The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wanciak86
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.09.2012, 20:23
Zapewne chłopakom spod 0-22 chodzi o to, że Kosecki CHOLERNIE się cieszył z porażki Legii, co zresztą później plotkami było komentowane, że cieszył się z braku mistrzostwa Legii.

To zdjęcie, przez chwilę był też filmik - ale już nie da się go znaleźć :

! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.09.2012, 20:57
Odejdę na chwile od tematu co się dzieje z Siejewiczem? czego nie sędziuje? Ktoś chciał statystyki, jedynie takie coś wynalazłem http://www.tabelepilkarskie.com/polska/ekstraklasa/
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 27.09.2012, 21:02
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Odejdę na chwile od tematu co się dzieje z Siejewiczem? czego nie sędziuje? Ktoś chciał statystyki, jedynie takie coś wynalazłem http://www.tabelepilkarskie.com/polska/ekstraklasa/
Jak to nie sedziuje skoro prowadzil spotkanie Lecha z Pogonią (1-1)
Odpowiedz cytując
studio
Banita

Od: 08.2008

Stary 28.09.2012, 08:07
I to nawet poprawnie, tzn nie wpier#$#lal sie za bardzo w gre.

Ja sie dziwie ze dyskutujecie z tym chomikowym bobkiem.
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 28.09.2012, 08:51
Przecież Bobka nie ma już na tym forum po przegraniu zakładu. Pojawiają się tylko jakieś ukryte komentarze.
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 28.09.2012, 10:33
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Jak to nie sedziuje skoro prowadzil spotkanie Lecha z Pogonią (1-1)
Heh nie widziałem tego meczu więc sorry
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Stary 28.09.2012, 21:43
Muszę powiedzieć, że przyjemnie oglądało się mecz Polonii W z Widzewem, zwłaszcza w II połowie. Dużo akcji podbramkowych, 4 gole padły . Wg mnie Widzew przegrał głównie z słabej dyspozycji Mielcarza. Wg mnie przy straconych golach mógł szybciej reagować.
Odpowiedz cytując
ślimak
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 28.09.2012, 21:56
"Panie trenerze, a Widzew wykorzystał karnego!"
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 28.09.2012, 22:43
Musze powiedziec ze patrzac na gre Widzewa ,na Polonii a potem na Wisle ,to wyglada jakbysmy byli lige nizej.

Co ten Probierz tłucze z nimi dzien w dzien ze nie potrafia zagrac z klepki jednego zagrania,a dzis taki Widzew gral to caly mecz.Nie moge tego pojać.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 28.09.2012, 23:46
Poczekaj jeszcze parę kolejek, a wszyscy będą klepali jak w lidze mołdawskiej.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 29.09.2012, 17:41
No w Lubinie się ciekawie robi... Ciekawe, jak będzie w poniedziałek w Gliwicach.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 29.09.2012, 20:03
Powracaja koszmary? Na to wychodzi. 3 remis z rzedu Wielkiej Legii i juz nie jest tak wesoło.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 29.09.2012, 21:14
Ręce opadają chociaż w sumie wypadałoby się cieszyć. Po tej kolejce teoretycznie możemy mieć 3 pkt straty do lidera mimo, że gramy jak drużyna ligi podwórkowej. Przecież to jest jakiś kabaret. Jak nisko upadła polska piłka.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 29.09.2012, 21:49
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Ręce opadają chociaż w sumie wypadałoby się cieszyć. Po tej kolejce teoretycznie możemy mieć 3 pkt straty do lidera mimo, że gramy jak drużyna ligi podwórkowej. Przecież to jest jakiś kabaret. Jak nisko upadła polska piłka.
Co więcej, jest ogromna szansa zdobywając 3 pkt, aby bardzo wyraźnie odskoczyć od strefy spadkowej, co w perspektywie meczów z Legią, Lechem czy Widzewem daje nadzieje na spokojny ligowy byt, a może i nawet walkę o miejsca 5-8
Odpowiedz cytując
bukaj22
Member

Od: 07.2011

Stary 30.09.2012, 06:50
Same remisy w sobotnich meczach , no niezle.... W sumie myślałem , że Legia zagra trochę lepiej a tu zonk. Podobał mi się w tym meczu Banaś. Wszystkie górne piłki były jego. Zobaczymy jak dzisiaj spisze się Śląsk i Lech. Podejrzewam , ze po takim meczu jak z Pogonią zagramy dziś wielkie nic i chciał bym się mylić. :}

Darlook a jak tam Garguła ? Jego zarzuty Ci nie ciążą ? Z tego co wiem też jest zamieszany w aferę korupcyjną... Zresztą całe lata 90 siąte , to było jedno wielkie ustawianie meczów bez wyjątku czy był , to Lech , Widzew Legia. Jak widać sięga , to i 2000 roku i nie wierzę , ze jakikolwiek klub jest czysty.

Gdy tylko ktoś zacznie sypać , to zabraknie miejsca za kratkami. Zresztą przy obecnym funkcjonowaniu naszych sądów nic mnie nie zdziwi.

Dla mnie jako Poznaniaka Reiss jest kimś ważnym. Nie tylko za , to że gra świetnie w piłkę , ale tez dlatego , że chciał wrócić z Niemiec do drugoligowego Lecha , choć mógł grać w dowolnym klubie Ekstraklasy a i pewnie w drugiej Bundeslidze też , by pograł. Szkoda tej afery korupcyjnej , bo mógł być " bez skazy" No , ale trudno.. mleko się rozlało i cóż... Tak czy owak jest kimś ważnym. Można powiedzieć , że takim idolem z lat dzieciństwa.
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Stary 30.09.2012, 07:52
Janek Urban bis Lukasik znowu mial problemy, ale to tez wina Urbana bo gra tak naprawde 1 DM i gdy mlody zaliczy kiks to juz nie ma kto sie wracac, zajebista taktyka Dodatkowo warto by Wisla pamietala ze jak chce wejsc skrzydlem jak pitbull w kurnik to wystarczy poslac kogos kto sie nie przewraca strona, ktorej pilnuje Wawrzyniak - 90% szans na dosrodkowanie. Pinokio, czy jak kto woli nieociosany klocek Zyro wraz z Kurduplem co ma niby turbodoladowanie w swoich kaczych nozkach to para zawodnikow, ktorych powinno sie zamknac w skrzyni i wyslac do Etiopii. Dwie ....eczki na skrzydlach...cuuudownie
Kolejne 10 spotkan to pewnie 8 remisow, jedna porazka i jedna wygrana, przy czym stracimy z 20 bramek

PS: Kibice z Lubina wychowal sie w nienawisci do tej druzyny
Ostatnio edytowane przez kreseq : 30.09.2012 o godz. 07:55.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Eternit
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 30.09.2012, 08:00
kreseq napisał(a):Wyświetl post

PS: Kibice z Lubina wychowal sie w nienawisci do tej druzyny
Bardziej wam cisnęli podczas waszej nieobecności na trybunach, niż jak tam jeździliście.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 30.09.2012, 08:48
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Co więcej, jest ogromna szansa zdobywając 3 pkt, aby bardzo wyraźnie odskoczyć od strefy spadkowej, co w perspektywie meczów z Legią, Lechem czy Widzewem daje nadzieje na spokojny ligowy byt, a może i nawet walkę o miejsca 5-8
parodią jest to że po 5 kolejce byliśmy na 9 miejscu , a teoretycznie po 7 możemy być na 1 .

fakt że nie zagramy w Warszawie jako faworyt może nam tylko pomóc , ale najpierw trzeba wyszarać 3 punkty w Gliwicach
Odpowiedz cytując
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 30.09.2012, 09:30
Eternit napisał(a):Wyświetl post
Bardziej wam cisnęli podczas waszej nieobecności na trybunach, niż jak tam jeździliście.
Wtedy sie pewnie bali

E: Pozatym z kim sie zadajesz takim sie stajesz. Mimo ze zgoda dawno zerwana "ho ho" temu, to symptom kibiców wiernych wronieckiej fabryce AGD wciaz widoczny.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 30.09.2012, 10:02
bukaj22 napisał(a):Wyświetl post

Darlook a jak tam Garguła ? Jego zarzuty Ci nie ciążą ? Z tego co wiem też jest zamieszany w aferę korupcyjną... Zresztą całe lata 90 siąte , to było jedno wielkie ustawianie meczów bez wyjątku czy był , to Lech , Widzew Legia. Jak widać sięga , to i 2000 roku i nie wierzę , ze jakikolwiek klub jest czysty.
Poczytaj najpierw trochę posty na tym forum zanim zaczniesz się wypowiadać. Garguła jest na tym forum "kochany" chyba prawie na równi z Reissem. Jest jedynym przypadkiem podejrzanym o korupcję, który jeszcze (mam nadzieję chwilowo) żeruje na naszym budżecie. Każdy inny z zarzutami wylatywał z hukiem.

Z tą kolejką po Reissa w polskiej lidze ( a tym bardziej w I niemieckiej) to się też trochę zagalopowałeś. II ligi niemieckiej nie komentuję.

A zresztą wali mnie to - nie nasz idol, nie nasze ideały.

Co do Legii - bo ja wiem? Czekają na nas czy co?
Odpowiedz cytując
dulli78
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 30.09.2012, 11:35
rafkur napisał(a):Wyświetl post
Poczytaj najpierw trochę posty na tym forum zanim zaczniesz się wypowiadać. Garguła jest na tym forum "kochany" chyba prawie na równi z Reissem. Jest jedynym przypadkiem podejrzanym o korupcję, który jeszcze (mam nadzieję chwilowo) żeruje na naszym budżecie. Każdy inny z zarzutami wylatywał z hukiem.

Z tą kolejką po Reissa w polskiej lidze ( a tym bardziej w I niemieckiej) to się też trochę zagalopowałeś. II ligi niemieckiej nie komentuję.

A zresztą wali mnie to - nie nasz idol, nie nasze ideały.

Co do Legii - bo ja wiem? Czekają na nas czy co?
Dodatkowo Garguła jest podejrzany o korupcję w Bełchatowie, Reiss tymczasem wraca do swojego klubu owacyjnie witany...szkoda gadać.

Legia stara się, żeby wszystko było po staremu, jak za Urbana Jana - konflikt z kibicami i drugie miejsce w lidze. Trzeba przyznać, że groclin piłkarsko na razie robi najlepsze wrażenie - na razie ponieważ jeszcze Królowi nie odwala, zaległości na kontach piłkarzy nie są jeszcze duże, a sprzedawać piłkarzy zacznie dopiero w przerwie zimowej.
Ostatnio edytowane przez dulli78 : 30.09.2012 o godz. 17:02.
"Czuć się w klubie swoim, jak w domu ojczystym, oddychać pełną piersią, podkreślać na każdym kroku swój czysto-narodowy, a w czasach zaborczych także niepodległościowy charakter"

Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 30.09.2012, 17:10
Wyglada na to, ze liga to znowu będzie wyścig garbatego z kulawym, a mistrz wygra ligę mając jakies 54 punkty i 7-8 porażek.
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
DeadOrAlive
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 30.09.2012, 17:17
Tę ligę wygra Probierz z marną grą, jak widzę to nikt, ale to nikt do jasnej cholery nie kwapi się do ucieczki z peletonu..
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..

We were the Kings and Queens of promise... !
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 30.09.2012, 17:52
A co to Amika nie ma sponsora na koszulce? Wszak to ponoc najlepsza marka w polskiej lidze.
Od kiedy to za jedno mistrzostwo przysluguje srebrna gwiazdka(tyle chyba Amika ma)

Ave Lechia
,
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 30.09.2012, 18:25
Legia pokazywała elementy kultury piłkarskiej, ale najwyraźniej to nie wystarczy żeby wygrywać. W takim razie nie wiem kto tu może odskoczyć, znowu będzie sieczka bezsensowna do końca. Kopaczom ligowym pozostaje życzyć miłej gonitwy z piłką (przecież nie gry, tego nie potrafią ) i udanych prób sprowadzenia jej na ziemię.
Ostatnio edytowane przez tofik : 30.09.2012 o godz. 18:41.
..
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Od: 01.2012

Stary 30.09.2012, 18:34
tofik napisał(a):Wyświetl post
Legia pokazywała elementy kultury piłkarskiej, ale najwyraźniej to nie wystarczy żeby wygrywać. W takim razie nie wiem kto tu może odskoczyć, znowu będzie sieczka bezsensowna do końca. Kopaczom ligowym pozostaje życzyć miłej gonitwy piłką (przecież nie gry, tego nie potrafią ) i udanych prób sprowadzenia jej na ziemię.
Moim zdaniem moze jutro wymeczymy 1-0, ale z Legia przegramy i to wysoko i tak sie skonczy praca Probierza w Wisle.Akurat wczoraj Zaglebie bez dwoch zdan zagralo najlepszy mecz w tym sezonie, to byly naprawde swietne akcje po ktorych zdobywali bramki.Kultura gry nie wystarczy, kiedy nie ma sie napastnikow, jak pokazal dzisiejszy mecz w Gdansku, Lech gral, Lechia strzelala gole.Jezeli ktos moglby uciec to chyba tylko Legia, bo komu mialby uciekac Lech Slusarskim,Bereszynskim czy Reisem.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 30.09.2012 o godz. 18:40.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 30.09.2012, 18:55
W tym sezonie wysoko w tabeli moze byc "krakowski" Górnik. Nie dośc ze chłopy jeszce bez porażki, to na 6 spotkań mieli 4 wyjazdy i mają już za sobą mecze z Legią,Lechem, Jagą Widzewem i Śląskiem.
Najśmieszniejsze jest to ze oni dobrze ładnie a przede wszystkim z głową grają w piłke ;/
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 30.09.2012, 19:12
szprotson napisał(a):Wyświetl post
W tym sezonie wysoko w tabeli moze byc "krakowski" Górnik. Nie dośc ze chłopy jeszce bez porażki, to na 6 spotkań mieli 4 wyjazdy i mają już za sobą mecze z Legią,Lechem, Jagą Widzewem i Śląskiem.
Najśmieszniejsze jest to ze oni dobrze ładnie a przede wszystkim z głową grają w piłke ;/
Majac w swiadomosci nasza gre oraz forme tych pseudozawodowcow, dodatkowo widzac jak gra Slask i Lechia to jestem za tym, zeby to wlasnie Gornik zdobyl mistrzostwo.
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 30.09.2012, 19:14
A ja jestem za tym, żeby Nawałka wrócił do Wisły i wziął pięciu najbardziej utalentowanych zawodników Górnika.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
MichaelMyers
Senior Member

Od: 01.2012

Stary 30.09.2012, 19:55
Elendil napisał(a):Wyświetl post
A ja jestem za tym, żeby Nawałka wrócił do Wisły i wziął pięciu najbardziej utalentowanych zawodników Górnika.
Ci goscie z Gornika maja klauzule odstepnego, Nakoulma ponad milion euro, Milik i Olkowski niewiele mniej,zapomnij.Mozemy sobie co najwyzej Bebna sciagnac.Poza tym juz chocby taki Iwan pokazuje jak szkolenie w Wisle odnizylo poziom.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów