|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Do kiedy jest prowadzona sprzedaż karnetów? do piątku?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
czy może ktos polecić tani nocleg w Rzeszowie ?
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Napisz kwote i jaka okolica Cie interesuje to Ci cos poradze.
![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie moge zeskanować dokumenty ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Do Bytomia jechaliśmy około 2,5 h, a 4,5h wcześniej była zbiórka, jeśli dobrze pamiętam
Ostatnio edytowane przez Endorfinka : 02.03.2011 o godz. 11:58.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
podobny burdel był w 2007, rok przed ME w Austrii i Szwajcarii. Z tym że wtedy wchodząc na swoje konto na kupbilet.pl ( tam kupowano bilety ), widziałeś dane osobowe obcych ludzi zamiast swoich. Jak dawałeś F5 to dane innej osoby Ci się pojawiały....pesel, nr dowodu, adres zamieszkania...co chcesz a co do uefy to ja wczoraj o 3 w nocy próbowałem i nic...więc ja nie wiem jak dziennikarzowi tvnu udało się dzisiaj o 7 rano to zrobić. Ja mogę czekać i 4 h i tak ni emogę kupić. Więc: www.fr.eufa.com - francuska strona uefy, i robisz to samo co na polskiej. euro 2012 -> bilety -> na dół strony -> portal biletowy. LOGIN I HASŁO JEST TO SAMO NIE ZALEŻNIE OD JĘZYKA PRZECIEŻ .PO 5 MINUTACH PASEK MI SIĘ ZALOGOWAŁ DO KOŃCA I PRZEZ ŻABOLSKĄ STRONĘ ZAMÓWIŁEM. POWODZENIA ![]() WAŻNE : jestem cały czas na tej stronie francusko-języcznej i nie wiem co wybrać. Wziąłbym 4 bilety na mecz otwarcia Polski w Wawie ale.... BILETY BĘDĄ IMIENNE ! TO JAK PÓJDĘ Z OJCEM, I BRATEM NA MECZ ? WZIĄŁBYM 3 , ALE MOŻE BYĆ PROBLEM.... I NIE WIEM CO TERAZ HEH Powód: foto
Ostatnio edytowane przez nbp : 02.03.2011 o godz. 12:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
||
UEFA.com napisał(a):
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
zgubilem karte debetowa i zablokowalem ja szybko,nic nie zginelo ktos wie czy ponosze jakies obciazenie z tego faktu ? czy place za wyrobienie nowej i tyle ? jakie mniej wiecej koszty ? aliorbank
![]()
.....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Zadzwoń na infolinię to się dowiesz
![]() Ogólnie za wyrobienie karty tylko zapłacisz, co najwyżej kilkadziesiąt zł. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
2 listy przychodzą nie wiem czy wiesz, w jednym liście kod pin, w drugim karta. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
.....
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Takie glupie pytanie, jak podczas rozmowy na skypie dodac do video rozne efekty typu maski i inne glupie rzeczy, ktore sa 'przeczepione' do twarzy i za nia podarzaja ?
-- Ed: Cyberlink YouCam jakby cos to dziala
Ostatnio edytowane przez mic : 02.03.2011 o godz. 15:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Mic z Video rozmowy na Skype nie korzystałem, ale bawiąc się kiedyś w czat ruletkę, takie efekty można było osiągnąć za pomocą zewnętrznego programu, np: dołączonego do kamerki itp. Tam się wybierało efekt i szedł on na wszystkie programy wykorzystujące kamerkę.
|
|
|