|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
dzisiaj do 18 jutro juz nie, chyba ze w kasie na krytą ;-). ponoc na Levadii sprzedawali...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś ile już mogło pójść biletów na jutrzejszy dzień?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
bylem ok 12:30 po bilety i zero kolejki...ludzie sprezajcie sie!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
http://www.wislasoccer.com/news_item_10944.htm
....... Apel niestety wydaje się mocno uzasadniony, bo jak na razie liczba sprzedanych biletów na mecz z Ruchem Chorzów przywołuje na myśl tylko jedno słowo - żenada. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Mimo wszystko powinniśmy zebrać dupy i jechać przynajmniej taką liczbą jak wtedy na Levadię.Każdy deklarował wtedy że na ligę będzie jeździć nas więcej bo w środy ludzie mają prace itd.Smutno mi ale wydaje się że odstajemy pod tym względem od Lecha czy nawet Legii więc Panowie niech was to zmobilizuje bo my wszyscy to Wisła piłkarze kibice działacze !!!Wszyscy tworzymy całość!!Fakt że nasi piłkarze powinni wyjść z inicjatywą i ''postawić''nam ten mecz!!Powinny być też otwarte kasy stadionowe bo jak ktoś z poza Krakowa ma jechać specjalnie po bilet kawał drogi i specjalnie po to żeby wsiąść w pociąg to też trochę nie normalne.Wychodzi więc pytanie dlaczego wybrano Sosnowiec?A nie Suche Stawy?!Ja już chcę żeby nasz stadion był gotowy:(
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Wczoraj poszlo 300 biletow dzis czytam ze zero kolejek
Co sie dzieje Druzyna gra mecz ligowy ,na Reymonta bylo by 15 tys ,a 70 km dalej bedzie nas 500 osob Gdzie jest te 6 tys fanatykow z D To naprawde kompromtacja kibicowska ,tego sie balem najbardziej Bedziemy mieli frekwencje nizsza niz Odra Wodzislaw...co za wstyd
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 31.07.2009 o godz. 15:36.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
W ramach przypomnienia:
Po 1 - jest to temat głównie informacyjny i służący do zadawania sensownych i konkretnych pytań. Po 2 - przestańcie już się użalać nad faktem, jak to jest tragicznie. Każdy sam decyduje czy chce jechać / czy jest potrzebny / czy jest zainteresowany losami swojego ulubionego klubu? Płacze na forum internetowym raczej nie zmienią decyzji i nastawienia ludzi. ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pytanie... potrzebuje odkupic 2 bilety na jutro?albo czy ma ktos mozliwość załatwić?
Dla dobra frekwencji... ![]() Ludzie pomóżcie... jakby ktos byl dobroduszny to prosze na priv!!!
Ostatnio edytowane przez palikot : 31.07.2009 o godz. 21:06.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Witam. Jestem z okilic Lubina, a jako ze 7 sierpnia gramy z Zagłebiem przydaloby sie wesprzec swoich
![]() Moje pytanie to, jak moge nabyc bilet na nasz sektor skoro sprzedaz tylko w Krk. ...i co ta informacja ma do ewentualnego zakupu biletu dla mnie przez kogos z Krk? i czy jest taka chetna osoba? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
ja jak jezdze na mecze na Ruchu Górniku itp. na ktorych mam blisko to jade po bilet gosp.
i wchodze z kibicami WISŁY![]()
GURNY
ŚLUNSK |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jestem kibicem Wisły ze Świebodzina, czy ktoś może mi powiedzieć jak można inaczej zamówić lub kupić bilet na mecz Wisły z Zagłębiem
|
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zapisz się we Wrocławiu, bo tam raczej będziesz miał najbliżej.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Trochę mam do Wrocławia, żeby się tam zapisać. Szkoda, że nie ma kto kupić i wysłać albo zakup online.......
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
orientujecie się czy można zrobić tak że kumpel mieszkajacy we Wrocku kupi mi bilet...czy muszę być osobiście....oczywiście podam mu PESEL itd...?
Mieszkam 100km od Wrocka :/ |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Kumpel może kupić bilet.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ja mam następujące pytanie: jestem z Dąbrowy Górniczej (czyli kilkanaście kilosów od stadionu) i chciałbym się wybrać na mecz mojej kochanej Wisełki. Czy jest w ogóle inna możliwość poza kupieniem biletu w Krakowie?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
![]() PS. o jaki mecz chodzi ? ![]()
Ostatnio edytowane przez GroszekR22 : 04.08.2009 o godz. 12:40.
![]() Tylko Ty, w moim sercu Ty, jedna jedyna, niepokonana, Wisła KOCHANA! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ostatnio sprzedawali pod stadionem kilkanaście/kilkadziesiat sztuk ludzie z skwk.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
bastian16-pod stadionem sprzedaja zawsze ale po 40-50zl takze najlepiej jak uderzysz do WS albo kogos poprosisz aby ci kupil
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ostatnio gosc z kopertą byl sprzedawal bilety po cenie detalicznej, więc dzieki temu bylem na meczu
bo jechalem jak Legia do Kopenhagi x) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
koles mial ok 200 moze wiecej biletow
ja tez jechalem na slepo i kupilem;] sprzedawal po 40 jakis dziadek myslal ze kupi za 15<lol2> i sie zdziwil jak mu powiedziano ze 40 kosztuje...![]()
GURNY
ŚLUNSK |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Witam
Sa jakieś osoby które kupiły bilet we Wrocku i stamtąd dojada na mecz Wisełki ? Bo ja właśnie mam kupione bilety dla mnie i dla znajomych ale nie będę do Lubina jechał ani z Wrocka ani z Krakowa...mam te numery kart...ale co teraz ? może ktoś pomóc i wytłumaczyć kiedy dostanę ta kartę od kogo co i jak ? Bardzo proszę o pomoc...Pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mam pytanie czy orientuje się ktoś o której tak mniej więcej będzie wyjazd do sosnowca ?
![]()
NA REYMONTA WYCHOWANI BIAŁĄ GWIAZDĄ OPĘTANI
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Patrząc na ostatni wyjazd to wychodzi gdzieś koło 17.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy w sobote bedzie mozna zakupic jeszcze bilet w WŚ ?
Ostatnio edytowane przez kaco1985 : 09.08.2009 o godz. 11:19.
![]() Tylko Wisła Nasz T.S. ! Wierność
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
tez mi sie wydaje ze trzeba w koncu wziasc sie za jajca i skonczyc plakac .
Wisla gra w Sosnowcu ,i trzeba jechac. Sobota ,pozna pora,pociag podstawiiony. namiawiac kogo sie da ,i jazda. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Mam takie pytanie sprzedadzą mi bilet dla ziomka bez jego dokumentu? Gdy będę znał pesel. Przedtem nie było z tym problemu ale czy teraz też nie będzie ?
|
|
|