|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 04.2012
Offline |
|
|
UEFA nie dopuści do tego!!! W 2009 zmieniły się przepisy zatem nie ma możliwości aby nowy twór zagrał w Ekstraklasie.
http://www.sport.pl/sport-warszawa/1..._Polonii_.html Dariook. Ale papiery zostały podpisane więc tak czy tak Król MUSI! zapłacić. I jeżeli nie pozwolą to Król zadecyduje czy Polonia przystąpi do ekstraklasy czy rzuci to wszystko (ale straci wówczas kilka mln). Ale może woli stracić niż się z Polonią bawić.
Ostatnio edytowane przez Jose : 19.07.2012 o godz. 04:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Zawsze filipiak moze kupić 2-pokojowe mieszkanie w warszawie na wolnym rynku za 5 mln. Wtedy JW nie przystapi do rozgrywek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
A tu mozna poczytać o tym biznesmenie, który interesuje sie Lechią. Naprawdę trzeba się czasami zastanowić komu się chce odddać : http://www.rumafia.com/person.php?id=204 |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
k**wa bez jaj ile razy można spadać i zostawać w lidze, już wolę nowy twór niż sąsiadki.. mam nadzieje że Józek przy takim obrocie spraw wystartuje..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Cytat:
http://www.wprost.pl/ar/289731/Pozeg...za-rozwiazany/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]() a profesor raczej nie planuje powrotu, inaczej nie rozwiązywałby tylu kontraktów. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
![]() ![]()
"Przed losowaniem półfinału PP powiedział pan, że zagracie z Ruchem, i rzeczywiście tak się stało...
- Tak już w życiu bywa. Losowanie było sprawiedliwe. Uczestniczyła w nim pogodynka i ciągnęła losy bardzo dobrze" Michał Probierz |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cracovia wróci do Ekstraklasy
http://ekstraklasa.przegladsportowy....784,1,381.html
Ostatnio edytowane przez AYALA : 20.07.2012 o godz. 08:08.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Co to za pierd... o parchach w ekstraklasie. 2 strony tematu o tych szmatach a jeszcze nikt decyzji nie podjął.
Chciałem przypomnieć że wnioskami licencyjnymi spadkowiczów nikt się nie zajmował - więc pisanie przez tych zafajdanych dziennikarzy że ŁKS nie ma licencji na ekstraklasę to krecia robota i powinni dostać za to strzała. Jeśli się faktycznie okaże że wszyscy uczestnicy szopki Wojciechowski - Król zostaną z gołą dupą na mrozie to komisja w pierwszej kolejności zajmie się wnioskiem ŁKS. Wiadomo że Filipiak, Szaraniec i inni już robią odpowiedni "nastrój" w centrali ale jeszcze jest cień szansy. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Co wydał Król
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Mylisz się. Wnioskami spadkowiczów, jak sama nazwa wskazuje, nie zajmuje się już komisja ligi eklasy, bo to nie są już kluby eklasy. Co innego z drużynami, które awansowały. Im licencje przyznano.
![]() |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Brawo dla kibiców z Katowic. Pokazali że jak się chce to można. Niech się sprzedajne dziewuchy z Polonii uczą, ale znając życie chuja z tej lekcji wyciągną bo to tępe strzały.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Kreseq nie wiem czy to widzisz,ale to co Ty tu odstawiasz to zenada na maxa. wylewaj swoje żale gdzie indziej, na forum swojego klubu, który też taki kryształowy nie jest. Paranoja tu jakas panuje.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
yoda79- Skomentowałem fakt skutecznej walki kibiców Katowic z nowotworem. Stwierdzilem ze w Katowicach,Szczecinie i kilku innych miastach pogoniono frajerów w Warszawie ze strony Polonii robili swoim "prezesom" oprawy. To jest handel historia, sukcesami, porazkami, wieloletnia tradycja. Jesli kibice jednego klubu na to się godzą to trzeba o tym mowic na forum Wisly, Legii, Lecha czy Izolatora.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 20.07.2012 o godz. 11:01.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
Co do reszty masz rację i zupełnie się z tobą zgadzam. Zresztą kto jak kto ale Legioniści walka z ItI mi osobiście zaimponowali. Postawa godna pochwały nic z tego nie ujmując. Tradycja, herb, barwy to dla kibica rzeczy święte. U nas za łatwo poszło BC z logiem S.A i usunięciu Gwiazdy z trykotów piłkarzy. Kibice chyba zachłyśnięci sukcesami i szczodrością BC tak naprawdę nie dostrzegli problemu. Dla mnie to jest mega problem, który może trzeba by było rozwiązać drastycznie jak na Legii. Czym jest sezon bez R22 i dopingu czy nawet pucharów? Wobec powrotu Białej Gwiazdy na jej prawowite miejsce... Warte każdego poświęcenia, nie tylko dla nas ale dla przyszłych pokoleń. Biała Gwiazda jest porpostu piękna, jest to kawał klubowej historii. Szkoda że budzi to wciąż małe emocje choć cieszy coraz częste poruszenie w temacie. Mowisz Biala Gwiazda - myślisz Wisła Kraków. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
kreseq dobrze prawi.Polonia co prawda nigdy nie miała jakieś dużej rzeszy kibiców ale jakby się trochę postarali, to uniemożliwili by ten syf.Zresztą Gieksa też szału nie musiała robić a wystarczyło.
