|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Odejdę na chwile od tematu co się dzieje z Siejewiczem? czego nie sędziuje? Ktoś chciał statystyki, jedynie takie coś wynalazłem http://www.tabelepilkarskie.com/polska/ekstraklasa/
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
I to nawet poprawnie, tzn nie wpier#$#lal sie za bardzo w gre.
Ja sie dziwie ze dyskutujecie z tym chomikowym bobkiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Przecież Bobka nie ma już na tym forum po przegraniu zakładu. Pojawiają się tylko jakieś ukryte komentarze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Heh
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
"Panie trenerze, a Widzew wykorzystał karnego!"
![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Poczekaj jeszcze parę kolejek, a wszyscy będą klepali jak w lidze mołdawskiej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
No w Lubinie się ciekawie robi... Ciekawe, jak będzie w poniedziałek w Gliwicach.
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Powracaja koszmary? Na to wychodzi. 3 remis z rzedu Wielkiej Legii i juz nie jest tak wesoło.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Same remisy w sobotnich meczach , no niezle.... W sumie myślałem , że Legia zagra trochę lepiej a tu zonk. Podobał mi się w tym meczu Banaś. Wszystkie górne piłki były jego. Zobaczymy jak dzisiaj spisze się Śląsk i Lech. Podejrzewam , ze po takim meczu jak z Pogonią zagramy dziś wielkie nic i chciał bym się mylić. :}
Darlook a jak tam Garguła ? Jego zarzuty Ci nie ciążą ? Z tego co wiem też jest zamieszany w aferę korupcyjną... Zresztą całe lata 90 siąte , to było jedno wielkie ustawianie meczów bez wyjątku czy był , to Lech , Widzew Legia. Jak widać sięga , to i 2000 roku i nie wierzę , ze jakikolwiek klub jest czysty. Gdy tylko ktoś zacznie sypać , to zabraknie miejsca za kratkami. Zresztą przy obecnym funkcjonowaniu naszych sądów nic mnie nie zdziwi. Dla mnie jako Poznaniaka Reiss jest kimś ważnym. Nie tylko za , to że gra świetnie w piłkę , ale tez dlatego , że chciał wrócić z Niemiec do drugoligowego Lecha , choć mógł grać w dowolnym klubie Ekstraklasy a i pewnie w drugiej Bundeslidze też , by pograł. Szkoda tej afery korupcyjnej , bo mógł być " bez skazy" No , ale trudno.. mleko się rozlało i cóż... Tak czy owak jest kimś ważnym. Można powiedzieć , że takim idolem z lat dzieciństwa. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Janek Urban bis
Lukasik znowu mial problemy, ale to tez wina Urbana bo gra tak naprawde 1 DM i gdy mlody zaliczy kiks to juz nie ma kto sie wracac, zajebista taktyka Kolejne 10 spotkan to pewnie 8 remisow, jedna porazka i jedna wygrana, przy czym stracimy z 20 bramek PS: Kibice z Lubina wychowal sie w nienawisci do tej druzyny ![]()
Ostatnio edytowane przez kreseq : 30.09.2012 o godz. 07:55.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
![]() fakt że nie zagramy w Warszawie jako faworyt może nam tylko pomóc , ale najpierw trzeba wyszarać 3 punkty w Gliwicach |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() E: Pozatym z kim sie zadajesz takim sie stajesz. Mimo ze zgoda dawno zerwana "ho ho" temu, to symptom kibiców wiernych wronieckiej fabryce AGD wciaz widoczny. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Z tą kolejką po Reissa w polskiej lidze ( a tym bardziej w I niemieckiej) to się też trochę zagalopowałeś. II ligi niemieckiej nie komentuję. A zresztą wali mnie to - nie nasz idol, nie nasze ideały. Co do Legii - bo ja wiem? Czekają na nas czy co? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Legia stara się, żeby wszystko było po staremu, jak za Urbana Jana - konflikt z kibicami i drugie miejsce w lidze. Trzeba przyznać, że groclin piłkarsko na razie robi najlepsze wrażenie - na razie ponieważ jeszcze Królowi nie odwala, zaległości na kontach piłkarzy nie są jeszcze duże, a sprzedawać piłkarzy zacznie dopiero w przerwie zimowej.
Ostatnio edytowane przez dulli78 : 30.09.2012 o godz. 17:02.
![]()
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wyglada na to, ze liga to znowu będzie wyścig garbatego z kulawym, a mistrz wygra ligę mając jakies 54 punkty i 7-8 porażek.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Tę ligę wygra Probierz z marną grą, jak widzę to nikt, ale to nikt do jasnej cholery nie kwapi się do ucieczki z peletonu..
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A co to Amika nie ma sponsora na koszulce? Wszak to ponoc najlepsza marka w polskiej lidze.
Od kiedy to za jedno mistrzostwo przysluguje srebrna gwiazdka(tyle chyba Amika ma) Ave Lechia ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Legia pokazywała elementy kultury piłkarskiej, ale najwyraźniej to nie wystarczy żeby wygrywać. W takim razie nie wiem kto tu może odskoczyć, znowu będzie sieczka bezsensowna do końca. Kopaczom ligowym pozostaje życzyć miłej gonitwy z piłką (przecież nie gry, tego nie potrafią ) i udanych prób sprowadzenia jej na ziemię.
Ostatnio edytowane przez tofik : 30.09.2012 o godz. 18:41.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 30.09.2012 o godz. 18:40.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
W tym sezonie wysoko w tabeli moze byc "krakowski" Górnik. Nie dośc ze chłopy jeszce bez porażki, to na 6 spotkań mieli 4 wyjazdy i mają już za sobą mecze z Legią,Lechem, Jagą Widzewem i Śląskiem.
Najśmieszniejsze jest to ze oni dobrze ładnie a przede wszystkim z głową grają w piłke ;/ ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]()
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A ja jestem za tym, żeby Nawałka wrócił do Wisły i wziął pięciu najbardziej utalentowanych zawodników Górnika.
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Ci goscie z Gornika maja klauzule odstepnego, Nakoulma ponad milion euro, Milik i Olkowski niewiele mniej,zapomnij.Mozemy sobie co najwyzej Bebna sciagnac.Poza tym juz chocby taki Iwan pokazuje jak szkolenie w Wisle odnizylo poziom.
|
|
|