The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kobieta_Wislak
Senior Member

Od: 04.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2011, 01:36
Tiramisu napisał(a):Wyświetl post
(...) Co oznacza emotka :-X? Praca domowa drugoklasisty :O.
brak mi słów

oznacza
następnym razem daj młodemu słuchawkę i niech zadzwoni do cioci
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..."
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 28.02.2011, 09:43
Do kiedy jest prowadzona sprzedaż karnetów? do piątku?
I
Odpowiedz cytując
DYRU
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.02.2011, 18:49
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Znalazłem coś takiego

:-X Usta użytkownika są zapieczętowane

Ja bym to skojarzył, że ktos ma zaciśnietą dupe

hehehe

Polceic ktos laptopa do 2 tys
wygladac nie musi ma chodzić i sie nie psuć. ogromnych wymagań nie mam
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
Odpowiedz cytując
hrabia
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 28.02.2011, 20:02
czy może ktos polecić tani nocleg w Rzeszowie ?
To nie moje są słowa
To legenda ludowa

http://www.zksunia.tarnow.pl/gfx/za-darmo.jpg
Odpowiedz cytując
Michal_b3
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 28.02.2011, 20:28
Moze ktos pomoc ze sciagnieciem simlocka z nokii 6070? Za pomoc oferuje 4pak piwa Jakies programiki z internetu nie dzialaja, wiec podejrzewam, ze potrzebny jest kabel. Z gory wielkie dzieki za pomoc.
Odpowiedz cytując
nbp
Banita

Od: 10.2010

Stary 28.02.2011, 20:40
nbp napisał(a):Wyświetl post
gdzie w Krakowie mogę kupić pączki typu " Donat " ?
czyli pączek bez nadzienia, a z dziurką ?

ważne
150 znaków
Odpowiedz cytując
Kobieta_Wislak
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 28.02.2011, 21:39
donaty
Na Statoil są takie pączki ;]

DYRU napisał(a):Wyświetl post
Ja bym to skojarzył, że ktos ma zaciśnietą dupe
dam sobie rękę uciąć że część 6-ścio latków też tak pomyślała
Powód: dupa ;)
Ostatnio edytowane przez Kobieta_Wislak : 28.02.2011 o godz. 21:42.
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..."
Odpowiedz cytując
eryk_cartman
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 28.02.2011, 21:54
hrabia napisał(a):Wyświetl post
Napisz kwote i jaka okolica Cie interesuje to Ci cos poradze.
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......

Rafał Ziemkiewicz.

http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 28.02.2011, 22:01
hrabia napisał(a):Wyświetl post
Na krzyżówce ul. Okulickiego z ul. Krakowską, obok budynku szpitalnego MSWiA, można powiedzieć, że jest to wejście, które również prowadzi do pobliskiej pizzerii. W zasadzie jest to ten sam budynek.

Nie jest to 100% pewne, to tylko taki namiar, sam bowiem dokładnie nie orientuje się w tych sprawach. Zaś odradzić Ci mogę pobyt w hotelu prezydenckim, z racji oczywiście wysokich kosztów
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
eryk_cartman
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 28.02.2011, 22:13
szczepanwislak napisał(a):Wyświetl post
Na krzyżówce ul. Okulickiego z ul. Krakowską, obok budynku szpitalnego MSWiA, można powiedzieć, że jest to wejście, które również prowadzi do pobliskiej pizzerii. W zasadzie jest to ten sam budynek.

Nie jest to 100% pewne, to tylko taki namiar, sam bowiem dokładnie nie orientuje się w tych sprawach. Zaś odradzić Ci mogę pobyt w hotelu prezydenckim, z racji oczywiście wysokich kosztów
Reshotel dokladnie sie nazywa. Odradzam zdecydowanie, ceny nie sa jakies rewelacyjne a warunki tragiczne.
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......

Rafał Ziemkiewicz.

http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Stary 28.02.2011, 22:19
o widzisz, a wydawało mi się iż jest tam względnie cenowo i warunkowo, ponieważ z tego co się orientuje nawet studenci w nie małej liczbie z tego miejsca korzystają. Ale zdam się na twoją wiedzę, na pewno większą od mojej dlatego i ja również już nie polecam tego miejsca.

I przy okazji ja się czegoś dowiedziałem
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 01.03.2011, 12:33
Gdzie w Krakowie moge zeskanować dokumenty ?
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Stary 01.03.2011, 13:20
A teraz ja z kolei mam pytanie. Chodzi mi o wszystkie szczeble kwalifikacji trenerskiej, oczywiście w piłce nożnej.
I czy wygląda to następująco :
- trener instruktor
- trener II klasy
- trener I klasy
- trener z licencją UEFA PRO

Czy może pomyliłem zestawienie I czy jest jeszcze coś wyżej od dyplomu UEFA PRO

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.03.2011, 19:23
Co jest ze stroną Uefa.com ? jak zapisuje swoje dane po wejściu mam wszystkie pola czyste...

WiślakMyślenice

Nie wbiłem się,ale czekając 10 min ten pasek ledwie drgnął....Co do danych to dobrze wpisuję....
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 01.03.2011 o godz. 19:40.
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 01.03.2011, 19:29
Wbiłeś już na portal biletowy? Ja mam właśnie cały pasek oczekiwania.

Orientujesz się ile czasu minie zanim będę mógł wejść?

Poza tym- może coś źle wypełniłeś? Cofają potem wszystko ze względów bezpieczeństwa...
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
palon
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 01.03.2011, 19:37
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Co jest ze stroną Uefa.com ? jak zapisuje swoje dane po wejściu mam wszystkie pola czyste...
Od poludnia nawijaja, ze maja problemy techniczne. Serwer jest "przeciążony" ze wzgledu na liczbe osób, ktore chca sie zalogowac.
"Przyjazn jest wszystkim. Przyjazn to cos wiecej niz talent. Wiecej niz wladza. Prawie sie rowna rodzinie. Nigdy o tym nie zapominaj."
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.03.2011, 09:04
Mecz z Polonia Bytom 20 marca o godz 17:15. Jesli bedzie organizowany specjal to o ktorej godz powinien mniej wiecej odjezdzac z Krakowa? (jesli ktos pamieta to ile godzin przed meczem odjezdzaliscie rok temu?)
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Endorfinka
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 02.03.2011, 11:50
Do Bytomia jechaliśmy około 2,5 h, a 4,5h wcześniej była zbiórka, jeśli dobrze pamiętam
Ostatnio edytowane przez Endorfinka : 02.03.2011 o godz. 11:58.
Odpowiedz cytując
nbp
Banita

Stary 02.03.2011, 11:58
brylant17 napisał(a):Wyświetl post

WiślakMyślenice

Nie wbiłem się,ale czekając 10 min ten pasek ledwie drgnął....Co do danych to dobrze wpisuję....

podobny burdel był w 2007, rok przed ME w Austrii i Szwajcarii. Z tym że wtedy wchodząc na swoje konto na kupbilet.pl ( tam kupowano bilety ), widziałeś dane osobowe obcych ludzi zamiast swoich. Jak dawałeś F5 to dane innej osoby Ci się pojawiały....pesel, nr dowodu, adres zamieszkania...co chcesz

a co do uefy to ja wczoraj o 3 w nocy próbowałem i nic...więc ja nie wiem jak dziennikarzowi tvnu udało się dzisiaj o 7 rano to zrobić.
Ja mogę czekać i 4 h i tak ni emogę kupić.

Więc:

www.fr.eufa.com - francuska strona uefy, i robisz to samo co na polskiej. euro 2012 -> bilety -> na dół strony -> portal biletowy. LOGIN I HASŁO JEST TO SAMO NIE ZALEŻNIE OD JĘZYKA PRZECIEŻ .
PO 5 MINUTACH PASEK MI SIĘ ZALOGOWAŁ DO KOŃCA I PRZEZ ŻABOLSKĄ STRONĘ ZAMÓWIŁEM.

POWODZENIA

WAŻNE :

jestem cały czas na tej stronie francusko-języcznej i nie wiem co wybrać. Wziąłbym 4 bilety na mecz otwarcia Polski w Wawie ale.... BILETY BĘDĄ IMIENNE !
TO JAK PÓJDĘ Z OJCEM, I BRATEM NA MECZ ? WZIĄŁBYM 3 , ALE MOŻE BYĆ PROBLEM.... I NIE WIEM CO TERAZ
HEH
Powód: foto
Ostatnio edytowane przez nbp : 02.03.2011 o godz. 12:14.
Odpowiedz cytując
nbp
Banita

Stary 02.03.2011, 12:21
sorry że bez edycji posta wyżej.

JAK WEZMĘ PO 4 BILETY NA KAŻDY MECZ POLSKI ( 2 MECZE W WAWIE, JEDEN WE WRO ) + NP. PÓŁFINAŁ TO PRZECIEŻ PARĘ TYSIĘCY WYNIESIE - i co ? ja mam tą kasę wpłacić załóżmy do miesiąca czasu po zaklepaniu tych biletów ?

Nie pytałbym Was o to, gdyby Polska strona normalnie działała, a na tej francuskiej boje się w cokolwiek kliknąć.

a jak z płatnością ? do kiedy trzeba zapłacić
Powód: FraMat - dzięki !
Ostatnio edytowane przez nbp : 02.03.2011 o godz. 12:28.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 02.03.2011, 12:22
W lipcu będzie uruchomiona na UEFA strona odsprzedaży biletów. Chetni do zakupu zgłaszają się poprzez rejestrację imienną i możesz tam "odsprzedać" bilety ojcu czy bratu
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Konfliktowy
Member

Od: 11.2010

Stary 02.03.2011, 12:54
nbp: rozumiem,że teraz wybierasz tylko bilety itp ale i tak podlegasz losowaniu, którego tam wyniki mają być w połowie kwietnia?

EDIT:
Trochę dziwne, że płacimy za coś, co tak naprawde nie jest pewne czy dostaniemy...
Ostatnio edytowane przez Konfliktowy : 02.03.2011 o godz. 13:14.
Odpowiedz cytując
nbp
Banita

Stary 02.03.2011, 13:01
Konfliktowy napisał(a):Wyświetl post
nbp: rozumiem,że teraz wybierasz tylko bilety itp ale i tak podlegasz losowaniu, którego tam wyniki mają być w połowie kwietnia?
no teraz wybierasz bilety na interesujące Cię mecze i płacisz. Na ostatniej stronie formularza podajsz numer swojej karty, albo podają CI numer konta i robisz przelew.
Ale 3 bilety na każdy mecz Polski ( 3, najtańsza kategoria ) i robi się nagle około 1200 :|. a wyniki będą za ok 1,5 miesiąca

Wszystkie 9 biletów będzie na moje nazwisko i do mnie przyjdą, a potem trzeba jeszcze je wymieniać / przerejestrowywać albo opylać na allegro... ....a, burdel jakich mało.

Dalej nie kupiłem biletu, bo trzeba kasy pierw poszukać.
Odpowiedz cytując
spirit
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 02.03.2011, 13:26
no teraz wybierasz bilety na interesujące Cię mecze i płacisz. Na ostatniej stronie formularza podajsz numer swojej karty, albo podają CI numer konta i robisz przelew.
Ale 3 bilety na każdy mecz Polski ( 3, najtańsza kategoria ) i robi się nagle około 1200 :|. a wyniki będą za ok 1,5 miesiąca.
Nie ....... i nie wprowadzaj ludzi w błąd.

UEFA.com napisał(a):
Question
When do I have to pay for the tickets?
Answer
Individual Match Tickets and Venue Series have to be paid for immediately after they have been allocated, that means in May 2011, after the lottery held in April.
Losowanie w kwietniu, jeśli "wygrasz" bilety płacisz w maju.
Feci quod potui faciant meliora potentes
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 02.03.2011, 14:01
zgubilem karte debetowa i zablokowalem ja szybko,nic nie zginelo ktos wie czy ponosze jakies obciazenie z tego faktu ? czy place za wyrobienie nowej i tyle ? jakie mniej wiecej koszty ? aliorbank
.....
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Stary 02.03.2011, 14:26
Zadzwoń na infolinię to się dowiesz
Ogólnie za wyrobienie karty tylko zapłacisz, co najwyżej kilkadziesiąt zł.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
nbp
Banita

Stary 02.03.2011, 14:29
DominoForza napisał(a):Wyświetl post
zgubilem karte debetowa i zablokowalem ja szybko,nic nie zginelo ktos wie czy ponosze jakies obciazenie z tego faktu ? czy place za wyrobienie nowej i tyle ? jakie mniej wiecej koszty ? aliorbank
w pnb paribas fortis 29 złotych nowa karta. Wszystko zależy od banku, ale nie są to jakieś mega ogromne koszty. Tyle że tydzień przynajmniej poczekasz na wyrobie nowej i aż przyjdzie z centrali do Ciebie do domu.

2 listy przychodzą nie wiem czy wiesz, w jednym liście kod pin, w drugim karta.
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 02.03.2011, 14:47
w pnb paribas fortis 29 złotych nowa karta. Wszystko zależy od banku, ale nie są to jakieś mega ogromne koszty. Tyle że tydzień przynajmniej poczekasz na wyrobie nowej i aż przyjdzie z centrali do Ciebie do domu.

2 listy przychodzą nie wiem czy wiesz, w jednym liście kod pin, w drugim karta.
dzieki wielkie
.....
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 02.03.2011, 14:53
Takie glupie pytanie, jak podczas rozmowy na skypie dodac do video rozne efekty typu maski i inne glupie rzeczy, ktore sa 'przeczepione' do twarzy i za nia podarzaja ?

--
Ed: Cyberlink YouCam jakby cos to dziala
Ostatnio edytowane przez mic : 02.03.2011 o godz. 15:55.
Odpowiedz cytując
David.
Senior Member

Stary 02.03.2011, 15:55
Mic z Video rozmowy na Skype nie korzystałem, ale bawiąc się kiedyś w czat ruletkę, takie efekty można było osiągnąć za pomocą zewnętrznego programu, np: dołączonego do kamerki itp. Tam się wybierało efekt i szedł on na wszystkie programy wykorzystujące kamerkę.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów