|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Może i głupie pytanie, ale czym różni sie "Skyline" od "bitwy o Los Angeles" ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Dzięki panowie za pomoc.
Edit: Jeszcze jedno pytanie. Można gdzieś tego speed dial 2 dostać w wersji PL?
Ostatnio edytowane przez Zwitter : 17.03.2011 o godz. 19:34.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Siema.
Gdzie obecnie najlepiej założyć konto do typowania meczy na necie? Gdzie dają jakieś bonusy za założenie konta itp? Nie siedzę w tym w ogóle, więc byłbym wdzięczny za jakieś porady, namiary ![]() pozdro |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Mam ubezpieczenie samochodu jeszcze na tydzień czasu. Będę jednak sprzedawał samochód, ale nie wiem czy się wyrobie w tydzień, może będę potrzebował do tego 3 tygodnie. Jest jakieś rozwiązanie, aby wykupić OC na miesiąc?
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jaki dekoder polecacie kupić do odbioru tv satelitarnych ? Podobno dobre są FERGUSONY.
Zna się ktoś na tym? Bo nie chce mi się znowu dzierżawić od cyfry. ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
siema,
czy przy podpisywaniu umowy na komorke w abonamencie jest wymagane zaswiadczenie o zarobkach? czy wystarczy tylko dowód? |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
Sam dowód nie wystarczy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Mbank, ubezpieczenie płatne w ratach miesięcznych
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
w plusie bralem i tylko o zameldowaniu papier
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
A ja może nie tyle pytanie co prośba - jeśli ktoś z Zakopanego zagląda do tematu, to proszę o wiadomość prywatną. Mam pewne pytanie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Będę w niedzielę w Krakowie, nie orientuje się w komunikacji miejskiej... Możecie mi wskazać jakim tramwajem/autobusem dojechać z Dworca Głównego do przystanku, w którym będę najbliżej Rynka Głównego? I na Reymonta?
![]() edit: dzięki, myślałem że to nieco dalej. Powód: aktualizacja
Ostatnio edytowane przez Wizard : 18.03.2011 o godz. 14:14.
![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Z Dworca Głównego na Rynek na nogach 5 minut.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
bardzo pilne ! jutro wybieram się do Bytomia myślę że najprościej będzie dojechać busem do Katowic (na aleje Korfantego, zaraz obok Spodka) a później? czym najprościej dojechać do Bytomia? jest ktoś może z górnego śląska, prosiłbym priv
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
A na Reymonta to chyba najprościej tramwajem. Sytuacja analogiczna jak powyżej, tyle że nie wchodzisz w ogóle do tunelu. Patrząc z punktu wyjścia albo idziesz na przystanek tramwajowy po lewej stronie, albo na przystanek tramwajowy bliżej tunelu (oba tramwaje jadą przez to samo skrzyżowanie, tylko z różnych stron) i czekasz na tramwaj 15 lub 12, oba w kierunku Cichego Kącika. Jedziesz stamtąd parę przystanków, wysiadasz na bodajże siódmym przystanku (Reymana - na żądanie). Stadion będziesz miał jak na wyciągnięcie ręki. Miejsca z gadżetami są od strony Reymonta, a jako że ulica Reymana jest otwierana wyłącznie w dniu meczów, będziesz musiał zrobić sobie przebieżkę przez Park Jordana ![]() Tutaj mapka (gdyby się nie wyświetlała, to skopiuj link i wklej do nowo otwartej karty) ![]() @ponury: dzięki za przypomnienie. W Dzienniku Polskim piszą, że ulicę otworzą wraz z oddaniem całego stadionu: http://www.dziennikpolski24.pl/pl/re...-na-mecze.html
Ostatnio edytowane przez Incognito : 18.03.2011 o godz. 15:06.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
A Reymana już otwarta czy dalej przez park trzeba zasuwać?
![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Podbijam w górę... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
https://www.erk.uj.edu.pl/studia/karta/2292 -->
http://www.rekrutacja.uj.edu.pl/rekrutacja-2011-2012/ --> http://www.rekrutacja.uj.edu.pl/rekr...ka-nowa-matura ---> gdzie: P, R, D to wyniki zewnętrznego pisemnego egzaminu maturalnego uzyskane z wybranego przedmiotu i na poziomie odpowiednio podstawowym, rozszerzonym lub dwujęzycznym (poziom dwujęzyczny dotyczy wyłącznie nowożytnych języków obcych). Może niech się zastanowi nad tym rozszerzonym polskim...? ![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Jeździ ktoś z was Fiatem Stilo ? jak wrażenia ,awaryjność ,dostęp do części i ich cena no i spalanie ?
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
[QUOTE=nero;1066480]Mam ubezpieczenie samochodu jeszcze na tydzień czasu. Będę jednak sprzedawał samochód, ale nie wiem czy się wyrobie w tydzień, może będę potrzebował do tego 3 tygodnie. Jest jakieś rozwiązanie, aby wykupić OC na miesiąc?[/QUOTE
Mozesz wykupic sobie OC na miesiac czasu, kosztuje 50 zł, a wykupuje zawsze obok Urzeadu kolo ronda mogilskiego , mila obsluga i ladne dziewczyny , Sikora , mam wszystkich ubezpieczycieli wiec cos wybierzesz |
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wiecie może w których pubach w Krakowie mają Orange sport, najlepiej blisko rynku? I czy "U Wislakow" jest Orange Sport?
![]() 06.07.1987 Ś.P KOMPOT [*] † 26.03.2010 † |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
To samo pytanie mam, czy może w Olimpie obok(albo na nie wiem dokładnie) Czarnowskiej mają orange sport?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jak ma ktoś polecić jakiegoś normalnego instruktora na prawko B, to prosze o priva. Najbardziej zależy mi na tym aby było łatwo się dogadać co do terminów jazd (siostra może głównie weekendy i wieczory), oraz żeby teoria była w "przyspieszonym" trybie
.Jak coś to priv. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Jaki tytuł nosi piosenka która leci w czołówce przed meczami Premiership na Canal+ ?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Witam ! Jest w Krakowie gdzieś nauka gry w bilarda ?
|
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Kasabian-Fire
![]() GdYbYm MóGł CoFnĄć CzAs i PoMyŚlEć NaD WyBoReM...
NaWeT DrUgI RaZ WyBrAłByM Tą SaMą DrOgE |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Uzywa ktos Gmail Managera 0.6.4 ? Nie loguje mi sie na poczte od paru dni i nie wiem o co biega...
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
jakie wino wytrawne / słodkie polecacie ? Ale w rozsądnych cenach poproszę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Jakie polecacie sprawdzone, w miarę tanie biuro podróży? Nie koniecznie znane, typu Triada czy Itaka. Chodzi mi szczególnie o "małe, tanie i dobre"
![]() ![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|