|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
PKS: Kasa biletowa PKS otwarta codziennie od 6:00 do 21:00 PKP: Kasa biletowa PKP czynna codziennie od 6:00 do 20:00 Informacja za stroną http://www.rda.krakow.pl/pl/index.php Zakładka - dworzec Czy o to chodziło ? ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
orientuje sie ktos ile kosztuje wjazd na giełde samochodowa na rybitwach
|
|
|
|
Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Czy po za aukcją dostane gdzieś takie karty ?
http://allegro.pl/karty-do-gry-wisla...662140128.html ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Witam,
nie orientuje się może ktoś, jakie były w zeszłym roku progi punktowe na ratownictwo medyczne na UJ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam problem z pobieraniem plików. Jakichkolwiek. Ani firefox, ani IE nie chcą pobierać. Klikam "pobierz" i niby akcja pobierania się zaczyna, ale wszystko wisi. Nic się nie dzieje. Co może być powodem? Robiłem skanowanie spyware doctor, są jakieś niegroźne infekcje, ale wcześniej cały czas było okej. Mam przez to problem z aktualizacją Nortona itd...
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Zna się ktoś na sprzęcie audio do domu? Chciałbym sobie kupić coś niezłej jakości, jakiś taki system, który:
- miałby 4 kolumny/głośniki, najlepiej bezprzewodowe (są takie?) żeby zawiesić w każdym rogu pokoju (i nie plątać się w kable) - odtwarza CD, oczywiście - mozna do tego podłączyć kompa jakimś wejściem aux czy coś. Ile kasy na to potrzeba i jakie komponenty są potrzebne, żeby to ładnie grało i nie zepsuło się w rok? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie można szybko zrobić badanie na cukrzycę? Najlepiej Bronowice lub centrum.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
jakby ktoś chciał przejść do PLAY proszę o kontakt na priv.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Wie ktos czy kupię jeszcze 3 koszulki "TRENUJEMY SPORTY WALKI" bardzo mi na nich zależy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Pisał ktoś może pracę lub referat dotyczący mniejszości narodowych i etnicznych w II RP? Jeżeli taka osoba się znajdzie, to proszę o kontakt na forum. Pozdrawiam!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Drodzy Forumowicze.
Poszukuję internetowej mapy najważniejszych dróg w Polsce- autostrad, dróg ekspresowych. nie chodzi mi o planowanie drogi, czy coś takiego, tylko o zobaczenie "postępów" i planów na najbliższe lata. Zależy mi na tym żeby taka mapa była bieżąca i w miarę regularnie aktualizowana. Znajdę coś takiego? |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Offline |
|
|
Niech mi ktoś powie gdzie w win7 mogę wpisac hasło (klucz) do internetu zabezpieczonego? Bo mam taka sieć w hotelu, jak daje połacz to myśli myśli po czym że nie może połaczyć. A nie pyta o hasło w ogole ... jak to ogarnac?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mam dwa pytania:
1.Wczoraj zmieniłem numer konta na allegro pech chciał, że przed końcem moich aukcji tyle, że goście dostali jeszcze info z ze starym kontem.Co zrobiłem nie tak? zmieniłem w Ustawienia sprzedaży->Numery kont bankowych 2.Jak wygląda oznaczenie na desce od bezpieczników do zapalniczki samochodowej? Nie jest to mały kwadracik i kółeczko? nie mogę znaleźć... ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
poszukuję aplikacji, która wyłączy mi komputer o określonej godzinie
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
dokładny terminarz ekstraklasy zostanie podany 20 czerwca?
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Offline |
|
|
Widział ktoś księżyc?!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
nie wiem jak w Krakowie, ale w Tarnowie coś słabe to zaćmienie, nic nie widać
![]() ja dziś w ogóle nie widziałem księżyca, a za to widziałem różnego rodzaju chmury ![]()
![]() Powód: bo tak
Ostatnio edytowane przez przemo : 15.06.2011 o godz. 21:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Offline |
|
|
Początek zaćmienia całkowitego 21h22m
Maksymalna faza 22h12m Koniec zaćmienia całkowitego 23h03m Nic nie widać ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nie ma księżyca bo jest zaćmiony
a tak serio to o 22.16 miało być pełne i niestety ja nic nie dojrzałam ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Ja teraz w NH zacmienie wypatrzyłem... co prawda słabo widać ale zawsze to coś..
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Poleci ktoś sklep z winami, z w miare rozsądnymi cenami, na prezent ?
![]()
WIELCY LUDZIE WIELKI KLUB - WIĘKSZY OD NAS TYLKO BÓG
|
|
|