Najgorsze w tym wszystkim że tak na logikę , to na prawdę parchy mają sporą szansę na powrót(a już ....a uwierzyłem że się ich pozbyliśmy) KP przechodzi do historii, Polonia jest totalnie rozwalona - nie sądzę by przystąpiła do rozgrywek, nie sądzę też by ktokolwiek po tym syfie, zdecydował się kupić licencje od Wojciechowskiego.ŁKS ma taki burdel że głowa mała...kto zostaje? Jak dla mnie to już trochę za późno na jakieś walki.Jeden (malutki) plusik że tradycja białej gwiazdy bez tej obudówki jest kultywowana i nasi mogą robić w cholerę fajnych gadżetów z białą gwiazdą.Inaczej jak rozumiem, biała gwiazda była by zastrzeżona.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 21.07.2012 o godz. 00:13.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
Przecież zawsze można dojść do jakiegoś porozumienia i zadbać o interesy każdej ze stron. Jeśli z Adidasem sie nie da uzgodnić usunięcia znaczka to zawsze można wybrać sponsora takiego który zaoferuje wolne miejsce na koszulce. Znalazło by się i miejsce dla Gwiazdy i Herbu S.A. W tym sezonie będą projektowane nowe koszulki wiec kiedy jak nie teraz? pasowało by się o to zacząć upominać. W całej europie już powstają coraz bardziej odważne i posiadające jakieś symbole koszulki piłkarskie więc trzeba się dogadać z takim sponsorem który zrobi to tak jak chce Wielki Polski klub a nie jak jest w folderze reklamowym. Bednarz prosi o pomoc dla klubu, o pełny stadion ale czy pomyślał o takiej prozaicznej sprawie jak koszulka? Tak trudno wpaść na to że repliki rozeszły by się jak świerze bułeczki? Sytuacja w jakiej się nasz klub znajduje o dziwo może nam tylko pomóc. |
|
|
|
Banita
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Tylko naiwniacy mogli uwierzyć, że pozbyliśmy się Cracovii z ekstraklasy.
Koniec i bomba a kto uwierzył ten trąba. Zgodnie z wytycznymi nie można pzreniesć klubu a teraz jest podobno za mało czasu na odkręcenie tego. Bo jeżeli KP nie pozwolą to podobno licencja nie wróci do Polonii tylko przepadnie. A zresztą kibice Polonii już nie chcą tego tylko chcą od nowa budować i bez uzależnień od prywatnych właścicieli. Kibice Poloni zamierzają protestować jeżeli JW wróci z Polonią. Więc KP i Polonia na pewno poza ekstraklasą. 1 szansa to tylko to, że ŁKS dostaje licencję ale pytanie czy ŁKS w ogóle chce wystąpić w ekstraklasie skoro ledwo dostali naciągniętą licencję na 1 ligę. Ale wiecie co jest najśmieszniejsze i absolutnym hitem? Pisaliście zawsze, ze nie uwierzycie w spadek dopóki Cracovia nie wystartuje w 1 lidze. A 1 liga startuje 4 a ekstraklasa 17 więc może się okazać, że Cracovia zdąży wystartować w 1 lidze a przed startem ekstraklasy dołączy do niej. Czyli mimo zagrania 1 meczu w 1 lidze i tak nie spadnie!!!!! Ale jajca by były.
Ostatnio edytowane przez Jose : 21.07.2012 o godz. 06:25.
|
|
|