|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W Poznaniu w dniu meczu to prawie jak swieto naroodowe, sklepy zamykaja juz o 12 a zaklady o 2, ulice pustoszeja i maja uroczyste kolacje w domu z rodzina
Ale to chyba raczej kompleks Warszawy i Legii bo inaczej tego nazwac nie mozna. ![]() ,
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Nie no to normalne, strasznie ziemniaki się ciśnieniują.
Ale to już rozmowa na inny całkiem osobny temat. Można by księgę na ten temat naskrobać ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
to może być dobry mecz, najprawdopodobniej oba zespoły zagrają otwartą piłkę, nawet jeśli ze skutecznością będą problemy to tu i tu będą atakować.
Dla nas najlepszy chyba remis, choć gdyby Lech wygrał też bym nie płakał . Byle po dobrym meczu, tej naszej (polskiej, po całości) padaki w kopanej piłce i już serdecznie dosyć mam. Najgorsze, że przerzucić się na inną dyscyplinę nie potrafię.Edytka: a co za teorie wymyślacie o tym, że w Poznaniu się strasznie tym przejmują? Przejrzałem gazety stamtąd, ich stronki , z paroma znajomkami stamtąd pogadałem - żadnych extra nastrojów nie wyczułem. Owszem, mecz z gatunku ważniejszych , ale żeby zaraz decydujący moment historii był to bajki w Warszawce wymyślane. Na tej samej zasadzie kiedyś w Moskwie na Placu Czerwonym mercedesy rozdawali Grubo więcej bzdur o wadze i nastrojach przed meczem to raczej w lokalnych mazowieckich gazetkach (PS, GW) oraz legijnych stronkach przeczytać można.
Ostatnio edytowane przez harthausen : 25.09.2009 o godz. 11:35.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Coś czuję, bo mnie w kościach strzyka, że będzie padaka w tym spotkaniu.
Dla mnie typowo zapowiada się na remis, i to niestety szybciej 0:0 niż 2:2. Pospinają chłopki zwieracze i usztywnią kolanka. Jedni i drudzy będą bali się ruszyć zdecydowanie. No chyba że szybko padnie dla kogoś bramka. |
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
Będzie remis, żadna drużyna nie będzie chciała wygrać tego meczu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez kot : 25.09.2009 o godz. 14:12.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Derby. klasyk? To po prostu jeden z ciekawszych meczów w sezonie dla bezstronnego kibica. Derby Polski jakby się ktoś uparł to nie jest mecz Legii z Lechem ani Wisły z Lechem tylko Wisły z Legią. Bo przynajmniej od 10-11 lat walczą o mistrza i te pojedynki mają już jakąś historię no i animozje Kraków-Warszawa . Nie to co mecz Amiki z Legią, który jest ważny dla ziemniaków z powodu ich kompleksów na tle Warszawy. A tak na marginesie to liczę na remis obojętnie jaki nawet 0:0.
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Legia wygra. 3:0.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
faktycznie Legia gra dużo solidniej, a skoro Ty tak twierdzisz, lecę obstawić u buka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Klasyki to sa derby Slaska ,Krakowa ,Lodzi mecze Wisla-Ruch,Cracovia-Ruch ,Widzew-Legia itd.
To sa mecze gdzie ludzie pamietaja wyniki tych spotkan sprzed 30 lat ,ojciec czy dziadek wspomina jak to pilkarze tych druzyn walczyli i biegali,jak na sedziego sie kalosz wołało,jak w niedziele najpierw na msze potem na mecz...., maja one TRADYCJE I HISTORIE. Mecz Legia -Amika nie ma nic ...ot kolejny meczyk do zaliczenia z piwkiem u boku ![]() Pozdro dla tych co nazywaja to Derbami Polski mam ubaw po pachy ![]()
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 25.09.2009 o godz. 17:47.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Mam nadzieję że będzie remis
![]() A jeśli już ma ktoś wygrać to niech wygra Lech. Mimo wszystko traci do nas o 1 punkt więcej niż Legia. A może to być punkt na wagę MP? ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Protest przeciwko decyzjom Komisji Ligi
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
.
. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Mecz na zywo Legii i Lecha: http://je.pl/ixbt
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
[FONT=Arial]sop://SOPCAST.SOCCER-LIVE.COM.PL:3912/80258[/FONT]
![]()
Tylko Wisła
|
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
zajebisty doping
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
no chyba wąsy nie słyszały o akcji OZSK i raz po raz śpiewają "Legia (klask klask klask)"
kolega też zapewne niedoinformowany |
|
|
|
Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
trochę byłem nieobecny. Chodzi o PZPN, o flagi?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
wszystko jest wyjaśnione kilka postów wyżej
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ogląda ktoś mecz Legia-Lech? Jak dla mnie jedna wielka kopanina, na palcach jednej ręki można policzyć akcje które jako tako mogły zaciekawić kibica. W każdym razie mecz na szczycie a jak dla mnie poziom żenada.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wydaję mi się, czy z roku na rok jest coraz gorzej z ekstraklasą?
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Nie wydaje Ci się. Odczuwam to samo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Eee tak źle to nie jest. Legia coś tam momentami próbowała grać kombinacyjnie, początek był niezły, potem zapanował chaos, ale umówmy się - ile przez ostatnie lata było w polskiej lidze meczów, które możnaby bez żenady pokazać komuś zagranicą?
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
To co sedziuje Małek to jest nieporozumienie...
Mecz dobry , Legia gra długa pilka , Leszek probuje cos tam rozgrywac. Najlepszy na bosiku poki co Grzelak ,taki wysoki napastnik to chyba to ,o czym mówił Skorża ,że mu brakuje w Wiśle |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Mecz lepszy niz ostatnie "pokazy" Wiślaków jak mam byc szczery....
Na plus zwłaszcza Legia. Indywidualnie najlepsi: Peszko oraz Grzelak. Najgorsi to :Lewandowsk i Bandrowskii oraz Chinyama z Rybusem w druzynie Legii. Po takim meczu wysłannicy ZVioli wyleczą sie skutecznie z Lewandowskiego ![]() ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
fajnie ich slychac
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Łezka się kręci jak doping kręcą...Czekam na wyjazd na LEgie wręcz niecierpliwością. To zawsze były dobre mecze(kibicowsko).
Poki co: Chinyama opuszcza klub najgorszych, natomiast do tegoż klubu dochodzi Bosacki.Zdecydownaie zbyt dużo błedów. Lechia póki co 0:0 i raczej to nie jest dobry rezultat:/ ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|