The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Hardcore1906
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.08.2009, 14:28
http://********/news/show/3742_mecz_...m___informacje
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 13.08.2009, 14:49
Na godzinę 14 sprzedanych około 500 biletów...

Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 13.08.2009, 15:11
kaco1985 napisał(a):Wyświetl post
Czy w sobote bedzie mozna zakupic jeszcze bilet w WŚ ?
podbijam..

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 13.08.2009, 15:21
Można, dzisiaj pytałem

Odpowiedz cytując
bondTSW
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 13.08.2009, 15:24
LanceTS napisał(a):Wyświetl post
Nie szukaj, bo 100 metrów od stadionu jest boczne boisko na ktorym mozna zaparkować. Na meczu z Levadią było tam ok. 200 aut, jesli nie wiecej... Jest chroniony przez policje.

A ja o tym nie wdizałem to zaparkowałem na"41-209 Sosnowiec, Wysoka"
Są dwa parkingi...na ten 100m od stadionu, żeby na niego wjechać trzeba pokazać wejściówkę na trybunę krytą...
...a ten drugi jest troszkę dalej, ale też obstawiony.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 13.08.2009, 16:58
_gilardino_ napisał(a):Wyświetl post
Na godzinę 14 sprzedanych około 500 biletów...

Czyli mniej wiecej forma z Ruchu bedzie "utrzymana",bo pewnie dobijemy do 1 tys.

No coz ,Sosnowiec weryfikuje nasze hasła pt "Bogowie Trybun" i "Wiernosc"

Dla mnie taka liczba ,to juz nie jest porazka ,klapa itd.

To relany stan Wisly wyjazdowo na dzis ,czyli zupełna przecietnosc i szarzyzna.
Ale kiedysmy sie wzbili wyzej zeby tak o soebie niepowiedziec

Szkoda w sumie tylko pilkarzy ,napewno liczą na nas ,wymagac to my od nich potrafimy ,zeby zapi**** na boisku itp

a od siebie wiekszosc nie daje zupelnie nic.

Szykujcie juz swoje piekne koszulki i wyprasowane szaliki na nowy stadionik,gdzie bedzie mozna sie przylansowac ,porobic fotki i krzyknać na Pawełka,,wszak to głowny cel zwabiajacy na R22,a Wisla w Sosnowcu??eee tam tego robic nie mozna
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 13.08.2009 o godz. 17:03.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Tobi1906
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 13.08.2009, 19:08
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Czyli mniej wiecej forma z Ruchu bedzie "utrzymana",bo pewnie dobijemy do 1 tys.

No coz ,Sosnowiec weryfikuje nasze hasła pt "Bogowie Trybun" i "Wiernosc"

Dla mnie taka liczba ,to juz nie jest porazka ,klapa itd.

To relany stan Wisly wyjazdowo na dzis ,czyli zupełna przecietnosc i szarzyzna.
Ale kiedysmy sie wzbili wyzej zeby tak o soebie niepowiedziec

Szkoda w sumie tylko pilkarzy ,napewno liczą na nas ,wymagac to my od nich potrafimy ,zeby zapi**** na boisku itp

a od siebie wiekszosc nie daje zupelnie nic.

Szykujcie juz swoje piekne koszulki i wyprasowane szaliki na nowy stadionik,gdzie bedzie mozna sie przylansowac ,porobic fotki i krzyknać na Pawełka,,wszak to głowny cel zwabiajacy na R22,a Wisla w Sosnowcu??eee tam tego robic nie mozna
Bardzo dobrze napisane!Ja mialbym tylko taka nadzieje zeby dalo sie to jakos posprawdzac kto byl w Sosnowcu a kto nie... I Jakies bonusiki przy pierwszej okazji dla tych wytrwałych i jezdzacych.
Odpowiedz cytując
Skawa Wadowice
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 13.08.2009, 19:12
dokladnie Tobi1906.

Tak by sie wlasnie zachecalo ludzi na wyjazdy... a gdy poznaja atmosfere panujaca na wyjazdach to juz nie beda nawet myslec o nagrodach tylko zeby zdobyc bilet na kolejny mecz tak bedzie
tylko trzeba ich zachecic ;/
pewnie polowa mysli ze na wyjazdach jest groznie itp... zal
Odpowiedz cytując
StelmiOriginal
Senior Member

Stary 13.08.2009, 19:18
Najlepiej jakby zrobić w Excelu taka liste kto ile razy i na jakich meczach był w Sosnowcu i na wyjazdach. Jak bedzie nowy stadion to np ci co jezdzili do Sosnowca beda mogli kupic karnety w I kolejnosci i za mniejsza cene...

W Anglii jest tak, że wiekszosc klubów zbiera tzw. club points, i za mecz z ligowymi średniakami i takimi Odrami, Piaścikami dają po 10 pktów do karty, za mecze top (Legia, Lech, Cracovia) dają tylko 5 pktów. Na koniec sezonu za punkty są bonusy, to w sklepie klubowym, to bilety są tanzsze, to daje pierwszenstwo na wyjazdy...
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
Zacu
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 13.08.2009, 19:20
moze koszulki dlatych ktorzy jezdza teraz do sonowca na nowy sezon z haslem Jezdzilismy na Sosnowiec a gdzie wy ****a byliscie... to by bylo mocne
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 13.08.2009, 19:24
StelmiOriginal napisał(a):Wyświetl post
Najlepiej jakby zrobić w Excelu taka liste kto ile razy i na jakich meczach był w Sosnowcu i na wyjazdach. Jak bedzie nowy stadion to np ci co jezdzili do Sosnowca beda mogli kupic karnety w I kolejnosci i za mniejsza cene...

W Anglii jest tak, że wiekszosc klubów zbiera tzw. club points, i za mecz z ligowymi średniakami i takimi Odrami, Piaścikami dają po 10 pktów do karty, za mecze top (Legia, Lech, Cracovia) dają tylko 5 pktów. Na koniec sezonu za punkty są bonusy, to w sklepie klubowym, to bilety są tanzsze, to daje pierwszenstwo na wyjazdy...
Jak będzie nowy stadion to Wisła wymyśli takie club points, że się posramy na stojąco z wrażenia. Sorry, że nie w temacie, ale mnie to już wkurza, że klub nic nie zrobił, żeby zachęcić kibica na mecze w Sosnowcu.
Odpowiedz cytując
wisla1906krakow
Member

Od: 10.2006

Stary 13.08.2009, 20:54
Podajemy informacje związane z sobotnim meczem z GKS Bełchatów.

- Zbiórka na Dworcu Głównym o godz. 16.55, pociąg odjedzie kilka minut później.

- Pociąg zatrzyma się na stacjach: Kraków Główny, Kraków Łobzów, Zabierzów, Krzeszowice, Trzebinia, Jaworzno, w drodze powrotnej również stanie na tych stacjach.

- W pociągu będzie catering,sprzedaż napojów( min. Energy Drink Biała Gwiazda, woda mineralna, IceTea) i bułek odbywać się będzie w obu składach pociągu, cena każdego produktu 5 zł, prosimy o wyliczone kwoty.

- Na wszystkich stoiskach z cateringiem na stadionie w Sosnowcu będzie sprzedawany nasz Energy Drink Biała Gwiazda.

- Na meczu obecne będą dzieci z Gdańska, które przyjeżdżają do nas w ramach wymiany na lini SKWK - Lwy Północy. W czasie meczu prowadzona będzie zbiórka finansów, na opłacenie niektórych atrakcji jakie dla dzieciaków zaplanowaliśmy. Liczymy na wasze wsparcie.

Wszystkim wybierającym się na mecz przypominamy o odpowiednim zachowaniu zarówno w pociągu, na trasie przejścia z dworca na stadion oraz na stadionie. Szczególnie prosimy o nie niszczenie krzesełek na obiekcie w Sosnowcu (są stare i łatwo je zniszczyć np. siadając na oparciu).

