|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
czy telefon sprowadzony ze Stanów będzie działał bez problemu w Polsce? (chodzi o model HTC ew. jakiegoś nowego SE może Xperia...)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
PILNE
Potrzebuję listę inwestycji krakowskich które są dofinansowywane przez UE. Na prawdę pilne. Jakaś strona internetowa. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ja bym wybrał kierowce...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Co to za temat od 3:58 do 4:16? http://www.youtube.com/watch?v=Yi6qfw15O8M
![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
ja bym wybrał kierowcę, więcej zarobisz. Przy dostawie pizzy na luzaku wyciągniesz 80 zł dziennie jeżdżąc kogoś samochodem. Ja po 2-miesiącach robiłem już ponad 100 zł średnio dziennie. Także potrafiłem z napiwkami wyjść nawet pod 3 koła na miesiąc.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Pod warunkiem że auto jest w pizzerii.. jak masz swoje to placa podstawe 4-5zl plus 0,50gr za kazdy km
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
na Twoim miejscu wybrał bym kierowce. Mój sąsiad pracował w MC i nie poleca tam pracy, robisz jak dziki wół i wogóle
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Pytanie o konta bankowe - czy wszystkie numery kont składają się z 26 cyfr? Dzisiaj babka na poczcie mnie odesłała z kwitkiem, bo numer na który chciałem wpłacić kasę miał 24 cyfry...
E: Dzięki kokrys Powód: TSW
Ostatnio edytowane przez wislacki : 17.06.2011 o godz. 17:40.
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Kiedy Śląsk przenosi się na nowy stadion? W pucharach grają jeszcze przy Oporowskiej?
I to samo pytanie co do Lechii, na początek ligi będą grali już na nowym stadionie? ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Tak, wszystkie. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Wie ktoś może gdzie można kupić bluzę taką jak z tego teledysku http://www.youtube.com/watch?v=eoOFuUpOUQ4
Chodzi o bluzę z kościotrupem |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
, pewnie w ich sklepie internetowym znajdziesz to czego szukasz.![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]()
Milczenie to nuda głupca i myśl mędrca.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Dzięki
Ale miałem nadzieje że będą tańsze ;/ |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Do wyboru do koloru: http://www.ue.krakow.pl/projekty/2387,glowna.html ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
Ja pracuje juz 3 miesiac, nie jest zle,tu przynajmniej masz stala pensje i pewna ze wypaca,zalezy na jaki etat wybierzesz Czasami jest gruby ruch i zapierdziel,ale robiac na weekendy przejdzie,ale ogolnie nie jest jakos bardzo ciezko. |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Szukam oprogramowania do mp4 creative zen vplus (4gb). Bo zgubiałam płytę, a mam innego lapa i nie moge np tworzyć playlist. Ktoś poratuje do sciągnięcia?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Czy jest ktoś agentem ubezpieczeniowym (ew. ma znajomego), jeśli chodzi o kwestie zdrowotne (złamana ręka itp)?
Coś takiego, co wykupuje się w ogólniaku, potrzebuje na wakacje a zawsze lepiej gdyby prowizję zgarnął "swój"... Jakby co priv...
![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jak się nazywa strona z różnymi darmowymi czcionkami która nie jest Polska a wiele razy padała już na tej stronie bo nie mogę sobie jej znaleźć (nazwa chyba na literę "D" dafton czy jakoś tak)
![]() E: @ Al_29 Wielkie dzięki jedna literka ... ; /Powód: podziekowania dla Al ;)
Ostatnio edytowane przez Bartuk1906 : 18.06.2011 o godz. 13:14.
![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
pytanie takie :
Padł mi yy profil w Win XP, mianowicie jak włacza sie Win to juz przy ekranie ZAPRASZAMY czy tez WITAMY ? pojawie sie małe okienko ze padł mi profil i nie moze go załadować. Nie moge odzyskac ustawień etc czy jakos to mozna naprawic? Daje np. zeby wczytało ustawienia systemowe z przed tygodnia/dwóch/trzech i nie pomaga nic. Nie chce stracic rzeczy na dysku C wiec jakos moge to naprawic ? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Hej
Czy ktoś z Was orientuje się i może mi wytłumaczyć, w jaki sposób można zgrać na dysk filmiki z tej strony: http://szs.krakow.pl/kategoria/repor...rtaze-filmowe/ Niestety nie widzę żadnego sposobu, jak je zarchwizować na swoim komputerze, a istnieje tylko możliwość odtwarzania... :( Cytat:
![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|