ... ignorowanych. Weź się udaj ponownie do szkoły bo ciężko czyta się wypociny takiego nieuka i ignoranta.

Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 17.03.2013, 16:19
Jeśli ktoś jest w stanie przewidzieć wyniki w polskiej lidze to Nostradamus może mu buty czyścić ...

Co Śląska odpierdziela ...
Odpowiedz cytując
kileropulos
Junior Member

Od: 11.2010

Stary 17.03.2013, 16:40
Niech Śląsk sie cieszy, Bielsko strzelilo prawidłowo 2bramke
Odpowiedz cytując
krasny
Senior Member

Stary 17.03.2013, 18:59
Wisła ma 4 punkty do europejskich pucharów. Co za liga!

E: mea culpa, 6 punktów straty. 33 jeszcze do zdobycia.
Ostatnio edytowane przez krasny : 17.03.2013 o godz. 19:22.

Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 17.03.2013, 19:07
Jakie cztery punkty?

EDIT: No. Jeszcze nawet mistrza możecie zdobyć.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 17.03.2013 o godz. 21:56.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Stary 17.03.2013, 22:00
Cytat:
Pogoń Szczecin zanotowała słaby start w rundzie wiosennej. Zwłaszcza po ostatniej porażce z Piastem Gliwice na własnym stadionie (0-2) fotel trenera Artura Skowronka zrobił się gorący. Pojawiają się informacje, że może go zastąpić Michał Probierz.

Pobierza to nie życzę najgorszemu wrogowi... No może z jednym wyjątkiem
Odpowiedz cytując
krasny
Senior Member

Stary 17.03.2013, 22:41
0 22 napisał(a):Wyświetl post
Jakie cztery punkty?

EDIT: No. Jeszcze nawet mistrza możecie zdobyć.
Możemy jeszcze nawet spaść, ale nie w tym rzecz. Warto aby ten sezon po prostu uratować. Chyba zgodzisz się że lepsza w europejskich pucharach Wisła niż Górnik, Polonia czy Śląsk?

Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 17.03.2013, 23:04
Ja się nie zgadzam. Gra w europie to nagroda za cały sezon.Wisła aktualnie z taką grą dostała by w....... w maksymalnie 2 meczu.Nie ma narazie o czym mówić.Mimo, że to narazie najlepszy mecz Wisły w tym sezonie i tak miałem wrażenie że oglądam paraolimpiadę. Ale być może po prostu się starzeję.
W Europie będzie grała ta drużyna, która zdobędzie odpowiednie miejsce na pudle i PP. Górnik Zabrze jest akurat bardziej ututułowaną drużyną w pucharach jak i sukcesami w Europie, więc nie rozumiem skąd te wywyższanie.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 17.03.2013 o godz. 23:07.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
krasny
Senior Member

Stary 18.03.2013, 07:43
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Ja się nie zgadzam. Gra w europie to nagroda za cały sezon.Wisła aktualnie z taką grą dostała by w....... w maksymalnie 2 meczu.Nie ma narazie o czym mówić.Mimo, że to narazie najlepszy mecz Wisły w tym sezonie i tak miałem wrażenie że oglądam paraolimpiadę. Ale być może po prostu się starzeję.
W Europie będzie grała ta drużyna, która zdobędzie odpowiednie miejsce na pudle i PP. Górnik Zabrze jest akurat bardziej ututułowaną drużyną w pucharach jak i sukcesami w Europie, więc nie rozumiem skąd te wywyższanie.
Pablo, oczywiście w obecnym kształcie i z obecnymi kadrami każdego z wyżej wymienionych zespołów, nie ma co się w Europie pokazywać.

Mi chodziło raczej o fakt że wiele mówi się o przebudowie Wisły i przyjściu wartościowych zawodników. I właśnie w związku z tym wypowiedziałem się ze mając na uwadze Wisłę jest chociaż szansa że godnie zaprezentują się w pucharach.

To kto zasługuje na puchary zweryfikuje oczywiście wiosenna część sezonu, do chwili obecnej bardziej należy się to Polonii niż nam.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów