The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.07.2011, 20:13
Gdzie mogę sprzedać markowy zegarek? Allegro nie wchodzi w grę, w lombardach przyjmują takie rzeczy? Jeśli tak, to czy ktoś zna w miarę dobry lombard?
Odpowiedz cytując
Kibicka
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.07.2011, 20:17
No to tak ja mam dwa pytania
1) Czy przechodził Ktoś z Was rekrutację w firmie CAPGEMINI i może mi opowiedzieć na czym polega ten test co się uzupełnia prze internet...
2) Jak sprawdzić czy opcja korzystania z plików cookies jest włączona ( w Firefoxie)? :/
'Ten tylko jest w stanie pojąć duszę kibica, kto nim sam został. Tak jak prawdę o życiu poznał lokator celi śmierci.'

Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 05.07.2011, 20:21
Frugo jest w kawiarni w Pałacu Bonerowskim 2 zł za butelkę.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 05.07.2011, 20:32
Glazik - przyznaje nie wiedziałem. Szybko się uwinęli z produkcją.
Pytanie do tych co pili Frugo, smakuje tak samo bądź podobnie jak kiedyś?!
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
boczek
Banita

Od: 06.2011

Stary 05.07.2011, 20:35
boczek napisał(a):Wyświetl post
Przejrzałem 17 stron tematu turystyka i znalazłem tylko 2 posty odnośnie krajów Beneluksu, ale bez cennika i takich " życiowych " rad, tj gdzie pójść, czym dojechać etc, także wklejam tutaj - bo więcej osób tutaj wchodzi;

1) Tani hostel w Amsterdamie by ktoś polecił ?
Tzn nawet pod Amsterdamem, bo pewnie jest tak, że lepiej się kalkuluje nocleg poza stolica + dojazd do niej, niż posiadanie drogiego lokum w centrum.

Także jakby ktoś polecił mi tani, a nawet b. tani hostel byłbym bardzo wdzięczny !!!

2) Wiadomo że im bardziej na zachód od naszej zachodniej granicy tym drożej, ale jak przykładowe ceny w Belgii czy Holandii za bochenek chleba, butelkę wody, czy jakiś tani obiad ?

Czy jest tak drogo jak w Norwegii że nawet można z własnymi konserwami jechać, czy bez zbytniej przesady ?

podbijam na następną
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 05.07.2011, 20:47
nero napisał(a):Wyświetl post
Glazik - przyznaje nie wiedziałem. Szybko się uwinęli z produkcją.
Pytanie do tych co pili Frugo, smakuje tak samo bądź podobnie jak kiedyś?!
a pod tym linkiem odpowiedz na twoje pytanie http://www.mmbydgoszcz.pl/365390/201...ry=spozaMiasta
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Stary 05.07.2011, 21:16
Glazik napisał(a):Wyświetl post
a pod tym linkiem odpowiedz na twoje pytanie http://www.mmbydgoszcz.pl/365390/201...ry=spozaMiasta
O recepturze wiem, pytam raczej ludzi którzy pili nowe frugo i pytam czy według nich smakuje jak stare.
Pozdrawiam

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
Michal_b3
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 05.07.2011, 22:02
Gdzie polecicie ściągnąć simlocka z SE K750i? Najlepiej okolice centrum lub Ruczaju/Klin/Borku. Z góry dzięki za namiary na tani serwis GSM.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 06.07.2011, 01:01
Polecicie jakas stronke gdzie sciagne MP3

bo co znajde to jakies bzdury,opłaty i pobieraczki mi wyskakują

kto ma jakas sprawdzoną i dobrą?
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 06.07.2011, 01:03
mp3.teledyski.info
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 06.07.2011, 01:16
Eternit napisał(a):Wyświetl post
Gdzie mogę sprzedać markowy zegarek? Allegro nie wchodzi w grę, w lombardach przyjmują takie rzeczy? Jeśli tak, to czy ktoś zna w miarę dobry lombard?
W lombardzie pewnie Ci dadza smieszna cene za niego.
Jak allegro odpada to zawsze mozesz w niedziele skoczyc pod hale targowa rano,moze uda Ci sie komus go opchnac
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
brzydki.brzydal
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 06.07.2011, 07:10
Kibicka napisał(a):Wyświetl post
No to tak ja mam dwa pytania
1) Czy przechodził Ktoś z Was rekrutację w firmie CAPGEMINI i może mi opowiedzieć na czym polega ten test co się uzupełnia prze internet...
2) Jak sprawdzić czy opcja korzystania z plików cookies jest włączona ( w Firefoxie)? :/
Ad 1 - ja przechodzilem dwa razy - z 5 lat temu i jakos z 2 lata temu, ale zadnego testu przez internet nie bylo. Byly testy, ale na miejscu. Za pierwsyzm razem mialem testy pisemne angielskiego i matematyki i oba byly banalnie proste, trzeba sie bylo nameczyc, zeby oblac angielski, matemastyka tez latwa, wystarczala zdolnosc szybkiego myslenia. Niemiecki za to byl porazajaco trudny.

2 lata temu angielski byl juz na znacznie wyzszym poziomie niz wczesniej, acz jak ktos zna jezyk, to latwe do zdania. test z informatyki tez prosciutki.

Acz pieniadze wciaz oferuja smieszne i lepiej poszukac jakiejs konkurencji i tam aplikowac - to jeden z powodow dlaczego sie tam nie przenioslem - pracujac na szeregowym stanowisku w innej firmie zarabiam wiecej niz w "kapciu" na 2 lini.

Acz generalnie na start, lub podczas studiowania moze byc i w takiej sytuacji zachecam, bo pozniej pracodawca inaczej bedzie patrzyl na cv osoby, ktora pracowala w korpo.

Ad 2 - narzedzia -> opcje -> prywatnosc -> "usun pojedyncze ciasteczka"
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Stary 06.07.2011, 08:06
Włączam komputer o godzinie 8 rano, a zegarek wskazuje w komputerze np. godiznę 16 i datę wczorajszą. Tak codziennie muszę ustawiać czas. Co się dzieje ? wie ktoś jak temu zaradzić ?
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 06.07.2011, 08:08
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Polecicie jakas stronke gdzie sciagne MP3

bo co znajde to jakies bzdury,opłaty i pobieraczki mi wyskakują

kto ma jakas sprawdzoną i dobrą?

http://newalbumreleases.net/
http://peb.pl/oferty-audio/
www.thepiratebay.org

Powinno wystarczyć
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 06.07.2011, 08:10
...:::Tomo:::... napisał(a):Wyświetl post
Włączam komputer o godzinie 8 rano, a zegarek wskazuje w komputerze np. godiznę 16 i datę wczorajszą. Tak codziennie muszę ustawiać czas. Co się dzieje ? wie ktoś jak temu zaradzić ?
Najprawdopodobniej wyczerpała Ci się bateria podtrzymująca CMOS. Najczęściej zdarza się to co 2-3 lata. Jeżeli się znasz na tym choć trochę, trzeba rozkręcić komputer i na płycie głównej znajdziesz gniazdo baterii. Bateria najczęściej ma kształt okrągłej pastylki, jest podobna lecz większa od tych stosowanych w zegarkach.
Раз два трзы, Туск ухади!
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 06.07.2011, 10:08
Ja mam podobny problem ale ja wyłączę kompa z prądu. pokazuje mi datę 2004rok i godzine 00.00 i muszę ustawiać od nowa. ta baterię muszę wymienić?
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
Maro
Junior Member

Od: 07.2011

Stary 06.07.2011, 10:12
Witam wszystkich kibiców Wisły!
Jestem nowym użytkownikiem na forum, a zarazem kibicem nie pochodzącym z Krakowa, dokładnie z małej miejscowości z woj. Zachodniopomorskiego. Mam kilka pytań do was. Jako pierwsze chciałbym zadać pytanie dotyczące biletów. Zatem, czy istnieje możliwość internetowego zakupu biletów? Lub jak wygląda sytuacja z możliwością nabycia biletu tuż przed samym meczem?Jak do tej pory nie miałem jeszcze możliwości oglądania meczu Wisły na żywo i planuję to zmienić.

W drugiej kolejności chciałbym się dowedzieć, czy istnieje możliwość kupienia flagi kibicowskiej Wisły, w rozmiarze powiedzmy 2x2, lub 2x3?
Jestem otwarty na możliwość nawiązania znajomości z kibicami .

Pozdrawiam wszystkich i mam nadzieje, że umieściłem swój post w miejscu, w którym ktoś do niego dotrze.
Odpowiedz cytując
Voin
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 06.07.2011, 10:32
Sprzedaży internetowej jeszcze nie ma, choć już miała dawno być.
Bilety przed meczem - zależy od rangi meczu, tu raczej nikt nie jest w stanie Ci precyzyjnie odpowiedzieć.
Co do flagi, to nie wiem.
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Stary 06.07.2011, 10:41
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
Ja mam podobny problem ale ja wyłączę kompa z prądu. pokazuje mi datę 2004rok i godzine 00.00 i muszę ustawiać od nowa. ta baterię muszę wymienić?
Dokładnie, musisz ją wymienić. Przy podłączonym zasilaniu CMOS podtrzymywany jest z prądu a po to jest bateria żeby podtrzymać zegar bez zasilania.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 06.07.2011, 10:54
Można płacić w Wiślackim Świecie kartą przy zakupie karnetu?
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Stary 06.07.2011, 11:15
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
Można płacić w Wiślackim Świecie kartą przy zakupie karnetu?
Dalej nie można.
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 06.07.2011, 13:40
nero napisał(a):Wyświetl post
O recepturze wiem, pytam raczej ludzi którzy pili nowe frugo i pytam czy według nich smakuje jak stare.
Pozdrawiam
Zdania są podzielone, słyszałam różne opinie, wśród których przeważa taka, że smak jest taki sam, ale zdarzały się również głosy, że nowe Frugo jest jakby "rozwodnione". Musisz sam spróbować i ocenić Ja jeszcze osobiście nie piłam.
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Stary 06.07.2011, 15:00
gypsy napisał(a):Wyświetl post
Zdania są podzielone, słyszałam różne opinie, wśród których przeważa taka, że smak jest taki sam, ale zdarzały się również głosy, że nowe Frugo jest jakby "rozwodnione". Musisz sam spróbować i ocenić Ja jeszcze osobiście nie piłam.
Dzięki za odpowiedz Jutro w takim razie kupie

Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Stary 06.07.2011, 18:26
Zgłupiałem. Mam myszkę, chyba tą:
http://www.morele.net/logitech-wirel...silver-229276/
I dzisiaj nagle przestała działać. Dostałem ją gratis, gdy kupowalem jakiś tam sprzęt. Dzisiaj po prostu przestała działać, a że nie mam żadnej instrukcji ani nic takiego to nie mam pojęcia co zrobić. Jakoś się ją ładuję, gdzieś tam są jakieś akumulatorki czy coś? Wie ktoś?
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 06.07.2011, 18:47
dodałbym do tego jeszcze www.ulub.pl
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
impreza
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 06.07.2011, 21:21
LanceTS napisał(a):Wyświetl post
Zgłupiałem. Mam myszkę, chyba tą:
http://www.morele.net/logitech-wirel...silver-229276/
I dzisiaj nagle przestała działać. Dostałem ją gratis, gdy kupowalem jakiś tam sprzęt. Dzisiaj po prostu przestała działać, a że nie mam żadnej instrukcji ani nic takiego to nie mam pojęcia co zrobić. Jakoś się ją ładuję, gdzieś tam są jakieś akumulatorki czy coś? Wie ktoś?
Zwykle takie myszki są zasilane przez baterię AA lub AAA. Odwróć ją i powinieneś mieć zaślepkę, którą otwierasz i masz tam baterię. Poziom baterii wskazywany jest przez tą zieloną diodę, która jest widoczna na pierwszym zdjęciu w podanym przez Ciebie linku. Spróbuj także odpiąć nadajnik od USB i zresetować komputer lub podpiąć pod inny port USB.
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Stary 06.07.2011, 22:55
impreza napisał(a):Wyświetl post
Zwykle takie myszki są zasilane przez baterię AA lub AAA. Odwróć ją i powinieneś mieć zaślepkę, którą otwierasz i masz tam baterię. Poziom baterii wskazywany jest przez tą zieloną diodę, która jest widoczna na pierwszym zdjęciu w podanym przez Ciebie linku. Spróbuj także odpiąć nadajnik od USB i zresetować komputer lub podpiąć pod inny port USB.

Ja .......e... Własnie niczego na dole nie ma, tylko 2 przyciski (on/off i RESET) i przycisk ze znaczkiem baterii. Naciskałem to, naciskałem, przesuwałem w każdą stronę co się dało.

Dopiero jak się wk.rwiłem i wy.ebałem myszką o biurko to się okazało że to coś gdzie jest bateria otwiera się z przodu myszki a nie z tyłu... Troche techniki i się człowiek gubi...

A co do wskaźnika to zwróciłem uwagę że przez ostatnie parę dni migał, ale niei byłem pewny czy to chodziło o baterie.
Odpowiedz cytując
impreza
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 06.07.2011, 23:04
LanceTS napisał(a):Wyświetl post
Ja .......e... Własnie niczego na dole nie ma, tylko 2 przyciski (on/off i RESET) i przycisk ze znaczkiem baterii. Naciskałem to, naciskałem, przesuwałem w każdą stronę co się dało.

Dopiero jak się wk.rwiłem i wy.ebałem myszką o biurko to się okazało że to coś gdzie jest bateria otwiera się z przodu myszki a nie z tyłu... Troche techniki i się człowiek gubi...

A co do wskaźnika to zwróciłem uwagę że przez ostatnie parę dni migał, ale niei byłem pewny czy to chodziło o baterie.
Po wymianie baterii działa czy to nie pomogło?
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 06.07.2011, 23:41
impreza napisał(a):Wyświetl post
Po wymianie baterii działa czy to nie pomogło?
Nie może nie działać. Skoro dioda naładowania baterii migała to nie mogło to być nic innego... chyba że myszka po bliskim kontakcie ze ścianą się zrypała
Odpowiedz cytując
Michal_b3
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 07.07.2011, 09:09
Znowu mam pytanie, tym razem może ktoś jednak pomoże - czy ktoś z was wie na 100% czy za jazdę pod wpływem na rowerze można stracić prawo jazdy?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów