The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna?
Tak 86 46,49%
Nie 43 23,24%
Nie mam zdania. 8 4,32%
To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. 41 22,16%
Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. 21 11,35%
Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Jose
Banita

Od: 04.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2012, 01:35
UEFA nie dopuści do tego!!! W 2009 zmieniły się przepisy zatem nie ma możliwości aby nowy twór zagrał w Ekstraklasie.
http://www.sport.pl/sport-warszawa/1..._Polonii_.html

Dariook. Ale papiery zostały podpisane więc tak czy tak Król MUSI! zapłacić.
I jeżeli nie pozwolą to Król zadecyduje czy Polonia przystąpi do ekstraklasy czy rzuci to wszystko (ale straci wówczas kilka mln). Ale może woli stracić niż się z Polonią bawić.
Ostatnio edytowane przez Jose : 19.07.2012 o godz. 04:29.
Odpowiedz cytując
wanciak86
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 19.07.2012, 07:35
http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/ekst...olonii/8038050
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
elliot_ness
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 19.07.2012, 08:19
Wedle tego co podają media Król wstrzymał wypłate za licencję. Jeżeli ma lepszych prawników niz my to zaplaci karę umowną mniejszą niż wynosi koszt licencji . Jest też mozliwośc odstapienia od umowy jeżeli sprzedający zataił ważne informacje a taką może być zakaz handlowania licencjami.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 19.07.2012, 08:23
Nieważne co zrobi Król oprócz tego że zrobił już z siebie idiotę jestem przekonany że w przypadku anulowania fuzji w ekstraklasie będzie grać dalej Groclin - Wojciechowski w przypadku utraty 5 mln na pewno nie przepuści kasy z Canal +

Nawet jakby miał zająć ostatnie miejsce to i tak będzie grać rezerwami. O parchach można zapomnieć
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 19.07.2012, 08:26
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Tak na chłopski rozum, jeśli by JW wycofał sie z Ekstraklasy to stracił by jedyną wartościową kartę przetargową - Licencję. Debilem biznesowym nie jest dlatego taki ruch nie wchodzi w rachubę. .
a czy w obecnych trudnych czasach jest tak wielu chętnych do kupna drużyny która grałaby przy pustych trybunach? ......nie sądze.Pieniądze z biletów są zbyt dużą części budżetu,przy pustych trybunach rozgrywanie meczów nikomu sie nie opłaci.Kolejny sezon w ekstraklasie to jest dla JW dokładanie kilku milionów zł do interesu.Obstawiam że albo Zawisza albo Craxa zagra w lidze
Ostatnio edytowane przez AYALA : 19.07.2012 o godz. 08:28.
Odpowiedz cytując
elliot_ness
Senior Member

Stary 19.07.2012, 08:30
Zawsze filipiak moze kupić 2-pokojowe mieszkanie w warszawie na wolnym rynku za 5 mln. Wtedy JW nie przystapi do rozgrywek.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 19.07.2012, 08:37
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Dlatego to państwo w państwie nie interesuje się na co idzie jego kasa ? Nie obraż się ale logiki w tym nie ma żadnej, w tym oc napisałeś. To co napisałeś jest oczywiste i wiadome, ale czemu Gazprom się nie interesuje gotówką, która przelewa to już nie napisałes.
Były kanclerz Schroeder jest od dawna kibicem Schalke. Jako kanclerz zrobił z ruskimi deal na miliardy euro. Zgodził sie na rurę i jej współfinansowanie. Za to Gazprom dał mu etat i obiecał przelewac określone pieniadze do jego ukochanego klubu.

A tu mozna poczytać o tym biznesmenie, który interesuje sie Lechią. Naprawdę trzeba się czasami zastanowić komu się chce odddać :
http://www.rumafia.com/person.php?id=204
Odpowiedz cytując
barthok
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 19.07.2012, 09:33
k**wa bez jaj ile razy można spadać i zostawać w lidze, już wolę nowy twór niż sąsiadki.. mam nadzieje że Józek przy takim obrocie spraw wystartuje..
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 19.07.2012, 10:08
Ja rozumiem ,że można nie mieć rozeznania w rynku piłkarskim skoro całe życie się budowało. Ale ....a nie umieć dobrać w miarę lotnych prawników, którzy zbadaliby chociaż co prezes podpisuje i w oparciu o jakie przepisy działać może. A już niedoszły kupiec też nie za fajnie się prezentuje. Ciekawa sprawa, zobaczymy co na to UEFA. Ale gdy wyjdzie ,że nie można sprzedać licencji to będzie niezły zong i jednak śmieszna historia. W naszym narodowym interesie leży to aby jednak licencja przeszła z rąk do rąk.

Oczywiste oczywistości o byłym Kanclerzu Niemiec i rurze darować sobie możecie. Weszli w Schalke? weszli,kasę dają ? to o co Wam jeszcze się rozchodzi?
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 19.07.2012, 10:11
W sumie coś mi świtało o tym zakazie fuzji przez UEFA, ale myślałem że to jednak wycofano, bo było teraz o tym cicho, był zresztą kiedyś o tym jakiś artykuł, że Platini zabronił jakiemuś tam klubowi fuzji, więc Wojciechowski (?) w porę zdążył zrobić swoją, czy coś w ten deseń. Zobaczymy co z tego wyniknie, ale kto wie, czy jednak rzeczywiście Cracovia nie wróci do czołowej 16 drużyn w Polsce.
Odpowiedz cytując
elliot_ness
Senior Member

Stary 19.07.2012, 10:19
Cytat:
A tu mozna poczytać o tym biznesmenie, który interesuje sie Lechią. Naprawdę trzeba się czasami zastanowić komu się chce odddać :
http://www.rumafia.com/person.php?id=204
Był już taki czeczeński biznesmen Bułat Czagajew i oto co zrobił :
http://www.wprost.pl/ar/289731/Pozeg...za-rozwiazany/
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 19.07.2012, 13:39
elliot_ness napisał(a):Wyświetl post
Był już taki czeczeński biznesmen Bułat Czagajew i oto co zrobił :
http://www.wprost.pl/ar/289731/Pozeg...za-rozwiazany/
oj tam oj tam, nie ma co narzekać w sumie dał nam też zarobić kupując Uche

a profesor raczej nie planuje powrotu, inaczej nie rozwiązywałby tylu kontraktów.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 19.07.2012, 14:13
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Ja rozumiem ,że można nie mieć rozeznania w rynku piłkarskim skoro całe życie się budowało. Ale ....a nie umieć dobrać w miarę lotnych prawników, którzy zbadaliby chociaż co prezes podpisuje i w oparciu o jakie przepisy działać może. A już niedoszły kupiec też nie za fajnie się prezentuje. Ciekawa sprawa, zobaczymy co na to UEFA. Ale gdy wyjdzie ,że nie można sprzedać licencji to będzie niezły zong i jednak śmieszna historia. W naszym narodowym interesie leży to aby jednak licencja przeszła z rąk do rąk.

Oczywiste oczywistości o byłym Kanclerzu Niemiec i rurze darować sobie możecie. Weszli w Schalke? weszli,kasę dają ? to o co Wam jeszcze się rozchodzi?
No jak to o co Przeciez to Ruscy i Niemcy! O to chodzi! Brakuje jeszcze żyda do kompletu,ale pewnie się gdzięś czai ... Lepiej żeby dalej rządzil Ptaki i Wojciechowskie-przeciez to prawdziwi Polacy...
Odpowiedz cytując
Jose
Banita

Stary 20.07.2012, 04:16
Kibicem Cracovii był Jan Paweł 2. Widocznie czuwa nad Cracovią i nie da jej spaść. Pora się pogodzić z przeznaczeniem. Z przeznaczeniem się nie wygra. Zawirowania i zamieszania są wtedy i tylko wtedy gdy Cracovia spada. Jezeli nie to nigdy nic się nie dzieje i spadają Ci co spadli. Nie wygramy z przeznaczeniem. Cracovia buduje skład na 1 ligę więc jej kadra będzie mizerna ale nawet jezeli przegrają pierwsze 5 meczy nie nakręcajmy się. Z przeznaczeniem nie wygramy. To już 3 sezon na 4 ostatnie w których świętujemy spadek sąsiadki. Z zcego 2 razy ''spadli'' a raz uratowali sie choć po 14 kolejkach mieli 5 pkt. To Jan Paweł 2 czuwa. Bo nie wierzę w takie przypadkowe zbiegi okoliczności.
Ostatnio edytowane przez Jose : 20.07.2012 o godz. 04:20.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 20.07.2012, 04:44
Jose napisał(a):Wyświetl post
Kibicem Cracovii był Jan Paweł 2. Widocznie czuwa nad Cracovią i nie da jej spaść. Pora się pogodzić z przeznaczeniem. Z przeznaczeniem się nie wygra. Zawirowania i zamieszania są wtedy i tylko wtedy gdy Cracovia spada. Jezeli nie to nigdy nic się nie dzieje i spadają Ci co spadli. Nie wygramy z przeznaczeniem. Cracovia buduje skład na 1 ligę więc jej kadra będzie mizerna ale nawet jezeli przegrają pierwsze 5 meczy nie nakręcajmy się. Z przeznaczeniem nie wygramy. To już 3 sezon na 4 ostatnie w których świętujemy spadek sąsiadki. Z zcego 2 razy ''spadli'' a raz uratowali sie choć po 14 kolejkach mieli 5 pkt. To Jan Paweł 2 czuwa. Bo nie wierzę w takie przypadkowe zbiegi okoliczności.
Zastanawia mnie te twoje obycie w temacie. Zapewne JPII raczej nie jesteś więc stawiam na "miłośnik krakowskiej piłki" ?

Ale dzięki za info o robieniu lodów i sytuacji jaka panuje w pasiastym burdelu. Moja przeglądarka blokuje wszystkie linki z słowem cracovia więc nie mam możliwości bycia na bieżąco.

MatMario napisał(a):Wyświetl post
Cyrankiwicz też był kibicem więc może to on czuwa? Przeznaczeniem to jest ich spadek i tego nie oszukają.
człowiek też może maczać w tym nogę.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 20.07.2012 o godz. 06:34.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 20.07.2012, 05:28
Jose napisał(a):Wyświetl post
Cyrankiwicz też był kibicem więc może to on czuwa? Przeznaczeniem to jest ich spadek i tego nie oszukają.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
fidello
Senior Member

Od: 11.2003

Stary 20.07.2012, 07:30
barthok napisał(a):Wyświetl post
k**wa bez jaj ile razy można spadać i zostawać w lidze, już wolę nowy twór niż sąsiadki.. mam nadzieje że Józek przy takim obrocie spraw wystartuje..
To jest taka syzyfowa praca. Oni za grzechy będą co rok przeżywać gorycz spadku... wracają tylko po to żeby spaść znowu
"Przed losowaniem półfinału PP powiedział pan, że zagracie z Ruchem, i rzeczywiście tak się stało...
- Tak już w życiu bywa. Losowanie było sprawiedliwe. Uczestniczyła w nim pogodynka i ciągnęła losy bardzo dobrze"
Michał Probierz
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 20.07.2012, 07:58
Cracovia wróci do Ekstraklasy
http://ekstraklasa.przegladsportowy....784,1,381.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 20.07.2012 o godz. 08:08.
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 20.07.2012, 09:27
Co to za pierd... o parchach w ekstraklasie. 2 strony tematu o tych szmatach a jeszcze nikt decyzji nie podjął.

Chciałem przypomnieć że wnioskami licencyjnymi spadkowiczów nikt się nie zajmował - więc pisanie przez tych zafajdanych dziennikarzy że ŁKS nie ma licencji na ekstraklasę to krecia robota i powinni dostać za to strzała.

Jeśli się faktycznie okaże że wszyscy uczestnicy szopki Wojciechowski - Król zostaną z gołą dupą na mrozie to komisja w pierwszej kolejności zajmie się wnioskiem ŁKS.

Wiadomo że Filipiak, Szaraniec i inni już robią odpowiedni "nastrój" w centrali ale jeszcze jest cień szansy.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 20.07.2012, 09:36
Co wydał Król? Przecież facet nie zapłacił nic. Poniósł koszta typu prawnicy, czas itd, ale 5 mln nie zapłacił.
Odpowiedz cytując
wanciak86
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 20.07.2012, 09:49
http://www.sport.pl/sport-trojmiasto..._z_Rosji_.html
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Stary 20.07.2012, 09:56
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Co to za pierd... o parchach w ekstraklasie. 2 strony tematu o tych szmatach a jeszcze nikt decyzji nie podjął.

Chciałem przypomnieć że wnioskami licencyjnymi spadkowiczów nikt się nie zajmował - więc pisanie przez tych zafajdanych dziennikarzy że ŁKS nie ma licencji na ekstraklasę to krecia robota i powinni dostać za to strzała.

Jeśli się faktycznie okaże że wszyscy uczestnicy szopki Wojciechowski - Król zostaną z gołą dupą na mrozie to komisja w pierwszej kolejności zajmie się wnioskiem ŁKS.

Wiadomo że Filipiak, Szaraniec i inni już robią odpowiedni "nastrój" w centrali ale jeszcze jest cień szansy.
Jesli sie nie myle to licencje dla spadkowiczów byly rozpatrywane razem z licencjami druzyn ktore awansowaly z 1 ligi.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 20.07.2012, 10:01
Mylisz się. Wnioskami spadkowiczów, jak sama nazwa wskazuje, nie zajmuje się już komisja ligi eklasy, bo to nie są już kluby eklasy. Co innego z drużynami, które awansowały. Im licencje przyznano.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 20.07.2012, 10:04
Brawo dla kibiców z Katowic. Pokazali że jak się chce to można. Niech się sprzedajne dziewuchy z Polonii uczą, ale znając życie chuja z tej lekcji wyciągną bo to tępe strzały.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 20.07.2012, 10:29
Kreseq nie wiem czy to widzisz,ale to co Ty tu odstawiasz to zenada na maxa. wylewaj swoje żale gdzie indziej, na forum swojego klubu, który też taki kryształowy nie jest. Paranoja tu jakas panuje.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
kreseq
Warszawiak

Stary 20.07.2012, 10:40
yoda79- Skomentowałem fakt skutecznej walki kibiców Katowic z nowotworem. Stwierdzilem ze w Katowicach,Szczecinie i kilku innych miastach pogoniono frajerów w Warszawie ze strony Polonii robili swoim "prezesom" oprawy. To jest handel historia, sukcesami, porazkami, wieloletnia tradycja. Jesli kibice jednego klubu na to się godzą to trzeba o tym mowic na forum Wisly, Legii, Lecha czy Izolatora.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 20.07.2012 o godz. 11:01.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 20.07.2012, 17:27
kreseq napisał(a):Wyświetl post
yoda79- Skomentowałem fakt skutecznej walki kibiców Katowic z nowotworem. Stwierdzilem ze w Katowicach,Szczecinie i kilku innych miastach pogoniono frajerów w Warszawie ze strony Polonii robili swoim "prezesom" oprawy. To jest handel historia, sukcesami, porazkami, wieloletnia tradycja. Jesli kibice jednego klubu na to się godzą to trzeba o tym mowic na forum Wisly, Legii, Lecha czy Izolatora.
Akurat z amica nie trafiłeś. Tutaj pewnie cię oszczędzą ale na ich forum pewnie bana byś miał dożywotniego.
Co do reszty masz rację i zupełnie się z tobą zgadzam. Zresztą kto jak kto ale Legioniści walka z ItI mi osobiście zaimponowali. Postawa godna pochwały nic z tego nie ujmując.

Tradycja, herb, barwy to dla kibica rzeczy święte. U nas za łatwo poszło BC z logiem S.A i usunięciu Gwiazdy z trykotów piłkarzy. Kibice chyba zachłyśnięci sukcesami i szczodrością BC tak naprawdę nie dostrzegli problemu.
Dla mnie to jest mega problem, który może trzeba by było rozwiązać drastycznie jak na Legii.
Czym jest sezon bez R22 i dopingu czy nawet pucharów? Wobec powrotu Białej Gwiazdy na jej prawowite miejsce...
Warte każdego poświęcenia, nie tylko dla nas ale dla przyszłych pokoleń. Biała Gwiazda jest porpostu piękna, jest to kawał klubowej historii. Szkoda że budzi to wciąż małe emocje choć cieszy coraz częste poruszenie w temacie.
Mowisz Biala Gwiazda - myślisz Wisła Kraków.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 21.07.2012, 00:04
kreseq dobrze prawi.Polonia co prawda nigdy nie miała jakieś dużej rzeszy kibiców ale jakby się trochę postarali, to uniemożliwili by ten syf.Zresztą Gieksa też szału nie musiała robić a wystarczyło.

Najgorsze w tym wszystkim że tak na logikę , to na prawdę parchy mają sporą szansę na powrót(a już ....a uwierzyłem że się ich pozbyliśmy)
KP przechodzi do historii, Polonia jest totalnie rozwalona - nie sądzę by przystąpiła do rozgrywek, nie sądzę też by ktokolwiek po tym syfie, zdecydował się kupić licencje od Wojciechowskiego.ŁKS ma taki burdel że głowa mała...kto zostaje?

Dariook napisał(a):Wyświetl post
Dla mnie to jest mega problem, który może trzeba by było rozwiązać drastycznie jak na Legii.
Jak dla mnie to już trochę za późno na jakieś walki.Jeden (malutki) plusik że tradycja białej gwiazdy bez tej obudówki jest kultywowana i nasi mogą robić w cholerę fajnych gadżetów z białą gwiazdą.Inaczej jak rozumiem, biała gwiazda była by zastrzeżona.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 21.07.2012 o godz. 00:13.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 21.07.2012, 00:57
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Jak dla mnie to już trochę za późno na jakieś walki.Jeden (malutki) plusik że tradycja białej gwiazdy bez tej obudówki jest kultywowana i nasi mogą robić w cholerę fajnych gadżetów z białą gwiazdą.Inaczej jak rozumiem, biała gwiazda była by zastrzeżona.
Hmm czy ja wiem. Chyba odnośnie tradycji i korzeni nigdy nie jest za póżno . Trzeba poprostu postawić sprawę jasno, uświadomić nowszych kibiców a starszym przypomnieć co od wieku gościło na piersi. Naprawdę trudno mi zrozumieć co Cupiał ma takiego z swojego herbu, czy koniecznie on tam musi się znajdować?
Przecież zawsze można dojść do jakiegoś porozumienia i zadbać o interesy każdej ze stron. Jeśli z Adidasem sie nie da uzgodnić usunięcia znaczka to zawsze można wybrać sponsora takiego który zaoferuje wolne miejsce na koszulce. Znalazło by się i miejsce dla Gwiazdy i Herbu S.A.
W tym sezonie będą projektowane nowe koszulki wiec kiedy jak nie teraz? pasowało by się o to zacząć upominać.
W całej europie już powstają coraz bardziej odważne i posiadające jakieś symbole koszulki piłkarskie więc trzeba się dogadać z takim sponsorem który zrobi to tak jak chce Wielki Polski klub a nie jak jest w folderze reklamowym.

Bednarz prosi o pomoc dla klubu, o pełny stadion ale czy pomyślał o takiej prozaicznej sprawie jak koszulka? Tak trudno wpaść na to że repliki rozeszły by się jak świerze bułeczki?
Sytuacja w jakiej się nasz klub znajduje o dziwo może nam tylko pomóc.
Odpowiedz cytując
Jose
Banita

Stary 21.07.2012, 03:23
Tylko naiwniacy mogli uwierzyć, że pozbyliśmy się Cracovii z ekstraklasy.

Koniec i bomba a kto uwierzył ten trąba.

Zgodnie z wytycznymi nie można pzreniesć klubu a teraz jest podobno za mało czasu na odkręcenie tego. Bo jeżeli KP nie pozwolą to podobno licencja nie wróci do Polonii tylko przepadnie. A zresztą kibice Polonii już nie chcą tego tylko chcą od nowa budować i bez uzależnień od prywatnych właścicieli. Kibice Poloni zamierzają protestować jeżeli JW wróci z Polonią. Więc KP i Polonia na pewno poza ekstraklasą.

1 szansa to tylko to, że ŁKS dostaje licencję ale pytanie czy ŁKS w ogóle chce wystąpić w ekstraklasie skoro ledwo dostali naciągniętą licencję na 1 ligę.

Ale wiecie co jest najśmieszniejsze i absolutnym hitem? Pisaliście zawsze, ze nie uwierzycie w spadek dopóki Cracovia nie wystartuje w 1 lidze. A 1 liga startuje 4 a ekstraklasa 17 więc może się okazać, że Cracovia zdąży wystartować w 1 lidze a przed startem ekstraklasy dołączy do niej. Czyli mimo zagrania 1 meczu w 1 lidze i tak nie spadnie!!!!! Ale jajca by były.
Ostatnio edytowane przez Jose : 21.07.2012 o godz. 06:25.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów