|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Frugo jest w kawiarni w Pałacu Bonerowskim
2 zł za butelkę.![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Glazik - przyznaje nie wiedziałem. Szybko się uwinęli z produkcją.
Pytanie do tych co pili Frugo, smakuje tak samo bądź podobnie jak kiedyś?! ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Hanys
Offline |
|
Pozdrawiam ![]()
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Gdzie polecicie ściągnąć simlocka z SE K750i? Najlepiej okolice centrum lub Ruczaju/Klin/Borku. Z góry dzięki za namiary na tani serwis GSM.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Polecicie jakas stronke gdzie sciagne MP3
bo co znajde to jakies bzdury,opłaty i pobieraczki mi wyskakują kto ma jakas sprawdzoną i dobrą? ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
mp3.teledyski.info
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Jak allegro odpada to zawsze mozesz w niedziele skoczyc pod hale targowa rano,moze uda Ci sie komus go opchnac ![]() ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
2 lata temu angielski byl juz na znacznie wyzszym poziomie niz wczesniej, acz jak ktos zna jezyk, to latwe do zdania. test z informatyki tez prosciutki. Acz pieniadze wciaz oferuja smieszne i lepiej poszukac jakiejs konkurencji i tam aplikowac - to jeden z powodow dlaczego sie tam nie przenioslem - pracujac na szeregowym stanowisku w innej firmie zarabiam wiecej niz w "kapciu" na 2 lini. Acz generalnie na start, lub podczas studiowania moze byc i w takiej sytuacji zachecam, bo pozniej pracodawca inaczej bedzie patrzyl na cv osoby, ktora pracowala w korpo. Ad 2 - narzedzia -> opcje -> prywatnosc -> "usun pojedyncze ciasteczka" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Włączam komputer o godzinie 8 rano, a zegarek wskazuje w komputerze np. godiznę 16 i datę wczorajszą. Tak codziennie muszę ustawiać czas. Co się dzieje ? wie ktoś jak temu zaradzić ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
http://newalbumreleases.net/ http://peb.pl/oferty-audio/ www.thepiratebay.org Powinno wystarczyć ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Najprawdopodobniej wyczerpała Ci się bateria podtrzymująca CMOS. Najczęściej zdarza się to co 2-3 lata. Jeżeli się znasz na tym choć trochę, trzeba rozkręcić komputer i na płycie głównej znajdziesz gniazdo baterii. Bateria najczęściej ma kształt okrągłej pastylki, jest podobna lecz większa od tych stosowanych w zegarkach.
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ja mam podobny problem ale ja wyłączę kompa z prądu. pokazuje mi datę 2004rok i godzine 00.00 i muszę ustawiać od nowa. ta baterię muszę wymienić?
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Witam wszystkich kibiców Wisły!
Jestem nowym użytkownikiem na forum, a zarazem kibicem nie pochodzącym z Krakowa, dokładnie z małej miejscowości z woj. Zachodniopomorskiego. Mam kilka pytań do was. Jako pierwsze chciałbym zadać pytanie dotyczące biletów. Zatem, czy istnieje możliwość internetowego zakupu biletów? Lub jak wygląda sytuacja z możliwością nabycia biletu tuż przed samym meczem?Jak do tej pory nie miałem jeszcze możliwości oglądania meczu Wisły na żywo i planuję to zmienić. W drugiej kolejności chciałbym się dowedzieć, czy istnieje możliwość kupienia flagi kibicowskiej Wisły, w rozmiarze powiedzmy 2x2, lub 2x3? Jestem otwarty na możliwość nawiązania znajomości z kibicami . Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje, że umieściłem swój post w miejscu, w którym ktoś do niego dotrze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Sprzedaży internetowej jeszcze nie ma, choć już miała dawno być.
Bilety przed meczem - zależy od rangi meczu, tu raczej nikt nie jest w stanie Ci precyzyjnie odpowiedzieć. Co do flagi, to nie wiem. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dokładnie, musisz ją wymienić. Przy podłączonym zasilaniu CMOS podtrzymywany jest z prądu a po to jest bateria żeby podtrzymać zegar bez zasilania.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Można płacić w Wiślackim Świecie kartą przy zakupie karnetu?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Ja jeszcze osobiście nie piłam. |
|
|
|
Hanys
Offline |
|
Jutro w takim razie kupie ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zgłupiałem. Mam myszkę, chyba tą:
http://www.morele.net/logitech-wirel...silver-229276/ I dzisiaj nagle przestała działać. Dostałem ją gratis, gdy kupowalem jakiś tam sprzęt. Dzisiaj po prostu przestała działać, a że nie mam żadnej instrukcji ani nic takiego to nie mam pojęcia co zrobić. Jakoś się ją ładuję, gdzieś tam są jakieś akumulatorki czy coś? Wie ktoś? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ja .......e... Własnie niczego na dole nie ma, tylko 2 przyciski (on/off i RESET) i przycisk ze znaczkiem baterii. Naciskałem to, naciskałem, przesuwałem w każdą stronę co się dało. Dopiero jak się wk.rwiłem i wy.ebałem myszką o biurko to się okazało że to coś gdzie jest bateria otwiera się z przodu myszki a nie z tyłu... Troche techniki i się człowiek gubi... A co do wskaźnika to zwróciłem uwagę że przez ostatnie parę dni migał, ale niei byłem pewny czy to chodziło o baterie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Znowu mam pytanie, tym razem może ktoś jednak pomoże - czy ktoś z was wie na 100% czy za jazdę pod wpływem na rowerze można stracić prawo jazdy?
![]() |
|
|