|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Na godzinę 14 sprzedanych około 500 biletów...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Można, dzisiaj pytałem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
...a ten drugi jest troszkę dalej, ale też obstawiony. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Czyli mniej wiecej forma z Ruchu bedzie "utrzymana",bo pewnie dobijemy do 1 tys. No coz ,Sosnowiec weryfikuje nasze hasła pt "Bogowie Trybun" i "Wiernosc" Dla mnie taka liczba ,to juz nie jest porazka ,klapa itd. To relany stan Wisly wyjazdowo na dzis ,czyli zupełna przecietnosc i szarzyzna. Ale kiedysmy sie wzbili wyzej zeby tak o soebie niepowiedziec Szkoda w sumie tylko pilkarzy ,napewno liczą na nas ,wymagac to my od nich potrafimy ,zeby zapi**** na boisku itp a od siebie wiekszosc nie daje zupelnie nic. Szykujcie juz swoje piekne koszulki i wyprasowane szaliki na nowy stadionik,gdzie bedzie mozna sie przylansowac ,porobic fotki i krzyknać na Pawełka,,wszak to głowny cel zwabiajacy na R22,a Wisla w Sosnowcu??eee tam tego robic nie mozna
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 13.08.2009 o godz. 17:03.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
dokladnie Tobi1906.
Tak by sie wlasnie zachecalo ludzi na wyjazdy... a gdy poznaja atmosfere panujaca na wyjazdach to juz nie beda nawet myslec o nagrodach tylko zeby zdobyc bilet na kolejny mecz tak bedzie tylko trzeba ich zachecic ;/ pewnie polowa mysli ze na wyjazdach jest groznie itp... zal |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najlepiej jakby zrobić w Excelu taka liste kto ile razy i na jakich meczach był w Sosnowcu i na wyjazdach. Jak bedzie nowy stadion to np ci co jezdzili do Sosnowca beda mogli kupic karnety w I kolejnosci i za mniejsza cene...
W Anglii jest tak, że wiekszosc klubów zbiera tzw. club points, i za mecz z ligowymi średniakami i takimi Odrami, Piaścikami dają po 10 pktów do karty, za mecze top (Legia, Lech, Cracovia) dają tylko 5 pktów. Na koniec sezonu za punkty są bonusy, to w sklepie klubowym, to bilety są tanzsze, to daje pierwszenstwo na wyjazdy... ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
moze koszulki dlatych ktorzy jezdza teraz do sonowca na nowy sezon z haslem Jezdzilismy na Sosnowiec a gdzie wy ****a byliscie... to by bylo mocne
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Podajemy informacje związane z sobotnim meczem z GKS Bełchatów.
- Zbiórka na Dworcu Głównym o godz. 16.55, pociąg odjedzie kilka minut później. - Pociąg zatrzyma się na stacjach: Kraków Główny, Kraków Łobzów, Zabierzów, Krzeszowice, Trzebinia, Jaworzno, w drodze powrotnej również stanie na tych stacjach. - W pociągu będzie catering,sprzedaż napojów( min. Energy Drink Biała Gwiazda, woda mineralna, IceTea) i bułek odbywać się będzie w obu składach pociągu, cena każdego produktu 5 zł, prosimy o wyliczone kwoty. - Na wszystkich stoiskach z cateringiem na stadionie w Sosnowcu będzie sprzedawany nasz Energy Drink Biała Gwiazda. - Na meczu obecne będą dzieci z Gdańska, które przyjeżdżają do nas w ramach wymiany na lini SKWK - Lwy Północy. W czasie meczu prowadzona będzie zbiórka finansów, na opłacenie niektórych atrakcji jakie dla dzieciaków zaplanowaliśmy. Liczymy na wasze wsparcie. Wszystkim wybierającym się na mecz przypominamy o odpowiednim zachowaniu zarówno w pociągu, na trasie przejścia z dworca na stadion oraz na stadionie. Szczególnie prosimy o nie niszczenie krzesełek na obiekcie w Sosnowcu (są stare i łatwo je zniszczyć np. siadając na oparciu). DLA TYCH KTORZY NIE WIDZIELI JESSZCZE! INFO POBRANE z strony SKWK
Ostatnio edytowane przez wisla1906krakow : 13.08.2009 o godz. 20:56.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A po co Wam ten bonusy, punkty, koszulki? Przecież nie dla nich jeździmy do Sosnowca. Wygląda to jakby jeden z drugim chcieli się pokazać przed innymi "Patrz, byłem w Sosnowcu"
Robienie list? Po co to komu potrzebne? Kto jeździ, ten bez wyrzutów sumienia może patrzeć w lustro. Zbierajcie bilety na pamiątkę... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czy kupie jutro rano w Wislackim Swiecie bilet na mecz z Belchatowem? Bo dzisiaj nie mam za bardzo czasu aby go zakupic.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
Byłem przed chwilka w Wislackim i jutro nie ma takiej mozliwosci zakupienia biletu. Z tego co pisaliscie wczoraj bylo 500 sprzedanych,dzis jest o niebo lepiej I nawet jak bylem kuopic byla mala kolejka ![]() kto moze niech jedzie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
wie ktoś ile poszło biletów w sumie
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Póki co jeżdże na każdy ale muszę się psychicznie prazygotowywać, dlatego jest to dla mnie ważna informacja
![]() ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
Co do tych punktów, to myśle że ktoś z skwk mógłby coś zdziałać w klubie. Np po pokazaniu biletów z wcześniejszych meczy ma się pierwszeństwo do kupienia biletu na te "ważniejsze" mecze. Z koszulkami śmieszny pomysł. Tak jak napisał ktoś wyżej, jeździmy dla siebie, dla Wisły. Nie dla tych pajaców którzy oglądają mecze w canale +. Edit: Może warto by było wprowadzić jutro tą nową piosenke "dalej wesoło..." ? ktoś mógłby sie przejść po pociągu ze szczekaczką (o ile bedzie) i tak jak na wyjeździe do poznania łatwiej było by podłapać melodie i tekst.
Ostatnio edytowane przez Tuman : 14.08.2009 o godz. 15:33.
![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Juz kij z tymi 3,5 tys z puli
Wyznaczmy sobie te 1,5 - 2 tysiaki jako granice (dolną).To przyzwoita liczba.(choc na Levadii bylo te 3,5 koła,czyli dla chcącego NIC TRUDNEGO) Zobaczymy ile nas bedzie na miejscu. A takie teksty(zgadzam sie w 100%)..nie do pomyslenia w innych ,szanujacych sie ekipach(np Widzew,Gornik o Legii czy Amice nawet nie pisze).. Smutne.. z skwk ; Cytat:
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 14.08.2009 o godz. 15:38.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Już nie wazne ile nas pojedzie, wazne żebyśmy nawet w te 1000 osób fajnie siębawili i wspierali naszą drużyne bo bełcható to już nie ruch i muszą się bardziej natrudzić żeby jutro wygrać.
A co do jakiś bonusów za jeżdżenie do sosnowca to również uważam że ci którzy pokażą conajmniej 3-4 bilety z wczesniejszych meczów w Sosnowcu powinni mieć pierwszeństwo w zakupie biletów na Craxe i Legie. Inne udogodnienia za to że jeździmy raczej nie przejdą ale to by mogło być ![]() ![]()
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
dokladnie qrwa bo jezdze na kazdy mecz do sosnowca a przyjdzie mecz z L albo pasami i nie bedzie dla mnie biletu bo nagle sie obudza fani fotelow i wykupia po 10 biletow dla znajomych ktorzy po raz pierwszy pojada na Wisłe. i dlatego na waznych meczach jest ciulowy doping ;/
Pozdro dla wszystkich jezdzacych i do jutra w pociagu |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
byłem dzis po bilet ok 15 i na liscie byłem 830... powiedzmy ze jeszcze ok 100 biletów do 18 zeszło jutro, dziadki dokupią na krytą i bedzie tyle co na Ruchu
A co do tego powyzej to sprzedarz biletów na najlbliższy mecz top i kazdy kolejny w tym sezonie(mecz top) powinien rozpoczynac się w poniedziałek i trwać do srody za okazaniem biletów z meczów: Wisła-Ruch, Wisła-Bełchatów, Wisła- Jagiellonia itd. w komplecie! A dalej niech sie pseudokibice sciskają w kolejkach i mam nadzieje ze co 2 zasłabnie z braku tlenu ![]()
Ostatnio edytowane przez palikot : 14.08.2009 o godz. 17:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]()
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Tyle było entuzjastów tego że mecz zostanie rozegrany o godz.20.45.Wcześniej komuś to nie pasowała aura wakacyjna to wczesna godzina każdy deklarował się na Bełchatów.Tymczasem nie ma tysiąca...Nie wiem czy śmiać się czy płakać...Gdzie Ci którzy płakali bo zabrakło biletów na Legie..Gdzie wy teraz jesteście?Mieszkać w Krakowie a oglądać mecz w telewizji...?!Beznadzieja!Nawet nie wiecie ile jest kibiców w całym kraju którzy by wszystko oddali aby mieszkać w tym mieście!Wy tego nie doceniacie.Bo trzeba jechać pociągiem bo nie idzie kupić biletu w kasach itd to najczęstsze wytłumaczenia.Tymczasem robicie wstyd Wisełce!Ale dla tych którzy będa szacunek!Postarajmy się w ten tysiąc dopingować jakby nas było 10.000!!Do boju!!
|
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Poszukuję miejsca w aucie do Sosnowca na jutro. Jak ktos ma cos wolnego, pisac na priv
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Poszukuje chętnej i ZAUFANEJ osoby,do zakupu biletów dopiero na mecz z Jagą,ponieważ mieszkam daleko od Krk i nie kalkuluje mi sie tylko przyjazd po same bilety.Propozycje na priv
![]() PS.Myśle że sie dogadamy... Powód: PS
Ostatnio edytowane przez Kordel : 14.08.2009 o godz. 21:35.
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Czy istnieje mozliwosc kupienia biletow przed meczem z Jaga w kasach? Mieszkam zbyt daleko od Krakowa, zeby mi sie oplacalo jechac tylko po bilety.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Powiem Wam tyle... jestem dziewczyną mam 16 lat i byłam na Levidii, Ruchu dzisiaj jadę na GKS i już szykuje kasę na Jagę...i to nie na krytej a przy samym gnieździe, po każdym meczu nie mam głosy przez dobrych parę dni... wstyd mi że mamy takich beznadziejnych "kibiców" co potrafią być tylko na R22 a poświęcić pare godzin i dopłacić 5zł to już nie raczą;/
Ale my musimy dać z siebie wszystko dzisiaj!!!! JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA!!!! |
|
|