DLA TYCH KTORZY NIE WIDZIELI JESSZCZE!
INFO POBRANE z strony SKWK
Ostatnio edytowane przez wisla1906krakow : 13.08.2009 o godz. 20:56.
Odpowiedz cytując
bondTSW
Senior Member

Stary 13.08.2009, 21:43
A po co Wam ten bonusy, punkty, koszulki? Przecież nie dla nich jeździmy do Sosnowca. Wygląda to jakby jeden z drugim chcieli się pokazać przed innymi "Patrz, byłem w Sosnowcu"
Robienie list? Po co to komu potrzebne? Kto jeździ, ten bez wyrzutów sumienia może patrzeć w lustro.
Zbierajcie bilety na pamiątkę...
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 14.08.2009, 12:08
bondTSW napisał(a):Wyświetl post
A po co Wam ten bonusy, punkty, koszulki? Przecież nie dla nich jeździmy do Sosnowca. Wygląda to jakby jeden z drugim chcieli się pokazać przed innymi "Patrz, byłem w Sosnowcu"
Robienie list? Po co to komu potrzebne? Kto jeździ, ten bez wyrzutów sumienia może patrzeć w lustro.
Zbierajcie bilety na pamiątkę...
niby tak, ale dlaczego ja mam nie dostac biletu na derby, Lecha, Legie tylko jakis pajac mi wykupi co nawet Wisle pewnie nie kibicuje a przyszedł sobie kopaczy oglądać?
Odpowiedz cytując
Musiek1906
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 14.08.2009, 12:13
Czy kupie jutro rano w Wislackim Swiecie bilet na mecz z Belchatowem? Bo dzisiaj nie mam za bardzo czasu aby go zakupic.
Odpowiedz cytując
Tobi1906
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 14.08.2009, 12:35
Musiek1906 napisał(a):Wyświetl post
Czy kupie jutro rano w Wislackim Swiecie bilet na mecz z Belchatowem? Bo dzisiaj nie mam za bardzo czasu aby go zakupic.

Byłem przed chwilka w Wislackim i jutro nie ma takiej mozliwosci zakupienia biletu.

Z tego co pisaliscie wczoraj bylo 500 sprzedanych,dzis jest o niebo lepiej I nawet jak bylem kuopic byla mala kolejka

kto moze niech jedzie...
Odpowiedz cytując
Guli
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 14.08.2009, 15:05
wie ktoś ile poszło biletów w sumie
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 14.08.2009, 15:06
Guli napisał(a):Wyświetl post
wie ktoś ile poszło biletów w sumie
Przyjdz na mecz to sie dowiesz

a tak powaznie, to wczoraj bylo ok 600-700, dzisiaj pewnie pojdzie ze 100 :/
Odpowiedz cytując
Guli
Senior Member

Stary 14.08.2009, 15:19
Póki co jeżdże na każdy ale muszę się psychicznie prazygotowywać, dlatego jest to dla mnie ważna informacja
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
Tuman
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 14.08.2009, 15:30
mic napisał(a):Wyświetl post
Przyjdz na mecz to sie dowiesz

a tak powaznie, to wczoraj bylo ok 600-700, dzisiaj pewnie pojdzie ze 100 :/
Czyli znowu pojedzie nas koło tysiąca... Ale lepiej jechać w te tysiąc, i dobrze się bawić tak jak ostatnio na meczu, niż jechać z jakimiś przypadkowymi durniami którzy jadą się schlać i zrobić zdjęcie na naszą klase.
Co do tych punktów, to myśle że ktoś z skwk mógłby coś zdziałać w klubie. Np po pokazaniu biletów z wcześniejszych meczy ma się pierwszeństwo do kupienia biletu na te "ważniejsze" mecze.
Z koszulkami śmieszny pomysł. Tak jak napisał ktoś wyżej, jeździmy dla siebie, dla Wisły. Nie dla tych pajaców którzy oglądają mecze w canale +.
Edit: Może warto by było wprowadzić jutro tą nową piosenke "dalej wesoło..." ? ktoś mógłby sie przejść po pociągu ze szczekaczką (o ile bedzie) i tak jak na wyjeździe do poznania łatwiej było by podłapać melodie i tekst.
Ostatnio edytowane przez Tuman : 14.08.2009 o godz. 15:33.
Forza Wisła!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 14.08.2009, 15:31
Juz kij z tymi 3,5 tys z puli

Wyznaczmy sobie te 1,5 - 2 tysiaki jako granice (dolną).To przyzwoita liczba.(choc na Levadii bylo te 3,5 koła,czyli dla chcącego NIC TRUDNEGO)

Zobaczymy ile nas bedzie na miejscu.

A takie teksty(zgadzam sie w 100%)..nie do pomyslenia w innych ,szanujacych sie ekipach(np Widzew,Gornik o Legii czy Amice nawet nie pisze)..

Smutne..

z skwk
;
Cytat:
Dlaczego nie chcemy wspierać Wisły?!

Niestety niewielu z nas poczuwa się do obowiązku pomagania swojej drużynie w meczach w Sosnowcu i nie tylko. Świadczy o tym liczba zakupionych wejściówek na sobotnie spotkanie. W internecie nie brakuje kibiców którzy deklarują miłóść do Wisły, krytykują włodarzy, piłkarzy, a nawet samego właściciela, radzą między sobą co i jak zrobić powinni inni, a wszystko jak to mówią dla dobra Wisły. Niestety gdy trener i piłkarze proszą o doping na meczach w Sosnowcu dla dobra klubu oddźwięk ze strony tych wyżej wspomnianych jest znikomy by nie powiedzieć żaden. Czy więc Wisla, trener i piłkarze wymagają aż tak wiele dla dobra Wisły?! Teraz gdy nie gramy w pucharach, skazani jesteśmy na mecze poza Krakowem należy pokazać siłę ABG i [u]dać coś od siebie klubowi, a nie tylko wymagać .Skoro każdy z nas wymaga zwycięstw wyjazdowych naszych piłkarzy wypadałoby by im w tym pomóc koleżanki i koledzy![u]
Wymagania ma kazdy od pilakrzy,trenera ,ale jak przyjdzie zeby cos dac od siebie ,to ni ma nikogo
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 14.08.2009 o godz. 15:38.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
misiekpb
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 14.08.2009, 15:36
Już nie wazne ile nas pojedzie, wazne żebyśmy nawet w te 1000 osób fajnie siębawili i wspierali naszą drużyne bo bełcható to już nie ruch i muszą się bardziej natrudzić żeby jutro wygrać.
A co do jakiś bonusów za jeżdżenie do sosnowca to również uważam że ci którzy pokażą conajmniej 3-4 bilety z wczesniejszych meczów w Sosnowcu powinni mieć pierwszeństwo w zakupie biletów na Craxe i Legie.
Inne udogodnienia za to że jeździmy raczej nie przejdą ale to by mogło być
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
Odpowiedz cytując
Skawa Wadowice
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 14.08.2009, 15:46
dokladnie qrwa bo jezdze na kazdy mecz do sosnowca a przyjdzie mecz z L albo pasami i nie bedzie dla mnie biletu bo nagle sie obudza fani fotelow i wykupia po 10 biletow dla znajomych ktorzy po raz pierwszy pojada na Wisłe. i dlatego na waznych meczach jest ciulowy doping ;/

Pozdro dla wszystkich jezdzacych i do jutra w pociagu
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 14.08.2009, 17:15
byłem dzis po bilet ok 15 i na liscie byłem 830... powiedzmy ze jeszcze ok 100 biletów do 18 zeszło jutro, dziadki dokupią na krytą i bedzie tyle co na Ruchu

A co do tego powyzej to sprzedarz biletów na najlbliższy mecz top i kazdy kolejny w tym sezonie(mecz top) powinien rozpoczynac się w poniedziałek i trwać do srody za okazaniem biletów z meczów: Wisła-Ruch, Wisła-Bełchatów, Wisła- Jagiellonia itd. w komplecie! A dalej niech sie pseudokibice sciskają w kolejkach i mam nadzieje ze co 2 zasłabnie z braku tlenu
Ostatnio edytowane przez palikot : 14.08.2009 o godz. 17:20.
Odpowiedz cytując
misiekpb
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 14.08.2009, 18:31
palikot napisał(a):Wyświetl post
byłem dzis po bilet ok 15 i na liscie byłem 830... powiedzmy ze jeszcze ok 100 biletów do 18 zeszło jutro, dziadki dokupią na krytą i bedzie tyle co na Ruchu

A co do tego powyzej to sprzedarz biletów na najlbliższy mecz top i kazdy kolejny w tym sezonie(mecz top) powinien rozpoczynac się w poniedziałek i trwać do srody za okazaniem biletów z meczów: Wisła-Ruch, Wisła-Bełchatów, Wisła- Jagiellonia itd. w komplecie! A dalej niech sie pseudokibice sciskają w kolejkach i mam nadzieje ze co 2 zasłabnie z braku tlenu
Popieram w 1000% Przynajmniej poniedziałek-wtorek dla jeżdżących a później reszta która niby jest wielkimi fanami od hitowych meczów
KAŻDY TO POWIE WISEŁKA RZĄDZI W KRAKOWIE!!!
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 14.08.2009, 18:44
Tyle było entuzjastów tego że mecz zostanie rozegrany o godz.20.45.Wcześniej komuś to nie pasowała aura wakacyjna to wczesna godzina każdy deklarował się na Bełchatów.Tymczasem nie ma tysiąca...Nie wiem czy śmiać się czy płakać...Gdzie Ci którzy płakali bo zabrakło biletów na Legie..Gdzie wy teraz jesteście?Mieszkać w Krakowie a oglądać mecz w telewizji...?!Beznadzieja!Nawet nie wiecie ile jest kibiców w całym kraju którzy by wszystko oddali aby mieszkać w tym mieście!Wy tego nie doceniacie.Bo trzeba jechać pociągiem bo nie idzie kupić biletu w kasach itd to najczęstsze wytłumaczenia.Tymczasem robicie wstyd Wisełce!Ale dla tych którzy będa szacunek!Postarajmy się w ten tysiąc dopingować jakby nas było 10.000!!Do boju!!
Odpowiedz cytując
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 14.08.2009, 19:59
Poszukuję miejsca w aucie do Sosnowca na jutro. Jak ktos ma cos wolnego, pisac na priv
Odpowiedz cytując
Kordel
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 14.08.2009, 21:33
Poszukuje chętnej i ZAUFANEJ osoby,do zakupu biletów dopiero na mecz z Jagą,ponieważ mieszkam daleko od Krk i nie kalkuluje mi sie tylko przyjazd po same bilety.Propozycje na priv

PS.Myśle że sie dogadamy...
Powód: PS
Ostatnio edytowane przez Kordel : 14.08.2009 o godz. 21:35.
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
Odpowiedz cytując
JaSk
Junior Member

Od: 08.2009

Stary 15.08.2009, 12:07
Czy istnieje mozliwosc kupienia biletow przed meczem z Jaga w kasach? Mieszkam zbyt daleko od Krakowa, zeby mi sie oplacalo jechac tylko po bilety.
Odpowiedz cytując
karola9999
Junior Member

Od: 07.2007

Stary 15.08.2009, 12:14
Powiem Wam tyle... jestem dziewczyną mam 16 lat i byłam na Levidii, Ruchu dzisiaj jadę na GKS i już szykuje kasę na Jagę...i to nie na krytej a przy samym gnieździe, po każdym meczu nie mam głosy przez dobrych parę dni... wstyd mi że mamy takich beznadziejnych "kibiców" co potrafią być tylko na R22 a poświęcić pare godzin i dopłacić 5zł to już nie raczą;/

Ale my musimy dać z siebie wszystko dzisiaj!!!! JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA!!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów